Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya inan çok sevindim bak ben sana dedim boşuna kuruntu yaptın , inşallah sağlıcakla alıcaksın kucağına
diğer kitap konusuna yazmışsın ordan gördüm, editör seni uyarmış canım , orası sadece kitap bildirimi yaptığımız yer, sohbet olmuyor orda .onun için oraya yazma buraya yazarsan ben bakarım kesin
valla çok sevindim yaa bi daha ne zaman gideceksin kontrole peki

üst pozisyonda yap denemeni bi dahaki sefere canım, çünkü üstte daha rahat oluyosun ve istediğin gibi ilerleyip veyahut kendini çekebiliyosun
sen çok yaklaşmışsın devam et denemelere

o kadar çok sıkıntılıydım ki o an o beni uyardı ben onu uyardım ama hiç sorun değil .. benim amacım sana ulaşabilmek bunu sana söylemekti tabi ki çünkü senin bana yardımın desteğin oldu baya herşey kesinleşince de sana haber vermekti amacım valla kusura bakmasınlar atık ... ve kontrole 20 mayısta gel dedi doktor bana bebeği görebiliriz dedi küçük olduğu için gözükmüyo dedi çok mutluyum gerçekten o kadar zorluklardan sonra böyle bi güzelliğe kavuştum allah herkese nasip etsin diyorum ... SANA DA ÇOK ÇOK ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TŞK EDİYORUM BENNN :))) :)) ZOR ZAMANIMDA DESTEKLEDİN GÜÇ VERDİN BANA ŞİMDİ İSE HAMİLEYİM EEE DOĞAL OLARAKTA BUNU SANA SÖYLEME GEREKİYORDUUUUUUUUUUUUU :)) ordaki konuya bomba gibi düşmüş olsamda vajinusmusken onu yenip şimdide bebek sahibi olacağımmm :))))

mutluluğunu anlayabiliyorum canım, inşallah ilerleyen yıllarda bana da nasip eder Allahım
beni bu kadar önemsediğin için çok teşekkür ederim sana

merhaba bugün bende emla krem kullanacaktım ama yazdıklarınızı okuyunca biraz morelim bozuldu

arkadaşlar mrb uzun süredir siteyi takip ediyordum konuyu görünce belki derdimin dermanı burdadır dedim.ben vajinismustan şüpheleniyorum ilişki olmuyo diye doktora gittiğimde bir aylık evliydim doktor alttan muayene etti ve sen hala bakiresin dedi sonra bizim ısrarcı bi denememiz oldu yarım da olsa, şu an hamileyim iki aylık ama o denemeden sonra çok acı çektğim için birdaha ilişki istemedim ve olmadı da.altı haftalık hamileydim ikinci kez doktora gittiğimde doktor ultrasonla alttan girdi ve zarım yırtıldı.bunları anlatmamın sebebi doktorun bnde bir problem olmadığını söylemesi ama eşim kendimi kastığımı hissediyor ve sürekli uyarıyor.şimdi ben bunu aşmak için iki aylık hamileyken parmak egzersizi yapabilir miyim bana yardımcı olunn

arkadaslar merhaba,
aparatla calısmaya hergun devam edıyorum tamamen rahatca almadan kalınlastırmıyorum nezaman rahat acısız alırsam o zaman yavasca kalınlastırıyorum.6.5 cm deyim içime giren kısmı 7-8 cm oluyo yeterlimi bu uzunluk ben sırt ustu yatark alıyorum oturayım felan dersem dısarı kayıyor... burda okumustum aparat ıcınde evde dolasanlar vardı burda ben yavas yavas kalınlastırdıgım ıcınmı kayıyor acaba yanlıs bırseymı yapıyorum. buarada ultrason jelı kullanıyorum ve ıcımde yarım sa bekletıp cıkartıyorum .teşekkurler

canm ne demek rica ederm... bende hala ugrasıyorum ama kızlık için bişey diyemiycem giderse de saglk olsun egzersizde bende üzülürüm ama napalım egzersiz yapmadan da olmuo inşallah gitmez diyelim sen eşinle konuş ama yine de sorun yok derse dewam et egzersizineee canım benm ..

canım buarada sormuşsun benm bildigim kadarıyla kremin bir yan etkisi yok kremin ama sen yine de emin olmak için doktoruna danıış derimm..

canım merhaba, aynen devam et. bende senin gibi yavaş yavaş kalınlaştırdım, birine alıştım diğerine geçtim. kaydığı için içinde duramayabilir, yürümek istiyosan bacaklarını çok açmadan sıkarak yürü o zaman düşmez, fakat sadece içinde bekletme, gel git yap ,hangi pozisyonda rahatsan o pozisyonda yap egzersizi, zamanla değiştirirsin. boyuna çok takılma 8 cm de iyi, önemli olan eni. enini biraz daha kalınlaştırıp eş denemesine geç :)

canım merhaba sanırım bir şey olmaz ama yinede doktoruna danış derim, emin olalım :)

ya ifadeler gidiyo ama yazdıklarım gitmiyo nedenki acaba

canım niye öyle oldu ya bende diyorum bu kız niye yazmıyo tuaf gerçekten ilk defa gördüm böyle birşeyi nedne olmuş olabilirki profil resminde gözükmüyordu acaba güncellememi istiyor bi bakıver valla özledim sohbet etmeyi öpüyorum canım...

