Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım peki kullandığınız aparatlar kayganlaştırıcılı mı yani normal bi plastik mi? herhangi bi özelliği var mı? yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

canım peki kullandığınız aparatlar kayganlaştırıcılı mı yani normal bi plastik mi? herhangi bi özelliği var mı? yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Normal plastik sert penis şeklinde sadece bepanthen ile birlikte sokuyorsun nefes alıp vermiyosun verirken nefesi içeri titriyorsun ve giriyo nefes önemli canım istediğini zaman yardımcı olurum

canım teşekkür ederim. korktuğumdan üstte olamıyorum. off hiç yapamıycakmışım gibi hissediyorum

merhaba canım elbette yapabileceksin.. önce buna inan :) bende alttayken kendimi daha güvende hissediyordum (hala da öyle) ve pozisyonların hepsini denedim bir türlü olmuyordu sonra burdan bir arkadaşın önerisi ile şu pozisyonu denedim sana da anlatıyorum belki dener faydasını görürsün : yatağın ucuna gelip ayaklarını yanlara doğru " v " şeklinde açarak uzatıcaksın. ayaklarının yorulmaması için iki sandalye kullanabilirsin ben birini komidine koymuştum. eşin içinse yere iki üç minser koyup (yatağın yüksekliğine göre minder sayısını arttır) ama eşin seviye olarak senden biraz aşağıda olacak. eşin minderlerin üzerine dizlerini koyacak sende bu pozisyonda hem altta hem yatıyor olabileceksin güvenin devam edecek yani :) ben ilk bu pozisyonda yendim ve sıfırladım o denemede sonra üç dört birleşme de bu pozisyonda oldu sonra yatağın ucuna gelmeden normal bir şekilde alt pozisyonda ilişkiye girebildim. tabi bunu yapmadan önce bol jel ile kayganlaşmayı çokça arttırmalısın nasıl olduğunu sen bile anlamayacaksın.. hadi bakalım başarılar diliyorum sana.. Allah yardımcınız olsun tüm vajililer, Allah yardımcınız olsun tüm bebiş isteyenler ve Allah tamamına erdirsin tüm hamişler :)

ay siz harikasınız ya yürekten söylüyorum iyi ki varsınız. sanırım anlattığın pozisyonda bacaklar biraz yukarıda olacak değil mi? bi de sen yenmeden önce kendi kendine egzersiz yapmışmıydın canım?

anlıyorum canım. evde denemeleri yapıyım. tekrar seni rahatsız edebilirim. umarım başarabilirim ben de..

Hiç zor degil canım hatta cok kolay biz büyütmüşüz gözümüzde yenersin inanıyorum ben yardımcı olurum her şekilde.pozisyonlarda üstte olmak daha rahat senin elinde oluyo ama arkadaşın dedigi minder koymakta mantıklı doktorun bana dedigi diger pozisyonlardan.sadece zevke odaklan yavasca oturmaya calıs düzelir aparatlarla daha rahat temin edebilirsen yada kendin yapabilirsen onlarla esnet acılıyo zaten rahat birleşme oluyor.biçoğumuz böyle yendik ben dıktora gittim ama aparatlarla hızlandırılmış 3. Günde yendim.iş sende bitiyo herşekilde yeterki inan ve iste.sormak istedigin bişey olursa yardımım olcaktır canım

canım niye atamadın ki o düşünceleri kafandan bak bu kadar kişi yapıyoruz demekki o kadar büyütülecek bişey değilmiş
y bi an önce egzersizlere başla, eğer tek başına halledemiyosan bi uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Şöyle de bişey var, doktorun verdiği egzersizler de burda tavsiye edilenlerle aynı, tercih senin
bu arada eşinle aranız soğuyabilir, doğrudur yani. evliliğin temel ayaklarından biri cinsellik

hoşgeldin karamsar, ben iyiym çok şükür sen nasılsın?
seni görmek ne güzel

bende iiyim çok şükür ya sorma aksilikler bitmiyoki
pc bozuluyo hep.7-8 yıllık artık yenisini alcaz bakalım
birde malum hamilelikten akşamları yorgun oluyorum hemen uyuyorum
bakıyorum buraya ama sessiz takipçi olarak...üzülüyorum burası eskisi gibi değil eskisi gibi yardımcı olmuyolar hiç
ya evde otursamda hep buraya yazsam diyorum ozaman...
ya birazda üzgünüm sebebini hamile topiğinde yazdım burda kimseyi meşgul edip kafasını karıştırmak istemedim
bir dokun bin ah işit oldu bizimkide ne çok yazacağım varmış

evet canım ben de çok ihmal ettim burayı bu aralar tabi uyuyacaksın hamişsin sen, dinlenmen gerek
hamile topiğne yazdığını görmedim ben umarım kötü bişey yoktur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…