Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mesajını görür görmez hemen yazayım dedim.böyle bir sorunun bende de olduğunu vajinismus tedavisi için gittiğim ikinci doktorda öğrendim.hatta doktor hanım" iyi ki vajinismusun varmış,yoksa kadın doğumcu ya da başka bir doktor sana bu durum için ameliyat önerirdi çok sıkıntılı olurdu,ben bunu bu arada halledeceğim" dedi ve uygulama sırasında,emin ol hiç ama hiç ağrı sızı olmadan durumu elle uygulama sırasında çözdü.sana tavsiyem muhakkak bir fikir al bu doktor hanımdan,çünkü bir dakika bile sürmedi ve bu durumdan kaynaklanan herhangi bir ağrı ,sızı yaşamadım.ha vajinismusum çözüldü mü?henüz hayır.ama az kaldı çok az kaldı inanıyorum

Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...

vazgeçmek yok,bak ben de hala yenemeyenlerdenim.çözeceğiz diye iki doktor gezdim,ilkinde resmen tokat üstüne tokat yemiş gibi oldum,ikincide çözeceğiz dedim bütün aşamaları aştım ama yine yenemedim.kaç defa,ne kadar çok hayal kırıklığı....ama vazgeçmiyorum,kimi zaman çok çöküyorum,anlamaz mıyım seni? ama biz de yeneceğiz.sakın kendini bırakma

özel mesaj atamadığım için burdan teşekkür edeceğim kkaderim e.sağolsun yardım etmek için ne kadar uğraşıyor.özel mesajını ve desteğini de görünce gözlerim doldu."Allah iyilerle karşılaştırsın" diye dua ederlerdi bana,şimdi bir kere daha anladım ne kıymetli bir duaymış.ben de öyle dua ediyorum başta kkaderim e sonra yardım etmek için çırpınan hepinize.Allah sizi de hep iyilerle karşılaştırsın.

canım merhaba neden boyle yapıosun neden hemen vazgecıosunn bu bızım hayatımız sonucta ustune dusmezsek yenemeyız.bak bende hala yenemedım ama yenıcemm ınanıorum herkes yapıosa bız nıye yapamalayımkı...esını sevıosan bıraz caba sarfetmen lazım.

Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...

canım egzersızlerı yapamanın nedenı oraya odaklanman orayı dusunme sakın egzersız yaparken baska selerle ılgılennn tvye bak baska seler dusun.ınan cok kolay bende hayatta parmaımı sokamam dıyodum ama hıc bıseyyokmuskı.

bahar ve senin Allah yar ve yardımcısı olsun.. siz ve eşleriniz sağlıklı olun huzurlu olun da Allah yine nasip eder inş. hatta öyle bir güzellik verir ki kucağınıza tüm acılarınız geçer de bizimle ssevinçlerinizi paylaşırsınız güzel günler de..

pen..s i içime sıfırlayarak alalı yedi gün oldu artık altta olduğum pozisyonda da alabiliyorum çok şükür. gidip gelmesine önceden müsade edemiyordum ama şimdi çok az da olsa müsade edebiliyorum. canım daha az acıyor artık. gidip gelirken tam çıkacak gibi olup tekrar mı giriyor? ben yavaş yavaş yaptırdığım için normali nasıl oluyor merak ediyorum ..
ve sizce ne kadar sürecek bu acılar?

canım merak etme benimde bazen ilk girişte canımı yanıyo ama hemen geçiyo seninde geçecektir git gel yaparken bazen çıkabiliyo tabi o zaman tekrar giriş oluyo

Canım peki aynada bakarakmı yapmaya calışayım bakmadan dediğin gibi tv izlerken falanmı , ne kadar kötü oldugumu anlatacak kelime bulamıyorum son bi deneme yapıcam ne olur taktik verin , eşime ayrılalım srni mutlu edemiyorum dedim saçmalama olur nasılsa dedi daha kötü oldum onun sevgisi karsısında arkadaslarım ne yapayım

canım bak bende daha yenmedım ve cokta egzersız yapmıs deneyımım yok.gecen gun banyo yaptım banyodan cıktım aynayı aldım orayı ınceledım..sora kucuk armağımı bak jelde kulanmadım mesela yavasca ıtırrdım ıkınırkenn ama orayı dusunme acıcak dıye dusunme parmaın sonucta acırsa gerı cekersın olmuceksınya.yaasc aıttrıdım zaten ucu gırdımı ıcı bombos bıseymıss sora kendılığınden kayıyo zatenn.once banyonu yap bı guzel aynanın karsıına geccc muzık acc mesela baska seler dusun oandaa .yaparsın canım neden yapamıcaksınkı.bunları yapmalıyızkı dığer ısı basaralım hadı sende azımlı ol bugun dene bıanonce atlatalım su hastalığı..herkes yapıosa bız nıye yapamayalımkı..ayrıca esınlede oyle konusma bence gecıcek bu gunler bak o hersekılde senın yanında...

offfff kızlarrrr yardımcı olun ya benım kaç gündür vajınal akıntım bilmek bılmıyooo ilişkiye girmeden once ben kaç defa arko krem kullandım kayganlaşsın dıye acaba ondan olabılır mı? egzersız yaptıgım dönemde de bı kaç defa arko sürdüm. sizce o mu yaptı bu enfeksıyonu. yoksa aparatlar mı ?

Üşütmüş olabilr misin canım? Bel ağrın falan varsa o da akıntı yapar.

Kızlar lütfen vajinaya kayganlaştırıcı jellerden başka birşey sürmeyin ve egzersizlerde hijyene dikkat edin. Bu kadar kişi bunu söylüyorsak mutlaka bizim de bildiklerimiz yaşadıklarımız vardır değil mi

evet gribim bakkkk inan kı grıp yüzündense daha çok sevınırımm. ama enfeksıyon değildir inşaalah ya. ya varya bıde vajıyı yendıgımden berı jel de aldım. üşengeçlık o an dırek arkoya elımı uzatıp sürdüm her sferınde. bıde parmak egzersizleri yaparken de dıkkat etmek lazım aslında. defalarca elımı de yıkıyodum dıkkat edıyodum..

canım yumurtlama donemlerındede akıntılar fazlalasır onla ılgılıde olabılır bence

canım yumurtlama donemlerındede akıntılar fazlalasır onla ılgılıde olabılır bence

canım ya yumurtlama donemımde deılım reglım yaklasıo :) 1 ay daha beklıcem bole devam ederse doktra gıdıcem. ama ödüm kopuo o spekelum denen zımbırtıyla muayene etmeye kalkArsa cırlarım valla hastanede:) offf gerçi ilk ilişkı zamanları akıntılar oluo demıstı bı arkadaş acaba ondan mı. :)

ılıskıden sora akıntılar oluyomu bılemıcem onu daha goremedım:):):):):):) gecmıs olsun cnm ama takma bence bısey cıkmaz usustmussundur ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…