- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.321
Yasemin'ciğim son zamanlarda birkaç arkadaş gerçekten buraya üzüm yemeye mi geldi yoksa bağcıyı mı kovmaya geldi anlamakta zorluk çekiyorum. Sen-ben-mina-elab-gökçe-cecemm-minel diyar ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlar burada olacağız ki topic yine eski haline gelsin ve ciddi anlamda yardımlarımız olsun. Yeni gelinlerimiz olsun. Pireye kızıp yorgan yakmayalım. Bizler kendimizi biliyoruz ve amacımız da belli. Hadi herkes görev başına
Üzümünde bağı da size kalsın kızlar..bu şekilde düz mantık olarak devam ederseniz umarım yapamayan ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz..eski yeni diye ayrım yapmanız çok kırıcı..ben burda başardım diye yorum yaparken kimse gelin oldun demiyordu..daha fazla köstek olan benim yardım olma çabama karşı çıkan sizler..hazmedemeyen bana ters cevap verip kırıcı olan arkadaşlara da tek söyleyeceğim şey lütfen biraz empatiyi yardımlaşmanın önemli olduğunu öğrenin..yardıma ihtiyacı olan arkadaşları ada önereceğim tek şey kafanızda bitirin korkarak başarı olmuyor.yapabileceginiz her egzersizin başarısı yine sizde bitiyor.heyecanlanmadan hergün bi saatinizi ayırmaya çalışın..zar esniyor çünkü esneyince p..s daha kolay oluyor.ve inanın 3 gün önce yenen biri olarak görev olarak değilde zevke odaklı yapmayı düşününce bu muymuş diyeceksiniz.herkese sonsuz başarı ve sabırlar diliyorum..
ben sana kırıcı yorum yapmadım yapan varsa da görmedim, sana dediğim sadece egzersize yeni başlayan birine doktora git dersek olmaz dedim. doktor 3 günde çözer ama binlerce liranı da kaybedersin. zaten takıda elimize geçen 3 kuruşu doktora mı kaptıralım..kimsenin maddi durumu o kadar iyi değil burda. arabasını satanlar var sırf doktora gtmek için. biz de diyoruz ki doktora o kadar para kaptrmaktansa burda hep beraber el birliğiyle çözelim
sana gene diyorum doktordan öğrendiklerini paylaşabilirsin fakat doktor reklamı çok farklı bi olay.
eski yeni diye bişey yok, yardım etmeye gönüllü olan herkese kapı açık:13: umarım anlatabilmişimdir ben seni kıracak hiçbişey söylemedim
merhaba kızlar aranızda yeniyim daha doğrusu sessiz takipçilerdendim burda yazılanları okuyup başaranları gördükçe mutlu oldum cesaretim geldi yaklaşık 9 aydır evliyim ama bu dertten bir türlü kurtulamadım doktora gittim ama hiçbir işe yaramadı bana kalıplaşmış şeyleri söylemekten başka birşey yapmadı.ben bir türlü cesaret edipte parmak egzersizlerine başlayamıyorum bakmakta ve dokunmakta problemim yok ama iş parmağa gelince olmuyo artık bunu yenmek istiyorum beni anlayan birilerinin desteğine ve yardımına ihtiyacım var
Bende senin gibiydim ama zamanla parmak oraya giriyo simdi iki parmaktayim hala ben ins onuda geçerim cok istiyorum yenmeyi
Kesinlikle..zaten ilk girdiğinizde o güveni alıyorsunuz doktor Süleyman eserdağ inanılmaz bir güven aşılıyor size ve sonrasında tedavi aşama aşama başlıyor yapılamayacak birşey olmadıgını görüyorsunuz egzersizleri ayla hanımla yapıyorsunuz tekniğinizin gösteriyor konuşarak kendinizidaha da rahat hissediyorsunuz tıpkı ev ortamı sıcaklığı veriyo size sizinle beraber bisürü çift geliştiriyor diyolardıinanmıyordum kendim şahit oldum ve dedimki doğru yerdeyim.eger imkanınız varsa çoksamimi söylüyorum geciktirmeyin
Ben 8 aylık evliyim ve inanın olmadan olmuyorbütün psikolojim bozulmuştu ve binanda karar verdim ertelemek daha kötü biran önce harekete geçin ve bi adım atın inanın herşey biticek.çok kolay olacak siz bile inanamıcaksınız.en azından bi görüşün derim ben mutlu ayrılacağınıza gözüm kapalı evet diyebilirim
Dediğim gibi imkanınız varsa kesin çözüm derim ben kesinlikle gidin zaten 2.500 5000 arası tedavi.ertelemek daha sıkıntı değmez yani bunca eziyete.ben bi hafta önce karar verdim 5. Gün sonra gittim.3 gün içinde bitti.eşinle konuş atla git bitsin eziyet
Geçtiğimiz Perşembe tedaviye başladım hera klinikte sadece 3 gün sürdü..inanılmaz geliyor değil mi ? 8aylık evliliğimin sonunda başardım..4 gün öncesine kadar hiç ümidim yoktu başaramıcam dedim ama oluyormuş.yeter ki kendinize inanın.burdKi herkese şiddetle öneriyorum.isteyen herkese bu konuda yardımcı olabilirim.çaresiz değilsiniz kızlar çare siziniz..bunu sakın unutmayın..
