- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.061
kızlar yazılanları her gün okuyorum. yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum :) Allah en yakın zamanda derdinize derman versin inşallah. bende başta egzersizlerde çok zorlandım sonra bıraktım bir iki ay baktım kendi kendine iyileşmeyeceğim ve doktorun da istediği benden egzersiz ara da bir egzersiz yapıyordum derken bu siteyle karşılaştım iki gün egzersizleri düzenli yaptım iki parmağı aldıktan sonra aparat yaptım evde ama aparata ısınamadım ince de olmasına rağmen alamadım aparatı attım pe..s denemesine geçtim ve çok şükür hepsini aldım. şimdi bu hastalığı yenen insanların yazılarını okuyorum bakıyorum insanlar pe..si aldıktan sonra bir ağrı sızıyla karşılaşmamış. ama ben hala ağrı mı desem acı mı desem yanma mı desem baskı mı desem ne desem bilemediğim o duyguyu yaşıyorum. üstelik girişte hissetmiyorum tamamen girdikçe ve içeride hareket etmeye başladıkça acıyor. git gellere müsaade edemiyorum .. bir çoğu girdikten sonra sorun yokmuş gibi yazmış bu durumu benim gibi yaşayan başka insanların olmaması karşısın da da bende başka bir sorun da mı var sorusunu yaşatıor bana..
Kızlar bu vajinal bölgeyi uyuşturan kremleri kullanan varmı bir yan etkisi varmı kullanan varsa bana ismini soyleyebilirmi ?
yok cnm Samsundayımm ve burda araştırıcam iyi bir doktor bulmam lazım.Önceden İzmitdeydim ve ordaki doktorum vajinismusdan kurtarmşdı beni.
Okuyorum burayı hergün ama yazma fırsatım olmuyo .Ya da yazacak bişey bulamıyorum sanırım ,çünkü işaret parmağında takıldım kaldım 2 gündür .Serçe parmak sorunsuz giriyo .Ama işareti bir türlü alamıyorum .Ya kızlar bide ben egzersiz yaparken sol bacağımda inanılmaz bi titreme oluyo engel olamıyorum.Egzersizden sonrada bi 20dakika devam edio bu durum.Sizce sakinleşmem için egzersiz sırasında ne gibi bi ilaç almam lazım.Bana önerebilceğiniz bi şey varmı.? Doktora gittim bu arada bana dediğini aynen yazıyorum: Herkes bunu Zevk almak için yapıyor korkacak bi durum yok...Çok yardımcı oldu sağolsun gıcık :)) ...Bide krem verdi Anestol uyuşturucuymuş sanırım. Faydasını gören varmı .? ..
ALLAH ım başka dert vermesin yenecez inşallah hepimiz...Herkes için dua ediyorum sizde benim için edin lütfen :)
Kızlar bu vajinal bölgeyi uyuşturan kremleri kullanan varmı bir yan etkisi varmı kullanan varsa bana ismini soyleyebilirmi ?
işte böyle şeylerı duyunca çok sevınıyorum... isteyınce herşey oluyormuş dimi:) ben 12 cmı nasıl alıolar ya dedım aklım duruodu onu bıle yaptım :) ama 9 cmde yendım ben :)
eşiniz tiksinmeden oral yapabilirse o bölgenize vajinismus'u yenebilirsiniz. benim sevgilimle ilk buluşmamızda kendimi kasmıştım ama partnerimin yardımıyla ilk deneyimimi çok kolay atladım. hem oral sayesinde orgazma ulaşabilirsiniz. insanın günde en çok aklına gelen ve eylemlerinde belirleyici olan sevişmek ten korkmak anlaşılır bir şey değil ama eşiniz kritik bir rol oynayacaktır. eşinizden yardım isteyin ön sevişmeyi uzun tutun ki o giriş anını aklınızdan çıkartınl ilk deneyiminiz gelgeç olsun.
Canım peki aynada bakarakmı yapmaya calışayım bakmadan dediğin gibi tv izlerken falanmı , ne kadar kötü oldugumu anlatacak kelime bulamıyorumson bi deneme yapıcam ne olur taktik verin , eşime ayrılalım srni mutlu edemiyorum dedim saçmalama olur nasılsa dedi daha kötü oldum onun sevgisi karsısında arkadaslarım ne yapayım
canm seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğini çünkü bende böyle çözülür diye bekledim durdum..ama hiç alakası yok keşke olsa.. benim eşim çok şükür bana bunu uyguladığı halde ben vajiyim..beni anlıyosundur umarım .. bak örnek buarada ben yaşadıgım halde hala yenemedim çünkü vajinismus öyle bir durum ki kadının beyninde biten ve başlayan bir sorun.. bunun oralla çözülmesi bilemiyorum keşke çözülse zaten çözülse benmkisi çözülürdü bir de herkes farklı mesela ben çok kasıyorum..:26::26::26::26:26::26::26:hala vajiyim ..o dediğni yaptıgı halde eşim..
