Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar ben bişey sormak istiyorum ben vajiyi yeneli bir ay oldu şimdiye kadar hiç problemim yoktu ancak dün akşamki denemede ben aşırı derecede basksı hisettim çok ağrım oldu bide reglime bir iki gün var ondanmıdır sizce yoksa dün akşam ilk defa prezarvatif kullandık ondanmıdır(

canm günaydın dıyarcım ben hala vajinismusuum ama yardımcı olmak isedim büyük ihtimal reglin yakın oldugundndır yada yine kasmışsndır diye tahmin ediorum çünkü bunu duymuştumdaha önce evli arkadaslardan sen de de böle olmuş olabilir herkesn bünyesi farkıl sonuçta tepki verir..

bilemedimki korktum ya zor güç atlattım zaten bu dderdi böylede olunca işte moralim bozuldu

Kimsenin kimseyi bozduğu falan yok burda bi duralım bence..bu kadar insan aylardırsenelerdir dünyanın yöntemini deniyor.bebe yağı zeytinyağı bilmem neler..çözülemiyor ki insanlar medet umuyor kendi baslarına yapamıyolar ki bu kadar uzuyor.doktora gitmeden hallolmuyor bu iş..kimse parayıda cebinden tak diye çıkarıp vermiyor..eğer olacaksa mecbur ne yapalım ? Yıllarca aylarca bekleyene
Kadar bi sefer verirsin bilmem ne kadar ömür boyu rahatlatsın.ben çözemeyen arkadaşlara psikolojilerini yıpratmamaso adına doktora gitmelerini tavsiye ediyorum..senin yıprandın kadar bende yıprandım herkes kendi çektiğini bilir..ben sadece yardımcı olmak istiyorum..

benim bir sorum olucaktı.. ben vajinusmus için randevu aldım ama gitme günüm gelmeden yendim çok şükür fakat gel gitlerde biraz acı duyuyorum. siz doktorla yenen biri olarak gel gitlerde acı duyuyor musunuz ? burdaki arkadaşlar zamanla geçeceğini söyledikleri için doktora gitme gereği duymuyorum.

bence moralini bozma. ablamda vaji yok ama pre..tif ile denediği zaman onda da bir baskı hissi oluyormuş.. sen yendin inş. tekrar bu his olmayacak :) darısı yenemeyenlerin başına.. :) bende yendim inş. beş altı kez penisi tamamen alabildikten sonra regl oldum şimdi reglnin bitmesini bekliyorum :) yeni yenebildiğim için gel gitlerde acı hissediyorum inş. kısa zamanda bu da çözülecek :)

Evet ben geneli 2 gün oldu git gel yapamıyorum yavaş yavaş oturacakmış doktor da öyle dedi.acı değilde hissi garip geliyo dayanılmaz bi acı yok ortada acımaz zaten rahat ol

canım ben bu konuyu araştırmıştım durum şundan ibaretti : zevk almadıkça kesin şart yok yazıyordu ama her egzersizden sonra güsül almak daha iyi. bize zevk almamışız gibi gelebiliz fakat farkında olmadan meni gelmiş olabilir. yaz aylarına girdiğimiz şu dönemlerde duş da kolay ben her egzersizden sonra almaya özen gösteriyordum. bunun içinde egzersize bir namazı kıldıktan sonra başlıyor bir saat sonra tekrar egzersiz yapıyor ve sonra diğer vakit namaza kadar güsül alıyordum.

Evet ben geneli 2 gün oldu git gel yapamıyorum yavaş yavaş oturacakmış doktor da öyle dedi.acı değilde hissi garip geliyo dayanılmaz bi acı yok ortada acımaz zaten rahat ol

evet değişik bir durum sadece acaba doktorla yenenlerde de oluyor mu diye merak ettim.. neyse umarım en kısa zamanda oturur bu durum :) teşekkürler :)

Kızlar merhaba dün eşimle 2 kere denedik şöyle ben ilkinde çok istedim olmasını ama eşim bi türlü yapamadı bacaklarımı kaldırdı ama bu sefer de ben yapamadım, bilmiyorum nasıl yapıcaz, ben alt pozisyondayken çok rahatım farklı pozisyona geçince sanırım kasılıyorum.

