Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gecmıs olsun canım ılıskıden sora gelen akıntıyse onu bılemıcem ben daha goremedım:):):):) usutmussundur ondandır takma kafana canım

taze gelınsın yanı canım daha neguzel.darısı basımıza aman bı olsun akıntı falan farketmez sunu bı atlatayımdaa:)

:):):) dimiii günlerce kan gelse bıle farketmez :) çünkü o kadar gözümüzde büyütüoz kı bu işi. ınan kı şimdi geriye bakıyorum daha 1 ay oncekı telaşlarıım korkularım keşke değecek yere olsaydı :) başardıktan snra bu kez yazık yıllarca okdr agladım gozumde buyyuttum dıosun. bu sayfayla tanışınca en çok da bunu anlıosun. çünkü kimseyle açık açık konusamıosun ama burda herkes herşeyı bırbırıne açık açık soruo. cevaplar yıne açık. çünkü herkesın durumu aynı. en basıtınden oradakı deliğin etrafında et parçaları goruossun bu ne dıe şaşırıosun koca bı delık gormeyı beklıosun ve hemen buraya yazma şansın oluo :) aama cevrende buunu kıme sorablırsın kı :) delik demısken aklıma geldı :) ben ılk aynanın karsısına geçtım ıncelıom ıncelıom dleık gorunmuo :) ay delırdım resmen. bu iş haytta olmaz kocaman pe...s bu görünmeyen deliğe haytta gırmez dıom:):):) resmen aglıodum. ıkındım ıkındım sonra ufacıkkkkkk bı delık gordum. bu sefer daha da pskolojım bozuldu bu kadarcık mı delık dıom :) hemen buraya gırdım ve sordum :):):) meger zaten vajınanın yapısı oyleymış 10 yıllık evlı olsan ilişki yaşasan bıle baktıgında oyle kocaman kara bı delık gorunmuomus off ben çok korkak ve tecrubesızdım ya :) aparat yapmayı bıle blmıodum. gıdıp aparata peçeteyı sarmısım vajınama sokuyorum :) peçete bır araya toplanıo herkes yapıo ben nıe yapamıyorum ya dedım gene geldım buraya kızlar bı guldu bana meger etrafına prez...f saracakmısım ne çektim beeee avesra ama bu kadar korkak olmama ragmen 4 günde yendım :) 2. günde 3 parmagımı bırden alabıldım ıcerı :) hep bu sayfada yazılan yazılardan aldım cesaret. parmagını sokunca çok bi aşama atladıgımı gormedım de ama aparat gıbı baska bır cısmın cokkk rahatlıkla gırdıgını gordugun an bu iş tamamdır dıyosun :) ya zaten varya tek bir bogum var orada azcık tıkanıyodu.orda geri çekmıodum aparatı bıraz bekletıodum nefes alıodum itiyodum sonra cuk dıe gırıodu o bogumdan sonrası kocaman bı boşluk :) benım vajınanın girişinde bekleyıp göremedıgım kara boşluk valla bak bu kadar kutsal bıseyı Allah asla zor yaratmaz. şöyle düşün evlenın çoğallın dıye ayetler inmiş. anne olmak ne kadar kutsal. veya bır kadının kocasıyla yaşadıgı cınsel ılıskıde bıle aldıkları sevabı duşün. sen zevk alıosun ama ALLAh eşinle bunları yaşadıgın ıcın sevap yazıyo. bu kadar değerli birşey neden zor olsun kı? penısın yapısı da vajına da , vajınanın içi de, dogum da , bebegın oradan cıkışı da hepsi nizamla yaratılmış. asla zor bısey değil ...

canımmm ne güzel yazmıssın oylee....ılk bastakı anlatımların aynı benı anlatıyo suann.ılk deliği gorduğumde bende sok olmustumm kucucuk bısey nasıl gırer dıye dusunuodum.parmak egzerzısıyle bırazcıkta olsa rahatladım enazından artık bazı seylerın bılıncındeyım tam egzersız yapamıorum calısıorum cunku aksamlrı fırsat bulursam anca.zaten baslayalıda daha 2 gun felen oldu.ınss bızımde yuzumuz gulerr ben olucak emınım bılıorum ama nezamn olucak onu dusunuorum.karamsarlığa kapılmıyorum cunku bunu yasamam gerekıomus yasıyorm bıgun buda bıtıcek allah baska dert vermesın ıns.bu olanlarıda kımseye anlatamıosun bu sıtenın olması cok guzel bırsey.enazından bılıosunkı bıtek sen deılsın bunu yasayan.bırbımıze destek olu herseyın ustesınden geleceğımızden emınım.artık yenmek ıstıyorum ama bı bebeğim olsun ıstıyorum sırf onun ıcın dahada azımlıyım.allah hepımızın gonlune gore versın ıns

