- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.141
Kızlar dün gece eşimle deneme için ilişkiye girmedik ama oldu işte bi şeyler...inanmayacaksınız ama ben artık çok rahatım biraz girip çıkma oldu ama eşim tam olarak giremiyorBen rahatım anlamadım eşim de mi acaba problem var. Ben dün gece çok rahattım istekliydim hatta p... yönlendireyim istedim eşim istemedi çek elini dedi. alt pozisyondaydım.
o kadar çok sıkıntılıydım ki o an o beni uyardı ben onu uyardım ama hiç sorun değil .. benim amacım sana ulaşabilmek bunu sana söylemekti tabi ki çünkü senin bana yardımın desteğin oldu baya herşey kesinleşince de sana haber vermekti amacım valla kusura bakmasınlar atık ... ve kontrole 20 mayısta gel dedi doktor bana bebeği görebiliriz dedi küçük olduğu için gözükmüyo dedi çok mutluyum gerçekten o kadar zorluklardan sonra böyle bi güzelliğe kavuştum allah herkese nasip etsin diyorum ... SANA DA ÇOK ÇOK ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TŞK EDİYORUM BENNN :))) :)) ZOR ZAMANIMDA DESTEKLEDİN GÜÇ VERDİN BANA ŞİMDİ İSE HAMİLEYİM EEE DOĞAL OLARAKTA BUNU SANA SÖYLEME GEREKİYORDUUUUUUUUUUUUU :)) ordaki konuya bomba gibi düşmüş olsamda vajinusmusken onu yenip şimdide bebek sahibi olacağımmm :))))
Tatlım Merhaba
Emla Kremi Kullanan bir Çok arkadaşım vardı. Fakat Sadece Uyuşturucu Bir krem İlişkiye girmene yardım etmiyor maalesef.
Egzersiz yapman şart. Amaa İçin rahatlıcaksa Kullanabilirsin. Azda Olsa Uyuşturma etkisi vardır yani
Ama Kafandaki korkuları Krem götürmez tatlım. Buda aklında Bulunsunn
cewapladıgın ıcın tesekkurler gulsah ben ılıskıden once surmeyı dusunuyorum uyussun cunku esım ıceri girebiliyor belkı uyusunca olabilir ondan yan etkısı varmıdır bu kremlerin dedim birde bişey sorcam bu aparatlarla denemede kızlıkda herhangı br sorun olurmu snrm bnde apartla denemelere baslaycam :/
cewapladıgın ıcın tesekkurler gulsah ben ılıskıden once surmeyı dusunuyorum uyussun cunku esım ıceri girebiliyor belkı uyusunca olabilir ondan yan etkısı varmıdır bu kremlerin dedim birde bişey sorcam bu aparatlarla denemede kızlıkda herhangı br sorun olurmu snrm bnde apartla denemelere baslaycam :/
arkadaslar merhaba,
aparatla calısmaya hergun devam edıyorum tamamen rahatca almadan kalınlastırmıyorum nezaman rahat acısız alırsam o zaman yavasca kalınlastırıyorum.6.5 cm deyim içime giren kısmı 7-8 cm oluyo yeterlimi bu uzunluk ben sırt ustu yatark alıyorum oturayım felan dersem dısarı kayıyor... burda okumustum aparat ıcınde evde dolasanlar vardı burda ben yavas yavas kalınlastırdıgım ıcınmı kayıyor acaba yanlıs bırseymı yapıyorum. buarada ultrason jelı kullanıyorum ve ıcımde yarım sa bekletıp cıkartıyorum .teşekkurler
arkadaşlar mrb uzun süredir siteyi takip ediyordum konuyu görünce belki derdimin dermanı burdadır dedim.ben vajinismustan şüpheleniyorum ilişki olmuyo diye doktora gittiğimde bir aylık evliydim doktor alttan muayene etti ve sen hala bakiresin dedi sonra bizim ısrarcı bi denememiz oldu yarım da olsa, şu an hamileyim iki aylık ama o denemeden sonra çok acı çektğim için birdaha ilişki istemedim ve olmadı da.altı haftalık hamileydim ikinci kez doktora gittiğimde doktor ultrasonla alttan girdi ve zarım yırtıldı.bunları anlatmamın sebebi doktorun bnde bir problem olmadığını söylemesi ama eşim kendimi kastığımı hissediyor ve sürekli uyarıyor.şimdi ben bunu aşmak için iki aylık hamileyken parmak egzersizi yapabilir miyim bana yardımcı olunn
ya ifadeler gidiyo ama yazdıklarım gitmiyo nedenki acaba
canm ne demek rica ederm... bende hala ugrasıyorum ama kızlık için bişey diyemiycem giderse de saglk olsun egzersizde bende üzülürüm ama napalım egzersiz yapmadan da olmuo inşallah gitmez diyelim sen eşinle konuş ama yine de sorun yok derse dewam et egzersizineee canım benm ..
