- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.201
canm günaydın dıyarcım ben hala vajinismusuum ama yardımcı olmak isedim büyük ihtimal reglin yakın oldugundndır yada yine kasmışsndır diye tahmin ediorum çünkü bunu duymuştumdaha önce evli arkadaslardan sen de de böle olmuş olabilir herkesn bünyesi farkıl sonuçta tepki verir..günaydın kızlar ben bişey sormak istiyorum ben vajiyi yeneli bir ay oldu şimdiye kadar hiç problemim yoktu ancak dün akşamki denemede ben aşırı derecede basksı hisettim çok ağrım oldu bide reglime bir iki gün var ondanmıdır sizce yoksa dün akşam ilk defa prezarvatif kullandık ondanmıdır(
canm günaydın dıyarcım ben hala vajinismusuum ama yardımcı olmak isedim büyük ihtimal reglin yakın oldugundndır yada yine kasmışsndır diye tahmin ediorum çünkü bunu duymuştumdaha önce evli arkadaslardan sen de de böle olmuş olabilir herkesn bünyesi farkıl sonuçta tepki verir..
bu arada lafım tabiki doktora gidenlere değil benim yazdığım öneriye karşı beni bozmaya çalışan arkadaşa.ben buraya bu illeti yendikten sonra üye oldum benim yanımda kimse yoktu keşke bana da bir öneride bulunan olsa mutlu olurdum burda herkesin amacı birilerine üstelik hiç tanımadığı insanlara Allahın izniyle vesile olup da derman olmak.eğer sert olduysa üzgünüm ama üzüldüm bu tavır karşısında.
Bende gittim birkaç doktora dediğiniz gibi sonuçsuz kaldı.hera klinikte tamamen kişiye özel terapiler var fallus ve davranışsal terapi.aparatlarla çalışıyorsun ama orada inanılmaz rahat oluyo yanında ayla hanım oluyo çünkü beraber tekniklerinde dana gösteriyor ev ödevlerin oluyo ve 3.günün sonundaherşey bitiyo.anlamıyorsun bile.ücrete gelince ben orta derece vajinismustum 4000tl ödedim.pahalı biraz ama değer daha önce gitseymişim diyorum şimdi.kesinlikle çözülecektirtedavi edemediği hasta yok çünkü.
günaydın kızlar ben bişey sormak istiyorum ben vajiyi yeneli bir ay oldu şimdiye kadar hiç problemim yoktu ancak dün akşamki denemede ben aşırı derecede basksı hisettim çok ağrım oldu bide reglime bir iki gün var ondanmıdır sizce yoksa dün akşam ilk defa prezarvatif kullandık ondanmıdır(
benim bir sorum olucaktı.. ben vajinusmus için randevu aldım ama gitme günüm gelmeden yendim çok şükür fakat gel gitlerde biraz acı duyuyorum. siz doktorla yenen biri olarak gel gitlerde acı duyuyor musunuz ? burdaki arkadaşlar zamanla geçeceğini söyledikleri için doktora gitme gereği duymuyorum.
şimdi parmak egzersizi ile vajinaya elle giriş yapıyoruz ya acaba bu durum gusül abdesti gerektirir mi ? Mantıken gerektirmez ya da bence gerektirmez gibi cevaplar vermeyelim bilen söylesin lütfen hani genelde öyle olurya :) bu konuda bi hüküm bilen varsa lütfen söylesin ..
