- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.861
evet öncesinde parmak egzersizi falan demişti doktor 10 seans gelmen gerekiyor dedi maddi durum imkan vermedi ve eşime karşıda daha çok mahcup hissettim kendimi jel vermişti doktor bol bol sürsende ben hiç işe yaramadığını gördüm baktım çaresiz kaldım zeytinyağı zararlı olur mu diye düşündüm bitkisel sonuçta bu kimyasallardan iyidir dedim ve çaresizlikten zeytinyağını vajina içine eşin sürerken ıkın afedersin büyük abdestini yapar gibi ıkın parmak nasıl giriyor hayret edersin. sonrada eşinde kendine bolca sürsün senin afedersin üstte olduğun pozisyon bence uygun kontrol sende olunxca daha güvenli hissediyorsun çünkü ve bir kere deneyip çıktıktan sonra çıkarıp tekrar yağ sürüp tekrar girişi sağlayıp tamam dedeim korkulacak birşey yok sonraki zaman denerken tabi illaki korku yine oluyor ve ıslanma olmadığı için tekrar yağ ile denedim ama bu sefer alışsın diye çıkardığımda ikinci kez yağ sürmedim olan yağ yeter dedim derken 3. de hayır hep yağ kullanacak değilim dedim ve zihnimi rahatlatarak denedim biraz uğraşınca zaten ıslanıyor ve hani zor bir işin üstesinden gelince bir rahatlama olayı vardır ya derin nefes al ve sonra o nefesi huzurla bırakırız o rahatlık aynen o durumda da aynı şekilde nefes al ve huzurla nefesini ver anlatabiliyor muyum bilmem parmak egzersizi korkuturdu beni eminim hala burda arkadaşlar yazdıkça ben üzülüyorum bu kadar kendinizi yıpratmaya zaman kaybetmeye gerek yok inanın yaşamayan biri olarak söylemiyorum ben bu çaresizlikleri yaşadım Allahtan korkmasam intihar duygusunu bile hissettim inanın bana. birde kendi yaptığım bir hata eminim çoğu kişi yapıyor ilişki sırasında baştan sona kadar hiç konuşmayan direk dikkat dağılıyor.bu arada zeytin yağı zararlı mıdır diye sormuş bir arkadaşımız valla o an göze aldım sonra internetten araştırdım doğum yaptırırken bile esnetmek için sürdüklerini okudum ama tavsiyem zaten 1 kere en fazla 2 kere yetecektir.kimyasallardan daha zararlı olacağını düşünmüyorum mesela ben tv de bir doktorun programında şöyle söylediğini duymuştum. bazı jeller vajina ph ını değiştirip spermleri öldürebiliyor dedi.
KIZLAR 7 ay oldu ewleneli burda ki herkesle aynı sorunu yaşadım çok zor günler geçiriyordum ve bana yasemiNa arkadaşım yardım etti ondan allah razı olsın verdiği destek ve moral için ve onun sayesinde de sorunlarımı yendim VEEEEEEEE YASEMİNA SANA SESLENİYORUM BUGÜN DOKTORA GİTTM HAMİLEYİM BENN :) :) :) BENİM DE Bİ BEBEĞİM OLACAK
baharcım hopefor ablacım nasılsınız?
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen nasılsın
:) iyiyim minam çok şükür sen nasılsın.
bende iyiyim şükürler olsun.güne çok keyifli başlamıştım.ama biraz buruldum.güzel haberler alıyoruz sonra malesef...keşke evrim de gelse anlatsa için dökse kabuğuna çekildi canım arkadaşım devrem...rabbim neylerse güzel eyler diyeyim.
bende iyiyim şükürler olsun.güne çok keyifli başlamıştım.ama biraz buruldum.güzel haberler alıyoruz sonra malesef...keşke evrim de gelse anlatsa için dökse kabuğuna çekildi canım arkadaşım devrem...rabbim neylerse güzel eyler diyeyim.
keşke ne sizi üzemeseydik ne de kendimizi ama... evrimi çok iyi anlıyorum mina. ben de giremedim uzun süre insan biraz kendini dinlemek istiyor ara ara girip bakmıştım evrimde kendini biraz toparladıktan sonra yavaş yavaş girmeye başlayacak. ben de ilk kez bugün baharı görünce bu kadar kaldım burada...
keşke ne sizi üzemeseydik ne de kendimizi ama... evrimi çok iyi anlıyorum mina. ben de giremedim uzun süre insan biraz kendini dinlemek istiyor ara ara girip bakmıştım evrimde kendini biraz toparladıktan sonra yavaş yavaş girmeye başlayacak. ben de ilk kez bugün baharı görünce bu kadar kaldım burada...
canım benim gerçekten zor günler yaşadım allah düşmanıma yaşatmasın ama sizin hep desteginizi gördüm hele hepofurum bana öle destek verdiki öle güzel anlatan mesaj gönderdiki okuyup okuyup sabaha kadar agladım canım ya ama iyi geldi dibide kadar vurdum içime atmadım dünde baharımı ögrendim gene kötü oldum allahım ya kadın o haliyle bana morel vermeye çalişdi allah razı olsun
sen nasılsın minacım dertlerimden seni sormayı unuttum senide çok özledim arkadaşim
Canım merhaba.
