Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi baktım arkayı dörtlemişiz artık beşinciye yer yok... bizle son bulsun... ne biz bir daha yaşayalım ne de bir başkası tatsın bu duyguyu...güzel şeyler yaşayıp sonu güzel bitecek haberler verelim yine... hem biz hem de bu topicteki herkes hayırlısıyla birlikte bebeklerine kavuşsun inşaallah

arkadaşlar hepimiz anne olmayı ne kadar çok istiyoruz bide baba olmayı isteyen bekleyen eşlerimiz var.rabbim hepimizin yuvasını şenlendirsin.ailemizi büyütsün.sevgi yumağına dönüştürsün evlerimizi.bunun için birbirimize hep duacı olalım.rabbim hepimize yumuk elli zeytin gözlü kartopu bebişler versin inşallah...

canı gönülden aminnnn

bunu yeni okudum ben hopeforüm:,benimle acısını ya da sevincini paylaşmak isteyen bi dosta hayır dermiyimm seve seve dinlerim elimden fazlası gelebilseydi keşke.. herzaman (inşallah artık sevinçlerini)paylaşırım....

Arkadaslar bana da bi cevap yazsaniz yardimci olsaniz sadece parmak egzersizi yetermi birazcik umuda ihtiyacm var

çok meşgul ettik değil mi? ama biz herşeyi burda yaşadık en umutsuz halimizle buraya geldik en mutlu anlarımızı burda yaşadık haliyle acılarımızı da burda paylaşıyoruz. hoşgörünüze sığınıyoruz...

yeter canım önemli olan egzersizlere ara vermeden devam etmen göreceksin belki de tahmininden daha erken yenmiş olacaksın

canım cok tskur ederım yazdıkların ıcın sımdı gordum bende:)ıns bende senın gıbı hemen sonuc alırım.dun evde yoktum bugun aksama eve gıdınce egzersızlere devam edıcem.cok tskur ederım ılgılendığın ıcın

Hergun yaptigim takdirde 3 parmagi da rahatca yapiyorsam artik p...s denemesi yapabilir miym

ooo sen 3 parmaktaymışın biz uzak kaldık buralardan biraz ama siler gibi cesaretli arkadaşları görünce seviniyorum... canım 3 parmağı rahat alıp çıkarabiliyorsan herhangi bir sıkıntı ya da zorluk yaşamıyorsan eş denemesine geçebilirsin artık... inşaallah çok yakın bir zamanda gelin oldum diye gelirsin...

ecriniiim canım gönlü yüce arkadaşım hayata sarılmamda payın büyük emeğin çok hakkını helal et canım benim... inşaallah sevinçlerimizi de paylaşırız yeniden ilk sıra sen de güzel haberi hayırlı haberi ver ki umutlarımız katlanarak çoğalsın

selam canlarımm maşallahh herkez burda toplanmışş çok mutlu oldu mgörünce nasılsınızz herkez iyidir inşallah...

hopeforumm ecrinn bahar elabcık minnoşş diyar diyarr hepinizi çok seviyorumm

selam canlarımm maşallahh herkez burda toplanmışş çok mutlu oldu mgörünce nasılsınızz herkez iyidir inşallah...

hopeforumm ecrinn bahar elabcık minnoşş diyar diyarr hepinizi çok seviyorumm

cecoş biz iyiyiz balım.böyle konuştuk dertleştik hepimiz.bi rahatladık ne güzel oldu.sen naptın?
ben çıkıyorum arkadaşlar sizi öpüyorum.Allaha emanet olun.

Hergun yaptigim takdirde 3 parmagi da rahatca yapiyorsam artik p...s denemesi yapabilir miym
elbet te yenersın canım hemde rahatlıkla. ben 3 parmagı alamam dıodum hep ama 1 olunca 2 oluo 2 olunca 3 de çok kolay oluo. 3 olunca eşşşşşş denemesı oluo :) boyuna esnıo cunku vajına. hem zaten 3 parmakla p...in enı aynı.. artııı p...sin girmesi bıle daha kolay. çünkü silindir şeklnde tam vajınanın delığıne gore kendiliğnden ilerlio. 3. parmaga geçtıgınde haber ver:) bak ben 2. günde geçmiştim 3. parmaga.hemde çokkkkkkkkkkk kkorkak olmama ramen :) olacak dıyınce oluyo arkadaşım

cecoş biz iyiyiz balım.böyle konuştuk dertleştik hepimiz.bi rahatladık ne güzel oldu.sen naptın?
ben çıkıyorum arkadaşlar sizi öpüyorum.Allaha emanet olun.

canımmm dualarınızı eksik etmeyin aklınızın bi köşesinden beni geçirin çünkü regl bitiyo inş. yenmem lazım hafta sonuna kadar tek isteğimmm dua

Ne hakkım olabilir ki canımm benim zor anlarımda sevincimde de sen vardın unuttunmu?varsa öyle bir hak noktası virgülüne helalihoş olsun,sende helal et canomm:))...vajililere de umut olsun yendik hamile kaldık,ve tekrar kalmak için çabalıyoruz....yenmeyen kalmasınn...

Cok tesekur ederim 2 birazcik zorladi ama 2 yi de yaparim dedigin gibi cok sagol yazicam burdan arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…