Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok güzel :) yeter canım önemli olan uzunluğundan çok kalınlığı zaten... dediğin giibi arttırmaya devam et. dışarı kayması normal, kayması herşeyin normal olduğnu, kendini kasmadığını gösteriyor :) acaip bilinçli ve güzel bir şekilde ilerliyorsun tebrik ederim seni :)

hopefor canım tesekkurler cevap için.dogru yaptıgım için çok mutlu oldum bilmeyince emin olamıyor insan .(birilerinden destek almak konusabılmek çok moral veriyor iyiki varsınız)

hepimiz aynı süreçten geçtik canım tabi ki yardımcı oluruz ve atlatırsın en kısa sürede inşallah canım hiç egzersiz yaptınmı bilmiyorum ama yapmadıysan önce ayna karşısında kendini tanımalısın ve derin nefes alarak rahatlamalısın ben çok korkak biri olarak önce kulak çubuğuyla başladım ve sonra çok kısa sürede yendim en önnemlisi bunun o kadar zor bir olay olmadığını kafada bitirmek sonra gerisi geliyor birazcık sabır ve egzersizle inan sende yapacaksın. kulak çubuğu çok kolay oluyo ve kafanın rahalamasını sağlıyo sonra aşama aşama ilerledikçe rahatlarsın zaman kaybetmeden başla canım sorularına herzaman cevap veririz burda herkes birbirine çok güzel destek oluyor...

merhaba bugün bende emla krem kullanacaktım ama yazdıklarınızı okuyunca biraz morelim bozuldu

Tatlım Seni Etkilemek İstemem.
Ben Egzersiz yapmadan sadece krem ile vajinismus yenilmez dedim.
Ama egzersiz yapıyorsan, emla krem kullanarak yapabilirsin. Bir Nebzede Olsa Uyuşturma Etkisi Olur

Kızlar sizden yardım isterim ... Egzersiz yapmayı dusunuyorum fakat kızlık zarına bir zarar gelirmi bana bir yardım edin !

Canım Merhaba..
Bununla İlgili Kesin Birşey Söylemek Mümkün Değil Maalesef.
Kızlık Zarının Yapısı Kişiden Kişiye değişir.
Kızlık zarın zarar görür yada görmez diyemeyiz.:26::26::26:
Sen Bunları düşünme. Egzersizini Yapmaya başla. Daha fazla aksatmaa

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ve ilginize gerçekten çok teşekkür ederim.geçenlerde bu sayfada bi yöntem okumuştum.iki parmağı eldivenin tek parmağına kattım ve egzersizimi öyle yaptım.ilk defa 3.boğuma kadar ilerledim burda yeni bişey öğrenmiş oldum.bu sayfanın ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gördüm.3 parmak bana baya korkutucu geliyor yani yapamam gibi geliyor.ama bana iğrenç gibi geldi öncelikle bi aparat aldık ve ben onunla çalışmaya başladım.ilk başta denedim olmadı yine ağladım.ama iki gün sonra aparatın neredeyse tamamına yakını girdi.şok oldum oluyormuş ya giriyormuş dedim.önceden ıkınma falan yapmıyordum ama çalışmaya başlarken ıkınıyorum ve gerçekten vajin açılıyormuş.hatta doktoruma bahsettim.artık randevu vermedi işi çözmüşsün dedi:) şuan regl dönemindeyim ne olur dua edin ya artık şu illetten ben de kurtulmak istiyorum

ne olur bana da yardım edin. 8 aylık evliyim hala ilişkiye giremedik. inanılmaz bi korku yaşıyorum. kendi parmağımla bile dokunamıyorum ki parmak egzersizlerini nasıl yapıcam bilemiyorum. çıldırmak üzereyim. bu sorunu atlatanlar yardımcı olabilirler mi

bende aynıyım arkadaşım. allah yardımcımız olsun.bu siteyi yeni keşfettim inş bizde yeneriz sorunumuzu

canım zaten dr la ilerliyormuşsun ve egzersizlerin de iyi gidiyormuş, güzel ilerliyorsun anladığım kadarıyla. biraz panik yapmışsın sadece... hepimiz yaşadık bir an önce olsun istedik... hangi aşamadasın hangi cm desin ya da parmaktasın bilmiyorum ama ısrarla pes etmeden devam edersen kısa zamanda yenersin Allah ın izniyle... bebek konusuna gelince herşeyin hayırlısını isteyin herşeyden önce... ailelerinize de düşünmediğinizi ya da aklınızda beli bir zaman olduğnu, belli kontroller yapıldıktan sonra istediğinizi söyleyebilirsiniz

amin canım inşaallah :) ne demek canım, önnemli olan yolunun aydınlanması, içinin rahatlayıp moralinin yüksek olması serapçım... atlatacaksın inşaallah kendine güven pes etme gerisi gelecektir evvelallah.

