Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncelikle cvbın için tşkr ederim. yalnız her konuştuğun dr o kadar kendinden emin konuşuyo ki, yeşim hnm. la da konuştum, çözülmeyen kimse olmadı bu yöntemle dedi. şimdi senle burda karşılaştım şansa, bilmediğimiz başkaları da vardır illa ki çözülmeyen. kimi dr tek seans vaad edenlere güvenmeyin dio, kimi uzatmayın bikaç seans çözümdür dio. kafam öle karışık ki resmen arkadaş arkadaş takılıoz 4 aydır ve ben artık her konu da kendimi suclamaya başladım.

bi de onu arkadaşlar bilmediğiniz şeyler sürmeyin o bölgeye, ben sürdüm abuk sabuk şeyler şimdi bi de mantar derdiyle uğraşıorum

ben doktora gidince bir aparat soktu cok rahat girdi ama eşimle yapmadık ,peki emla kremi yada jel kullandınızmı .emla kullananlar varsa nasıl kullanıcağız bilgi verirmisiniz

ben kayganlastırıcı dısında hıc bısey kullanmadım etkılı olcagına ınanmıyorum bır kere emlayla basarsan nolur kı sen ıkıncıde yıne kasarsan acıcak hep amlamı surceksın o yuzden bosver bence kayganlastırıcı ve rahatlık yapabılırsın bence canım ben dun tekrar denedım esımle sankı 1 yıldır oluo gıbı rahat oldu

yazdıklarınla beni anlatmışsın sanki...

çok teşekür ederim karamsar sağol emek verdin yazdın,aparata sıcak bakmayışım şundan benim ; hani sonuçta streç de olsa netice de plastik ve doku değil ya hani elim penisin dokusuna aparattan daha çok benzer en azından deriden ve kemikten oluşuyo diye parmağı tercih ettim ama senin bu tavsiyeni dikkate alıcam onu da denicem ya çok önemli bişey sorucam hani p...s girse girer aslında ben dişimi sıksam penis acı vererek de olsa girse vajinama bişey olur mu ?[/QUOTE]

kızlar soruma cevap vermek isteyen yok mu ?

kızlar soruma cevap vermek isteyen yok mu ? [/QUOTE]

Canım Merhaba..
Vajinana Emin Ol Hiç Birşey Olmaz. Bu korkuların canının acıyacağından değil.
Senin Canın Yanacak diye Düşündüğünden Oluyo..:26::26:
Bir Zamanlar bende senin gibi Vajinismus İlletiyle Uğraştım.
Çok Korktum,kendimi,eşimi çok yıprattım.
Ama gerçekten değmezmiş. Vajina O kadar Esnek Bir yerki.
Oraya ne sokarsan sok onun şeklini alıyorr

Ve Ben Vajinismusu Sadece Parmak Egzersizi yaparak yenmiştim. Bunu da söylemek istedim

Son düzenleme:

Tatlım Merhaba
Emla Kremi Kullanan bir Çok arkadaşım vardı. Fakat Sadece Uyuşturucu Bir krem İlişkiye girmene yardım etmiyor maalesef.
Egzersiz yapman şart. Amaa İçin rahatlıcaksa Kullanabilirsin. Azda Olsa Uyuşturma etkisi vardır yani
Ama Kafandaki korkuları Krem götürmez tatlım. Buda aklında Bulunsunn

ben de aynı şekilde iki kez doktora gittim zar engel değildir yapabilirsiniz diyorlar,kasmaktan acınız diyorlar,Allah yardımcımız olsun

ya bu zardan mı zorluk olmuyor diye düşünmüştüm daha önceleri hep,ne zamanki şu mumla aparatı yapıyorum hala tık yok zarda.anladım ki zar falan değil sıkıntı kaslardan..her seferinde aparatta da kan korkusu basıyor ondan soruyorum saol cnm açıklamaların için:)

ben de aynı şekilde iki kez doktora gittim zar engel değildir yapabilirsiniz diyorlar,kasmaktan acınız diyorlar,Allah yardımcımız olsun