Bende gittim birkaç doktora dediğiniz gibi sonuçsuz kaldı.hera klinikte tamamen kişiye özel terapiler var fallus ve davranışsal terapi.aparatlarla çalışıyorsun ama orada inanılmaz rahat oluyo yanında ayla hanım oluyo çünkü beraber tekniklerinde dana gösteriyor ev ödevlerin oluyo ve 3.günün sonundaherşey bitiyo.anlamıyorsun bile.ücrete gelince ben orta derece vajinismustum 4000tl ödedim.pahalı biraz ama değer daha önce gitseymişim diyorum şimdi.kesinlikle çözülecektirtedavi edemediği hasta yok çünkü.
Herzaman yardımcı olabilirim..fakatşunu söylemeliyim herkesin psikolojisi farklıdırkimi tek başına çözer kimi doktor takviyesi altında başarır.doktor son çare değil ilk çaredir bence.sonucta yapamasaydın gideceğin tek yer doktor olurdu..ben doktorum sayesinde başardm ve param son kuruşuna kadar helal olsun diyorum kendim aşamadım doktor bey ve ayla hanım sayesinde aştım.kimse kimseyi etkilemesin.bu kadar sıkıntıya destek olmamızlazım herkes kendi başına yapamıyor egzersizleri aparatları.
Kimsenin kimseyi bozduğu falan yok burda bi duralım bence..bu kadar insan aylardırsenelerdir dünyanın yöntemini deniyor.bebe yağı zeytinyağı bilmem neler..çözülemiyor ki insanlar medet umuyor kendi baslarına yapamıyolar ki bu kadar uzuyor.doktora gitmeden hallolmuyor bu iş..kimse parayıda cebinden tak diye çıkarıp vermiyor..eğer olacaksa mecbur ne yapalım ? Yıllarca aylarca bekleyene
Kadar bi sefer verirsin bilmem ne kadar ömür boyu rahatlatsın.ben çözemeyen arkadaşlara psikolojilerini yıpratmamaso adına doktora gitmelerini tavsiye ediyorum..senin yıprandın kadar bende yıprandım herkes kendi çektiğini bilir..ben sadece yardımcı olmak istiyorum..
İlk başta bende güvenmedim ama inanın çare arıyordum yüzde yüz falan çok cezbetti şansımı denemek istedim bellimde ben şanslıydım olumsuz yorum gitmeden bende okumuştum zaten asla o güveni almadan para bile vermezdim ilk gün ki tedaviden sonra olacağına inandım belkide kişiye göre değişebilir.ankara dışından gittim üstelik bulunduğum şehirde bu konuyla ilgilenen doktor yoktu.muhakkak memnun kalmayan da vardır ne diyim inşallah giden gidecek kim varsa memnun ayrılır oradan.başarı mektuplarını orada okuyunca yuh be dedim nasıl oluyo 8 yıllık evlisin ve 3. Gün..hatta ilk gün yenen bile vardı okuduklarımda..inanın samimiyetle söylüyorum ben çok memnun kaldım ve halloldu.imkanınız varsa deneyin olmazsa para iadesi var sanırım
terbiyesizliğin ve emir vermenin bi anlamı yok..burda benm gibi bisürü insan var kliniklere doktorlara gidip yenen..ben sadece faydası olur diye yazıyorum.lütfen üslubuna ve tarzına dikkat et.ne aşamalardan geçtigime sıra gelince sana verecek cevabım zaten olamaz.özelden yazan diger arkadaslara istedikleri kadar yardımcı olabilirim..bütün aşamaları gittigimde bende bilmiyordum zaten doktor sölemiyor beynine yer etmesin bilinçaltı ters tepmesin diye..burda emir cümlesiyle konuşana kadar rica etmesini öğren..