Regli dönemim bitsin çalışmalara devam edicem, eşimle deneme yapıcam normal ilişkiye giricem biraz sürtünerek biraz hafif girererek tatmin oluyoruz eşim artık p. odaklanmamı istemiyor kenidliğinden olsun diyor, ben senin hala istekli olabilmene şükrediyorum sen ilk kırmızılık geldiğinde kasıldın bayıldın ilişkimiz bitebilirdi ama çok şükür isteklisin azimlisin diyor :) bakalım nasıl olacak nasıl yapacağız. 25 gün oldu :) zaten ilk ilişkide 4 gün sonra olmuştu yani tam bugün 3 hafta 21 gün olmuş kadın olalı :) vay beee :)

Aynen öyle tatlımmmm sen tek değilsin. bunu nerdeyse 2 kadından biri yaşıyo çogu kişi bu yolalrdan geçiyo :)ama onemlı olan hırslı olup daha çabuk atlatmak. çünkü bu bi hastalık değil aslında. hasta ınsana doktor şifa verir ilaç şifa verır. ama bu ne doktorla ne de ilaçlarla çözülüo. sadce beyınde bıtıo . beyindekı korkunu yeneceksın.. ve inşaalah bebek sahıbı olacaksın..benı dınlersen aparatlara başla. parmak egzersızlerını o kı yapıosun. bana da kocam almıştı ama oyle duruodu çantamda:) ben hayatta aparatlarla yapamam dıodum. onu da valla bigün hele bı denıyım dedım ılla olacak dıye de değil he. ana bı baktım kendı kendıne gırdı :) parmaktan bıle kolay. tabı oyle eni büyük değildi. parmak kadardı . başka bı cısm gırınce dedıgım gıbı güç alıyosun. bu aparat değil pe..s te olablrdı dıosun. zaten 5 cmle başlıosun bı bakıosun 7 cm 9 cm de olmuş. ve zaten 9 cm yeterlı eş denemesı ıcın. belkı şuan okuyunca ne dıo bu kız ben anca parmagı alablıorm aparatı nasıl yaparım falan dıosun ama yemın ederım bak bu işler boyle sen bıle anlamadan aşama aşama ılerlıo. çünkü her sefeırnde esnıo ve daha buyuk aparata hazır hale gelıo vajına. bız bıle bı kaç gün eşimle bırlıkte olmaynca gene vajınam daralıo hıssedıorm . ardarda bırlıkte olunca baya esnıo. inşaalah yazdıklarım cesaret verir sana ve tum vajılılre bı an önce kurtulursunuz. bu arada sen nzamandr evlısn

kız sizin baya baya ilşkı oldumu aferım valla helalllll saana:) hatırlıom ben kan geldıgı zaman yazdklarını :):)

canım ben 1 bucuk yıldır evlıyım.ha bugun ha yarınd erken hep erteledım takı burayı bulana kadar.sımdı ben hıc aaratı dusunmemıstım 2 parmak denemeyı dusunuodum bugunlerde.aparat olarak nasıl bıseyle baslayımkı ozamann.zaten mantıklı dusunnce ordan cocuk cıkıo sonucta demekkı eseneyen bısey ama.gorunce okadar kucuk bız napalımmmm:):):)

Arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum ve bu ilk msjım ,forumu kullanmayı bile blimiyorum. Benim de sorunum vajinismus, 4 aylık evliyim ve eşimle birlikte olamadım tek başıma yenebiliceğimden de ümidi kestim artık. bi an önce çözmek istiyorum bu sorunu internette araştırırken YEŞİM YERÇOK adlı bi dr buldum. aranızda giden tavsiye eden var mı??? tabi ki maddi boyutu beni en cok düşündüren yanı,dr u bu kadar araştırmam da( tek başıma çözmek için uğraştım ama artık uzun süreler harcama lüksüm yok gibi evliliğimin sağlığı açısından yardım ederseniz sevinirim

merhaba canım hosgledın.tek basıma cozmekten vazgectım derken ne gıbı seler yaptın yenmek ıcın egzersız felen yaptınmı?

