Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lütfen doktor önereceğine reklam yapacagına...tekniklerinden bahset ozaman????????????????????gün gün yaz ne aşamalardan geçtin????????????????

kkaderim merhaba bende senin gibiyim 9 aylık evliyim malesef 1 adım bile ilerlemiş değilim doktora gittim ama faydası olmadı parmak egzersizlerinde başarısızım dokunup bakabiliyorum kendimi olacak diye motive ediyorum mantığıma oturtuyorum ama sonuç hüsran gerçekten sölediğin kadar kolaymı bu artık kurtulmak istiyorum bende bu dertten

beni hatırlayanınız vardr geçen ay vajinismusu yendm ve bugün hamile oldgumu öğrendm rabbm istiyen herkese nasip etsn..birbrimize dua edelim..hırslı olun yenin şu illeti ... rabbm bu mutluluğu cümlemize tattrsın çok mtluym :)))

canımmmmmmmm cok tebrık ederım allah kucağına almayı nasıp etsın darısı basımıza ınss

gerçekten canım inan bana o kadar kolay ki şaşıracaksın.başıma gelmeden ahkam kesmiyorum. doktora gittim ve sadece sıkıntımı dinledi o doktorlar tamam eksik olmasın ama Allah onlara da muhtac etmesin hepsi demiyorum tabi benim sözüm insan sağlık ve psikolojisini paradan sonra görenlere.üstelik psikoloji okuduğu halde nasıl bu kadar duyarsız olduklarına anlam veremiyorum, karşısında nerdeyse ağlamak üzereydim ya 10 seans geleceksin dedi bana. artık dayanamadım ben dedim muayene ücretini zor bulduma getirdim bugün eve gittiğimde çözülecek sanmıştım 1 hareket bile göstermedi bana bugün bunu yap demedi motivasyon olurdu moral bulurdum.gülerek girdiğim yerden ağlayarak çıktım ben kimseyi etkilemeye çalışmıyorum. eşim ben istesem o parayı bulacaktı birşekilde ama ona kaybettirdiğim ayların yanında birde maddi olarak borçlu hissedecektim bilirsiniz o psikolojiyi.o paranın lafını yapmaz ama ben kendimi öyle hissedecektim. egzersizler mutlaka yararlı ama ben burdaki bütün arkadaşlarım bu kadar cesareti sadece söylediğime toplayın ve bitsin bu sıkıntılar istiyorum.o gün eve gittim bir başka doktor jel vermişti bana denedim olmadı.Allahtan olacak ya burda daha önce yazdığım pozisyonda zeytinyağ ile hem kendinize hem afedersiniz vajina içine eşiniz yardım etsin sürün. diyeceksin ki eşin parmağıyla afedersin yağı sürerken sakın korkma acımıyor ki sadece afedersiniz büyük abdest yapar gibi ıkın o parmağıyla yağı sürerken bolca sür korkma ona da sürdükten sonra deneyin birazcık uğraşla oluyor.hemde bu mu diyorsun. ya arkadaşlar olursa sizinde çok mutlu olurum dua edersiniz bende o kadar mutlu olurum ki güzel haberlerinizle.

Son düzenleme:
Kadın hastalıkları konusunda özellikle vajinismusta Dr. Cem KEÇE'nin sitesine bakmanızı tavsiye ediyorum. Bu konuda onlar üzerine tanımıyorum. Ayrıca telefonla danışma hatlarıda var.

lütfen doktor önereceğine reklam yapacagına...tekniklerinden bahset ozaman????????????????????gün gün yaz ne aşamalardan geçtin????????????????

terbiyesizliğin ve emir vermenin bi anlamı yok..burda benm gibi bisürü insan var kliniklere doktorlara gidip yenen..ben sadece faydası olur diye yazıyorum.lütfen üslubuna ve tarzına dikkat et.ne aşamalardan geçtigime sıra gelince sana verecek cevabım zaten olamaz.özelden yazan diger arkadaslara istedikleri kadar yardımcı olabilirim..bütün aşamaları gittigimde bende bilmiyordum zaten doktor sölemiyor beynine yer etmesin bilinçaltı ters tepmesin diye..burda emir cümlesiyle konuşana kadar rica etmesini öğren..

