- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.941
ist3434 hiç bir zararı yok ameliyat o kadar çabuk oluyor ki. sabah gidip öğlen çıkıyorsun yürüyerek yani. sadece oradan doku alınıyor o yani olay. hiç bir acı yok, kanama bile yoktu benimkinde. sadece ardından 4 gün atibiyotik ve ağrıkesici kullandırdı ne olur ne olmaz diye. bir de tentirdüyot uyguladım günde 1-2 kez, mikrop kapmaması için. pamuğa döküp, hiç yanma olmadı zaten. 2 hafta o bölgeye bir şey sokmuyorsun sonrasında egzersizleri çok rahat yapabilirsin. çünkü kalın ve septalı zarlarda kanama çok oluyormuş. ben bunu öğrendiğimde zaten olay bitmişti benim için. kurtulmak en iyisiydi. ben özeli tercih ettim ama devlette de iyidir herhalde. o sana kalmış. inşallah en kısa zamanda kurtulusun canım
Merhaba arkadaşlar, ben sitede yeniyim ve de bir sorunum var maalesef,
Yeni evli sayılırım ama eşimle ilişkiye giremiyorum canım çok yanıyor ama anlayamadım darlık mı var yoksa psikolojik mi tamamen vajinismus mu falan diye bazen girişte değil girdikten sonra acıyor bazende ilk girişinden itibaren ilerledikçe acıyor, kendimi geri çekiyorum canım yanınca ister istemez. Evlenmeden öncede nişanlıyken de bi kere ilişkiye girmeyi denedik ama yine yandı psikolojik zannettim ilk olduğu için heyecan yapıp ama hala olmuyor istekliyim de anlamadım yardımcı olur musunuz tecrübelerinize dayanarak doktorada gitmedim daha gitsem mi yoksa tamamen psikolojikmidir?
dudububu cugum :) 2 parmak işini de hallettim Allahın izniyle işaret ve orta parmağımı içeri aldım biraz bebe yağı sürdüm başta acıdı olmıcak zannnettim ama sonra oldu :) ha bi de parmaklarıma prezervatif geçirdim olurda tırnağımdan falan mikrop geçer die inşallah sırada 3 parmak var veeee sonra da p...ss :)
Hayır, fizyolojik olarak darlık diye bir şey yok zaten. biz hepimiz ilk aşamada vajina girişimiz dar sandık ama gel gör ki öğle bir şey olmadığını, kendimizi kastığımızı sonradan anladık. yani sen kasıyorsun girişteki kasları psikikolojik olarak. bunun çareside parmak ve aparat egzersizleri ile oradaki kasları gevşetmek
rozelincim süpersin, çok hızlı ilerliyorsun. başarmana çok az kalmış. ben hiç iki parmak sokamadım. parmak beni kasıyor ben aparatla yendim. bir de hep moralini yüksek tut
peki bunu kolay yenebilirmiyim doktara gitmeden kendi kendime , eşim allahtan çok anlayışlı ama ben kendi kendime çok sorun yapıyorum artık, istekli bir şekilde başlıyor ama bişi olmuyor yine sonuç aynı yani çok üzülüyorum artık
Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...
Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...
eltane canım eğer pes edersen olmaz herkes senin gibi hissediyor vazgeçiyor vazgeçiyor sonra tekrar başlıyor kendini motive et ,siteye odaklan çünkü sadece burda bu konuyu konuşabilirsin ,içini dök sonra tekrar dene olacak inş.
Cok aglıyorum cok kotuyum serce parmağı bile hiç sokamıyorum. O deliğin içinde sanki bir parça daha var , yok olmuyor vazgectim...
Cok aglıyorum cok kotuyum serce parmağı bile hiç sokamıyorum. O deliğin içinde sanki bir parça daha var , yok olmuyor vazgectim...
kendi kendine yenebilirsin tabi ki. önce bir jinekologa muayene ol istersen eğer hiç olmadıysan daha önce. fizyolojik bir sorunun var mı yok mu diye. sonrasında bu forumun en baş sayfasında bulunan kegel egzersizleriyle başla ve parmak veya istersen ardından aparat egzersizleriyle devam et. bizler pskolojik olarak tam vajenin girişnindeki kasları sıkıyıruz. tüm bu yapacakların o kasları eğitmeni ve esnemesini sağlayacak. sadece giriş sıkıntılı sonrası zaten boşluk. derinlerde his yok. yeterki erteleme ve bir an önce başla. kısa zamanda yenersin. bunun tek çaresi bu
canım benim herkesin ki öyle o et parçası bana da geliyor birazcık sızı oluyor sonra pıt giriyor bak sakın vazgeçme kararlı ol Allah aşkına cinselliğini yaşayamaman ve bunun getirdiği suçluluk duygusu mu zor yoksa parmağımızı içeri almamız mı ?bak bende seninle aynı yolda yürüyorum senden farklı değilim gel kalk devam edelim :) :)
Aynen valla canım ben 1 yıldır umursamıyodum evleneli 1 yıl oldu son 10 gündür sürekli egzersiz yapmaya çalışıyorum bebek istiyorum çünkü.Allaha dua ediyorum bi mucize diye vajinusmus olup hamile kalanlar varmış .
Doğru yerdesin burda çoğu kişi yeniyo bu hastalığı o yenenler kısmına bizde gireriz inşallah. Sonuçta bu hastalığın %100 çözümü var .Allah başka dert vermesin.
biraz olsun moralim yerine geldi valla teşekkür ederim, jinekologada gitmeden önceden hiç o yüzden çekindim biraz bakalım ama napalım gitmek gerekiyor sağlık bu :/ nişanlıyken gitmeye utanmıştım biraz evlenmeden önce eşimle ilk ilişki denememde ağrım olunca psikolojik diyip üstünü kapattım geçtim tabii
sağol, galiba zamana ihtiyaç var oturması için. sen kaç cm ile yendin. aparat yapmayı bıraktın mı hemen. ben her ilişkiden önce bir süre daha yapmayı düşünüyorum. belki sen de daha rahat girmesi için yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?