Canım aparat nasıl bişey birde nerden temin ettin ultrason jeliyle birlikte

merhaba bugün bende emla krem kullanacaktım ama yazdıklarınızı okuyunca biraz morelim bozuldu

morelin bozulmasın canım, önemli olan bilinçli olarak bişeyleri başarman. onlar sadece birer yardımcı, sen egzersizlerini aksatmadan yap onlara ihtiyacın bile olmayacak...

Dun yine denedik ama olmadi egzersizleri yaptim halde olmuyo

canım demekki daha hazır değilsin... kaç cm desin egzersiz de ya da parmakta... kendini hazır hissetmeden deme yapmamanı öneririm.

canım bence yapma belki bi zararı olmaz ama yine de sen bilirsin...

çok güzel :) yeter canım önemli olan uzunluğundan çok kalınlığı zaten... dediğin giibi arttırmaya devam et. dışarı kayması normal, kayması herşeyin normal olduğnu, kendini kasmadığını gösteriyor :) acaip bilinçli ve güzel bir şekilde ilerliyorsun tebrik ederim seni :)

Canım aparat nasıl bişey birde nerden temin ettin ultrason jeliyle birlikte

canım ultrason jelini medikallerden alabilirsin, ben ok kullandım ama çoğu arkadaşım ultrason jeli kullandı. herşey aparat olabilir dışardan almana gerek yok... kalemi, ruju aparat niyetine kullananlar var... kulak çubundan da yapabilirsin... bana göre penise en yakın aparat bu... sen ilk yapıcaksın galiba.. bir kulak cubuğuna bir iki kat pecete sar üstünü sıkıca stretch le sar daha sonra prezarvatife geçir jelle ve egzersizi yapmaya başla... daha sonra yavaş yavaş kalınlaştırarak devam edersin. sormak ya da öğrenmek isteyeceğin bişey olursa yaz mutlaka birinden cevap alırsın...unutma inanman ve kararlı olman çok önemli... Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar merhaba,

ben 23 aylık evliyim eşimle severek evlendik herşey çok güzel ilerliyor ama büyük bir sıkıntımız var ben vajinusmusum( 2 psikyatri ve 2 jinekoloğa göründüm ama nafile moralim büsbütün bozuldu.Şimdi prof.dr.süleyman engin akhana gidiyorum çok iyi bir doktor.baya ilerledik hem parmak egzersizi yapıyorum hemde boy boy tüpler var onlarla deniyorum..ağrım olmadığı halde panik atak hastası olduğum için zaman zaman sinir krizi geçiriyorum.elimde olmayan sebeplerden .Eşimi çok seviyorum ailelerimiz baskı yapıyo çocuk için ne yapacağımızı bilemedik.eşim hep destek oluyo bana ama zaman zaman oda sert çıkıyo bana ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Rabbim yardımcımız olsun..önerisi olan varsa lütfen paylaşın.doktorum fiziki anlamda bi sorun olmadığını söyledi zar yapım normalmiş yorumlarınızı bekliyorum(

HOPEFOR CANIM COK TESEKKURLER MESAJINI ALDIM AMA MESAJ YOLLMAMAM ICIN 100 TANE YAZI YAZMAM GEREKIYOMUS :s DİE ATAMADIM CANIM SANA MESAJIN ICIN COK TESEKKUR EDERİM ADETA ICIMI OKUMUSSUN DEDİKLERİNİ DİNLEYECGM ALLAHIN İZNİYLE INSALLAH ATLATRM CNM SENDE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBEGN OLUR INSALLAHHHHHH

<<serap7 cim teşekkürler cevabın için.verilen tüm cevaplar ve destekler bana moral oluyor.birileriyle bu konu hakkında konusabılmek acayıp bı duygu malum hiçbirimiz bu konuyu en yakınlarımızla bile konusamıyoruz.burayı daha once bulmadıgım için kendıme kızsamda gecmişe birsey yapılmıyor malesef.
ben yürümekten ziyade daha fazla tutmak ıcın demiştim ama anladıgım kadarıyla gereksizmiş.bugunden ıtıbaren git gelle devam edeyım canım ve farklı pozisyonlar denyim bari ilk baslarda diğer pozisyonlarda alamıyordum bende tekrar denememiştim moralım bozulmasın dıye.es denemsi içim % 1oo hazır olmak ıstıyorum tam olsun bırdaha bu sorunu yasamayım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…