Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah en kısa zamanda kurtulurum bn de:) düşüncesi bile gzl:) o zman ameliyat konusunda yoğunlasayım bn öncelikle sonrasında artık tekrar deneriz.... tekrar tsk ediyorum Allah razı olsun:)

dudububu cugum :) 2 parmak işini de hallettim Allahın izniyle işaret ve orta parmağımı içeri aldım biraz bebe yağı sürdüm başta acıdı olmıcak zannnettim ama sonra oldu :) ha bi de parmaklarıma prezervatif geçirdim olurda tırnağımdan falan mikrop geçer die inşallah sırada 3 parmak var veeee sonra da p...ss :)

Hayır, fizyolojik olarak darlık diye bir şey yok zaten. biz hepimiz ilk aşamada vajina girişimiz dar sandık ama gel gör ki öğle bir şey olmadığını, kendimizi kastığımızı sonradan anladık. yani sen kasıyorsun girişteki kasları psikikolojik olarak. bunun çareside parmak ve aparat egzersizleri ile oradaki kasları gevşetmek

rozelincim süpersin, çok hızlı ilerliyorsun. başarmana çok az kalmış. ben hiç iki parmak sokamadım. parmak beni kasıyor ben aparatla yendim. bir de hep moralini yüksek tut

peki bunu kolay yenebilirmiyim doktara gitmeden kendi kendime , eşim allahtan çok anlayışlı ama ben kendi kendime çok sorun yapıyorum artık, istekli bir şekilde başlıyor ama bişi olmuyor yine sonuç aynı yani çok üzülüyorum artık

rozelincim süpersin, çok hızlı ilerliyorsun. başarmana çok az kalmış. ben hiç iki parmak sokamadım. parmak beni kasıyor ben aparatla yendim. bir de hep moralini yüksek tut

çok inanıyorum olacak Allahın izniyle ama Allah senin gibi güç verenlerden razı olsun Allah isyan etmeden bu derdi çekenlerden razı olsun ve derdi çekerken yenelim inşallah çünkü bu bir sınav iyi düşünelim ii olsun bu siteyi farketmemi sağladığı için Allaha binlerce şükür bana acaip güç veriyor bu site çok rahatlıyorum ...:) çok güzel şeyler olsun artık çok

Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...

kendi kendine yenebilirsin tabi ki. önce bir jinekologa muayene ol istersen eğer hiç olmadıysan daha önce. fizyolojik bir sorunun var mı yok mu diye. sonrasında bu forumun en baş sayfasında bulunan kegel egzersizleriyle başla ve parmak veya istersen ardından aparat egzersizleriyle devam et. bizler pskolojik olarak tam vajenin girişnindeki kasları sıkıyıruz. tüm bu yapacakların o kasları eğitmeni ve esnemesini sağlayacak. sadece giriş sıkıntılı sonrası zaten boşluk. derinlerde his yok. yeterki erteleme ve bir an önce başla. kısa zamanda yenersin. bunun tek çaresi bu

Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...

moral çok önemli. ben işten izin alıp hastayım diye tüm gün parmak egzersizi yapmaya çalıştığım gün bilirim. gün sonunda da sıfıra sıfırdı. ağlıyor, kendimi parçalıyordum. sonra moralimi yükselttim ve adım adım ne gerekiyorsa yaptım. sadece girişte darlık var. orayı hallet içersi boşluk zaten. kayıp gidiyor. lütfen erteleme ve ümitsizliğe kapılma

eltaneeeeeeeeeeeeeee dur sakın vazgeçmeeeeeee ..işte bu anlarda üstüne düşmen gerekıo. şimdi soyle bana sorunun nasıl? yanmamı oluo? hiç bi şekılde parmagını alamıo musun???

eltane canım eğer pes edersen olmaz herkes senin gibi hissediyor vazgeçiyor vazgeçiyor sonra tekrar başlıyor kendini motive et ,siteye odaklan çünkü sadece burda bu konuyu konuşabilirsin ,içini dök sonra tekrar dene olacak inş.

Cok aglıyorum cok kotuyum serce parmağı bile hiç sokamıyorum. O deliğin içinde sanki bir parça daha var , yok olmuyor vazgectim...

Cok aglıyorum cok kotuyum serce parmağı bile hiç sokamıyorum. O deliğin içinde sanki bir parça daha var , yok olmuyor vazgectim...

beni dinleeeeeeeeeeeee.herangi bir krem veya kayganlaştırı al ve sür elıne. direk parmagını sokma. once tam deliğin oldugu yere hareket ettır parmagını bır süre. yavaş yavas ilerlet. bak dırek yapma sakın.valla bak kendın kasıosun. gevşeee.. aç tvyi hatta.baya bi sakınleş. orayı vajınanın değil de burnunun agzının kulagının sıradan bi deliği gibi düşün

canım benim herkesin ki öyle o et parçası bana da geliyor birazcık sızı oluyor sonra pıt giriyor bak sakın vazgeçme kararlı ol Allah aşkına cinselliğini yaşayamaman ve bunun getirdiği suçluluk duygusu mu zor yoksa parmağımızı içeri almamız mı ?bak bende seninle aynı yolda yürüyorum senden farklı değilim gel kalk devam edelim :) :)

biraz olsun moralim yerine geldi valla teşekkür ederim, jinekologada gitmeden önceden hiç o yüzden çekindim biraz bakalım ama napalım gitmek gerekiyor sağlık bu :/ nişanlıyken gitmeye utanmıştım biraz evlenmeden önce eşimle ilk ilişki denememde ağrım olunca psikolojik diyip üstünü kapattım geçtim tabii

Son düzenleme:

İyice psikolojim bozuldu olmuyor kendimden nefret eder oldum . İstemiyorum artık hiçbişey , yapamayacagım belli. Allaha emanet olun arkadaslar çok tesekkurler

benimde 1 yıl oldu ama egzersizden bile korkuyorum

canım senınle aynııııııııııı durumdaydım :) daha nişanlyken defalarca denedık ama olmaynca heralde pskolojıktır dedım doktora gıtmeye de çekndım :):):) nikahtan snra 1 yıl kadar bi süre denedık baktım kı yoo hala durum aynı. iişte ozmn hırslandım olacak bu iş deyip bu sayfayyla tanıştım egzersiz aparat derken 4 günde yendım :) hatta 2. günde 3 parmaga geldım :):):)) nasıl oldu anlamadım valla okdr da korkuodum

CANIM ben bi doktor yardımıyla yendim çok şükür 8 tane dilatör vardı 7 de yendim bebeyagı anestol ve bepanthen kullandım doktorum ilk muayne ettiğinde zarın kalın esnetecegiz olmaazsa bi operasyon olursun demişti çok şükür esnedi galiba ilişkiye girdikçe esneyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…