- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.161
Arkadaşlar merhaba,
ben 23 aylık evliyim eşimle severek evlendik herşey çok güzel ilerliyor ama büyük bir sıkıntımız var ben vajinusmusum( 2 psikyatri ve 2 jinekoloğa göründüm ama nafile moralim büsbütün bozuldu.Şimdi prof.dr.süleyman engin akhana gidiyorum çok iyi bir doktor.baya ilerledik hem parmak egzersizi yapıyorum hemde boy boy tüpler var onlarla deniyorum..ağrım olmadığı halde panik atak hastası olduğum için zaman zaman sinir krizi geçiriyorum.elimde olmayan sebeplerden .Eşimi çok seviyorum ailelerimiz baskı yapıyo çocuk için ne yapacağımızı bilemedik.eşim hep destek oluyo bana ama zaman zaman oda sert çıkıyo bana ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Rabbim yardımcımız olsun..önerisi olan varsa lütfen paylaşın.doktorum fiziki anlamda bi sorun olmadığını söyledi zar yapım normalmiş yorumlarınızı bekliyorum (
merhaba bugün bende emla krem kullanacaktım ama yazdıklarınızı okuyunca biraz morelim bozuldu
Kızlar sizden yardım isterim ... Egzersiz yapmayı dusunuyorum fakat kızlık zarına bir zarar gelirmi bana bir yardım edin !
aradaşım merhaba bende izmitteyim hangi dotora gitmiştin izmirde bilgi verebilirmisin
merhaba cnm biraz geç oldu ama şiddetle tavsiye ederim kocaeli tıp merkezi Özlem hanım ve inanılmaz iyi anlayışlı bir doktor muayene ücretide gayet normal..
ne olur bana da yardım edin. 8 aylık evliyim hala ilişkiye giremedik. inanılmaz bi korku yaşıyorum. kendi parmağımla bile dokunamıyorum ki parmak egzersizlerini nasıl yapıcam bilemiyorum. çıldırmak üzereyim. bu sorunu atlatanlar yardımcı olabilirler mi
Arkadaşlar merhaba,
ben 23 aylık evliyim eşimle severek evlendik herşey çok güzel ilerliyor ama büyük bir sıkıntımız var ben vajinusmusum( 2 psikyatri ve 2 jinekoloğa göründüm ama nafile moralim büsbütün bozuldu.Şimdi prof.dr.süleyman engin akhana gidiyorum çok iyi bir doktor.baya ilerledik hem parmak egzersizi yapıyorum hemde boy boy tüpler var onlarla deniyorum..ağrım olmadığı halde panik atak hastası olduğum için zaman zaman sinir krizi geçiriyorum.elimde olmayan sebeplerden .Eşimi çok seviyorum ailelerimiz baskı yapıyo çocuk için ne yapacağımızı bilemedik.eşim hep destek oluyo bana ama zaman zaman oda sert çıkıyo bana ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Rabbim yardımcımız olsun..önerisi olan varsa lütfen paylaşın.doktorum fiziki anlamda bi sorun olmadığını söyledi zar yapım normalmiş yorumlarınızı bekliyorum (
HOPEFOR CANIM COK TESEKKURLER MESAJINI ALDIM AMA MESAJ YOLLMAMAM ICIN 100 TANE YAZI YAZMAM GEREKIYOMUS :s DİE ATAMADIM CANIM SANA MESAJIN ICIN COK TESEKKUR EDERİM ADETA ICIMI OKUMUSSUN DEDİKLERİNİ DİNLEYECGM ALLAHIN İZNİYLE INSALLAH ATLATRM CNM SENDE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBEGN OLUR INSALLAHHHHHH
ne olur bana da yardım edin. 8 aylık evliyim hala ilişkiye giremedik. inanılmaz bi korku yaşıyorum. kendi parmağımla bile dokunamıyorum ki parmak egzersizlerini nasıl yapıcam bilemiyorum. çıldırmak üzereyim. bu sorunu atlatanlar yardımcı olabilirler mi
arkadaşlar bu aparatlar nerden alınıyor ve nasıl kullanılacak.ben ilk defa yapıcam tam tarif ederseniz sevinirim.teşekkür ederim
bende aynıyım arkadaşım. allah yardımcımız olsun.bu siteyi yeni keşfettim inş bizde yeneriz sorunumuzu
merhaba bende 11 aylık evliyim ve vajinismusum. kadın doğum doktoruna gittim bana kızlık zarının yerinde durduğunu söyledi. parmak egzersizi yaptık ama 2. parmağa hiç bir zaman geçemedik. haftaya belgin torucu diye bi psikoloğa gidicem doktor önerdi. ama öncesinde mumla yaptığınız egzersizden yapıcam insallah olur da dünyanın parasını vermem doktorasimdi sizden ricam mumun nasıl hazırlandığını bana anlatmanız ve kaç mumla başlayacağım
canım dua et ki çok yeni sayılırsın evliliğinde... madem dokunamama gibi bir korkun var önce onu yenmeye çalış, bi ayna al ve incele vajinanı aynı zamanda netten de bakabilisin. bunu yaparken aklını ayıp ya da tuhaf bişey yapıyormuşsun gibi yönlendirme, olumsuz şartlandırma kendini... senin ilk aşaman bu olsun.bi tanı vajinanı ayrıca dokun ki korkun geçsin... tanıdıktan sonra parmak olmak zorunda değil kimi arkadaşımız parmak alamadı gerek hazr gerekse kendi yaptığımız aparatlar yaptı ve onlarla yaptı egzersizlerini... ama işe başlamadan önce yapman gereken bişey var... o da bunu başarabileceğine inanman kendime güven, belki zor bir sürec olacak senin için belki de kolay hepsinden önemlisi karar vermen yılmadan devam etmen... belki de sadece 3 gününü alacak bunu atlatman. örnekleri var çünkü bakamazken 2 günde 4 günde yenen var. sadece istekli ve kararlı ol... sen bi barış vajinanla :) ondan sonra diğer aşamalara geçeriz hep beraber :)
canım parmakla da yapabilirsin ama aparatla yapmaya karar verdiysen illa biyerden almak zorunda değilsin. ilk aşama olarak bir tane kulak çubuğuna iki kat peçete sar üstüne sıkı bi şekilde stretch geçir sonra prezervatife geçir. bu şekilde ilk aparatın hazır olmuş olacak. kullanırken de kayganlaştırıcı jel (ok ya da ultrason jeli) sür ki ilerlemesi daha kolay olsun. ama yok ben aparat alcam diyorsan kullanan arkadaşlar sana yol gösterecektir...
inşaallah yeneceksiniz... ben ilk girdiğimde benimle birlikte bi çok arkadaşım vardı çok şükür hepimiz yendik biri haricinde o kendini biliyor :) onunki de tembellikten... siz inşaallah en kısa sürede yeneceksin önemli olan kararlı olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?