Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın artık olmalı....

kızlar artık tam anlamıyla yapabiliyorum bu işi yendim aslında iki hafta falan oldu yeneli ama araya malum dönem girdi falan iki gündür tam anlamıyla oluyor aklıma geldi belki yardımcı olabilirim bu lanet hastalığın çaresi nedoktor ne ilaç ne hiç bir şey tek silahı var oda egsersiz üzerine gidin egsersize devam kalınlaştırarak devam orası öyle bir yermişki vücuda rahat bıraktıktaktan sonra ne kadar kalın olursa olsun giriyor acı falan da yok unutmayın sadece egsersiz bol egsersiz

günaydın Kızlar dün biz evleneli 1 ay oldu. ben ilişki için istekliydim eşim son an da vazgeçti, başım döndü dedi yüzüstü yattı. Anlamıyorum, biz çok yeni evliyiz eşim çok istekli değil, zaten sertleşmesi de uzun sürmüyor ben aslında alt pozisyondayken çok rahat oluyorum p. içime girebilir ama niyeyse eşim bi türlü ben alttayken içime giremedi. üstteyken de benim isteğim çabuk geçiyor ben adapte olamıyorum. Bilmiyorum ben de problem? Eşim de mi anlamadım. Tamam ben çok çok rahat değilim her pozisyonu deneyemiyorum ama alttayken olsa çok rahat olacak benim için çünkü ben alttayken kendimi güvende rahat hissediyorum.

bu pozisyonda ayakları yukarıya duğru " v " yapan da varmış ama ben öyle de iyi hissetmiyorum bu nedenle düz ama yanlara açabildiğim kadar açarak yapıyorum. aynı zamanda bu pozisyonda pen.s vaji...ya girerken yandan ayna tutarak görebiliyorsun pen..ss vajinaya sen yerleştiriyorsun sonra popoya paralel aşayıya doğru ittiriyorsun geri kalanında eşine komut veriyorsun. eğer bir noktada devam edemiyorsan o naktada derin nefes al aldığın nefesi iki kat daha uzunlukta yavaş yavaş ağızdan ver, sonra tekrar itmesini istediğinde yada kendin ilerletmek istediğinde elinle derin nefes al ama vermeden ittirmesini söyle. tabi bu sırada aman nefesimi tutucaktım diye de kendini sıkmadan yormadan ilk tutmaya başladığın anda itmesini söylemelisin. ben iki parmak egzersizlerini ve eş parmağını yaptım canım, iki yi çok rahat alıyordum ve her gün iki ay boyunca kegel egzersizlerini yaptım. aparat denemelerini yapamadım güven vermedi bana hiç alamadım vaj..nama.. darısı kısa zamanda başına canım :)

Arkadaşlar yeni yenen biri olarak şunu sormak istiyorum git gel sonrası bi süre sonra kasıkta agrı oluyor mu benm agrıyoda

ben yeni yenen biri olarak henüz git gel yapamıyorum ama daha önce bir kitapta sık ilişkiye girmekten (ilk ilişkiye girmelerde de olabilir) dolayı kasıklarda ağrı olabileceğini okumuştum.

haklısın artık olmalı....

canım yaseminA çok haklı.. hepimiz başardık sende başarabileceksin.. bizden neyin eksik hiç birşeyin üstelik çok şanslısın bence burda bu desteklere maruz kaldığın için :) bir an önce başla egzersizlere unutma incelemek dokunmak bunlarda egzersizin bir parçası herşey adım adım.. hepimiz korktuk ürktük vazgeçtik ama sonra vazgeçmekten vazgeçtik .. ve en doğrusu da buydu tabiki.. hadi bakalım tez zamanda sarıl egzersizlere biz burda bu kadar millet senin yanındayız daha ne olsun :))) hadi Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…