Evet ben geneli 2 gün oldu git gel yapamıyorum yavaş yavaş oturacakmış doktor da öyle dedi.acı değilde hissi garip geliyo dayanılmaz bi acı yok ortada acımaz zaten rahat ol
Kesinlikle..zaten ilk girdiğinizde o güveni alıyorsunuz doktor Süleyman eserdağ inanılmaz bir güven aşılıyor size ve sonrasında tedavi aşama aşama başlıyor yapılamayacak birşey olmadıgını görüyorsunuz egzersizleri ayla hanımla yapıyorsunuz tekniğinizin gösteriyor konuşarak kendinizidaha da rahat hissediyorsunuz tıpkı ev ortamı sıcaklığı veriyo size sizinle beraber bisürü çift geliştiriyor diyolardıinanmıyordum kendim şahit oldum ve dedimki doğru yerdeyim.eger imkanınız varsa çoksamimi söylüyorum geciktirmeyin
bence moralini bozma. ablamda vaji yok ama pre..tif ile denediği zaman onda da bir baskı hissi oluyormuş.. sen yendin inş. tekrar bu his olmayacak :) darısı yenemeyenlerin başına.. :) bende yendim inş. beş altı kez penisi tamamen alabildikten sonra regl oldum şimdi reglnin bitmesini bekliyorum :) yeni yenebildiğim için gel gitlerde acı hissediyorum inş. kısa zamanda bu da çözülecek :)
şaşırıyorum, şaşırıyorum.Allah Allah....İnanılmaz bir güven,ev ortamı sıcaklığı,kendini rahat hissetmeler....ne güzel.keşke sizinle aynı süleyman eserdağ a gitseymişim.benim gittiğim ve burdaki pek çok arkadaşın da aynılarını yaşadığını söylediği süleyman eserdağ
tecrübesi ve ortamı hiç sizinki gibi değildi,hatta berbat,güvenilmez ve doktordan çok ticarethane gibiydi.o reklamlarından ve sitesinden o kadar faklıydı ki yazmıştım hatta burda da yaşadıklarımı,çok üzüldüm kendime .İyi niyetinizden şüphe etmesem, tutuşan doktorun kadınlar kulubündeki kendini toparlatma çabası sanacağım.
neyse ben de bir tavsiye vereyim o zaman.lütfen gittiğiniz Dr Süleyman Eserdağ ı forumlarda iyi araştırın.En az iki tane var!
evet değişik bir durum sadece acaba doktorla yenenlerde de oluyor mu diye merak ettim.. neyse umarım en kısa zamanda oturur bu durum :) teşekkürler :)
benim bir sorum olucaktı.. ben vajinusmus için randevu aldım ama gitme günüm gelmeden yendim çok şükür fakat gel gitlerde biraz acı duyuyorum. siz doktorla yenen biri olarak gel gitlerde acı duyuyor musunuz ? burdaki arkadaşlar zamanla geçeceğini söyledikleri için doktora gitme gereği duymuyorum.
canım zaten dr la ilerliyormuşsun ve egzersizlerin de iyi gidiyormuş, güzel ilerliyorsun anladığım kadarıyla. biraz panik yapmışsın sadece... hepimiz yaşadık bir an önce olsun istedik... hangi aşamadasın hangi cm desin ya da parmaktasın bilmiyorum ama ısrarla pes etmeden devam edersen kısa zamanda yenersin Allah ın izniyle... bebek konusuna gelince herşeyin hayırlısını isteyin herşeyden önce... ailelerinize de düşünmediğinizi ya da aklınızda beli bir zaman olduğnu, belli kontroller yapıldıktan sonra istediğinizi söyleyebilirsiniz
amin canım inşaallah :) ne demek canım, önnemli olan yolunun aydınlanması, içinin rahatlayıp moralinin yüksek olması serapçım... atlatacaksın inşaallah kendine güven pes etme gerisi gelecektir evvelallah.
Kesinlikle..zaten ilk girdiğinizde o güveni alıyorsunuz doktor Süleyman eserdağ inanılmaz bir güven aşılıyor size ve sonrasında tedavi aşama aşama başlıyor yapılamayacak birşey olmadıgını görüyorsunuz egzersizleri ayla hanımla yapıyorsunuz tekniğinizin gösteriyor konuşarak kendinizidaha da rahat hissediyorsunuz tıpkı ev ortamı sıcaklığı veriyo size sizinle beraber bisürü çift geliştiriyor diyolardıinanmıyordum kendim şahit oldum ve dedimki doğru yerdeyim.eger imkanınız varsa çoksamimi söylüyorum geciktirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?