yeşim yerçok mu :) benım doktor sitesinden hep danıştıgım bı doktordur. gerçekten hastalarıyla ılgılenıo. ama malıyetlı olur tabı blınen bı doktor bide. sana tavsıyem hemen doktora başvurma. ben ve benım gıbı bı cok kişi burda yendı. çünkü doktora gıttıgınde de yıne egzersız yaptırcak. bu kadar herşeyı soramıyacaksnn bıle. burda herşey açık net konusuluo. ayrıca doktor da sana bynınde bıtıreceksın dıyecek. herşey sende bıtıo. 2 ay kadar bir süre burda takıl. ki zaten eğer gerçekten bu iş olcak dersen sen bu işi 1 haftada burda yazılanları yaparak yeneceksın. bunu neden bu kadar emın soyluyorum cunku aynı şeylerı ben yaşadım. ve burda kılerın hepsi sen ve ben gıbı. parmak egzersızlerıne başla . bak geçmişte yazdıklarımızı oku. baya bişeyler yazdık.

Merhaba canım peki sen hiç jel sürmemişmiydin öncesinde sadece zeytin yağı ilemi denedin ? Bide hiç parmak egzersizi yapmamış ıydın

merhaba ben jel sürdüm ve hiç faydasını görmedim aklıma zeytinyağı geldi ve evet hiç parmak egzersizi yapmadım. lütfen parmak egzersizi yapan arkadaşlarda nolur bu söylediğimi dikkate alsınlar olmazsa yine istedikleri gibi devam etsinler ama lütfen ısrarla deneyin zeytinyağını.

canım sen de saol ve lütfen söylediklerimi uygula baştan itibaren söylediklerimi ve inan kendine ben inanıyorum başaracaksın inşallah birkaç gün içinde ben senden çok güzel bir haber bekliyorum dualarım seninle ve burdaki arkadaşlarımla inşallah.

yapma canım lütfen her bulduğun kimyasal kremi sürme oraya jeller bile dediğim gibi bazıları vajina ph ını değiştiriyor ve spermleri öldürüyormuş nolur artık duyun sesimi de bitkisel olan zeytinyağını deneyin ağlayacağım ya lütfen neden başka şeylerde ısrar ediyor bu arkadaşlarım anlamıyorum diyorum ya lütfen sadece deneyin ve inanın birde lütfen ilişki sırasında olumlu olumsuz sakın konuşmayın dikkat dağılıyor çünkü.

bende haftasonu soyledığın yontemı denıcem cnm olmazsa eğer egzersızlere devam edıcem

:):):):):) dimiiiiiii yaaa küçük göründugu ıcın hep bu korkular :)aparatı ıstersen mum al mumu prez...e sar. gene parmak kalınlıgı kadar sonucta.. sonra zamanla peceteye sarıp prez...e geçir. oyle de deneyeblırsın. yada eczaneden alırsın boyut boyut paket halınde satılıo. valla en ıyısı aparat :) çünkü başka bı cısm gırmelı kı penis de gırsın :)

canım msjını aldım ama daha ozel msj atamıorum ben oyuzden cevap veremedim.tskur ederım benı dusunduğun ıcın.soyledığını uygulucam cnm.cok sağol

biliyorum canım burda çaresizce ne yapacağını şaşıran arkadaşlarımızı okudukça kahroluyorum ben keşke birşeyler yapabilsem yemin ederim öyle üzülüyorum ki.

şöyle söyleyim ilk kırmızılık çok istekli olmadı ama çok zorlamayla da olmadı yatağın kenarındaydım içeri girdi ben bağırdım ama çok acımadı, zaten eşim kn geldi dedi. ben sarhoş gibi ayağa kalktım vee yere düştüm :)Şu an gülüyorum ama inanın o gün niye o kadar korkmuşum ki amaan benim eşim zaten bana kıyamıyor :) biz biraz ucundan ilişki yaşıyoruz. Eşim bir ara kendinden şüphelenmeye başladı ben korkmuyorum istiyorum ama o bana sen sürekli isteyince ben kendimde eksiklik görüyorum acaba sertleşme vs sorunum mu var dedi. Ben de bu hafta zaten regli oldum, bu hafta bi şey yapamayız ama ilk ilişkidede deneme falan yapmıcam olursa kendiliğinden olacak yatak kenarı koltuk kenarı diz çök kalk falan p... sönüyor :) istekliyken olursa olur napalım artık dimi :)

olumlu olmsuz derken? ya ıyı de zeytınyagı dediğin bıldıgmız yemeklerde kullanılan mı :) ama gunah değilmi acaba geçen bırı de sormustu aklıma bnm de yenı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…