Dün 1. yıldönümüzde bu illetten kurtulmuş bulunmaktayım. artık 1 yıldan sonra benim için yeni bir sayfa açılmış oldu. aslına bakarsanız çok rahatladım mı, tüm dünya aydınlandı mı, sabah kalktığımda herşey toz pembemiydi diye sorarsanız. hayır, yine normal bir gün. ama bu illetin verdiği eksiklik hali ve kendini yarım hissetme duygusundan kurtulmuş olmak dünyalara bedel işte. ben 11 cm le yendim ve oldu. burayı 9 aydır okuyorum. pek çok kişi kurtuldu, onların mutluluğu bana umut oldu. bu site olmasa mümkün değildi yenmem. ya diyorum eskiden internet olmadan önce bu siteyi okumayan kadınlar naaptı acaba. biz çok şanslıyız kızlar. yenmek için 1-0 öndeyiz. sadece egzersiz yapın ve üzgün omayın. egzersiz yaparken kitap okuyun, film seyredin. neşeli olun. karamsarlık kurtulmanın önündeki en büyük engel.
egzersiz yaptıkça o kadar rahatlıyorsunuzki eskiden eşimle deneme fikri geldiğinde korkan ben, artık hadi deneyelim diye atlıyordum. hiç korku kalmamıştı. ben bu sitede yazan tüm arkadaşlara cadıkedi, gncemr, karamsar başta olmak üzere bu sayfalara yazan herkese ama herkese çok teşekkür ediyorum. her bir yorum o kadar önemliydi ki ve yol göstericiydi ki benim için hiç birini hiç kimseyi ayırt edemem. böyle bir desteği hiç bir doktor, eş veya arkadaş veremez. ben her ağladığımda açtım ve buradaki başarı hikayelerinde moral buldum ve başaracam dedim. umarım buradaki herkes en kısa zamanda başarır.
cecoş balım hani perşembeydi heeeeeeeee?şimdide pazara ertelemişsintamam kız pazar son hadi bakalım yenmede gör anyayı konyayı .yenmezsen sana küsecem bi daha konuşmucam
İyice psikolojim bozuldu olmuyor kendimden nefret eder oldum . İstemiyorum artık hiçbişey , yapamayacagım belli. Allaha emanet olun arkadaslar çok tesekkurler
Canım peki aynada bakarakmı yapmaya calışayım bakmadan dediğin gibi tv izlerken falanmı , ne kadar kötü oldugumu anlatacak kelime bulamıyorumson bi deneme yapıcam ne olur taktik verin , eşime ayrılalım srni mutlu edemiyorum dedim saçmalama olur nasılsa dedi daha kötü oldum onun sevgisi karsısında arkadaslarım ne yapayım
bi de demiyolar mi bebek yok mu bebek diye :) bende vajiiler dünyanın en iyi tiyatrocuları :)
merhaba arkadaşlar
ben 2 yıllık evliyim ve ilişkiye giremedik hergün denemeler yapıyorduk artık deneme dahi yapmıyoruz.eşimi ikna ettim doktora gittim 2 gün önce girişte darlık var zarın kalın etli dedi krem ve jel verdi eğer yapamazsanız kesmemiz lazım dedi.piskolojim çok kötü eksiğim hiç bir şey zevk vermiyor bana.bu illet nasıl bişeymiş resmen evliğiğim kabusa döndü lütfen bana yardımcı olun
canım mrb sen yeneli ne kadar oldu? yani pnsin ilk girişi olalı ne kadar zaman geçti?
bende 2 parmak alıyorken yendmiştim ilk 1 ay baskı zorlama acı yanma o yazdıklarının hepsini yaşadım şimdi 2 ayı geçti yeneli şuan gayet iyi yani alışma dönemi gerek dktorada sormuştum vajinadaki dokuların alışma süreci var ilşkiye demişti o sürede illaki acı olur dedi yani şuanda sadece girişte biraz baskı oluyo onun dışında rahatım seninde zamanla geçecektir ilk ayla 2. ay çok fark ediyor inan bana sadece az zaman gerek
gülşah merhaba nasılsın var mı bir gelişme egzersizlere başlayabildin mi?
Canım kan tahlilini regl tarihin geçtikten sonra mı yaptırdın ?
Ben ilk doktora gittiğimde kesem 4 haftalıktı doktorum görünmeyebilir ama yine de bakalım demişti. Eğer geç döllenme olmuşsa görünmeyebilir.
canım merhabaa bende 1 bucuk yıllık evlıyım bızım cok az denemelrımız oldu daha yenı bu sıteyı buldum doktoroda hıc gırmedım ama ben pıskolojık oldunu dusunuorum ben egzersızlere basladım sende basla hepbırlıkte yenıcez ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?