- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.181
<<serap7 cim teşekkürler cevabın için.verilen tüm cevaplar ve destekler bana moral oluyor.birileriyle bu konu hakkında konusabılmek acayıp bı duygu malum hiçbirimiz bu konuyu en yakınlarımızla bile konusamıyoruz.burayı daha once bulmadıgım için kendıme kızsamda gecmişe birsey yapılmıyor malesef.
ben yürümekten ziyade daha fazla tutmak ıcın demiştim ama anladıgım kadarıyla gereksizmiş.bugunden ıtıbaren git gelle devam edeyım canım ve farklı pozisyonlar denyim bari ilk baslarda diğer pozisyonlarda alamıyordum bende tekrar denememiştim moralım bozulmasın dıye.es denemsi içim % 1oo hazır olmak ıstıyorum tam olsun bırdaha bu sorunu yasamayım dıye
Geçtiğimiz Perşembe tedaviye başladım hera klinikte sadece 3 gün sürdü..inanılmaz geliyor değil mi ? 8aylık evliliğimin sonunda başardım..4 gün öncesine kadar hiç ümidim yoktu başaramıcam dedim ama oluyormuş.yeter ki kendinize inanın.burdKi herkese şiddetle öneriyorum.isteyen herkese bu konuda yardımcı olabilirim.çaresiz değilsiniz kızlar çare siziniz..bunu sakın unutmayın..
merhabalar o kliniği bende duydum peki ne kadar ödediniz ve neler yaptınız anlatabilirmisiniz çünkü ben daha önce bir kaç doktora gittim ve sonuçsuz kaldı bir sürüde param gitti bu klinikle ilgili detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim
Bende gittim birkaç doktora dediğiniz gibi sonuçsuz kaldı.hera klinikte tamamen kişiye özel terapiler var fallus ve davranışsal terapi.aparatlarla çalışıyorsun ama orada inanılmaz rahat oluyo yanında ayla hanım oluyo çünkü beraber tekniklerinde dana gösteriyor ev ödevlerin oluyo ve 3.günün sonundaherşey bitiyo.anlamıyorsun bile.ücrete gelince ben orta derece vajinismustum 4000tl ödedim.pahalı biraz ama değer daha önce gitseymişim diyorum şimdi.kesinlikle çözülecektirtedavi edemediği hasta yok çünkü.
yani yanınızda bir uzman varken sanırım çalışıyorsunuz ve daha mı güvende hissediyorsunuz kendinizi
Kesinlikle..zaten ilk girdiğinizde o güveni alıyorsunuz doktor Süleyman eserdağ inanılmaz bir güven aşılıyor size ve sonrasında tedavi aşama aşama başlıyor yapılamayacak birşey olmadıgını görüyorsunuz egzersizleri ayla hanımla yapıyorsunuz tekniğinizin gösteriyor konuşarak kendinizidaha da rahat hissediyorsunuz tıpkı ev ortamı sıcaklığı veriyo size sizinle beraber bisürü çift geliştiriyor diyolardıinanmıyordum kendim şahit oldum ve dedimki doğru yerdeyim.eger imkanınız varsa çoksamimi söylüyorum geciktirmeyin
anladım çok teşekkür ediyorum zaten ben evlenmeden önce böyle bir hastalığın varlığını değil bilmek duymamıştım bile insan başına geldiğinde gerçekten başta hastalığı ve birçok insanında bu sıkıntıyı yaşadığını öğreniyor saolun görüşmeye gideceğim.Allah kimseye bu sıkıntıyı yaşatmasın gerçekten çok zor.
Ben 8 aylık evliyim ve inanın olmadan olmuyorbütün psikolojim bozulmuştu ve binanda karar verdim ertelemek daha kötü biran önce harekete geçin ve bi adım atın inanın herşey biticek.çok kolay olacak siz bile inanamıcaksınız.en azından bi görüşün derim ben mutlu ayrılacağınıza gözüm kapalı evet diyebilirim
bende sizin gibi 8 buçuk 9 ay oldu evleneli ama ertelemekle bişey olmuyor gerçekten tek şey biraz cesaret ve kararlı olmak
Dediğim gibi imkanınız varsa kesin çözüm derim ben kesinlikle gidin zaten 2.500 5000 arası tedavi.ertelemek daha sıkıntı değmez yani bunca eziyete.ben bi hafta önce karar verdim 5. Gün sonra gittim.3 gün içinde bitti.eşinle konuş atla git bitsin eziyet
peki korkulacak birşeymi yoksa bizim gereksiz korkularımız mı....
Tamamenpsikolojik ve bizim saçma korkularımız..acı bile yok emin olabilirsin
seni çok tebrik ederim. sormam gereken birşey olursa izin verirsen seni rahatsız edeceğim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?