Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay inşallah deniyeceğim bu yöntemi ama olmassa diye korkuyorum çünkü her denemeden sonra dahada kötü oluyorum sanki hiç yapamayacakmışım gibi geliyor .evet malesef sölediğin gibi doktorların yaptığı hiçbirşey yok benide azarlamıştı gittiğim doktor herkes yapıyo sen neden yapamıyorsun diye sonra bıraktım gitmedim bende başka bir doktora da gitmek istemedim .gariptir ama doktor bile olsa yaşamadığı için senin psikolojini anlayamyor.:

Syrk 20.05.2013

hu huuuuuuuuuuuu düğünüme son 4 günn :) kızlar bakın hırs varya hırs insana herşeyi yaptırırrrrrrrrrr :) bız geçen sene nıkahımızı kıymısık ve defalarca denedık işi yapamayınca çldrmstım. en büyük korkum ballıayımın işkenceye dönmesi... napıp ne edıp düğünden önce yenecem dedım . çünkü haftaya balayına çıkıoz bı kaç güne. inanın benım gıbı ödlek kız bıle yendiiiiiiiii :) ya olacak ya olacak dedım veeeeeee 14 nisan günü yendimmmmmmm :) artık huzurla balayına çkablrzzzzz :) bunu nıe soyluyorum evlenelı yıllar geçmiş artık çocuk isteyen vajililer artık toparlansın. ve bu iş olacak desin. hırs yapsın. ınanın bu hastalık istemekle geçio. istemekten kastım boş boş istiyoorum dıyıp durmak değil. egzersizlere başlayın. aparatlara devam edın. bırakmayın. güven kazanın... bi an önce yenin.. 1 yıl boyunca istedım ama sadece lafta hiç bişe yapmadım. sadece eşimle denıoduk olmuodu denıoduk olmuodu yaptıgın tek şey eş denemesı yapıp hayal kırklıgına ugramaktı :) ama ciddi anlamda istedım veeeeeeeeeeee veeee veeeeeeeeee 4 günde yendim hatta 2 bıle dıyeblrz :) ama ben 2 gün daha bekledım devam ettım egzersıze :) rıske atmadım kendımı. dedigim gıbı artık bi silkelenın bu iş olacak diyin. hadı cıkın artık yolaaaaaaaaaa :)

Kizlar bisey sorucam bu vaji girisini ben biraz zor buluyorum sanki orda biseyler varmis gibi korkutuyor beni

Orda hiç biri yok canım girişi sadece normal hepimizde olan şeyler var ama takılıyorsa kafan bi doktora gidebilirsin.korkulcak birşey değil

canım doktor tavsiye edebilirsin ama burdan sürekli doktora git diye tavsiye etme bence. Çok umutsuz vakaysa ya da kendi kendine başaramayacak derecedeyse tavsiye ediyoruz doktor. Yoksa dün de dediğim gibi burası kendi kendine halletmek isteyenlerin topiği:13:
tabi doktora giderek de yenen arkadaşlarımız oldu, karşı değiliz ama burda egzersize yeni başlayan ya da hiç başlamamış birine doktora git dersek olmaz. Doktorun yöntemlerini , uygulamalarını anlatabilirsin, ama sürekli doktora git dersen bu topikte kimse kalmaz umarım anlatabilmişimdir, kırılmanı istemem çünkü
bu topikte genelde herkes kendi kendine hallettiği için söylüyorum, tabi çok olumsuzsa durumu doktora gitmek gerekicek ki biz söylüyoruz zaten

Kizlar bisey sorucam bu vaji girisini ben biraz zor buluyorum sanki orda biseyler varmis gibi korkutuyor beni

canım vajina girişi egzersizin ilk aşamalrındaa biraz zor bulunuyor haklısın, ben de öyleydim ama mesela her gün yarım saatini egzersize ayırarak onun yerini iyice kavrayabilirsin, girişi geçtikten sonrası kocaman bi boşluk zaten vajinamız da kaslarla kaplı , sinir ucu bile bulunmayan bi bölge. sinir ucu bulunmaması acı kavramını yok eder, yani acı çekmemiz imkansız, hadi kolay gelsin:13:

yaşa kız gelincik, harika anlatmışsın
balayın mükemmel olacak eminim buna kıskandım biz de gecikmiş bi balayı istiyoruz aslında ama bakalım balayı yaptık ama malum durumdan ben bişey anlamadım

yasemiiiiiiiiiin sen ve buralarrrr :):):) bayadır yoktun napıosunn ne var ne yokkkk

canım günlerim yoğun geçiyor, ama bu aralar boşum, aile ziyaretleridir , doğum günleridir kafa kalmadı ki ben de
1 buçuk ay sonra ehliyet sınavım var ona çalışmam lazım ama onada vakit ayıramadım ne zamandır:26:
öyle işte sen nasılsın ?

yeni başlayanlar için egzersiz tekniklerini yazıyorum
öncelikle kegel egzersizi ile başlıyoruz ki bu egzersiz sayfanın başında yani konunun birinci sayfasında var
daha sonra su bazlı bi kayganlaştırıcı jel temin edin, serçe parmağınıza sürüp tek boğum almaya çalışın, daha sonra 2 boğum daha sonra tamamı bu aşama sırasıyla diğer parmaklar için de geçerli
sonrasında 2 parmağı küs şeklinde birleştirip öyle almaya çalışın, sonrasında 3 parmak var zaten
eğer parmak yapamam diyosanız, kulak çubuğundan başlangıç aparatı, mumdan da diğer aşamalar için aparat hazırlayabilirsiniz peçeteye güzel sarın aparatı, streçleyip, perzervatife geçirip jelleyerek yapabilirsiniz:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…