sana gerçek hasta olup olmadıgım konusundaki fikrini sormadım zaten..yardım isteyen arkadaşlara önerim oldu.hiçbir maddi amaç ve reklam amacı gütmeden insanlar burda birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyor.bunu aksini bu şekilde itham etmen çok çirkin.benim gitmeden önceki yazdıklarımda bu sitede hala..ileri gitmeyiniz lütfen..
baharcım ben gerçekten bu olaylar devam ederse girmemeyi düşünüyorum topiğe. ne yaptım da bilir kişi oldum anlamadım beni bilen bilir ben kimi kırmışım üzmüşüm şu zamana kadar. herkes birbiriyle yardımlaştı bu zamana kadar ama ben girmeyeli gerçekten çok değişmiş topik:26:
Baharcım sana son derece katılıyorum biz burda olacağız inşallahYasemin'ciğim son zamanlarda birkaç arkadaş gerçekten buraya üzüm yemeye mi geldi yoksa bağcıyı mı kovmaya geldi anlamakta zorluk çekiyorum. Sen-ben-mina-elab-gökçe-cecemm-minel diyar ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlar burada olacağız ki topic yine eski haline gelsin ve ciddi anlamda yardımlarımız olsun. Yeni gelinlerimiz olsun. Pireye kızıp yorgan yakmayalım. Bizler kendimizi biliyoruz ve amacımız da belli. Hadi herkes görev başına
evet kızlar doğru diyorsunuz bu aralar iş güç sınavlar vs derken hepimiz ara verdik.kaldığımız terden tam gaz devammmm
canım doktor tavsiye edebilirsin ama burdan sürekli doktora git diye tavsiye etme bence. Çok umutsuz vakaysa ya da kendi kendine başaramayacak derecedeyse tavsiye ediyoruz doktor. Yoksa dün de dediğim gibi burası kendi kendine halletmek isteyenlerin topiği:13:
tabi doktora giderek de yenen arkadaşlarımız oldu, karşı değiliz ama burda egzersize yeni başlayan ya da hiç başlamamış birine doktora git dersek olmaz. Doktorun yöntemlerini , uygulamalarını anlatabilirsin, ama sürekli doktora git dersen bu topikte kimse kalmaz umarım anlatabilmişimdir, kırılmanı istemem çünkü
bu topikte genelde herkes kendi kendine hallettiği için söylüyorum, tabi çok olumsuzsa durumu doktora gitmek gerekicek ki biz söylüyoruz zaten
Siz baya bilir kişi çıktınız ya garip hakikaten..ben doktora git derken vajinismus için demedim..vajinada problem varmı yokmu diye önerim oldu..anlamadan lütfen yorum yapma canım..ben ayrıca egzersizlerdende bahsettim başka bir arkadasa benim bu kadar yardımcı oluyo olmam niye sizi geriyo anlamıyorum ?
Evriim canım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın ?
bahar bitanem nasılsın
canımbenim yazdıgını görmemişdim kalp kalbe karşiymiş daha iyiyim bitanem sen nasılsın
Çok şükür canım iyiyim. Kendimi toparlıyorum Rabbimin izniyle. Artık yeni meleğe bedenimi ve ruhumu hazırlıyorum inş :)
Canım inan seni çok özledim. Sohbetini yardımlarını çok özledim. Sizleri gördükçe burda içimi huzur kaplıyor. Burası farklı biryer gerçekten. Seni daha çok görmek istiyorum.
canım arkadaşım artık toparlandım daha iyiyim daha fazla burda olacam ben çok özledim sizleri bu arada cecem ne yapdı haberin varmi
bitanem
Cecem yine aynı cecemmPazara kadar süre vermişti kendisine birdaha da haber alınamıyor
cecem yine aynı cecemmPazara kadar süre vermişti kendisine birdaha da haber alınamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?