- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.881
canım gözün aydın Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin artık adını yasemin koyarsın :34 amin inşşallah allah herkese nasip etsin
Rabbim hepinize sabır versin sağlık sıhhat versin yeni bebişleriniz olsun inşallah üçer beşer size şuan yaşadığınız acılarınızı unuttursun ben okurken bile bu kadar üzüldüysem sizleri düşünemiyorum ama anlıyorum sizleri nerden anlayacaksın demeyin anlıyorum bu acı nasıldır biliyorum ama inanın Allah zamanla sabrını veriyo taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna
bi baktım arkayı dörtlemişiz artık beşinciye yer yok... bizle son bulsun... ne biz bir daha yaşayalım ne de bir başkası tatsın bu duyguyu...güzel şeyler yaşayıp sonu güzel bitecek haberler verelim yine... hem biz hem de bu topicteki herkes hayırlısıyla birlikte bebeklerine kavuşsun inşaallah
arkadaşlar hepimiz anne olmayı ne kadar çok istiyoruz bide baba olmayı isteyen bekleyen eşlerimiz var.rabbim hepimizin yuvasını şenlendirsin.ailemizi büyütsün.sevgi yumağına dönüştürsün evlerimizi.bunun için birbirimize hep duacı olalım.rabbim hepimize yumuk elli zeytin gözlü kartopu bebişler versin inşallah...
Arkadaslar bana da bi cevap yazsaniz yardimci olsaniz sadece parmak egzersizi yetermi birazcik umuda ihtiyacm var
Arkadaslar bana da bi cevap yazsaniz yardimci olsaniz sadece parmak egzersizi yetermi birazcik umuda ihtiyacm var[/QU
evet yeter bende sadece parmak egzersiziyle yendim bu illeti 3 tam parmak alabildiğinde bitiyo
canım benim de öyle olmuştu hem de aynı gün... çarşamba kah. leke geldi hemen gittim kalbi durmuş dedi yarın alalım dedi bi dr a daha gittik ama sonuç değiişmedi perşembe günü de koptu benden... hala sızlıyor için ne zaman geçecek bilmiyorum. tam iyiyim toparladım diyorum yine aklmda... yine kırışıyor alnım. çok zor bahar ama dediğin gibi Allah ın izniyle ikinci bebeklerimiz için toparlamamız lazım kendimizi. kolay olmuyor hiç kolay olmuyor ama elden de bişey gelmiyor hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi ben... baharım acın çok taze ben her çarşamba perşembe aynı şeyleri yaşıyorum ama geçicek bak ecrin bizden daha önce yaşadı bunları çok şükür o çok iyi bizde iyi olacağız Allah ın izniyle. zaman tanı kendine. acını yaşamamazlık etme, ağla.. düşünmemeye çalışma kimseyi üzmicem diye içine atıp kuytu köşede ağğlama, eşinle de konuş bu durumu hazmedin yoksa geçmiyo her an aynı şeyleri yaşıyorsun... bi çatlak görünce dışarı taşıyor duygular... acını yaşa ki kısa sürede toparlayasın kendini... bana yazabilirsin ne istersen özelden sormak isteğin ya da paylaşmak istediğin bişey olursa yaz mutlaka. seni cçok iyi anlarım canım.
benm çoğu zaman kimsenin yanında bahsetmedim bi zaman sonra hayat dön artık denebilir... insanlara sıkıcı gelmemek onları da kendi sıkıntılı dünyama çekmemek için çok paylaşmadım çünkü zaman geçtiği zaman üstünden insanlar acının küllenmesini hayata dönmeni bekliyorlar. yaşamayan bilmez bunu gerçekleştirmenin ne kadar zor olduğnu.. bu dönemde elabım ve gökçem hep yanımda oldular birebir görüştük Allah onlardan razı olsun hala yanımda olan dostlarıma çok teşekkür ediyorum kızlar sizi çok seviyorum... biri daha vardı ki benimle aynı acıyı yaşayan ecrinim
Allah ıma çok şükür ki böyle güzel dostlar kazandım... ecrinle acaba şöyle mi düşünür, acaba sıkarmıyım demeden paylaştım,ona huysuzlandım çünkü o da o evreleri geçirdi...ne zamanki içimdekileri olduğu gibi döktüm o zaman daha iyi hissettim kendimi... lütfen içine atma şimdi daha erken ama bir an önce kendine gelebilmen iiçindekileri boşalt... ben isteğin zaman dinlerim seni, Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı, yaşayan bizlere ise tekrar tattırmasın, bundan sonraki bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla birlikte kucağımıza almayı ve bir ömür birlikte olmayı nasip etsin inşaallah, öpüyorum baharım seni nolur dikkat et kendine...
