- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.841
Okuyorum burayı hergün ama yazma fırsatım olmuyo .Ya da yazacak bişey bulamıyorum sanırım ,çünkü işaret parmağında takıldım kaldım 2 gündür .Serçe parmak sorunsuz giriyo .Ama işareti bir türlü alamıyorum .Ya kızlar bide ben egzersiz yaparken sol bacağımda inanılmaz bi titreme oluyo engel olamıyorum.Egzersizden sonrada bi 20dakika devam edio bu durum.Sizce sakinleşmem için egzersiz sırasında ne gibi bi ilaç almam lazım.Bana önerebilceğiniz bi şey varmı.? Doktora gittim bu arada bana dediğini aynen yazıyorum: Herkes bunu Zevk almak için yapıyor korkacak bi durum yok...Çok yardımcı oldu sağolsun gıcık :)) ...Bide krem verdi Anestol uyuşturucuymuş sanırım. Faydasını gören varmı .? ..
ALLAH ım başka dert vermesin yenecez inşallah hepimiz...Herkes için dua ediyorum sizde benim için edin lütfen :)
Bugün İşaret parmağını bi daha deniyim dedim zaten hergun egzersiz yapıyorum.Aklım hep egzersizlerde. Regl oldum sabahtan kaldım yine böyle..5-6 gün sürer bu durum umarım tekrar serçe parmağa dönmem onu alana kadar ne çektim zaten ..Şu zeytinyağı olayı bana mantıklı geldi yaa sonuçta bitkisel bi zararı olmaz yeterince kayganlaştırıyomu acabai.Ben şu an krem kullanıyorum .Avonun el kremi :)) Bi zararı olmadı ama korkuyorum mantar falan yapmasından sonuçta hassas yer...Eczaneye ultrason jeli sipariş ettim getircek bakalım şu zeytnyağınıda denemek istiyorum ..
canım ne oldu, ne zaman oldu... ay bahar daha dün diyordum yeni yeni kendime geliyorum diye sana yapılan yorumları okuyunca yine başladı gözümde pusuda bekleyen yaşlar... canım nasılsın ne zaman oldu
KIZLAR 7 ay oldu ewleneli burda ki herkesle aynı sorunu yaşadım çok zor günler geçiriyordum ve bana yasemiNa arkadaşım yardım etti ondan allah razı olsın verdiği destek ve moral için ve onun sayesinde de sorunlarımı yendim VEEEEEEEE YASEMİNA SANA SESLENİYORUM BUGÜN DOKTORA GİTTM HAMİLEYİM BENN :) :) :) BENİM DE Bİ BEBEĞİM OLACAK
KIZLAR 7 ay oldu ewleneli burda ki herkesle aynı sorunu yaşadım çok zor günler geçiriyordum ve bana yasemiNa arkadaşım yardım etti ondan allah razı olsın verdiği destek ve moral için ve onun sayesinde de sorunlarımı yendim VEEEEEEEE YASEMİNA SANA SESLENİYORUM BUGÜN DOKTORA GİTTM HAMİLEYİM BENN :) :) :) BENİM DE Bİ BEBEĞİM OLACAK
nasıl yaptın egzersizlerle mi oldu?
YA KIZLAR BANA YARDIM EDİN SEVİNDİM BEN ARTIK ICINE GİRER DİYE İÇİNE GİRER AMA YANİ TAM BİRLEŞME OLMAZ HEMEN İTERİM KORKUYORUM BR ARA YENMİŞDİM SİMD GENE KORKMAYA BASLADIM BU KIZLIK HEMEN YIRTILMAZMIYDIII NAPMAM GEREK BİRDE SİZ İÇİNE ALABİLİYORUM 10 CM FALAN YAZMASINIZ O ONU BİR ANLATIN BANA NE OLUR :s
Bebeğim cennette canım....
Herşey yolundaydı canım.
Çarşamba günü kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremedi dotor. Keseyi gördü fakat bebeği göremedi. Perşembe sabahı kendi doktoruma gittim kalbi durmuş dedi. Cuma günü de kürtajla alındı canım. Kafam durmuş durumda. Çalışmıyor resmen. Ne hissedeceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum. Dengesizleştim
baharcım arkadaşım çok üzüldüm.rabbim sabır ve güç versin sana.rabbim yine nasip eder inşallah ve bu kez sağsalim kucağına alırsın.vajili arkadaşlarımın imtihanı bitmiyorrrr vardır rabbimin bir bildiği ne diyeyim ki...
Canım merhaba.
