Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım merhaba zeytınyağı olayından bağsetmıssınde.gunah olmazmı onu surmek. aklıma yattı soylediğin ama bu da aklımda soru ısaretı olarak kaldı?

canım cok tebrık ederım.darısı ıns bızım basımıza tabiki önce bunu yenipte:)allah kucağına almayı nasıp etsın ıns cnm

İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen nasılsın

:) iyiyim minam çok şükür sen nasılsın.

bende iyiyim şükürler olsun.güne çok keyifli başlamıştım.ama biraz buruldum.güzel haberler alıyoruz sonra malesef...keşke evrim de gelse anlatsa için dökse kabuğuna çekildi canım arkadaşım devrem...rabbim neylerse güzel eyler diyeyim.

keşke ne sizi üzemeseydik ne de kendimizi ama... evrimi çok iyi anlıyorum mina. ben de giremedim uzun süre insan biraz kendini dinlemek istiyor ara ara girip bakmıştım evrimde kendini biraz toparladıktan sonra yavaş yavaş girmeye başlayacak. ben de ilk kez bugün baharı görünce bu kadar kaldım burada...

canım benim gerçekten zor günler yaşadım allah düşmanıma yaşatmasın ama sizin hep desteginizi gördüm hele hepofurum bana öle destek verdiki öle güzel anlatan mesaj gönderdiki okuyup okuyup sabaha kadar agladım canım ya ama iyi geldi dibide kadar vurdum içime atmadım dünde baharımı ögrendim gene kötü oldum allahım ya kadın o haliyle bana morel vermeye çalişdi allah razı olsun

sen nasılsın minacım dertlerimden seni sormayı unuttum senide çok özledim arkadaşim

biz ne kadar üzülsekde sizin kadar yine olamaz imkanı yok...çok haklısın tabiki yalnızlık,zamana bırakmak bazen en iyi ilaçtır.herşey gönlünüzce olsun...

Haftasonu evden çıkamadım pazartesi işe gelmek çok zor oldu. Alışmadım sese gürültüye. Ama anladım ki normal ne kadar kendi kabuğumuza çekilirsek o zaman depresyona giriyoruz. Yalnız kalmak istediğim zaman kalıyorum ağlıyorum bağırıyorum ama beni anlayabilecek arkadaşlarımdan da uzak kalmamaya çalışıyorum. Yeni doğum yapan bir arkadaşım vardı onun bebeği bana teselli oldu.

Evrim canım ne olur toparla kendini.

canım çok dogru ama burda yalnız olmadıgımı düşünüyorum bazen kolum kalkmadı yazmak için ama sonra arkadaşlarımla dertleşdim
buda aynı şey belki sanal ama o kdar içten insanlarsınızki özel hayatımda ki arkadaşlarımla inanın bu kadar rahat degilim
allahım bu acıyı kimselere yasatmasın

canım evrimim geldin demek.ya kuzu sana özelden yazamadım postan doluydu.burayada girmeyince konuşamadık görüşemedik.ben iyiyim şükürler olsun.bende seni özledim.gel böyle konuş içini dök.

baharcımmm canımmmm kaderdaşlarından biride benimmm....hopeforum içinde senin içinde kendim içinde söylenecek tek şeyy HAKKIMIZDA HAYIRLISININ TECELLİ ETMESİİ...onların bizimle bu yolda devam etmeleri bize ve onlara hayır getirmeyecekti bunu biz bilemiyoruz ama onlara o canı üfleyen Rabbim biliyor....bizi daha beterinden korumak için de bu üzüntü kadarıyla kurtarıyor belki(kadarı diyorum ama onun ne kadar olduğunu en az senin kadar acı yaşadım)).....sakın kendini boşverme içine kapanma,,gel burda yada özelden yaz çiz dök içini ama kendinle başbaşa kalıp düşünme....geçecek zaman ilaç ama EN büyük ilaç KENDİNE OZAMANI TANIMANN...ZAMANIN AKMASINA İZİN VERMEZSEN ZAMAN DURUR....SAKIN YAPMA!!!BAK ben 30 ocak da kaybettim miniğimi zor olmadımı olduuu ama sanki hiç geçmeyecek sanmıştım (hopeforum bilir)ama geçiyor zamann....3 ay verdi doktor toparlasın kendini vücudun dedii ve geçti bile zaman ....artık çalışmalara başladık bilee...sizin içinde geçecek zaman bi bakacaksınız tekrar sahalarda maçlardasınız(azıcık yüzünüz gülsün die yazıyorum işin dalgasında değilim-açıklama yapmayıncada rahat edemiyorum huy işte :))

zamanın geçmesine izin ver..........O nu bize veren ki elhamdülillah doğurganız bunu biliyoruz,,yaptık oldu gene yaparız yine VERİR RABBİM....:) SEVGİYLE KAL(ın)......

