- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.001
:):):):):) dimiiiiiii yaaa küçük göründugu ıcın hep bu korkular :)aparatı ıstersen mum al mumu prez...e sar. gene parmak kalınlıgı kadar sonucta.. sonra zamanla peceteye sarıp prez...e geçir. oyle de deneyeblırsın. yada eczaneden alırsın boyut boyut paket halınde satılıo. valla en ıyısı aparat :) çünkü başka bı cısm gırmelı kı penis de gırsın :)
bende önce küçük parmağımı sokamıyordum.ben yapamıcam olmuyo derken bi azim geldi inanması zor ama 5 cm mumu aparat olarak kullanıyorum hatta o kadar ki yarın 2 tanesiyle denicem olmucak diye birşey yok.inanmak önemli bende burdaki arkadaşlara güvendim onlardan allah razı olsun.insallah bende eş denemesine hazır hale gelirim artık:)
olumlu olmsuz derken? ya ıyı de zeytınyagı dediğin bıldıgmız yemeklerde kullanılan mı :) ama gunah değilmi acaba geçen bırı de sormustu aklıma bnm de yenı geldı
şunu demek istiyorum olmuyor korkuyorum falan diye ben sürekli konuşurdum ve anladım ki bu doğal olarak sizin vajinanızın kayganlaşmasını engelliyor odaklanmaya çalışın. ve evet ben yemeklerde kullanılan zeytinyağı kullandım ama has zeytinyağı olsun. istiyorsanız internetten falan bakın sorabilen doktora sorsun zeytinyağını tabi onlar jel önerir diye düşünüyorum genelde firmalarla anlaşmalı olanlar yapıyor bunu çünkü.size kalmış ben araştırmadan kullandım zararını görmedim ama zeytinyağını sürerken elleriniz çok temiz olsun mutlaka dikkat edersinizde yinede söylemek istedim.
ılk bı su zeytınyağı olayını denıcem cnm sora artık olmazsa mumlara gecıs yaparım ..bıseyı sokmak ıcın bukadar uğrascağım hıc aklıma gelmezdı:):):)
şöyle söyleyim ilk kırmızılık çok istekli olmadı ama çok zorlamayla da olmadı yatağın kenarındaydım içeri girdi ben bağırdım ama çok acımadı, zaten eşim kn geldi dedi. ben sarhoş gibi ayağa kalktım vee yere düştüm :)Şu an gülüyorum ama inanın o gün niye o kadar korkmuşum ki amaan benim eşim zaten bana kıyamıyor :) biz biraz ucundan ilişki yaşıyoruz. Eşim bir ara kendinden şüphelenmeye başladı ben korkmuyorum istiyorum ama o bana sen sürekli isteyince ben kendimde eksiklik görüyorum acaba sertleşme vs sorunum mu var dedi. Ben de bu hafta zaten regli oldum, bu hafta bi şey yapamayız ama ilk ilişkidede deneme falan yapmıcam olursa kendiliğinden olacak yatak kenarı koltuk kenarı diz çök kalk falan p... sönüyor :) istekliyken olursa olur napalım artık dimi :)
peki mumları nerden alıyosunuz 9 cmlik falan ben 5 cm zor buldum
penisi içimize aldıktan sonra bitcek mi bu iş ? acı ,ağrı ,korku çok merak ediyorum
benimde 1 yıl oldu ama egzersizden bile korkuyorum
rozelincim inan ki hiç bir acı yokkkkk ama kendini raha bırakacaksın hiç oraya bakmayacaksın yani sinek ısırıgı bile değil inan bana kii ben ödleğin tekiyimdir:)
:) Güldürdüğüme sevindim ama öyle orasıydı burasıydı diye uğraşırken :) olan oluyor... en iyisi normal akışına bırakıcam, istekliyken belki kendiliğinden olur zaten ucu girebiliyor zamanla tamamı olur bilemiyorum :)
merhaba canım hosgledın.tek basıma cozmekten vazgectım derken ne gıbı seler yaptın yenmek ıcın egzersız felen yaptınmı?
egzersiz yaptım,2 parmağa kadar geçtim. aparatı denemedim,nerden bulucam onu bile bilmiorum aslında ama sorunum onda da değil onu da sokarım korku kalmadı o yönde. sadece eşim yaklaştığında ,sıktığıımı,kastığımı farketmiyorum bile ama olmuo bi şekilde işte(( ve inanın artık okadar bunaldım ki ,bazen pes ediyorum olmuo yapamıoruz biz diorum,bazen ne pahasına olursa olsun halledicem diyorum. psikolojim berbat yani ((
bebeyağı da çok iyi arkadaşım ama cansın bebeyağ aklında olsun ben öyle yendim ayrıca bebeyağı vücutta hamileliklte oluşan çatlkalrada cok ıyı gelıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?