sana gerçek hasta olup olmadıgım konusundaki fikrini sormadım zaten..yardım isteyen arkadaşlara önerim oldu.hiçbir maddi amaç ve reklam amacı gütmeden insanlar burda birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyor.bunu aksini bu şekilde itham etmen çok çirkin.benim gitmeden önceki yazdıklarımda bu sitede hala..ileri gitmeyiniz lütfen..

arkadaşlar şöyle yapalım o zaman gerginliğe lüzum yok burda herkes moral cesaret bulmaya geliyor ve zaten bu geçici özel durum (vajinismus) herkesi yeterince gergin yapıyor.doktorla aşan arkadaşlar ayrıca konu açsınlar ve ordan doktor tavsiyelerini söylesinler burda çünkü genelde maddi durumu müsait olmayan arkadaşlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.burası tartışma yeri değil vajiyi aşan arkadaşlar burada daha anlayışlı olsun ve gerektiği yerde susmayı bilsin arenaya dönüştürmeye gerek yok ortamı.

yaa işte aynen bizde de öyle oluyor eşim de bacaklarımı kaldırmadan imkansız olduğunu söylüyor ancak ben rahat edemiyorum. nasıl bi pozisyon denemeliyiz

hatırlamaz mıyız canımmmm
süper bi haber buu, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn

bu topik ne hale gelmiş böyle anlayamıyorum:26:
kızlar burası vajinismusu kendi imkanlarıyla yenenlerin yenmek isteyenlerin yeri, doktora gitmek isteyen gider. Ama bu topiğe gelen verilen egzersizleri yapmak zorunda, önemli olan doktor değil, vajinismusu yenmek

harika089 canım merhaba. ben de evleneli 8 ay oldu vajinismus hastasıyım ve dogu da görev yaptığımdan burda bi kliniğe gitme imkanım yok. rica etsem doktorum uyguladığı yöntemi biraz anlatabilir misin. özelden mesaj atamıyorum, mesaj sayımın 100 ü bulması gerekliymiş..

prez.. de zamanla alışıyor olabilirsin. umuyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olabilir.. ama moralini bozma sen vajiyi aşmissın bu ne kii :))

çok sağolasın sen ve bu zamana kadar bu soruma cevap veren arkadaşlar.. insanın içini rahatlatmak böyle bişey olmalı.. sizi tanımadan görmeden seviyorum :) kaderdaşlarım, aynı yolun yolcusu olduğum arkadaşlarım benim iyi ki varsınız kızlar, en büyük destek sizsiniz.. :)

Anladım cnm tabi nedemek..öncelikle doktor muayene ediyo derecesini ölçüyor sonrasında davranışsal terapi dediğimiz konuşarak acı olmayacağını falan anlatıyor oradaki sosyolog bayanlar.aynı gün egzersizlere başlıyorsun.4 boy fallus war aparat dediğimiz ilk gün ilk iki boy ile çalışıyorsun kremle beraber yavaşça o gün onları sokuyorsun tabi yalnız degilsin yanında bayan oluyor beraber teknikleri gösteriyor aksamda evde egzersizlerini yapıyorsun gündüz orada e yaptıysan acele etme zaten esniyor zar.acı falan asla yok ikinci gün bi büyük aparatla çalışıyorsun aynı şeklde derken üçüncü gün en büyüğünü söküp 5dk içinde bekliyorsun tabi bu arada yine terapiler oluyor konuşaraktelkinler veriliyor.aynı gün akşamı eş denemesinde sıfır zorluk yaşıyorsun çünkü aparatlar plastik ve sert oldugundan penis daha kolay oluyor ve sorun bitiyo.üçhafta boyunca eş denemesindenönce 3.boy aparatı tak çıkar yapıp penisi içeri alıyorsun git gel daha kolay oluyor tabi tercih senin ben aparat denemedim çünkü rahat girmişti.cumartesi yendin işte puan gayet iyi git gel oluyor az önce denedim hatta zevk almayı düşününce daha kolay oluyor.büyütülecek birşey değil eğer gidemiyorsan aparat temin et internetten ben sana yöntemlerini söylemek isterim.messenger veya telefon msajı ile farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…