Arkadaslar bana da bi cevap yazsaniz yardimci olsaniz sadece parmak egzersizi yetermi birazcik umuda ihtiyacm var
canımmm kusura bakma dün acil çııkmak zorunda kaldım cevap veremedım sanaben 4 günlük bi uğraş sonucu yendım. ama tabi biz daha nişanlıyken denemiştik olmadı die çok da üzülmemıstım :) sonra nıkahımız kıyıldı yıne baya bı uğrraştık 1 yıl boyunca olmadı. sadece eş denemesı yapıoduk olmayınca üzülüodum. böyle egzersızlerı blmıodum cahıldım :):):) bu sayfayı keşfettım valla bak ole bı cesaret aldım kı anlatamam...2. günde eni 9 cm olan aparatı içime alabldım düşün artıkk... bide ben doktor sitesinde çok takılıodum. ordaakı bı kadın dogum uzmanına mesaj attmıştım 3 parmak vajınama alablıorum ama penısten korkuorm dıe. bana dedıkı 3 parmaga geçtıyssen arttık kesınlkle hazırsın ilişkiye ama yterı kadar kayganlaştırıcı kullanrsan demıstı. ben ılk olarak ordan bi özgüven kazandım :) doktor dıo sonucta sokaktakı kadın demıo 4. gün artık yeter dedım bı deneyeyım pe...sle de .. bide vajınama 9 cm lık aparat gırıoda penıs mı gırmıcek dıodum bak buda yenemeyennlere bı not olsun. aparatlar en cok da buyuzden vajililerı başarıya ulaştrdı çünkü vajınana bısey gırdıgını gordugunde artık o korku falan gıdıo. neysekı 4. gün bı baktık farketmeden girddi bıle :) sevıncten aglamaya başladım :):):) nasıl girdi varya anlamadım bıle. darısı tüüüüüüüüüüm vajililerın basına... o an diosun kı yazık kaç yıl bu korkuyla yaşadım. bu muymuş hepsi :):):) bu arada ben yenelı bugun tam 1 ay ollduuuuuuuuuuuuuuuu
Hergun yaptigim takdirde 3 parmagi da rahatca yapiyorsam artik p...s denemesi yapabilir miym
bunu yeni okudum ben hopeforüm:,benimle acısını ya da sevincini paylaşmak isteyen bi dosta hayır dermiyimm seve seve dinlerim elimden fazlası gelebilseydi keşke.. herzaman (inşallah artık sevinçlerini)paylaşırım. ...
canım cok tskur ederım yazdıkların ıcın sımdı gordum bende:)ıns bende senın gıbı hemen sonuc alırım.dun evde yoktum bugun aksama eve gıdınce egzersızlere devam edıcem.cok tskur ederım ılgılendığın ıcın
selam canlarımm maşallahh herkez burda toplanmışş çok mutlu oldu mgörünce nasılsınızz herkez iyidir inşallah...
hopeforumm ecrinn bahar elabcık minnoşş diyar diyarrhepinizi çok seviyorumm
elbet te yenersın canım hemde rahatlıkla. ben 3 parmagı alamam dıodum hep ama 1 olunca 2 oluo 2 olunca 3 de çok kolay oluo. 3 olunca eşşşşşş denemesı oluo :) boyuna esnıo cunku vajına. hem zaten 3 parmakla p...in enı aynı.. artııı p...sin girmesi bıle daha kolay. çünkü silindir şeklnde tam vajınanın delığıne gore kendiliğnden ilerlio. 3. parmaga geçtıgınde haber ver:) bak ben 2. günde geçmiştim 3. parmaga.hemde çokkkkkkkkkkk kkorkak olmama ramen :) olacak dıyınce oluyo arkadaşımHergun yaptigim takdirde 3 parmagi da rahatca yapiyorsam artik p...s denemesi yapabilir miym
cecoş biz iyiyiz balım.böyle konuştuk dertleştik hepimiz.bi rahatladık ne güzel oldu.sen naptın?
ben çıkıyorum arkadaşlar sizi öpüyorum.Allaha emanet olun.
Ne hakkım olabilir ki canımm benim zor anlarımda sevincimde de sen vardın unuttunmu?varsa öyle bir hak noktası virgülüne helalihoş olsun,sende helal et canomm:))...vajililere de umut olsun yendik hamile kaldık,ve tekrar kalmak için çabalıyoruz....yenmeyen kalmasınn...ooo sen 3 parmaktaymışın biz uzak kaldık buralardan biraz ama siler gibi cesaretli arkadaşları görünce seviniyorum... canım 3 parmağı rahat alıp çıkarabiliyorsan herhangi bir sıkıntı ya da zorluk yaşamıyorsan eş denemesine geçebilirsin artık... inşaallah çok yakın bir zamanda gelin oldum diye gelirsin...
ecriniiim canım gönlü yüce arkadaşım hayata sarılmamda payın büyük emeğin çok hakkını helal et canım benim... inşaallah sevinçlerimizi de paylaşırız yeniden ilk sıra sen de güzel haberi hayırlı haberi ver ki umutlarımız katlanarak çoğalsın
selam canlarımm maşallahh herkez burda toplanmışş çok mutlu oldu mgörünce nasılsınızz herkez iyidir inşallah...
ve aleyküm selam:)))şahsım adına iyiyim elh.sende seviliyosun sen nasılsın diycem ama korkuyorum topiği sohbetle doldurmaya belki umut içinde bekleyenleri kızdırıyoruzdur,niyetimiz kötü değil ama onlarda haklı :)))
hopeforumm ecrinn bahar elabcık minnoşş diyar diyarrhepinizi çok seviyorumm
elbet te yenersın canım hemde rahatlıkla. ben 3 parmagı alamam dıodum hep ama 1 olunca 2 oluo 2 olunca 3 de çok kolay oluo. 3 olunca eşşşşşş denemesı oluo :) boyuna esnıo cunku vajına. hem zaten 3 parmakla p...in enı aynı.. artııı p...sin girmesi bıle daha kolay. çünkü silindir şeklnde tam vajınanın delığıne gore kendiliğnden ilerlio. 3. parmaga geçtıgınde haber ver:) bak ben 2. günde geçmiştim 3. parmaga.hemde çokkkkkkkkkkk kkorkak olmama ramen :) olacak dıyınce oluyo arkadaşım
canımmm dualarınızı eksik etmeyin aklınızın bi köşesinden beni geçirin çünkü regl bitiyo inş. yenmem lazım hafta sonuna kadar tek isteğimmm dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?