- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.241
Anladım cnm tabi nedemek..öncelikle doktor muayene ediyo derecesini ölçüyor sonrasında davranışsal terapi dediğimiz konuşarak acı olmayacağını falan anlatıyor oradaki sosyolog bayanlar.aynı gün egzersizlere başlıyorsun.4 boy fallus war aparat dediğimiz ilk gün ilk iki boy ile çalışıyorsun kremle beraber yavaşça o gün onları sokuyorsun tabi yalnız degilsin yanında bayan oluyor beraber teknikleri gösteriyor aksamda evde egzersizlerini yapıyorsun gündüz orada e yaptıysan acele etme zaten esniyor zar.acı falan asla yok ikinci gün bi büyük aparatla çalışıyorsun aynı şeklde derken üçüncü gün en büyüğünü söküp 5dk içinde bekliyorsun tabi bu arada yine terapiler oluyor konuşaraktelkinler veriliyor.aynı gün akşamı eş denemesinde sıfır zorluk yaşıyorsun çünkü aparatlar plastik ve sert oldugundan penis daha kolay oluyor ve sorun bitiyo.üçhafta boyunca eş denemesindenönce 3.boy aparatı tak çıkar yapıp penisi içeri alıyorsun git gel daha kolay oluyor tabi tercih senin ben aparat denemedim çünkü rahat girmişti.cumartesi yendin işte puan gayet iyi git gel oluyor az önce denedim hatta zevk almayı düşününce daha kolay oluyor.büyütülecek birşey değil eğer gidemiyorsan aparat temin et internetten ben sana yöntemlerini söylemek isterim.messenger veya telefon msajı ile farketmez
canım peki kullandığınız aparatlar kayganlaştırıcılı mı yani normal bi plastik mi? herhangi bi özelliği var mı? yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Normal plastik sert penis şeklinde sadece bepanthen ile birlikte sokuyorsun nefes alıp vermiyosun verirken nefesi içeri titriyorsun ve giriyo nefes önemli canım istediğini zaman yardımcı olurum
canım teşekkür ederim. korktuğumdan üstte olamıyorum. off hiç yapamıycakmışım gibi hissediyorum
merhaba canım elbette yapabileceksin.. önce buna inan :) bende alttayken kendimi daha güvende hissediyordum (hala da öyle) ve pozisyonların hepsini denedim bir türlü olmuyordu sonra burdan bir arkadaşın önerisi ile şu pozisyonu denedim sana da anlatıyorum belki dener faydasını görürsün : yatağın ucuna gelip ayaklarını yanlara doğru " v " şeklinde açarak uzatıcaksın. ayaklarının yorulmaması için iki sandalye kullanabilirsin ben birini komidine koymuştum. eşin içinse yere iki üç minser koyup (yatağın yüksekliğine göre minder sayısını arttır) ama eşin seviye olarak senden biraz aşağıda olacak. eşin minderlerin üzerine dizlerini koyacak sende bu pozisyonda hem altta hem yatıyor olabileceksin güvenin devam edecek yani :) ben ilk bu pozisyonda yendim ve sıfırladım o denemede sonra üç dört birleşme de bu pozisyonda oldu sonra yatağın ucuna gelmeden normal bir şekilde alt pozisyonda ilişkiye girebildim. tabi bunu yapmadan önce bol jel ile kayganlaşmayı çokça arttırmalısın nasıl olduğunu sen bile anlamayacaksın.. hadi bakalım başarılar diliyorum sana.. Allah yardımcınız olsun tüm vajililer, Allah yardımcınız olsun tüm bebiş isteyenler ve Allah tamamına erdirsin tüm hamişler :)
günaydınlar kızlar... biohazard naptın canm neelerdesinn..
hatırlamaz mıyız canımmmm
süper bi haber buu, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
anlıyorum canım. evde denemeleri yapıyım. tekrar seni rahatsız edebilirim. umarım başarabilirim ben de..
yasemin merhaba nasılsın nerelerdesin ben artık çok kişi bulamıyorum konuşacak yardım alacakbizi yanlız bırakmayın.....
Arkadaşlar yeni yenen biri olarak şunu sormak istiyorum git gel sonrası bi süre sonra kasıkta agrı oluyor mu benm agrıyoda
arkadaşlar herkese bir soru sormak istiyorum ben siteye üye oldum evet bu site bana iyi geldi fakat henüz cesaretimi toparlayıp parmak egzersizlerini yapamadım bu da sanırım benim beceriksizliğim vajinanın çok dar olduğunu ve oraya hiçbirşeyin girmeyeceğini düşünüyorum ve bu düşünceyi henüz atamadım beynimden. sizlere sorum vajinismusta cinsel anlamda zamanla eşinizden uzaklaşıyor musunuz yada eşiniz sizden uzaklaşıyor mu sanki biz biraz uzaklaştık gibi .....
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin karamsar, ben iyiym çok şükür sen nasılsın?
seni görmek ne güzel
bende iiyim çok şükür ya sorma aksilikler bitmiyoki
pc bozuluyo hep.7-8 yıllık artık yenisini alcaz bakalım
birde malum hamilelikten akşamları yorgun oluyorum hemen uyuyorum
bakıyorum buraya ama sessiz takipçi olarak...üzülüyorum burası eskisi gibi değil eskisi gibi yardımcı olmuyolar hiç
ya evde otursamda hep buraya yazsam diyorum ozaman...
ya birazda üzgünüm sebebini hamile topiğinde yazdım burda kimseyi meşgul edip kafasını karıştırmak istemedim
bir dokun bin ah işit oldu bizimkide ne çok yazacağım varmış
slm kızlar nasılsınız
ben geldim kızlarben iyiyim canım siz nasılsınız?
bu arada diğer topicde okudum canım geçmiş olsun
evet canım ben de çok ihmal ettim burayı bu aralartabi uyuyacaksın hamişsin sen, dinlenmen gerek
hamile topiğne yazdığını görmedim ben umarım kötü bişey yoktur:26:
hoşgeldin minacım, özlemişim sizi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?