Rabbim hepinize sabır versin sağlık sıhhat versin yeni bebişleriniz olsun inşallah üçer beşer size şuan yaşadığınız acılarınızı unuttursun ben okurken bile bu kadar üzüldüysem sizleri düşünemiyorum ama anlıyorum sizleri nerden anlayacaksın demeyin anlıyorum bu acı nasıldır biliyorum ama inanın Allah zamanla sabrını veriyo taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna

elimizden gelen sadece bu evrimim elimizden keşke daha fazlası gelseydi ama yapabildiğimiz sadece birbirimize destek olabilmek, her ne kadar acıyı biz yaşadıysak da burdaki arkadaşlarımız da gönüllerince destek oldular bize... burda hepimizin gönlü bir çünkü... dediğin gibi normalde bu kadar konuşamazken burda açıyoruz gönlümüzü... nazımızı çekiyorlar Allah razı olsun... gözmemezlikten gelmeyip destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim şimdi daha iyi olmana çok sevindim canım biz daha iyiyiz inşaallah bahar da sarıcak yaralarını ve o da iyi olacak inşaallah

sana hangisi iyi geliyorsa öyle yap canım önemli olan kendini bir an önce toparlaman

aminnnn elabımda 5 olmazsa sevinirim şu türkiye koşullarında 3 den sonrası nerden geliyor bunlaaarrr!!!! dedirtir adama

şaka tabiiki accuk neşesi gelsin topiğiinnn :))))Rabbim sağlıkla neşeyle versin ne kadar isterse versin yok artık bukadar yeter diyecek halimiz yok

Rabbim hepinizden binlerce kez razı olsun. Acılarımızı hafifletsin inş. Bana öyle güzel teselli oldunuz ki bu zor günlerimde Rabbim hepinizi sevindirsin inş.

Saol bitanem. Sizlerde kendilerinize çook dikkat edin. Hep böyle güzel ve sevgiyle kalın inş.

canım..... sanada çok geçmiş olsun ben baharı duyunca senin yorumları ona yaptığını düşünmüştüm....özür dilerim arkadaşımmm çokkkk çokkkk çokkkk geçmiş .....içine atmamakla iyi etmişsin yoksa işin içinden çıkılmıyor...daha zorlaşıyor herşey...Rabbim birdahakilerin hiçbirinde yaşatmasın inşallah hepimiz göbişlerde bebişlerle bu günleri yad edelimmm inş...sağlıkla doğuralım bu günlere inat

ben bilmem 3-5-7-9 isterse futbol takımı kurun Allah sağlık sıhhat versin yeter ki

canımmm kusura bakma dün acil çııkmak zorunda kaldım cevap veremedım sana ben 4 günlük bi uğraş sonucu yendım. ama tabi biz daha nişanlıyken denemiştik olmadı die çok da üzülmemıstım :) sonra nıkahımız kıyıldı yıne baya bı uğrraştık 1 yıl boyunca olmadı. sadece eş denemesı yapıoduk olmayınca üzülüodum. böyle egzersızlerı blmıodum cahıldım :):):) bu sayfayı keşfettım valla bak ole bı cesaret aldım kı anlatamam...2. günde eni 9 cm olan aparatı içime alabldım düşün artıkk... bide ben doktor sitesinde çok takılıodum. ordaakı bı kadın dogum uzmanına mesaj attmıştım 3 parmak vajınama alablıorum ama penısten korkuorm dıe. bana dedıkı 3 parmaga geçtıyssen arttık kesınlkle hazırsın ilişkiye ama yterı kadar kayganlaştırıcı kullanrsan demıstı. ben ılk olarak ordan bi özgüven kazandım :) doktor dıo sonucta sokaktakı kadın demıo 4. gün artık yeter dedım bı deneyeyım pe...sle de .. bide vajınama 9 cm lık aparat gırıoda penıs mı gırmıcek dıodum bak buda yenemeyennlere bı not olsun. aparatlar en cok da buyuzden vajililerı başarıya ulaştrdı çünkü vajınana bısey gırdıgını gordugunde artık o korku falan gıdıo. neysekı 4. gün bı baktık farketmeden girddi bıle :) sevıncten aglamaya başladım :):):) nasıl girdi varya anlamadım bıle. darısı tüüüüüüüüüüm vajililerın basına... o an diosun kı yazık kaç yıl bu korkuyla yaşadım. bu muymuş hepsi :):):) bu arada ben yenelı bugun tam 1 ay ollduuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…