Hopefor'cuğum kaderdaşım geçen çarşamba kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremediler. Perşembe günü kendi doktorum muayene etti kalbi durmuş dedi ve cuma günü de operasyonla alındı. Çok zor bikaç gün geçirdim hala da beynim uyuşuk ve hiçbirşeyi kafam almıyor. Ama Rabbim sabrını veriyor. Kendini toparlamam gerektiğini biliyorum. Ne kadar çabuk eski halime dönersem 2.bebeğime de okadar çabuk kavuşurum diye kendimi telkin ediyorum.
Derinlere daldığım zaman işin içinden çıkamıyorum canım. Meleğim ne yapıyor diye düşünmekten aklım oyunlar oynuyor bana.
canım benim de öyle olmuştu hem de aynı gün... çarşamba kah. leke geldi hemen gittim kalbi durmuş dedi yarın alalım dedi bi dr a daha gittik ama sonuç değiişmedi perşembe günü de koptu benden... hala sızlıyor için ne zaman geçecek bilmiyorum. tam iyiyim toparladım diyorum yine aklmda... yine kırışıyor alnım. çok zor bahar ama dediğin gibi Allah ın izniyle ikinci bebeklerimiz için toparlamamız lazım kendimizi. kolay olmuyor hiç kolay olmuyor ama elden de bişey gelmiyor hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi ben... baharım acın çok taze ben her çarşamba perşembe aynı şeyleri yaşıyorum ama geçicek bak ecrin bizden daha önce yaşadı bunları çok şükür o çok iyi bizde iyi olacağız Allah ın izniyle. zaman tanı kendine. acını yaşamamazlık etme, ağla.. düşünmemeye çalışma kimseyi üzmicem diye içine atıp kuytu köşede ağğlama, eşinle de konuş bu durumu hazmedin yoksa geçmiyo her an aynı şeyleri yaşıyorsun... bi çatlak görünce dışarı taşıyor duygular... acını yaşa ki kısa sürede toparlayasın kendini... bana yazabilirsin ne istersen özelden sormak isteğin ya da paylaşmak istediğin bişey olursa yaz mutlaka. seni cçok iyi anlarım canım.
benm çoğu zaman kimsenin yanında bahsetmedim bi zaman sonra hayat dön artık denebilir... insanlara sıkıcı gelmemek onları da kendi sıkıntılı dünyama çekmemek için çok paylaşmadım çünkü zaman geçtiği zaman üstünden insanlar acının küllenmesini hayata dönmeni bekliyorlar. yaşamayan bilmez bunu gerçekleştirmenin ne kadar zor olduğnu.. bu dönemde elabım ve gökçem hep yanımda oldular birebir görüştük Allah onlardan razı olsun hala yanımda olan dostlarıma çok teşekkür ediyorum kızlar sizi çok seviyorum... biri daha vardı ki benimle aynı acıyı yaşayan ecrinim
Allah ıma çok şükür ki böyle güzel dostlar kazandım... ecrinle acaba şöyle mi düşünür, acaba sıkarmıyım demeden paylaştım,ona huysuzlandım çünkü o da o evreleri geçirdi...ne zamanki içimdekileri olduğu gibi döktüm o zaman daha iyi hissettim kendimi... lütfen içine atma şimdi daha erken ama bir an önce kendine gelebilmen iiçindekileri boşalt... ben isteğin zaman dinlerim seni, Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı, yaşayan bizlere ise tekrar tattırmasın, bundan sonraki bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla birlikte kucağımıza almayı ve bir ömür birlikte olmayı nasip etsin inşaallah, öpüyorum baharım seni nolur dikkat et kendine...
Dünden beri gözlerim seni aradı hep. Biliyordum beni en iyi senin anlayacağını. İkimizde uzun zaman beklemiştik. Hasretimiz büyüktü ama ....
İlk öğrendiğim anı hatırlamak istemiyorum. Beynim aklım benden gitmişti sanki. Çok ağladım ağlarken de isyan etme isyan etme diye hep kendimi uyardım.
Bazen gülüyorum bazen ağlıyorum bazen sinirleniyorum nasılsın diye soruyorlar bilmiyorum diyorum. Kardeşlerim-görümcelerim arıyorlar onlar benden fazla ağlıyorlar diye ağlayamıyorum. Görünürde iyiyim ama beynim uyuştu.
Burayı çok fazla işgal ettim herkes hakkını helal etsin.
Anlatmak isdediğim içeriye girer yani ama girdiğinde şu sanki hıc yırtılmayacakmiş gibi olur dokundugunda bnde zaten hemen korkuyorum iterim kendisini demek isdediğim yanlışmı yaparık yani tam girmez içeri girebiliyor ama tam birleşme olmuyor bana akıl verin ya
baharcım hopefor ablacım nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?