- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.121
arkadaşım ben gittim.çok iyi bir doktor,son derece rahat ol.o kadar samimiyetle yardımcı oldu ki,hatta çözülmeyince ikinci defa da gittim,ücret bile talep etmedi.hala arayıp soruyor.ben üzülerek söylüyorum yenemedim.ancak onun yenemeyen tek hastasıyım.bu durum da sanırım benden kaynaklanıyor.gidenlerin hepsi çözmüş bildiğim kadarıyla.yani bende tam olarak çözülmemiş olması seni etkilemesin,zira iyi niyetinden ve çözebileceğinden şüphe etmedim.kadın olması da çok rahatlattı bunu da eklemek isterim.
ben doktora gidince bir aparat soktu cok rahat girdi ama eşimle yapmadık ,peki emla kremi yada jel kullandınızmı .emla kullananlar varsa nasıl kullanıcağız bilgi verirmisiniz
dahası herkes bebek soruyorr yalan söylemekten bıktım ben halaaa kızım diyemiyorum cinsellikle ilgili konularda" eeee evlisin sana sormak lazım diyen arkadaşlarıma rol yapmaktan yoruldum oh olsun bana ben bunu hakettim bi benim canım yanıyo sanki şimdiye çoktan bitmişti belki de hamileydim ama ben naptım acıyo aşkım dokunma aşkım aşkım bişeyler parçalanıyo içerde dur aşkımmmm ......dur tabi dur .....dursa dünya sen yine beceremezsin kızımmmm
çok teşekür ederim karamsar sağol emek verdin yazdın,aparata sıcak bakmayışım şundan benim ; hani sonuçta streç de olsa netice de plastik ve doku değil ya hani elim penisin dokusuna aparattan daha çok benzer en azından deriden ve kemikten oluşuyo diye parmağı tercih ettim ama senin bu tavsiyeni dikkate alıcam onu da denicem ya çok önemli bişey sorucam hani p...s girse girer aslında ben dişimi sıksam penis acı vererek de olsa girse vajinama bişey olur mu ?
Kızlaaaaar bi yardımcı olurmusunuzzz ben sizin gibi tecrübeli değilim bana bir yol gösterin, sizce doktorlar tarafıdan verilen şu emla kremi uyuşmayı sağlayan o yardımcı olur mu ilişkiye girerkeeen deneyen var mı aranızda?
avesra sana yardımcı olmak ısterım banada 3 doktor kızlık zarı kalın etlı dedı gırıs dar operasyon gerek dedı sonra baska doktora gıttım hayır dedı sen kendın yapabılırsın zar engel deıldır dedı doktor 2 parmagını soktu gırdı kolayca zarı gectı bak zarı gectım problem nerde ama sen elımı sıkıosun kasınla acır tabı dedı sonra bız esımle deneye deneye ben ustteyken oldu hemde 10 sanıyede hepsını aldım gıtgelde yaptım hıcte acımadı tamamen psıkolojık
zara nie takılıosnuz kız okdar :) kan gelddımı geldi :) valla ıınanın biz hıc bısey anlamadık:) açık konuscam eşimle sürtünürken kan lekesı geldi , ilişkiye gırmeye çalşrken geldi,
aparatı ılk denerken geldi :):):) ama nedense 14 nisan günü ilk gerçek anlamda ilişkimizde gelmedi :):):):):):) artık o da bıktı :) her seferınde zedelenıo cnm. ama herkeste degıl. kimisi ilşkı yaşadıgı halde hemen yırtılmıo dogumdas yırtılıo
ben de aynı şekilde iki kez doktora gittim zar engel değildir yapabilirsiniz diyorlar,kasmaktan acınız diyorlar,Allah yardımcımız olsun
çok teşekür ederim karamsar sağol emek verdin yazdın,aparata sıcak bakmayışım şundan benim ; hani sonuçta streç de olsa netice de plastik ve doku değil ya hani elim penisin dokusuna aparattan daha çok benzer en azından deriden ve kemikten oluşuyo diye parmağı tercih ettim ama senin bu tavsiyeni dikkate alıcam onu da denicem ya çok önemli bişey sorucam hani p...s girse girer aslında ben dişimi sıksam penis acı vererek de olsa girse vajinama bişey olur mu ?
kızlar soruma cevap vermek isteyen yok mu ?
