- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.261
ben geldim kızlarben iyiyim canım siz nasılsınız?
bu arada diğer topicde okudum canım geçmiş olsun
bende epeydir yoktum bende özlemişim valla:13:
hoşgeldin canımmmm
sen nerelerdeydin bakayım
hoşbuldum canımmmmmmmm
annemlere kalmaya gitmiştim.bahar temizliği alanda yapınca bayağı bi uzak kaldımmm
hoşbuldum canımmmmmmmm
annemlere kalmaya gitmiştim.bahar temizliği alanda yapınca bayağı bi uzak kaldımmm
ohh valla, benim de gitmem lazım anneme kadın tek başına yapamıyo temizlik iyice yalnız kaldı, diğer kız kardeşim de üni de
erkeklerle bıraktık kadını
bu çok normal bişey canım, zamanla azalacaktır, bende de çok gaz sorunu olmuştu. Alışık değiliz ya
alışınca düzene girecek sık dişini azcık
Ya anlamıyorum nie agrı yapıo ilk kez git gel yaptık suan kasıklarım fena umarım geçer ne diyim :)
ben çıkıyorum kızlar ii geceler
yarın halay çekmek ümidiyle
ben çıkıyorum kızlar ii geceler
yarın halay çekmek ümidiyle
canım niye atamadın ki o düşünceleri kafandanbak bu kadar kişi yapıyoruz demekki o kadar büyütülecek bişey değilmiş
y bi an önce egzersizlere başla, eğer tek başına halledemiyosan bi uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Şöyle de bişey var, doktorun verdiği egzersizler de burda tavsiye edilenlerle aynı, tercih senin
bu arada eşinle aranız soğuyabilir, doğrudur yani. evliliğin temel ayaklarından biri cinsellik
geçer canım geçer, fena ağrı falan da değildir o, yani dayanılmayacak bişey değildir hepimiz yaşadık:13:
ben yeneli 4 ay oldu normal şu an her şey
Çok sevindim valla okasarsıkıntıya bu hiç birşey nasalım bunudaçekeriz canım :))
ay siz harikasınız ya yürekten söylüyorum iyi ki varsınız. sanırım anlattığın pozisyonda bacaklar biraz yukarıda olacak değil mi? bi de sen yenmeden önce kendi kendine egzersiz yapmışmıydın canım?
Arkadaşlar yeni yenen biri olarak şunu sormak istiyorum git gel sonrası bi süre sonra kasıkta agrı oluyor mu benm agrıyoda
haklısın artık olmalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?