Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim canım pes etme sakın böyle devam et, en yakın zamanda bitecek. mutlaka git gel yap alışsın, başarısızlık yıldırmasın her şeyi dene mutlaka olur. bende senin gibi düşünüp hallettim, hüsrana uğramamak için hedef koydum ve o cm dede yendim, sıra sende :)

Geçtiğimiz Perşembe tedaviye başladım hera klinikte sadece 3 gün sürdü..inanılmaz geliyor değil mi ? 8aylık evliliğimin sonunda başardım..4 gün öncesine kadar hiç ümidim yoktu başaramıcam dedim ama oluyormuş.yeter ki kendinize inanın.burdKi herkese şiddetle öneriyorum.isteyen herkese bu konuda yardımcı olabilirim.çaresiz değilsiniz kızlar çare siziniz..bunu sakın unutmayın..

merhabalar o kliniği bende duydum peki ne kadar ödediniz ve neler yaptınız anlatabilirmisiniz çünkü ben daha önce bir kaç doktora gittim ve sonuçsuz kaldı bir sürüde param gitti bu klinikle ilgili detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim

arkadaşlar herkese bir soru sormak istiyorum ben siteye üye oldum evet bu site bana iyi geldi fakat henüz cesaretimi toparlayıp parmak egzersizlerini yapamadım bu da sanırım benim beceriksizliğim vajinanın çok dar olduğunu ve oraya hiçbirşeyin girmeyeceğini düşünüyorum ve bu düşünceyi henüz atamadım beynimden. sizlere sorum vajinismusta cinsel anlamda zamanla eşinizden uzaklaşıyor musunuz yada eşiniz sizden uzaklaşıyor mu sanki biz biraz uzaklaştık gibi .....

Bende gittim birkaç doktora dediğiniz gibi sonuçsuz kaldı.hera klinikte tamamen kişiye özel terapiler var fallus ve davranışsal terapi.aparatlarla çalışıyorsun ama orada inanılmaz rahat oluyo yanında ayla hanım oluyo çünkü beraber tekniklerinde dana gösteriyor ev ödevlerin oluyo ve 3.günün sonundaherşey bitiyo.anlamıyorsun bile.ücrete gelince ben orta derece vajinismustum 4000tl ödedim.pahalı biraz ama değer daha önce gitseymişim diyorum şimdi.kesinlikle çözülecektirtedavi edemediği hasta yok çünkü.

yani yanınızda bir uzman varken sanırım çalışıyorsunuz ve daha mı güvende hissediyorsunuz kendinizi

yani yanınızda bir uzman varken sanırım çalışıyorsunuz ve daha mı güvende hissediyorsunuz kendinizi

Kesinlikle..zaten ilk girdiğinizde o güveni alıyorsunuz doktor Süleyman eserdağ inanılmaz bir güven aşılıyor size ve sonrasında tedavi aşama aşama başlıyor yapılamayacak birşey olmadıgını görüyorsunuz egzersizleri ayla hanımla yapıyorsunuz tekniğinizin gösteriyor konuşarak kendinizidaha da rahat hissediyorsunuz tıpkı ev ortamı sıcaklığı veriyo size sizinle beraber bisürü çift geliştiriyor diyolardıinanmıyordum kendim şahit oldum ve dedimki doğru yerdeyim.eger imkanınız varsa çoksamimi söylüyorum geciktirmeyin

anladım çok teşekkür ediyorum zaten ben evlenmeden önce böyle bir hastalığın varlığını değil bilmek duymamıştım bile insan başına geldiğinde gerçekten başta hastalığı ve birçok insanında bu sıkıntıyı yaşadığını öğreniyor saolun görüşmeye gideceğim.Allah kimseye bu sıkıntıyı yaşatmasın gerçekten çok zor.