rozelincim bende daha yenemedim ama penisi ilk gece dahil tam 3 kez yarısına kadar aldım ve son 2 kezi 1 ay önce önce aldım acı yk acı yok diye bas bas bağırıyorlar ya gerçekten acı yok biz acıcak korkusuyla öyle bir dolmuşuzki ani tepkiler veriyoruz pns ucunu değdirse ay ay demeye başlıyoruz e yuh yani valla YETER yani değilmi bukadarda uyuz olmayalım ya acımadığı halde değince bile insan ay ayy deyip acı çekiyo gibi kendini sıkarmı sıkıyorum işte sıkıyoruzzz iştee ne saçma valla kendime kızıyorum artık ıkınıp bol nefes alıp verdiğin zaman pns giriyo canım ben yarısını böyle aldım ve acımadı ilk boğum çok önemli zaten onu geçince pns korktum yine acımadı ama niye korktuysam kendimi geri çektim emin ol hiç birşey olmaz denemeye korkmuyorsan dene canım ve bitir bu işi...
ee canım sen ne zaman bitiriyosun bu işi hafta sonuda geldi sen aslında yarısını aldıysan bittide işte sen erteliyosun hadi artık sende mutlu haberleri ver bitince herşey o kadar güzel olacakki
inşallah canım deneme yapıcam işte elab da msn den çok yardımcı oluyo sağolsun vaji koçum oldu o benimmpazar gününe kadar dua et inşallah olur bakalım artık ertelemek istemiyorum.....
rozelincim bende daha yenemedim ama penisi ilk gece dahil tam 3 kez yarısına kadar aldım ve son 2 kezi 1 ay önce önce aldım acı yk acı yok diye bas bas bağırıyorlar ya gerçekten acı yok biz acıcak korkusuyla öyle bir dolmuşuzki ani tepkiler veriyoruz pns ucunu değdirse ay ay demeye başlıyoruz e yuh yani valla YETER yani değilmi bukadarda uyuz olmayalım ya acımadığı halde değince bile insan ay ayy deyip acı çekiyo gibi kendini sıkarmı sıkıyorum işte sıkıyoruzzz iştee ne saçma valla kendime kızıyorum artık ıkınıp bol nefes alıp verdiğin zaman pns giriyo canım ben yarısını böyle aldım ve acımadı ilk boğum çok önemli zaten onu geçince pns korktum yine acımadı ama niye korktuysam kendimi geri çektim emin ol hiç birşey olmaz denemeye korkmuyorsan dene canım ve bitir bu işi...
inşallah canım deneme yapıcam işte elab da msn den çok yardımcı oluyo sağolsun vaji koçum oldu o benimmpazar gününe kadar dua et inşallah olur bakalım artık ertelemek istemiyorum.....
erteleme zaten hiç bişey yokki bunu sende biliyosun zaten dua ediyorum zaten herkes yensin rrahatlasın diye bak benim 1 ay oldu Allah ıma şükür hiç bi sorunum kalmadı bitti hatta bazen düşünüyom bundanmı korkmuşum diye :)) en güzeli egzersiz düşünmüyorum ya sitrese girmiyorum
erteleme zaten hiç bişey yokki bunu sende biliyosun zaten dua ediyorum zaten herkes yensin rrahatlasın diye bak benim 1 ay oldu Allah ıma şükür hiç bi sorunum kalmadı bitti hatta bazen düşünüyom bundanmı korkmuşum diye :)) en güzeli egzersiz düşünmüyorum ya sitrese girmiyorum
iyi bari geç oldu ama bişeyleri anlayabilmişsinsinbuda iyi bişey değil mi cecemcimm şu yarıları birde tamamlasan sende bizde rahat etcez
koçunum senino kadar çok benimsedim ki seni dün gece beni uyutmadın hep seni gördüm rüyamda bak beni uyutmadın kabusum oldun bunun içinde olsa yenmelisin
haklısın canım ertelemicem artık Allah ın izniyle bu son 3 gün 3 gün içinde yenmeliyim inşallah....
:
ayy koçum benimmm yesinler seniii kız verdiğin gazlar ve tehditler sayesinde böyle oldumm sen olmasan zordu bu iş giderdi daha bi kaç yıll Allah ım yendiğim günüde göstersin bana bu 3 günde inşallah cidden son şansım başka yok 3 gece içinde yenmeliyim canım sonra gelsin halaylarrr seninle daha çocuk yapıcaz büyütücez
inşallah canım ay bana 3 gün deme 3 günde rüyama girersin uykusuz kalırım şimdigece girdim birde topiğe baktım yaa ama bişey yoktu :52
valla bilseyim sana önceden koç olurdum şimdi çocuktayapmıştıngeç yakaladım seni ama bırakmam yakanı sen bir yenme 3 güne gör bak ne yapcam sana inşallah canım sen yende çocukta yaparız kariyerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?