şaşırıyorum, şaşırıyorum.Allah Allah....İnanılmaz bir güven,ev ortamı sıcaklığı,kendini rahat hissetmeler....ne güzel.keşke sizinle aynı süleyman eserdağ a gitseymişim.benim gittiğim ve burdaki pek çok arkadaşın da aynılarını yaşadığını söylediği süleyman eserdağ
tecrübesi ve ortamı hiç sizinki gibi değildi,hatta berbat,güvenilmez ve doktordan çok ticarethane gibiydi.o reklamlarından ve sitesinden o kadar faklıydı ki yazmıştım hatta burda da yaşadıklarımı,çok üzüldüm kendime .İyi niyetinizden şüphe etmesem, tutuşan doktorun kadınlar kulubündeki kendini toparlatma çabası sanacağım.
neyse ben de bir tavsiye vereyim o zaman.lütfen gittiğiniz Dr Süleyman Eserdağ ı forumlarda iyi araştırın.En az iki tane var!

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim.Doktor karşıtı kesinlikle değilim.İnanıyorum ki bunu çözebilen doktorlar da var.Gerçekten bir doktor etiğiyle hastaya yaklaşan ve ilk önce çözmek için gayret eden. ancak lütfen dikkatli araştırın.Ödeyeceğiniz ücret hiçbir şey kalır,
size kasten yaşattığı(ki böylece iyice eline yapışıp kesenin ağzını daha da açarsınız), moral bozukluğu ve çöküntünün yanında.

ben baya rahatlamıştım baskı filan hissetmiyordum ama ne varki dün akşamki deneme çok kötüydü acayip bi baskı hissettim çok kötyüdü sonrada tabi kasıklarım ağrıdı prezervatiften olabilir yani offff(ben çocuk istemiyorum daha napcaz o zaman

İlk başta bende güvenmedim ama inanın çare arıyordum yüzde yüz falan çok cezbetti şansımı denemek istedim bellimde ben şanslıydım olumsuz yorum gitmeden bende okumuştum zaten asla o güveni almadan para bile vermezdim ilk gün ki tedaviden sonra olacağına inandım belkide kişiye göre değişebilir.ankara dışından gittim üstelik bulunduğum şehirde bu konuyla ilgilenen doktor yoktu.muhakkak memnun kalmayan da vardır ne diyim inşallah giden gidecek kim varsa memnun ayrılır oradan.başarı mektuplarını orada okuyunca yuh be dedim nasıl oluyo 8 yıllık evlisin ve 3. Gün..hatta ilk gün yenen bile vardı okuduklarımda..inanın samimiyetle söylüyorum ben çok memnun kaldım ve halloldu.imkanınız varsa deneyin olmazsa para iadesi var sanırım

ben yeneli 6 ay oldu zaman geçtikçe alışıyorsun ve kendini kasmadığın sürece sorun olmuyor. ayrıca bizim acı olarak algıladığımız şey hafif yanma biz kendimizi (yensekte) kasarak o yanma derecesini arttırmış oluyoruz. Bunu görev olarak değilde kendin için zevk alacagını düşünüp rahatlayarak yaparsan çok rahat olduğunu göreceksin.

Çok teşekkürler ilginize ...baş parmak ve işaret parmakla deniyorum çok rahatlıkla yapıyorum tüpler ortalama 10 cm ama kalınlıkları değişiyor ilk önce işaret parmağı kalınlığında kullandım ama şimdi 2 boy kalınını kullanıyorum...herşey iyi ama biranda panik oluyorum ve aynı anda ağlama krizine giriyorum doktorum ağlamamın benim için çok iyi olduğunu söylüyor .

böyle yerleri buraya gelen herkes biliyor ve çoğumuz fiyattan dolayı gidemiyoruz zaten..ben ilk başta serçe parmağımı sokamıyordum şimdi 7cm mum sokabiliyorum ve 1 2 haftaya kadar çözeceğime inanıyorum inş..bahsettiğiniz süleyman bey ayla hnm kadar buradaki butun arkadaslarım o güveni aşıladılar bana...madem 3 günde çözülüyor madem bu kadar güven aşılıyorlar madem cok değer veriyorlar bize fiyatıda makul seviyeye ceksinler ozaman herkes kurtulsun.yazından anladığım kadarıyla vajinayı,doktor olmalarının imkanlarınıda kullanarak uyuşturuyorlar ve aparatlarla olabildiğince genişletiyorlar.İlk başta dediğim gibi gelsinler çözsünler sorunlarımızı ozaman..Kusura bakma ben senin gerçek hasta olduğunada inanmıyorum resmen reklamını yapmışsın oranın,bence heraya gidip Süleyman bey ve Ayla hnm söyle...BİZ BURDAYIZ burada gelsinler biraz dertlerimizi anlatalım çözmeye calısalım..herşey maddiyat değil..tamam işleri o işten para kazanıyorlar ama bizim burada olduğumuzu bile bile 4000 lira kadar bir fiyatı kabul etmiyorum ben kusura bakma seninde gerçek hasta olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…