- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.301
canım günlerim yoğun geçiyor, ama bu aralar boşum, aile ziyaretleridir , doğum günleridir kafa kalmadı ki ben de
1 buçuk ay sonra ehliyet sınavım var ona çalışmam lazım ama onada vakit ayıramadım ne zamandır:26:
öyle işte sen nasılsın ?
olsun en azından aile ziyaretlerınden dogum gunlerınden basedıosun :) güzel telaşlar olsn hep haytmzda :=) sen bı de bana sor bu aralar telaşın heyecanın dorugunu yaşıyorum o yzuden gıremıyoduum bende :) evimiz telaşı :) düğün telaşı :) öldüm bittimmmmm :)
ayy en zor telaşlar seninki benceben o günlere tekrar dönmek istemezdim, nasıl zayıflamıştım stersten telaştan
evettt ben de 64 kilodan 57 buçuka düştüm alyansım düşüo :) alyanslar da genişletılıo ama daraltlmıo kı mubarekama çok tatlı telaşlar kızzzzzz :) bide evımız bitti ya en cok da o benı sevındırıooo :) gidip gidip bakıyorum :)
ev kendinizin heralde, ahh ahh biz kiradayız insanın kendi evi olması ne güzel bişeydir kimbilir
canım doktor tavsiye edebilirsin ama burdan sürekli doktora git diye tavsiye etme bence. Çok umutsuz vakaysa ya da kendi kendine başaramayacak derecedeyse tavsiye ediyoruz doktor. Yoksa dün de dediğim gibi burası kendi kendine halletmek isteyenlerin topiği:13:
tabi doktora giderek de yenen arkadaşlarımız oldu, karşı değiliz ama burda egzersize yeni başlayan ya da hiç başlamamış birine doktora git dersek olmaz. Doktorun yöntemlerini , uygulamalarını anlatabilirsin, ama sürekli doktora git dersen bu topikte kimse kalmaz umarım anlatabilmişimdir, kırılmanı istemem çünkü
bu topikte genelde herkes kendi kendine hallettiği için söylüyorum, tabi çok olumsuzsa durumu doktora gitmek gerekicek ki biz söylüyoruz zaten
Doktora gitmek daha zor geliyor banasu an egzersiz aşamasındayım ins olucak
Son zamanlarda bu topicte ters giden birşeyler olmaya başladı. Hiçkimsenin kimseye saygısı kalmamaya başladı maalesef. Herkes kendi bildiğini empoze etmeye çalışıyor ve diğer yöntemleri egale etmeye çalışıyor. Bizler burada daha önce egzersiz yaparak vajiyi yenen arkadaşların yönlendirmeleriyle bu hastalığı yendik. Daha sonra da kendi tecrübelerimizi bizden sonrakilere aktarmaya çalıştık. Bunları yaşarken sevgi ve saygı çerçevesinde güzel dostluklarda kurduk. Son 15 gündür herkes farklı yöntemlerle ve kimsenin önerilerini dinletmeden birşeyler söylüyor ve kimseden de ben gelin oldum diye haber de gelmiyor.Eğer egzersiz dışında farklı önerileriniz olacaksa lütfen başka bir topic açın ve arkadaşlara orada yardımcı olun.
küs şeklini diyorsan bende beceremiyordum bu aparatlarla daha kolay ama nette satışını bulamamıştım bende.onlarla rahat oluyo internetten bak parmakla yapamıyorsan.Cvp icin teşekkürler kizlar ben iki parmak asamasindayim fakat kus seklinde henuz beceremiyorum ya
Siz baya bilir kişi çıktınız ya garip hakikaten..ben doktora git derken vajinismus için demedim..vajinada problem varmı yokmu diye önerim oldu..anlamadan lütfen yorum yapma canım..ben ayrıca egzersizlerdende bahsettim başka bir arkadasa benim bu kadar yardımcı oluyo olmam niye sizi geriyo anlamıyorum ?
baharcım nasılsın?
ben sana güzelce anlattım ama gerçekten sen baya gergin çıktın, ben burda 6 aydır varım, gördüğüm olaylar vakalar ışığında konuştum, bilir kişilikle ne alakası var. herkes tecrübesini anlatıyor ki ben seni kırmadan uyardım sen de bana kırmadan cevap yazabilirdin, ben bu topikte şimdiye kadar kimseyle tartışmadım, yardım ettiğim kişi çoktur, sen bizden daha iyi biliyosan buyur topik senin olsun sen yardım et
Saol canım iyiyim çok şükür. Rabbim'e şükürler olsun gücünü kuvvetini veriyor. Hiç bitmeyecek sandığımız acılarımızı hafifletiyor.
Sen nasılsın neler yapıyorsun ? Eski arkadaşları görünce inan yüzüm gülüyor özlüyorum sizleri
Son zamanlarda bu topicte ters giden birşeyler olmaya başladı. Hiçkimsenin kimseye saygısı kalmamaya başladı maalesef. Herkes kendi bildiğini empoze etmeye çalışıyor ve diğer yöntemleri egale etmeye çalışıyor. Bizler burada daha önce egzersiz yaparak vajiyi yenen arkadaşların yönlendirmeleriyle bu hastalığı yendik. Daha sonra da kendi tecrübelerimizi bizden sonrakilere aktarmaya çalıştık. Bunları yaşarken sevgi ve saygı çerçevesinde güzel dostluklarda kurduk. Son 15 gündür herkes farklı yöntemlerle ve kimsenin önerilerini dinletmeden birşeyler söylüyor ve kimseden de ben gelin oldum diye haber de gelmiyor.Eğer egzersiz dışında farklı önerileriniz olacaksa lütfen başka bir topic açın ve arkadaşlara orada yardımcı olun.
baharcım ben gerçekten bu olaylar devam ederse girmemeyi düşünüyorum topiğe. ne yaptım da bilir kişi oldum anlamadım beni bilen bilir ben kimi kırmışım üzmüşüm şu zamana kadar. herkes birbiriyle yardımlaştı bu zamana kadar ama ben girmeyeli gerçekten çok değişmiş topik:26:
Yasemin'ciğim son zamanlarda birkaç arkadaş gerçekten buraya üzüm yemeye mi geldi yoksa bağcıyı mı kovmaya geldi anlamakta zorluk çekiyorum. Sen-ben-mina-elab-gökçe-cecemm-minel diyar ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlar burada olacağız ki topic yine eski haline gelsin ve ciddi anlamda yardımlarımız olsun. Yeni gelinlerimiz olsun. Pireye kızıp yorgan yakmayalım. Bizler kendimizi biliyoruz ve amacımız da belli. Hadi herkes görev başına
Yasemin'ciğim son zamanlarda birkaç arkadaş gerçekten buraya üzüm yemeye mi geldi yoksa bağcıyı mı kovmaya geldi anlamakta zorluk çekiyorum. Sen-ben-mina-elab-gökçe-cecemm-minel diyar ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlar burada olacağız ki topic yine eski haline gelsin ve ciddi anlamda yardımlarımız olsun. Yeni gelinlerimiz olsun. Pireye kızıp yorgan yakmayalım. Bizler kendimizi biliyoruz ve amacımız da belli. Hadi herkes görev başına
doğru söylüyosunyapıcak bişey yok, tekrar eski haline getirmemiz lazım burayı. hep beraber:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?