Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende önce küçük parmağımı sokamıyordum.ben yapamıcam olmuyo derken bi azim geldi inanması zor ama 5 cm mumu aparat olarak kullanıyorum hatta o kadar ki yarın 2 tanesiyle denicem olmucak diye birşey yok.inanmak önemli bende burdaki arkadaşlara güvendim onlardan allah razı olsun.insallah bende eş denemesine hazır hale gelirim artık:)

ılk bı su zeytınyağı olayını denıcem cnm sora artık olmazsa mumlara gecıs yaparım ..bıseyı sokmak ıcın bukadar uğrascağım hıc aklıma gelmezdı:):):)

ben marketten streç film aldım onu sardım ama mumun uucunu azcık inceltmelisin yoksa zor giriyo :)))tecrübeyle sabit ince taraf girdimi gerisi geliyo bide yaparken kegel egzersizinide yapmak gerekiyo senin itmene gerek kalmadan kendi alıyo içine. deneyince olunca insan inanamıyo..

işte böyle şeylerı duyunca çok sevınıyorum... isteyınce herşey oluyormuş dimi:) ben 12 cmı nasıl alıolar ya dedım aklım duruodu onu bıle yaptım :) ama 9 cmde yendım ben :)

olumlu olmsuz derken? ya ıyı de zeytınyagı dediğin bıldıgmız yemeklerde kullanılan mı :) ama gunah değilmi acaba geçen bırı de sormustu aklıma bnm de yenı geldı

şunu demek istiyorum olmuyor korkuyorum falan diye ben sürekli konuşurdum ve anladım ki bu doğal olarak sizin vajinanızın kayganlaşmasını engelliyor odaklanmaya çalışın. ve evet ben yemeklerde kullanılan zeytinyağı kullandım ama has zeytinyağı olsun. istiyorsanız internetten falan bakın sorabilen doktora sorsun zeytinyağını tabi onlar jel önerir diye düşünüyorum genelde firmalarla anlaşmalı olanlar yapıyor bunu çünkü.size kalmış ben araştırmadan kullandım zararını görmedim ama zeytinyağını sürerken elleriniz çok temiz olsun mutlaka dikkat edersinizde yinede söylemek istedim.

ya peki birşey sorcam ben yenelı 1 ay oldu halaa kayganlaştırıcı kullanıorum. herkes boylemı acaba. yanı omrumuz boyunca hep kayganlaştıran bıselere mı ıhtıyac duycaz ılıskı oncesınde?

ılk bı su zeytınyağı olayını denıcem cnm sora artık olmazsa mumlara gecıs yaparım ..bıseyı sokmak ıcın bukadar uğrascağım hıc aklıma gelmezdı:):):)

bebeyağı da çok iyi arkadaşım ama cansın bebeyağ aklında olsun ben öyle yendim ayrıca bebeyağı vücutta hamileliklte oluşan çatlkalrada cok ıyı gelıyomus

ayyyyyyy sen çok yaşa ne güldürdun benı yaaaaaaaa iyi de sevişme süresini baya bi uzun tutun. fakrlı şeler yaşayın. öyle bı durumla karşılaşmazsınız :)

bu arada zeytinyağını denedikten sonra nette araştırdım çünkü o anlık çaresizlikle insan düşünmeden deniyor ama sonra gördüm ki nette de doğum sırasında daha önce yazdığım gibi vajina esnesin diye sürüldüğü menopoz sırasında kayganlık için yine kullanıldığını okudum.

:) Güldürdüğüme sevindim ama öyle orasıydı burasıydı diye uğraşırken :) olan oluyor... en iyisi normal akışına bırakıcam, istekliyken belki kendiliğinden olur zaten ucu girebiliyor zamanla tamamı olur bilemiyorum :)

rozelincim inan ki hiç bir acı yokkkkk ama kendini raha bırakacaksın hiç oraya bakmayacaksın yani sinek ısırıgı bile değil inan bana kii ben ödleğin tekiyimdir:)

ilk ilişki için mi diyorsun? ben çok kastığım için baygınlık geçirdim :) Şimdi aklıma geldikçe gülüyorum acımadı inan ki acımadı benim suçum kasıldım... Bi de beni kan tutar :)

benımde bı kaç gun sadce ucu girmişti sonra oyle bır esnetmısım kı aparatlarla eş denemesınde cuk dedı oldu :) eşim dıo kı anlaşıldı dıo sen akşama kadar boş durmamış bu plastıklerı denemıssın :) o bıle şaşırdı :) ama cıddıyım artık aparatı yerleştırıodum ya vajınaya bi yarım saat boyunca evde oyle gezıodum kı esnesın :) offfffffffffffffffff düşününce ggülmekten ölüyorum ya :) ne çektikkkkkkkkkk beee

merhaba canım hosgledın.tek basıma cozmekten vazgectım derken ne gıbı seler yaptın yenmek ıcın egzersız felen yaptınmı?

egzersiz yaptım,2 parmağa kadar geçtim. aparatı denemedim,nerden bulucam onu bile bilmiorum aslında ama sorunum onda da değil onu da sokarım korku kalmadı o yönde. sadece eşim yaklaştığında ,sıktığıımı,kastığımı farketmiyorum bile ama olmuo bi şekilde işte(( ve inanın artık okadar bunaldım ki ,bazen pes ediyorum olmuo yapamıoruz biz diorum,bazen ne pahasına olursa olsun halledicem diyorum. psikolojim berbat yani ((

canım hemen pes etme kımıne gore 2 parmakta esner kımıne gore 3te sen yıen calıs dene ve yapcaına ınan bence en onemlısı o.ıns hepımız atlatıcaz bak bende senle aynıyım pes edıyomuyumm sakın kendını salma.bugun olmazsa yarın muhakak olucak yeterkı kendıne ınan

bebeyağı da çok iyi arkadaşım ama cansın bebeyağ aklında olsun ben öyle yendim ayrıca bebeyağı vücutta hamileliklte oluşan çatlkalrada cok ıyı gelıyomus

bebe yağı kanallarda tıkanıklık yapıyor diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama yinede bebe yağıda olsa tam bitkisel değil size kalmış ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…