Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım mrb sen yeneli ne kadar oldu? yani pnsin ilk girişi olalı ne kadar zaman geçti?

bende 2 parmak alıyorken yendmiştim ilk 1 ay baskı zorlama acı yanma o yazdıklarının hepsini yaşadım şimdi 2 ayı geçti yeneli şuan gayet iyi yani alışma dönemi gerek dktorada sormuştum vajinadaki dokuların alışma süreci var ilşkiye demişti o sürede illaki acı olur dedi yani şuanda sadece girişte biraz baskı oluyo onun dışında rahatım seninde zamanla geçecektir ilk ayla 2. ay çok fark ediyor inan bana sadece az zaman gerek

canım banada anestol pomad vermıstı ben çok memnun kaldım hatta onunla egzersızlerımı yaptım ılıskıden yanı denemeden oncede onu kullandım doktor sanada soylemıstır bunu almamazlık yapma muhakkak al ve kullan ama bıde su var ben ılk zamanlar korkudan sadece etrafına suruyordum ıcerıye kremı ıtemıyordum bıle egzersız yapa yapa kendıme guvenım geldı ve parmagıma sıktıgım ılacı vajınanın gırısıne koyup poponuda azcık kaldırıp ıcerıye akmasını saglarsan tamamen uyusuyo kaslarına daha sıkma kasma durumun olmuyo bence egzersızde denemeye basla sana yardımcı olacak ...

Kızlar bu vajinal bölgeyi uyuşturan kremleri kullanan varmı bir yan etkisi varmı kullanan varsa bana ismini soyleyebilirmi ?

doktorlar tavsıye edıyo canım bende onu kullandım ve egzersızlerıde denemeyıde onunla yaptım bır sıkıntı yaratsa vermezdı dıye dusunuyorum hatta yanında bır kayganlastırıcı yazmıstı ama aklıma gelmıyor ısmı kutusunu atmadım bır dahakı nete gırdıgımde onuda yazarım ıkısı bırlıkte kullanılıyodu

işte böyle şeylerı duyunca çok sevınıyorum... isteyınce herşey oluyormuş dimi:) ben 12 cmı nasıl alıolar ya dedım aklım duruodu onu bıle yaptım :) ama 9 cmde yendım ben :)

Merhaba,ucunu inceltiyormuydun mumun,yoksa tamamını mı kalınlaştırıyordun,7 cm deniyorum ben regl oldum,bitince kalınlaştırmayı düşünüyorum da.

canm seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğini çünkü bende böyle çözülür diye bekledim durdum..ama hiç alakası yok keşke olsa.. benim eşim çok şükür bana bunu uyguladığı halde ben vajiyim..beni anlıyosundur umarım .. bak örnek buarada ben yaşadıgım halde hala yenemedim çünkü vajinismus öyle bir durum ki kadının beyninde biten ve başlayan bir sorun.. bunun oralla çözülmesi bilemiyorum keşke çözülse zaten çözülse benmkisi çözülürdü bir de herkes farklı mesela ben çok kasıyorum..:26::26::26::26:26::26::26:hala vajiyim ..o dediğni yaptıgı halde eşim..

eltane merhaba lütfen pes etme...
ben tecrubelı degılım egzersızde yenıyım aslında..bende parmak alamam dıye bunca yıl erteldım,zaman gecıyor ama bu hastalık gecmiyor.birgün cok aglarken bu sıteyı buldum 1 hf sessızce okudum herkesın bu egzersizleri yapabilmesine cok sasırdım ben yapamazmıyım dedım malum aglamakla yol katedılmıyor. 1-2 gun sadec baktım nefes alıp verırken degısıyormu dıye sıkıp bırakmaya basladım sonrakı gunlerde bebeyagı ıle parmagımı koydum yapamadım bacaklarım tıtremeye basladı kendımı kasmadım bıraktım ertesı gun parmak yıne kotu geldı burdan okudugum kulak pamugunu strecleyıp bıraz anestol surdum nefes alıp verırken gırdı mutlu oldum bırkac gundaha onunla devam ettım sonra serce parmagımı 1 bogum aldım ama kasıldım bıraz ertesı gun ısaret parmagımı aldım hep bastan basladım ama parmak olayı benı yıne kastı burdan mum duydum ınce mumla denemeye basladım yavas yavs pecete ıle kalınlastırdım hepsı gırıyordu ılk basta bıraz kasılsamda bugun 6 cm aldım(ılk kez bugun olctum) cm lere takılı kalmayım dıye. bıraz yavas ılerlıyorum belkı cogu arkadasımız kadar hızlı gecıs yapamıyorum ama olsun calıstıgım ıcın akşamları 15-20 dk dnemeye calsıyorum. ılk mesaj yazdıgım gun serap41 arkadsımız burdan yenmeden gıtmeyeceksın dedı v e umudum oldu.yavasta olsa 1 sıfırdan ıyıdır dımı?yenmeden gitmeyelim olurmu????

gülşah merhaba nasılsın var mı bir gelişme egzersizlere başlayabildin mi?

tebrikler canım ço ksevindim maşallah ben 5 aydır bu sitedeyim daha yenemedim gelenler çatır çatır yeniyo maşallah ço ksevindim inan şimdi dualarınızı eksik etmeyin Rabbim bizlerede o sevinci yaşamayı nasip etsin inşallah.....