Doktor doğru söylemiş. Aynen Öyle Canım Zar Kesinlikle engel değil
Korkudan kendini kasıyosun. Girmesine izin vermiyosun,acı bundan kaynaklanıyo..
Egzersiz yapmak şart ! Yoksa Bu Vajinismusu Yenmek Çook Çook zorr

rozelincim bende daha yenemedim ama penisi ilk gece dahil tam 3 kez yarısına kadar aldım ve son 2 kezi 1 ay önce önce aldım acı yk acı yok diye bas bas bağırıyorlar ya gerçekten acı yok biz acıcak korkusuyla öyle bir dolmuşuzki ani tepkiler veriyoruz pns ucunu değdirse ay ay demeye başlıyoruz e yuh yani valla YETER yani değilmi bukadarda uyuz olmayalım ya acımadığı halde değince bile insan ay ayy deyip acı çekiyo gibi kendini sıkarmı sıkıyorum işte sıkıyoruzzz iştee ne saçma valla kendime kızıyorum artık ıkınıp bol nefes alıp verdiğin zaman pns giriyo canım ben yarısını böyle aldım ve acımadı ilk boğum çok önemli zaten onu geçince pns korktum yine acımadı ama niye korktuysam kendimi geri çektim emin ol hiç birşey olmaz denemeye korkmuyorsan dene canım ve bitir bu işi...

ee canım sen ne zaman bitiriyosun bu işi hafta sonuda geldi sen aslında yarısını aldıysan bittide işte sen erteliyosun hadi artık sende mutlu haberleri ver bitince herşey o kadar güzel olacakki

ee canım sen ne zaman bitiriyosun bu işi hafta sonuda geldi sen aslında yarısını aldıysan bittide işte sen erteliyosun hadi artık sende mutlu haberleri ver bitince herşey o kadar güzel olacakki

inşallah canım deneme yapıcam işte elab da msn den çok yardımcı oluyo sağolsun vaji koçum oldu o benimm pazar gününe kadar dua et inşallah olur bakalım artık ertelemek istemiyorum.....

inşallah canım deneme yapıcam işte elab da msn den çok yardımcı oluyo sağolsun vaji koçum oldu o benimm pazar gününe kadar dua et inşallah olur bakalım artık ertelemek istemiyorum.....

erteleme zaten hiç bişey yokki bunu sende biliyosun zaten dua ediyorum zaten herkes yensin rrahatlasın diye bak benim 1 ay oldu Allah ıma şükür hiç bi sorunum kalmadı bitti hatta bazen düşünüyom bundanmı korkmuşum diye :)) en güzeli egzersiz düşünmüyorum ya sitrese girmiyorum

iyi bari geç oldu ama bişeyleri anlayabilmişsinsin buda iyi bişey değil mi cecemcimm şu yarıları birde tamamlasan sende bizde rahat etcez

koçunum senin o kadar çok benimsedim ki seni dün gece beni uyutmadın hep seni gördüm rüyamda bak beni uyutmadın kabusum oldun bunun içinde olsa yenmelisin

bende sana tam yazacaktım nasıl gidiyor diye baya oldu konuşamadık baktım ki iyi gidiyo yazmışın çok sevindim canım daha da iyi olcak inşallah

haklısın canım ertelemicem artık Allah ın izniyle bu son 3 gün 3 gün içinde yenmeliyim inşallah....

ayy koçum benimmm yesinler seniii kız verdiğin gazlar ve tehditler sayesinde böyle oldumm sen olmasan zordu bu iş giderdi daha bi kaç yıll Allah ım yendiğim günüde göstersin bana bu 3 günde inşallah cidden son şansım başka yok 3 gece içinde yenmeliyim canım sonra gelsin halaylarrr seninle daha çocuk yapıcaz büyütücez

inşallah canım ay bana 3 gün deme 3 günde rüyama girersin uykusuz kalırım şimdi gece girdim birde topiğe baktım yaa ama bişey yoktu :52

valla bilseyim sana önceden koç olurdum şimdi çocuktayapmıştın geç yakaladım seni ama bırakmam yakanı sen bir yenme 3 güne gör bak ne yapcam sana inşallah canım sen yende çocukta yaparız kariyerde

Son düzenleme:

evet lütfen bırakma yakamı yakında insanlar vaji koç merkezide açar valla bundan bile para kazanırlar

Kızlar dün gece eşimle deneme için ilişkiye girmedik ama oldu işte bi şeyler...inanmayacaksınız ama ben artık çok rahatım biraz girip çıkma oldu ama eşim tam olarak giremiyor Ben rahatım anlamadım eşim de mi acaba problem var. Ben dün gece çok rahattım istekliydim hatta p... yönlendireyim istedim eşim istemedi çek elini dedi. alt pozisyondaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…