Ben 8 aylık evliyim ve inanın olmadan olmuyorbütün psikolojim bozulmuştu ve binanda karar verdim ertelemek daha kötü biran önce harekete geçin ve bi adım atın inanın herşey biticek.çok kolay olacak siz bile inanamıcaksınız.en azından bi görüşün derim ben mutlu ayrılacağınıza gözüm kapalı evet diyebilirim

bende sizin gibi 8 buçuk 9 ay oldu evleneli ama ertelemekle bişey olmuyor gerçekten tek şey biraz cesaret ve kararlı olmak

bende sizin gibi 8 buçuk 9 ay oldu evleneli ama ertelemekle bişey olmuyor gerçekten tek şey biraz cesaret ve kararlı olmak

Dediğim gibi imkanınız varsa kesin çözüm derim ben kesinlikle gidin zaten 2.500 5000 arası tedavi.ertelemek daha sıkıntı değmez yani bunca eziyete.ben bi hafta önce karar verdim 5. Gün sonra gittim.3 gün içinde bitti.eşinle konuş atla git bitsin eziyet

peki korkulacak birşeymi yoksa bizim gereksiz korkularımız mı....

arkadaşlar kaç gündür papağan gibi yazıyorum biliyorum ama şuan burda olanlar okusun ve ne olur ciddiye alın.ben doktor seans verdi ve hayır dedim eşime o kadar parayı nereye veriyoruz dedim ya iyi ki de vermemişiz diyorum hiç egzersiz yapmadım jel denedim yok olmuyor korkum geçmedi zeytinyaği denesek dedim ve o gün çözüldü bu illet ben elimi sürüp egzersiz yapamayacak kadar korkuyordum nolur egzersiz ve doktor son çareniz olsun önce söylediğimi aparatsiz falan direk eşinizle deneyin

Herzaman yardımcı olabilirim..fakatşunu söylemeliyim herkesin psikolojisi farklıdırkimi tek başına çözer kimi doktor takviyesi altında başarır.doktor son çare değil ilk çaredir bence.sonucta yapamasaydın gideceğin tek yer doktor olurdu..ben doktorum sayesinde başardm ve param son kuruşuna kadar helal olsun diyorum kendim aşamadım doktor bey ve ayla hanım sayesinde aştım.kimse kimseyi etkilemesin.bu kadar sıkıntıya destek olmamızlazım herkes kendi başına yapamıyor egzersizleri aparatları.

bizde biliyoruz arkadaşım herkesin psikolojisinin farklı olduğunu ayriyeten bildiğimiz başka birşey daha var herkesin 4 milyar 2.5 milyar verecek kadar zengin olmadığını da biliyoruz. zor birşey değil benim söylediğim şey üstelik olursa ne kadar güzel paranız cebinde kalacak fena birşey mi söylüyorum ben de bana ahkam kesmişsiniz anlamıyorum.burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kalkıpta kimse kimseye laf atmasın gerek yok bence.kimse amacının dışına çıkmasın.kimse kimseyi etkilemesin nasıl bir söz anlamıyorum burda herkes öneride bulunuyor doktor adı veripte doktor dışında yenemezsiniz demek etkilemeye çalışmak. ben diyorum ki zaman kaybetmemek için önce söylediğimi deneyin ki belki sizde benim gibi o kadar beklmeden sonra 1 günde çözersiniz ve boşuna artık gözyaşı dökmezsiniz ben çok ağladım ve biliyorum ki herkes aynı durumda.olmazsa alternatif deneyin diyorum ayrıca doktora gittiğimi yazmıştım burda kimse doktor karşıtı değil.

Son düzenleme:
bu arada lafım tabiki doktora gidenlere değil benim yazdığım öneriye karşı beni bozmaya çalışan arkadaşa.ben buraya bu illeti yendikten sonra üye oldum benim yanımda kimse yoktu keşke bana da bir öneride bulunan olsa mutlu olurdum burda herkesin amacı birilerine üstelik hiç tanımadığı insanlara Allahın izniyle vesile olup da derman olmak.eğer sert olduysa üzgünüm ama üzüldüm bu tavır karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…