- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.901
zaten yenme biliyon ne yapacağımı bence sırf sana msnden dediklerim için yenmelisin
yenicemmmmmmmm inşallahhhh hafta sonuna kadar şart koştum pazar günü son yenmeliyim sizde bana güç oalrak dua edinki beynim olmicak olarak değilde olacak olarak işlesin denemelerde hadi inş. canımcım valla desteğin büyük Allah razı olsun...
selam canlarımm maşallahh herkez burda toplanmışş çok mutlu oldu mgörünce nasılsınızz herkez iyidir inşallah...
hopeforumm ecrinn bahar elabcık minnoşş diyar diyarrhepinizi çok seviyorumm
Ne hakkım olabilir ki canımm benim zor anlarımda sevincimde de sen vardın unuttunmu?varsa öyle bir hak noktası virgülüne helalihoş olsun,sende helal et canomm:))...vajililere de umut olsun yendik hamile kaldık,ve tekrar kalmak için çabalıyoruz....yenmeyen kalmasınn...
dualarımız seninle ama sende çaba göster ve beynine şimdiden yapabileceğim sinyali gönder o kandırıyo hep bizi yalancı beyin
daha iyiyim kendimi adıma cecemim çok şükür... biz de seni çok seviyoruz, bizi mutlu etmek mutlu görmek istiiyorsan yen artık şunu kendini docanı düşünmüyorsan bizi düşün :)
estagfurullah ecrinim yine güzel ama bu kez sonu güzel haberler paylaşıcaz Allah ın izniyle
sorma yaa elime geçirsem beynimi çok şey yapıcamda onun yüzünden 8 ayım gitti dur demenin vakti geldi kendimle savaşıcam çok zor çokk Allah düşmanımın başına vermesin bu illeti kene gibi ya yapıştı bırakmıyo yakamıııı
cecemin dediği gibi eksikler olsa da herkesi burda görmek hepinizin avatarlarını görmek o kadar iyi geldiki bana anlatamam sanki kötü günleri yaşamamış gibi eskiye döndüm
cecemin dediği gibi eksikler olsa da herkesi burda görmek hepinizin avatarlarını görmek o kadar iyi geldiki bana anlatamam sanki kötü günleri yaşamamış gibi eskiye döndüm
elimizden geldiğince burd olmaya çalışıp birbirimize destek olalım cidden okadar iyi geliyorki uzaklaşmıyalım hepinizi anlıyorum kolay değil ama uzaklaşarak daha kötü oluyo insan cidden bende senin gibi düşünüyorum bu tanıdık isimleri görünce öyle mutlu oldumki ne güzel günlerden geçtik öyle vajili mavili ama olsunsüper insanlar tanıdık ve tanımaya devam edicez inşallah yeterki bırakmayalım bilgilerinize tecrubelerinize herzaman ihtiyacımız var desteğe ise hepimizin ihtiyacı var
katılıyorum size bugün topik eski günlerdeki gibi oldu bayadır giriyodum yaşananlardan dolayı sizlerin girmeyeşinden bende pek bişey yazmıyodum inşallah eskisi gibi güzel günlerimiz olur yine ve vajiyi yenmeyen arkadaşlar "cecemm" öncelikle hepsi bu dertten kurtulur
Aminnnn canımcımm Aminnnnn inşallahh seviliyorsunn
sende canım benimama yenmesen sevmeyecem seni yapcam
tamam Rabbim'in izniyle yardımıyla inşallah yenicem sizde dualarla destek verinn sizden bunu istiyorum canlarım hadi Allah emanet olun ben çıkıyorum yemek yapıcam kociş gelicek görüşmek dileğiyle kocaman öpüldünüz...
arkadaşlar ben de müsadenizi istiyorum daha önceden hep dediğim gibi güzel haberler almak ve vermek duasıyla görüşmek üzere... hepinize hayırlı günler
canım merhaba zeytınyağı olayından bağsetmıssınde.gunah olmazmı onu surmek. aklıma yattı soylediğin ama bu da aklımda soru ısaretı olarak kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?