canım dua et ki çok yeni sayılırsın evliliğinde... madem dokunamama gibi bir korkun var önce onu yenmeye çalış, bi ayna al ve incele vajinanı aynı zamanda netten de bakabilisin. bunu yaparken aklını ayıp ya da tuhaf bişey yapıyormuşsun gibi yönlendirme, olumsuz şartlandırma kendini... senin ilk aşaman bu olsun.bi tanı vajinanı ayrıca dokun ki korkun geçsin... tanıdıktan sonra parmak olmak zorunda değil kimi arkadaşımız parmak alamadı gerek hazr gerekse kendi yaptığımız aparatlar yaptı ve onlarla yaptı egzersizlerini... ama işe başlamadan önce yapman gereken bişey var... o da bunu başarabileceğine inanman kendime güven, belki zor bir sürec olacak senin için belki de kolay hepsinden önemlisi karar vermen yılmadan devam etmen... belki de sadece 3 gününü alacak bunu atlatman. örnekleri var çünkü bakamazken 2 günde 4 günde yenen var. sadece istekli ve kararlı ol... sen bi barış vajinanla :) ondan sonra diğer aşamalara geçeriz hep beraber :)

arkadaşlar bu aparatlar nerden alınıyor ve nasıl kullanılacak.ben ilk defa yapıcam tam tarif ederseniz sevinirim.teşekkür ederim

canım parmakla da yapabilirsin ama aparatla yapmaya karar verdiysen illa biyerden almak zorunda değilsin. ilk aşama olarak bir tane kulak çubuğuna iki kat peçete sar üstüne sıkı bi şekilde stretch geçir sonra prezervatife geçir. bu şekilde ilk aparatın hazır olmuş olacak. kullanırken de kayganlaştırıcı jel (ok ya da ultrason jeli) sür ki ilerlemesi daha kolay olsun. ama yok ben aparat alcam diyorsan kullanan arkadaşlar sana yol gösterecektir...

bende aynıyım arkadaşım. allah yardımcımız olsun.bu siteyi yeni keşfettim inş bizde yeneriz sorunumuzu

inşaallah yeneceksiniz... ben ilk girdiğimde benimle birlikte bi çok arkadaşım vardı çok şükür hepimiz yendik biri haricinde o kendini biliyor :) onunki de tembellikten... siz inşaallah en kısa sürede yeneceksin önemli olan kararlı olmak...

merhaba bende 11 aylık evliyim ve vajinismusum. kadın doğum doktoruna gittim bana kızlık zarının yerinde durduğunu söyledi. parmak egzersizi yaptık ama 2. parmağa hiç bir zaman geçemedik. haftaya belgin torucu diye bi psikoloğa gidicem doktor önerdi. ama öncesinde mumla yaptığınız egzersizden yapıcam insallah olur da dünyanın parasını vermem doktora simdi sizden ricam mumun nasıl hazırlandığını bana anlatmanız ve kaç mumla başlayacağım

selam, bir tane bakkal mumu tabir ettiğimiz muma peçete sarın üzerine stretch sarın sıkıca prezervatife geçirin ve egzersizii yapacağınız sırada kayganlaştırıcı sürün. böylece aparat daha rahat ilerler. aparatın kalınlığını siz kendinize göre ayarlayın maden iki parmağa geçmişsiniz iki parmaktan daha ince bi şekilde başlayın elinizdeki boyutu rahat alıp çıkarınca kalınlığı arttırark egzersizlere devam edin. 10 cm olduğunda penis denemesine yani eş denemesine geçebilirsiniz. ayrıca mumla da yapamazsanız yukardaki yorumlarda bi arkadaşa kulak çubuğundan aparat yapılışını anlatmıştım onu da deneyebilirsiniz... bir diğer aparata geçmek için aylarca beklemenize gerek yok, bunun süresi size bağlı. kendinizi kasmaz rahat bi şekilde yaparsanız daha kolay ilerlersiniz ve belki de 2 günde yenersiniz... bol şans

çok teşekkür ederim ya varlığınız bile bir nebze olsun rahatlatıyor insanı. tavsiyelerinize uycam. eşim askerde şuan. 1 ay sonra yanına gittiğimde bu iş olsun bitsin istiyorum. kendi . kendime 1 ayda atlatabilir miyim acaba??

çok teşekkür ederim ya varlığınız bile bir nebze olsun rahatlatıyor insanı. tavsiyelerinize uycam. eşim askerde şuan. 1 ay sonra yanına gittiğimde bu iş olsun bitsin istiyorum. kendi . kendime 1 ayda atlatabilir miyim acaba??

çok şükür ben de vajinismustan kurtuldum. iyiki bu siteye girmişim. ve iyi ki sizler varsınız. burada yazılanlar bana çok yardımcı oldu. herkese teşekkürler. bende bundan kurtulduysam sanırım herkes kurtulur. herkese kolay gelsin :)

yeni başlayanlar için söylüyorum. bende parmakla o bölgeye dokunamıyordum. ama yapacağım bunu yapmalıyım die kendi kendime sürekli komutlar verdim. ve .çok şükür atlattım. sizler de konunun basında yazan egzersizleri yapın. inanın 1 parmak deil 3 parmak bile girebiliyor. Allah yardımcınız olsun.

şimdi parmak egzersizi ile vajinaya elle giriş yapıyoruz ya acaba bu durum gusül abdesti gerektirir mi ? Mantıken gerektirmez ya da bence gerektirmez gibi cevaplar vermeyelim bilen söylesin lütfen hani genelde öyle olurya :) bu konuda bi hüküm bilen varsa lütfen söylesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…