- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.101
kıyasla işte kıyaslarsan yenersın :) ben o hırsla yendım :) 3 parmagı bırleştırıp vajınaya dırek yerleştırıosun işte:)
avesra sana yardımcı olmak ısterım banada 3 doktor kızlık zarı kalın etlı dedı gırıs dar operasyon gerek dedı sonra baska doktora gıttım hayır dedı sen kendın yapabılırsın zar engel deıldır dedı doktor 2 parmagını soktu gırdı kolayca zarı gectı bak zarı gectım problem nerde ama sen elımı sıkıosun kasınla acır tabı dedı sonra bız esımle deneye deneye ben ustteyken oldu hemde 10 sanıyede hepsını aldım gıtgelde yaptım hıcte acımadı tamamen psıkolojık
kuzummmmm karıstırdın sanırım ben hıc doktora gıtmedım bılmıorum kalınmı değılmı?
canm bnm emla krem yenmemde çok yardımcı oldu
avesra sana yardımcı olmak ısterım banada 3 doktor kızlık zarı kalın etlı dedı gırıs dar operasyon gerek dedı sonra baska doktora gıttım hayır dedı sen kendın yapabılırsın zar engel deıldır dedı doktor 2 parmagını soktu gırdı kolayca zarı gectı bak zarı gectım problem nerde ama sen elımı sıkıosun kasınla acır tabı dedı sonra bız esımle deneye deneye ben ustteyken oldu hemde 10 sanıyede hepsını aldım gıtgelde yaptım hıcte acımadı tamamen psıkolojık
mrb. valla canım normalde ucunu inceltiyolarmış ama ben hıc oyle yapmadım. direk peçeteye sarıodum .pre...fe geçiriodum. 7 cm de çok iyi bir seviye. 9 cme geçeblırsın artık. 9 cm de başarılı olursa eş denemesı rahatlıkla olur. ama sen gene pskolojıne göre hareket edersın. risklyse yıne bıraz daha beklersın.
mrb biohazard iyim çok şükür egzresize dün basladım tam olarak.. Ama emla krem almak istiyorum iterken acıyor öyle deniycem birde belki uyuşursa egzersizlermde daha rahat ilerlerim oyüzden...dün ilk defa işaret parmagımı tam boğum olarak alabildim şükür ... ve zeytinyağıyla denedim bu kez daha rahat oldu NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI yla ama ...aslında benim jel var almıştım eczaneden ama jelle yapamadım yağ daha kolay kayıyo gibime geldii insallah bir yan etkisi olmaz zeytinyağının...moralim çok bozuktu yapamıyorum dediğim anda oldu çünkü çok fazla kasıyorum kendimi kontrol edemiyorum kegel de yaptıgım halde işte arkadasım durumum bu..
cnm ben de reglim şu an 9 cm e geçmek istiyorum bitince.iki yıllık evliyim ilk gece sadece giriş yapabilmiştik ondan sonra korktum yapamadım olmadı hep bahanelerle kaçtım,her
seferinde yaparım diyordum olmuyordu.doktora gittim iki kez zar zedelenmiş diyor duruyor,bu zar o kadar egzersiz yapıyorum hala duruyor mu acaba ne kan var ne birşey anlamıyorum,ilk gece tırnak ucu kadar bir kaç damla geldi sonra yok.psikolojim bozuldu artık iki yıldır düşüne düşüne.9 cm e geçince bayram olacak herhalde benim için.zar sorunu oldu mu sende de 9 10 cm e geçince mi bozuluyor yoksa bozulmuyor esnek mi?
2 parmakta zorlanmıyorum sadece ince bir sızı oluyor kızlar 3 parmak haliyle zorluyor biraz ( ki parmaklarım kalın benim :) p...s denemesinde ise çok acıyor tamam anladım çok kasıyorum ama ben uyuşturucusuz kremsiz başarmak istiyorum nasıl başlarsam öyle gider değil mi ama bi de herkes yapıyor da biizim canımız mı tatlı acaba ? yani eskiden vaji mi varmış ki ????????????? dağ köyünde yaşayan fadime teyzem kocasına hazır değilim vaji olmuşum diyip sene boyu bekletse nolur acaba ....ya kendime çok kızıyorum bunları da kendime yazıyorum arkadaşlar rahat mı batıyooo rahatlayıp sakin olup teslimiyetle halletmek çok mu zor benden kaynaklanıyo benim hatammmmm dünyanın en tatlı insanına kocama haksızlık ettim ediyorum Allah beni affetsin inş .
canım bak bende önce parmak egzersizi yaptım 3 parmakta yaptım.ama insan kendini tanımalı yani ben 3 parmak yaptıktan sonra pns denemesinde başarılı olamadım ve aparatla yaptım kulak çöpüne peçete sarıp streçledim yaptıkça kalınlaştırdım ve 10cm den sonra pns oldu.yani belki sende aparat yapmalısın çünkü önemli olan vücuduna senden olmayan bişeyin dokunması bence.eğer yapabiliyosan eş parmağı yap ben yapamamıştım.senin düşündüklerini bende çok düşünmüştüm haklısında işte bunun için geri adım atmadan yapmalısın.
ve ben ilk denemede pirinç büyüklüğü kadar emla kullanmıştım bağımlılık olmuyo merak etme iki kereden sonra bıraktım tabi kullanmadan yapmak daha ii olur ama ben kendimi tanıyodum yapmam imkansızdı:))
dediğim gibi istersen birde aparatla dene
[
çok teşekür ederim karamsar sağol emek verdin yazdın,aparata sıcak bakmayışım şundan benim ; hani sonuçta streç de olsa netice de plastik ve doku değil ya hani elim penisin dokusuna aparattan daha çok benzer en azından deriden ve kemikten oluşuyo diye parmağı tercih ettim ama senin bu tavsiyeni dikkate alıcam onu da denicem ya çok önemli bişey sorucam hani p...s girse girer aslında ben dişimi sıksam penis acı vererek de olsa girse vajinama bişey olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?