cecoş balım hani perşembeydi heeeeeeeee?şimdide pazara ertelemişsin tamam kız pazar son hadi bakalım yenmede gör anyayı konyayı.yenmezsen sana küsecem bi daha konuşmucam

canım regl bugün bitmedi daha kahverengi lekelerim geliyo son noktayı görürüm görmem diye işte birde beynimi anca hazırlarım dedim ne biliyim yine ertleme huyu işte bu arada bugün seni çok merak ettim yediklerinide yazmamışsın nerdesin sen iyisindir inşallah....:26:

İyice psikolojim bozuldu olmuyor kendimden nefret eder oldum . İstemiyorum artık hiçbişey , yapamayacagım belli. Allaha emanet olun arkadaslar çok tesekkurler

canım sakın ama sakın pes etme pes edecek olsaydım ben ederdim ki oakdar pozitif olan ben bile bunca zaman bekledim yapamadım ve halen yapamadım sözde pazara kadar kendime şans verdim bu son şansım dedim yani yapmalıyız bunu vazgeçemeyiz anlıyormusun birkerr moral çok önemli ben bunu ne olursa olsun başaracağım demelisin ve çaba göstermelisin beraber atlatıcaz inş. lütfen kızlar pes etmeyinn ya bende yapamadı mdaha ama onca acı ağrı çekiyoruz bu vaji bizi mahfetti ya alt tarafı 10 cm lik bir delik pns giricek az yanma olucak sonra oldu bitti iyani niye bukadar zorluyoruz anlamıyorum kendinize bunları söyleyin kendinizle konuşun kızın bağırın bol dua edin bilgileri burdan yardımı Allah dan isteyin inşallah sonuç alıcaz canlarım inşallah başarıcaz ben oakdar zaman burda yazı yazdımki artık utancımdan yazamıyorum böyle pat diye gelip yendim demek istiyorum yenme inancım çok fazla bi vakit bulsam inş. yenicem kafanızda bitirin bitirelim Allah yardımcımız olsun...

bu arada gelincik21 yazdıkların beni çok etkiledi canım tam yol ileri devammm

merhaba arkadaşlar
ben 2 yıllık evliyim ve ilişkiye giremedik hergün denemeler yapıyorduk artık deneme dahi yapmıyoruz.eşimi ikna ettim doktora gittim 2 gün önce girişte darlık var zarın kalın etli dedi krem ve jel verdi eğer yapamazsanız kesmemiz lazım dedi.piskolojim çok kötü eksiğim hiç bir şey zevk vermiyor bana.bu illet nasıl bişeymiş resmen evliğiğim kabusa döndü lütfen bana yardımcı olun

valla kızlar burda yazdıklarınız sayesinde moralim yerine geldi kendime güvenim geldi haah yenemeycğim bişey değil anladım herşey beyinde bitiyor umarım bende sizin gibi en kısa zamanda düzeltirim bu sorunuuu :)

Geçen haftaya göre bu hafta psikolojik olarak daha iyiyim. Belki regli olmamın rahatlığı vardır. Eşimle zaten en son ilişkimizde biraz oluyordu p. biraz girdi, eşim öyle olmasını istiyor kendiliğinden olmasını istiyor. Bende artık öyle düşünüyorum. Kendi isteğimizle istek anında olsun ben p. girmesi için yardımcı olmaya çalışıcam, eşim evde yokken de zeytinyağıyla denicem. Cts evde tek olucam o gün denicem kızlar yenicez inşallah. kışın hamile olmak istiyorum. :) Bugün bu fikrim oldu dua edelim hepimiz başaralım. Benim daha çok işlerim var kpss ye hazırlanmak istiyorum memur olduktan sonra bebek istiyorum bakalım kısmet Allahım herşeyin hayırlısını versin.

canım merhabaa bende 1 bucuk yıllık evlıyım bızım cok az denemelrımız oldu daha yenı bu sıteyı buldum doktoroda hıc gırmedım ama ben pıskolojık oldunu dusunuorum ben egzersızlere basladım sende basla hepbırlıkte yenıcez ıns

saol canım ya.. yeneli daha dokuz gün oluyor canım bu gün de regl oldum zaten..

gülşah merhaba nasılsın var mı bir gelişme egzersizlere başlayabildin mi?

mrb biohazard iyim çok şükür egzresize dün basladım tam olarak.. Ama emla krem almak istiyorum iterken acıyor öyle deniycem birde belki uyuşursa egzersizlermde daha rahat ilerlerim oyüzden...dün ilk defa işaret parmagımı tam boğum olarak alabildim şükür ... ve zeytinyağıyla denedim bu kez daha rahat oldu NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI yla ama ...aslında benim jel var almıştım eczaneden ama jelle yapamadım yağ daha kolay kayıyo gibime geldii insallah bir yan etkisi olmaz zeytinyağının...moralim çok bozuktu yapamıyorum dediğim anda oldu çünkü çok fazla kasıyorum kendimi kontrol edemiyorum kegel de yaptıgım halde işte arkadasım durumum bu..

bende yeni buldun siteyi okudum biraz eksersizleride burda duydum.dr bana demedi bu egzersizler nasıl yapılıyor mumla yada parmakla onu anlatabilirmisin .ben yeneceğimi sanmıyorum bu durumu ben bıktım .birde bebek soruyorlar borçlarımız cok çalışmamız gerek diyorum ama bu durumda gerginlik yararttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…