Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zaten yenme biliyon ne yapacağımı bence sırf sana msnden dediklerim için yenmelisin

yenicemmmmmmmm inşallahhhh hafta sonuna kadar şart koştum pazar günü son yenmeliyim sizde bana güç oalrak dua edinki beynim olmicak olarak değilde olacak olarak işlesin denemelerde hadi inş. canımcım valla desteğin büyük Allah razı olsun...

dualarımız seninle ama sende çaba göster ve beynine şimdiden yapabileceğim sinyali gönder o kandırıyo hep bizi yalancı beyin

selam canlarımm maşallahh herkez burda toplanmışş çok mutlu oldu mgörünce nasılsınızz herkez iyidir inşallah...

hopeforumm ecrinn bahar elabcık minnoşş diyar diyarr hepinizi çok seviyorumm

daha iyiyim kendimi adıma cecemim çok şükür... biz de seni çok seviyoruz, bizi mutlu etmek mutlu görmek istiiyorsan yen artık şunu kendini docanı düşünmüyorsan bizi düşün :)

estagfurullah ecrinim yine güzel ama bu kez sonu güzel haberler paylaşıcaz Allah ın izniyle

dualarımız seninle ama sende çaba göster ve beynine şimdiden yapabileceğim sinyali gönder o kandırıyo hep bizi yalancı beyin

sorma yaa elime geçirsem beynimi çok şey yapıcamda onun yüzünden 8 ayım gitti dur demenin vakti geldi kendimle savaşıcam çok zor çokk Allah düşmanımın başına vermesin bu illeti kene gibi ya yapıştı bırakmıyo yakamıııı

tamam hopeforum inşallah valla sizi düşünücem yapıcam artık utanıyorum çünkü çok fena kocamdan hayır yok birazcık üzerime geleydi çoktan olmuştu bırakmış oda dualarınzıı eksik etmeyin pazar gününe şart koydum olmalı artık Allah ın izniyle inşallahhhh...

cecemin dediği gibi eksikler olsa da herkesi burda görmek hepinizin avatarlarını görmek o kadar iyi geldiki bana anlatamam sanki kötü günleri yaşamamış gibi eskiye döndüm

o seni yemeden sen onu yen canımm

cecemin dediği gibi eksikler olsa da herkesi burda görmek hepinizin avatarlarını görmek o kadar iyi geldiki bana anlatamam sanki kötü günleri yaşamamış gibi eskiye döndüm

elimizden geldiğince burd olmaya çalışıp birbirimize destek olalım cidden okadar iyi geliyorki uzaklaşmıyalım hepinizi anlıyorum kolay değil ama uzaklaşarak daha kötü oluyo insan cidden bende senin gibi düşünüyorum bu tanıdık isimleri görünce öyle mutlu oldumki ne güzel günlerden geçtik öyle vajili majili ama olsun süper insanlar tanıdık ve tanımaya devam edicez inşallah yeterki bırakmayalım bilgilerinize tecrubelerinize herzaman ihtiyacımız var desteğe ise hepimizin ihtiyacı var

Son düzenleme:

katılıyorum size bugün topik eski günlerdeki gibi oldu bayadır giriyodum yaşananlardan dolayı sizlerin girmeyeşinden bende pek bişey yazmıyodum inşallah eskisi gibi güzel günlerimiz olur yine ve vajiyi yenmeyen arkadaşlar "cecemm" öncelikle hepsi bu dertten kurtulur

Aminnnn canımcımm Aminnnnn inşallahh seviliyorsunn

sende canım benim ama yenmesen sevmeyecem seni yapcam

tamam Rabbim'in izniyle yardımıyla inşallah yenicem sizde dualarla destek verinn sizden bunu istiyorum canlarım hadi Allah emanet olun ben çıkıyorum yemek yapıcam kociş gelicek görüşmek dileğiyle kocaman öpüldünüz...

arkadaşlar ben de müsadenizi istiyorum daha önceden hep dediğim gibi güzel haberler almak ve vermek duasıyla görüşmek üzere... hepinize hayırlı günler