merhaba bugün bende emla krem kullanacaktım ama yazdıklarınızı okuyunca biraz morelim bozuldu
Dun yine denedik ama olmadiegzersizleri yaptim halde olmuyo
arkadaşlar mrb uzun süredir siteyi takip ediyordum konuyu görünce belki derdimin dermanı burdadır dedim.ben vajinismustan şüpheleniyorum ilişki olmuyo diye doktora gittiğimde bir aylık evliydim doktor alttan muayene etti ve sen hala bakiresin dedi sonra bizim ısrarcı bi denememiz oldu yarım da olsa, şu an hamileyim iki aylık ama o denemeden sonra çok acı çektğim için birdaha ilişki istemedim ve olmadı da.altı haftalık hamileydim ikinci kez doktora gittiğimde doktor ultrasonla alttan girdi ve zarım yırtıldı.bunları anlatmamın sebebi doktorun bnde bir problem olmadığını söylemesi ama eşim kendimi kastığımı hissediyor ve sürekli uyarıyor.şimdi ben bunu aşmak için iki aylık hamileyken parmak egzersizi yapabilir miyim bana yardımcı olunn
arkadaslar merhaba,
aparatla calısmaya hergun devam edıyorum tamamen rahatca almadan kalınlastırmıyorum nezaman rahat acısız alırsam o zaman yavasca kalınlastırıyorum.6.5 cm deyim içime giren kısmı 7-8 cm oluyo yeterlimi bu uzunluk ben sırt ustu yatark alıyorum oturayım felan dersem dısarı kayıyor... burda okumustum aparat ıcınde evde dolasanlar vardı burda ben yavas yavas kalınlastırdıgım ıcınmı kayıyor acaba yanlıs bırseymı yapıyorum. buarada ultrason jelı kullanıyorum ve ıcımde yarım sa bekletıp cıkartıyorum .teşekkurler
Canım aparat nasıl bişey birde nerden temin ettin ultrason jeliyle birlikte
morelin bozulmasın canım, önemli olan bilinçli olarak bişeyleri başarman. onlar sadece birer yardımcı, sen egzersizlerini aksatmadan yap onlara ihtiyacın bile olmayacak...
canım demekki daha hazır değilsin... kaç cm desin egzersiz de ya da parmakta... kendini hazır hissetmeden deme yapmamanı öneririm.
canım bence yapma belki bi zararı olmaz ama yine de sen bilirsin...
çok güzel :) yeter canım önemli olan uzunluğundan çok kalınlığı zaten... dediğin giibi arttırmaya devam et. dışarı kayması normal, kayması herşeyin normal olduğnu, kendini kasmadığını gösteriyor :) acaip bilinçli ve güzel bir şekilde ilerliyorsun tebrik ederim seni :)
canım ultrason jelini medikallerden alabilirsin, ben ok kullandım ama çoğu arkadaşım ultrason jeli kullandı. herşey aparat olabilir dışardan almana gerek yok... kalemi, ruju aparat niyetine kullananlar var... kulak çubundan da yapabilirsin... bana göre penise en yakın aparat bu... sen ilk yapıcaksın galiba.. bir kulak cubuğuna bir iki kat pecete sar üstünü sıkıca stretch le sar daha sonra prezarvatife geçir jelle ve egzersizi yapmaya başla... daha sonra yavaş yavaş kalınlaştırarak devam edersin. sormak ya da öğrenmek isteyeceğin bişey olursa yaz mutlaka birinden cevap alırsın...unutma inanman ve kararlı olman çok önemli... Allah yardımcın olsun
canım merhaba, aynen devam et. bende senin gibi yavaş yavaş kalınlaştırdım, birine alıştım diğerine geçtim. kaydığı için içinde duramayabilir, yürümek istiyosan bacaklarını çok açmadan sıkarak yürü o zaman düşmez, fakat sadece içinde bekletme, gel git yap ,hangi pozisyonda rahatsan o pozisyonda yap egzersizi, zamanla değiştirirsin. boyuna çok takılma 8 cm de iyi, önemli olan eni. enini biraz daha kalınlaştırıp eş denemesine geç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?