Hopefor'cuğum kaderdaşım geçen çarşamba kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremediler. Perşembe günü kendi doktorum muayene etti kalbi durmuş dedi ve cuma günü de operasyonla alındı. Çok zor bikaç gün geçirdim hala da beynim uyuşuk ve hiçbirşeyi kafam almıyor. Ama Rabbim sabrını veriyor. Kendini toparlamam gerektiğini biliyorum. Ne kadar çabuk eski halime dönersem 2.bebeğime de okadar çabuk kavuşurum diye kendimi telkin ediyorum.
Derinlere daldığım zaman işin içinden çıkamıyorum canım. Meleğim ne yapıyor diye düşünmekten aklım oyunlar oynuyor bana.
canım benim gerçekten zor günler yaşadım allah düşmanıma yaşatmasın ama sizin hep desteginizi gördüm hele hepofurum bana öle destek verdiki öle güzel anlatan mesaj gönderdiki okuyup okuyup sabaha kadar agladım canım ya ama iyi geldi dibide kadar vurdum içime atmadım dünde baharımı ögrendim gene kötü oldum allahım ya kadın o haliyle bana morel vermeye çalişdi allah razı olsun
sen nasılsın minacım dertlerimden seni sormayı unuttum senide çok özledim arkadaşim
canım çok dogru ama burda yalnız olmadıgımı düşünüyorum bazen kolum kalkmadı yazmak için ama sonra arkadaşlarımla dertleşdim
buda aynı şey belki sanal ama o kdar içten insanlarsınızki özel hayatımda ki arkadaşlarımla inanın bu kadar rahat degilim
allahım bu acıyı kimselere yasatmasın
Haftasonu evden çıkamadım pazartesi işe gelmek çok zor oldu. Alışmadım sese gürültüye. Ama anladım ki normal ne kadar kendi kabuğumuza çekilirsek o zaman depresyona giriyoruz. Yalnız kalmak istediğim zaman kalıyorum ağlıyorum bağırıyorum ama beni anlayabilecek arkadaşlarımdan da uzak kalmamaya çalışıyorum. Yeni doğum yapan bir arkadaşım vardı onun bebeği bana teselli oldu.
Evrim canım ne olur toparla kendini.
Rabbim hepinize sabır versin sağlık sıhhat versin yeni bebişleriniz olsun inşallah üçer beşer size şuan yaşadığınız acılarınızı unuttursun ben okurken bile bu kadar üzüldüysem sizleri düşünemiyorum ama anlıyorum sizleri nerden anlayacaksın demeyin anlıyorum bu acı nasıldır biliyorum ama inanın Allah zamanla sabrını veriyo taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna
baharcımmm canımmmm kaderdaşlarından biride benimmm....hopeforum içinde senin içinde kendim içinde söylenecek tek şeyy HAKKIMIZDA HAYIRLISININ TECELLİ ETMESİİ...onların bizimle bu yolda devam etmeleri bize ve onlara hayır getirmeyecekti bunu biz bilemiyoruz ama onlara o canı üfleyen Rabbim biliyor....bizi daha beterinden korumak için de bu üzüntü kadarıyla kurtarıyor belki(kadarı diyorum ama onun ne kadar olduğunu en az senin kadar acı yaşadım)).....sakın kendini boşverme içine kapanma,,gel burda yada özelden yaz çiz dök içini ama kendinle başbaşa kalıp düşünme....geçecek zaman ilaç ama EN büyük ilaç KENDİNE OZAMANI TANIMANN...ZAMANIN AKMASINA İZİN VERMEZSEN ZAMAN DURUR....SAKIN YAPMA!!!BAK ben 30 ocak da kaybettim miniğimi zor olmadımı olduuu ama sanki hiç geçmeyecek sanmıştım (hopeforum bilir)ama geçiyor zamann....3 ay verdi doktor toparlasın kendini vücudun dedii ve geçti bile zaman ....artık çalışmalara başladık bilee...sizin içinde geçecek zaman bi bakacaksınız tekrar sahalarda maçlardasınız(azıcık yüzünüz gülsün die yazıyorum işin dalgasında değilim-açıklama yapmayıncada rahat edemiyorum huy işte :))
zamanın geçmesine izin ver..........O nu bize veren ki elhamdülillah doğurganız bunu biliyoruz,,yaptık oldu gene yaparız yine VERİR RABBİM....:) SEVGİYLE KAL(ın)......
Rabbim hepinize sabır versin sağlık sıhhat versin yeni bebişleriniz olsun inşallah üçer beşer size şuan yaşadığınız acılarınızı unuttursun ben okurken bile bu kadar üzüldüysem sizleri düşünemiyorum ama anlıyorum sizleri nerden anlayacaksın demeyin anlıyorum bu acı nasıldır biliyorum ama inanın Allah zamanla sabrını veriyo taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna
aminnnn elabımda 5 olmazsa sevinirimşu türkiye koşullarında 3 den sonrası nerden geliyor bunlaaarrr!!!! dedirtir adama
şaka tabiiki accuk neşesi gelsin topiğiinnn :))))Rabbim sağlıkla neşeyle versin ne kadar isterse versin yok artık bukadar yeter diyecek halimiz yok
canım buaksam yokum zaten evdede yarın aksam hemen baslarım.ıkı parmağı denemekle baslıcam heme cok tskur ederım cevapların ıcın yalnız olmadığımı bılmek cok guzel bısey sen yendın sanırım bu hastalığı nekadar zaman surdu bıraz bılgı verırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?