Son düzenleme:

arkadaşlar ben de müsadenizi istiyorum daha önceden hep dediğim gibi güzel haberler almak ve vermek duasıyla görüşmek üzere... hepinize hayırlı günler

güle güle kızlar görüşmek üzere ama halen burdasınız

öncelikle hopefor benim yazımı görüp yardımcı oldugun için cok tesekkür ederim sana yani başdan şöyle anlatayım yani eşim vajinanın içine girebiliyor ama kızlık daha yani yırtılmadı yırtılsa tam birleşme olur onu biliyorum içeri grebiliyor ama içerdeyken ben korkuyorum itiyorum onun haricinde kızlık hemen yırtılan birşey değilmi içerdeyken öyle bir olurki hiç yırtılmayacak gibi bir durum olur yanicok kalınmıs gibi zar bizmi yanlış ilerletiyoruz ustde cok daha fazla korkuyorum napıcam hıc bılemiyorum yıne eskıden içine bile giremezdi bunada sukur derim de olmuyo boyle etrafdakılerin hepsinin cocugu oldu eşimde ozenıyor halıyle bu uyusturan kremlerin bir zararı varmı bir yardımcı olun bana :/

Dün 1. yıldönümüzde bu illetten kurtulmuş bulunmaktayım. artık 1 yıldan sonra benim için yeni bir sayfa açılmış oldu. aslına bakarsanız çok rahatladım mı, tüm dünya aydınlandı mı, sabah kalktığımda herşey toz pembemiydi diye sorarsanız. hayır, yine normal bir gün. ama bu illetin verdiği eksiklik hali ve kendini yarım hissetme duygusundan kurtulmuş olmak dünyalara bedel işte. ben 11 cm le yendim ve oldu. burayı 9 aydır okuyorum. pek çok kişi kurtuldu, onların mutluluğu bana umut oldu. bu site olmasa mümkün değildi yenmem. ya diyorum eskiden internet olmadan önce bu siteyi okumayan kadınlar naaptı acaba. biz çok şanslıyız kızlar. yenmek için 1-0 öndeyiz. sadece egzersiz yapın ve üzgün omayın. egzersiz yaparken kitap okuyun, film seyredin. neşeli olun. karamsarlık kurtulmanın önündeki en büyük engel.
egzersiz yaptıkça o kadar rahatlıyorsunuzki eskiden eşimle deneme fikri geldiğinde korkan ben, artık hadi deneyelim diye atlıyordum. hiç korku kalmamıştı. ben bu sitede yazan tüm arkadaşlara cadıkedi, gncemr, karamsar başta olmak üzere bu sayfalara yazan herkese ama herkese çok teşekkür ediyorum. her bir yorum o kadar önemliydi ki ve yol göstericiydi ki benim için hiç birini hiç kimseyi ayırt edemem. böyle bir desteği hiç bir doktor, eş veya arkadaş veremez. ben her ağladığımda açtım ve buradaki başarı hikayelerinde moral buldum ve başaracam dedim. umarım buradaki herkes en kısa zamanda başarır.

Son düzenleme:
Buradakileri okuyan ve uygulayan bir insanın yenemeyeceğine inanmıyorum zaten. bilin ki hepiniz yeneceksiniz. benim eski mesajlarıma bakarsan ne kadar umutsuz vaka olduğumu görebilirsin. mantığım asla algılayamıyordu nasıl olcak nasıl olcak diye ama çalıştıkça oluyor

canım merhaba zeytınyağı olayından bağsetmıssınde.gunah olmazmı onu surmek. aklıma yattı soylediğin ama bu da aklımda soru ısaretı olarak kaldı?

canım neden günah olsun anlamadım jelden parmakla yada farklı cisimlerle egzersiz yapmaktan daha kolay ve çabuk sonuç yine herkese kolay gelen bir yol vardır ama bence bu kolay. ve doğumda da sürüyorlarmış vajina esnesin diye. yine siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…