- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.961
mrb arkadaşlar 1 yıl oldu evleneli ama hala ilişkiye giremedikdoktor muayenesinde: ilk gittiğim doktor: zar çok kalın yapmanız mümkün değil ameliyat olmalısın dedi.... 2. ci başka doktor zar kalın ama bir daha deneyin olmazsa ameliyat dedi... emin olmak için bn de baska doktorlara da gittim, ne diyecekler diye; bir baskası zarın kalın oldugundan bahsetti yine ama ameliyat demedi hiç.... bnm de epey kafam karıstı, ilki ameliyatsız mümkün degil demişti ama digerleri de olabilecegini söylüyor, bir doktor da zar kalın ama yapabilirsiniz sadece fazla kan kaybı olabilir ilişki sonrasında doktora gitmeniz gerekebilir diye uyardı.... ama denemelerimizde bnm canım ck yanıyor ve ilerleyemiyoruz maalesefki sanırım vajinismusum ve daha zara bile gelmeden çk acı hissediyorum bu konuda daha önce duyumu olan yada yasayanlar varsa sizlerin tavsiyelerinizi öğrenmek isterim... yardım edin arkadaşlarrrr
Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...
menopoza girildiğinde de kadınlar zeytinyağını kendine ve eşine sürüyormuş bilginize.
vazgeçmek yok,bak ben de hala yenemeyenlerdenim.çözeceğiz diye iki doktor gezdim,ilkinde resmen tokat üstüne tokat yemiş gibi oldum,ikincide çözeceğiz dedim bütün aşamaları aştım ama yine yenemedim.kaç defa,ne kadar çok hayal kırıklığı....ama vazgeçmiyorum,kimi zaman çok çöküyorum,anlamaz mıyım seni? ama biz de yeneceğiz.sakın kendini bırakma
Arkadaşlar ben parmak egzersizini yapamıyorum olmuyor olmuyor olmuyor ve artık vazgeçtim , yapmıycam . Bittim ya dibe vurdum resmen . Herkese tesekkurler. Bosa vaktinizi almayayım . Benden hiçbirsey olmaz...
canım bugün tesadüf girdim ogünden sonra giresim gelmiyor hiç yeni yeni buralardayım... dediğin gibi uzun bekleyişler yaşadık belki de bu yüzden normalden daha fazla acısı... yine de etmemeye çalış canım bizim her daim Allah a ihtiyacımız var dayanabiliyorsak yine yüce yaradanın sayesinde...
pen..s i içime sıfırlayarak alalı yedi gün oldu artık altta olduğum pozisyonda da alabiliyorum çok şükür. gidip gelmesine önceden müsade edemiyordum ama şimdi çok az da olsa müsade edebiliyorum. canım daha az acıyor artık. gidip gelirken tam çıkacak gibi olup tekrar mı giriyor? ben yavaş yavaş yaptırdığım için normali nasıl oluyor merak ediyorum ..
ve sizce ne kadar sürecek bu acılar?
canım egzersızlerı yapamanın nedenı oraya odaklanman orayı dusunme sakın egzersız yaparken baska selerle ılgılennn tvye bak baska seler dusun.ınan cok kolay bende hayatta parmaımı sokamam dıyodum ama hıc bıseyyokmuskı.
Canım peki aynada bakarakmı yapmaya calışayım bakmadan dediğin gibi tv izlerken falanmı , ne kadar kötü oldugumu anlatacak kelime bulamıyorumson bi deneme yapıcam ne olur taktik verin , eşime ayrılalım srni mutlu edemiyorum dedim saçmalama olur nasılsa dedi daha kötü oldum onun sevgisi karsısında arkadaslarım ne yapayım
offfff kızlarrrr yardımcı olun ya benım kaç gündür vajınal akıntım bilmek bılmıyoooilişkiye girmeden once ben kaç defa arko krem kullandım kayganlaşsın dıye acaba ondan olabılır mı? egzersız yaptıgım dönemde de bı kaç defa arko sürdüm. sizce o mu yaptı bu enfeksıyonu. yoksa aparatlar mı ?
Yazilanlari okuyorum hep okudukca guven geliyor inş bende basaririm
Üşütmüş olabilr misin canım? Bel ağrın falan varsa o da akıntı yapar.
Kızlar lütfen vajinaya kayganlaştırıcı jellerden başka birşey sürmeyin ve egzersizlerde hijyene dikkat edin. Bu kadar kişi bunu söylüyorsak mutlaka bizim de bildiklerimiz yaşadıklarımız vardır değil mi
offfff kızlarrrr yardımcı olun ya benım kaç gündür vajınal akıntım bilmek bılmıyoooilişkiye girmeden once ben kaç defa arko krem kullandım kayganlaşsın dıye acaba ondan olabılır mı? egzersız yaptıgım dönemde de bı kaç defa arko sürdüm. sizce o mu yaptı bu enfeksıyonu. yoksa aparatlar mı ?
canım yumurtlama donemlerındede akıntılar fazlalasır onla ılgılıde olabılır bence
canım ya yumurtlama donemımde deılım reglım yaklasıo :) 1 ay daha beklıcem bole devam ederse doktra gıdıcem. ama ödüm kopuo o spekelum denen zımbırtıyla muayene etmeye kalkArsa cırlarım valla hastanede:) offf gerçi ilk ilişkı zamanları akıntılar oluo demıstı bı arkadaş acaba ondan mı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?