Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

avesra sana yardımcı olmak ısterım banada 3 doktor kızlık zarı kalın etlı dedı gırıs dar operasyon gerek dedı sonra baska doktora gıttım hayır dedı sen kendın yapabılırsın zar engel deıldır dedı doktor 2 parmagını soktu gırdı kolayca zarı gectı bak zarı gectım problem nerde ama sen elımı sıkıosun kasınla acır tabı dedı sonra bız esımle deneye deneye ben ustteyken oldu hemde 10 sanıyede hepsını aldım gıtgelde yaptım hıcte acımadı tamamen psıkolojık

kuzummmmm karıstırdın sanırım ben hıc doktora gıtmedım bılmıorum kalınmı değılmı?

cewapladıgın ıcın tesekkurler gulsah ben ılıskıden once surmeyı dusunuyorum uyussun cunku esım ıceri girebiliyor belkı uyusunca olabilir ondan yan etkısı varmıdır bu kremlerin dedim birde bişey sorcam bu aparatlarla denemede kızlıkda herhangı br sorun olurmu snrm bnde apartla denemelere baslaycam :/

Sevgili kaderdaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim ibadetlerinizi makbul dualarınızı kabul eylesin. dertlerinizi sıkıntılarınızı hafifletsin inşallah.
vajili kimse kalmaması herkesin bu illeti yenmesi dileklerimle hoşçakalın canlarımm. her zaman dualarımdasınız..

ben doktora gidince bir aparat soktu cok rahat girdi ama eşimle yapmadık ,peki emla kremi yada jel kullandınızmı .emla kullananlar varsa nasıl kullanıcağız bilgi verirmisiniz

cnm ben de reglim şu an 9 cm e geçmek istiyorum bitince.iki yıllık evliyim ilk gece sadece giriş yapabilmiştik ondan sonra korktum yapamadım olmadı hep bahanelerle kaçtım,her
seferinde yaparım diyordum olmuyordu.doktora gittim iki kez zar zedelenmiş diyor duruyor,bu zar o kadar egzersiz yapıyorum hala duruyor mu acaba ne kan var ne birşey anlamıyorum,ilk gece tırnak ucu kadar bir kaç damla geldi sonra yok.psikolojim bozuldu artık iki yıldır düşüne düşüne.9 cm e geçince bayram olacak herhalde benim için.zar sorunu oldu mu sende de 9 10 cm e geçince mi bozuluyor yoksa bozulmuyor esnek mi?

Arkadaslarimmm hepinizin kandili mubarek olsunnn.. Mevlamm sikintilarinizi gidersin ins.. Biran evvell Vajiden ve dertlerinizden kurtulur mutlu huzurlu yuvalariniz olur ins..

tüm bacıların Regaip kandili mubarek olsun.Rabbim inşallah tüm arkadaşların bu mübarek günde dualarını kabul eder ve feraha kavuşturur.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
LÜTFEN DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYIN

güzel canım yinede ilerlemişsin ben başlayamadım çok korkağım ben sanırım ne yapacağım bilmiyorum eşimde mızmızlanıyor arada bir ne olacak halim bilmiyorum

zara nie takılıosnuz kız okdar :) kan gelddımı geldi :) valla ıınanın biz hıc bısey anlamadık:) açık konuscam eşimle sürtünürken kan lekesı geldi , ilişkiye gırmeye çalşrken geldi,
aparatı ılk denerken geldi :):):) ama nedense 14 nisan günü ilk gerçek anlamda ilişkimizde gelmedi :):):):):):) artık o da bıktı :) her seferınde zedelenıo cnm. ama herkeste degıl. kimisi ilşkı yaşadıgı halde hemen yırtılmıo dogumdas yırtılıo

2 parmakta zorlanmıyorum sadece ince bir sızı oluyor kızlar 3 parmak haliyle zorluyor biraz ( ki parmaklarım kalın benim :) p...s denemesinde ise çok acıyor tamam anladım çok kasıyorum ama ben uyuşturucusuz kremsiz başarmak istiyorum nasıl başlarsam öyle gider değil mi ama bi de herkes yapıyor da biizim canımız mı tatlı acaba ? yani eskiden vaji mi varmış ki ????????????? dağ köyünde yaşayan fadime teyzem kocasına hazır değilim vaji olmuşum diyip sene boyu bekletse nolur acaba ....ya kendime çok kızıyorum bunları da kendime yazıyorum arkadaşlar rahat mı batıyooo rahatlayıp sakin olup teslimiyetle halletmek çok mu zor benden kaynaklanıyo benim hatammmmm dünyanın en tatlı insanına kocama haksızlık ettim ediyorum Allah beni affetsin inş .

dahası herkes bebek soruyorr yalan söylemekten bıktım ben halaaa kızım diyemiyorum cinsellikle ilgili konularda" eeee evlisin sana sormak lazım diyen arkadaşlarıma rol yapmaktan yoruldum oh olsun bana ben bunu hakettim bi benim canım yanıyo sanki şimdiye çoktan bitmişti belki de hamileydim ama ben naptım acıyo aşkım dokunma aşkım aşkım bişeyler parçalanıyo içerde dur aşkımmmm ......dur tabi dur .....dursa dünya sen yine beceremezsin kızımmmm

canım bak bende önce parmak egzersizi yaptım 3 parmakta yaptım.ama insan kendini tanımalı yani ben 3 parmak yaptıktan sonra pns denemesinde başarılı olamadım ve aparatla yaptım kulak çöpüne peçete sarıp streçledim yaptıkça kalınlaştırdım ve 10cm den sonra pns oldu.yani belki sende aparat yapmalısın çünkü önemli olan vücuduna senden olmayan bişeyin dokunması bence.eğer yapabiliyosan eş parmağı yap ben yapamamıştım.senin düşündüklerini bende çok düşünmüştüm haklısında işte bunun için geri adım atmadan yapmalısın.
ve ben ilk denemede pirinç büyüklüğü kadar emla kullanmıştım bağımlılık olmuyo merak etme iki kereden sonra bıraktım tabi kullanmadan yapmak daha ii olur ama ben kendimi tanıyodum yapmam imkansızdı:))
dediğim gibi istersen birde aparatla dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…