- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.341
baharcım bu arada seni üzmek istemem ama bu basımıza gelen olayla ilgili konuşmak isterim sen
ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama benim doktorum fazla beklemene gerek yok dedi
ben başladım çalışmaya
yok bitanem konuşurken üzülmüyorum .ben konuşuyorum hep bu konuları. Konuştukça acılarım hafifliyor.
Bana doktorum 3 ay bekle dedi. Kontrolde herşeyim temizdi. Hiç kürtaj olmamış gibisin dedi. Ama kitabi bilgilere göre 3 ay diyoruz dedi. Ama sen 2 reglden sonra verdiğim tahlilleri yaptır sonra bakarız dedi. Ama ben belki 1.adetten sonra testleri yaptırıp doktora gidebilirim. çoğu arkadaşım 40 günden sonra başla çalışmalara diyor ama eşim doktoru dinleyelim diyor. Ben de folic asite tekrar başlayacaktım m unutmuştum bak onu
Senin haberlerini erkenden alıcaz demekki bitanem
baharcım ben gerçekten bu olaylar devam ederse girmemeyi düşünüyorum topiğe. ne yaptım da bilir kişi oldum anlamadım beni bilen bilir ben kimi kırmışım üzmüşüm şu zamana kadar. herkes birbiriyle yardımlaştı bu zamana kadar ama ben girmeyeli gerçekten çok değişmiş topik:26:
canım hoşgeldin nasılsın?
cnm bnm sen hiç canını sıkma,ilk ben yazdım bu kişiye polemik yaptım ve sözümün arkasındayım heradan biri reklam yapıyor,,hiç topiclerde yokken gelip ben herada çözdüm diyip doktor isimleri verip reklam yapmak amacı,o yüzden onun gibilere değil senin gibi yardımseverlere ihtiyacımız var bizim lütfen biryere gitmeyin bu arada aksam 9 cm muma gectim biraz yanma oldu ama giriyo harekette ediyo bakıcaz artık tavsiye vermek isteyenleri dinliyorum :)
merhaba herkese çıkışan arkadaş ben birkaç yazdığınızı aldım sende gör diye doktor tavsiye etmedim falan filan demişsin ama yukarıda özellikle bir kaç yorumunda doktor ilk çare demişsin ve doktorsuz çözülmez demişsin sonra arkadaşlar sana anlat deyince evet sağol anlatmışsın nasıl yendiğini yardımcı olmaya çalışmışsın da ama niye bu kadar tepkilere çıkışıyorsun ki sen doktorla yenmiş olabilirsin ama herkesin gücü yetmeyebilir ve zaten bu hastalık psikolojik burda bir yanlış kelime vaji hastalarını etkileyebiliyor şimdi sen yukarda dr ilk çare demişsin ya doktorla çözülür demişsin ya bu insanların bilinç altına yerleşir kendi kendine yenmeye çalışan arakdaşlar demekki dr olmadan yenemem diye düşünebilir ve buda onların zararına olur arkadaşlarda sana bunu anlatmak istedi özellikle YASEMİN çok güzel bir dille konuştuğu halde sen çok sert tepki vermişsin YASEMİN sayesinde bir sürü insan yenmiştir ve diğer arakdaşlarımın sayesinde de tabi ki sen burda ona çok tepki verdiğin için direk onu yazdım iki gündür okuyodum yazdıklarını ama arkadaşlarıma haksızlık yapınca dayanamadım ve cvp verdim yani burda senden önce çoğu kişi egzersizle yendi sanki dr farklı bişey mi yapıyo hayır egzersiz yaptırıyo aynı burdakileri bende ilk başlarda dr gittim ama baktım burdakilerin aynısını söylüyor birdaha gitmedim ve ben egzersiz yapmadan yendim burdaki kızların destekleriyle dr hiçte gerek kalmadı önemli olan inanmak sana kimse yardım etme demiyor bilgilerini paylaştın teşekkür ederiz ama böyle kızarak karşındakilere sert cvp vererek değil
hoşbulduk arkadaşim çok iyiyim sen nasılsın minacık
iyi akşamlar kızlar görüşmek üzere canınızı sıkmayın egzersize devam edin
hoşbulduk arkadaşim çok iyiyim sen nasılsın minacık
bende iyiyim tatlım.seni görmek ne güzel.napıyosun nasıl gidiyor?
cnm bnm sen hiç canını sıkma,ilk ben yazdım bu kişiye polemik yaptım ve sözümün arkasındayım heradan biri reklam yapıyor,,hiç topiclerde yokken gelip ben herada çözdüm diyip doktor isimleri verip reklam yapmak amacı,o yüzden onun gibilere değil senin gibi yardımseverlere ihtiyacımız var bizim lütfen biryere gitmeyin bu arada aksam 9 cm muma gectim biraz yanma oldu ama giriyo harekette ediyo bakıcaz artık tavsiye vermek isteyenleri dinliyorum :)
kızlaaar bende geldim sanırım sıkıntılar var yanlış yönlendirmeler gördüm..ben bu topic de elabla cecemle yaseminle ve diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlarımla yendim.. doktor kesinlikle şart değil..hatta doktorlara kızdım bana çok umutsuz konuşmuşlardı eşli tedavi olmadan asla olmaz diye ama burdaki arkadaşlarım yardım etti ve ben eşimin bile bilmediği şekilde yendim hala bilmez eşim nasıl yendiğimi..demem o ki DOKTOR ŞART VE ÖNEMLİ DEĞİLLL
bu arada kızlar iş güç sınavlar düğün den bu aralar girmedim ne var ne yok nasılsınız biliyosunuz ben yendim ama hala bişe anlamıyorum zaten eşimle çok problem yaşıyoruz 20 gündür birlikte bile olmuyoruz ne olacak böyle bilmiyorum ara verincede tekrar vaji olurum die korkuyorum ama olmayacam inşallah..anlayacağınız eşimle problemlerim var((
ama neden hala ilişkiden bişe anlamıyorum merak ediyorum bana yardım edermisiniz doktorlardan kıymetli arkadaşlarım??? :))))
merhaba evrimmmNe güzel seni görmek nerelerdesin
canımbenim sizleride görmekte çok güzel napim işte hayat bide topic bi acayip olmuş hayretle onu takip ediyorum
merhaba kızlar aranızda yeniyim daha doğrusu sessiz takipçilerdendim burda yazılanları okuyup başaranları gördükçe mutlu oldum cesaretim geldi yaklaşık 9 aydır evliyim ama bu dertten bir türlü kurtulamadım doktora gittim ama hiçbir işe yaramadı bana kalıplaşmış şeyleri söylemekten başka birşey yapmadı.ben bir türlü cesaret edipte parmak egzersizlerine başlayamıyorum bakmakta ve dokunmakta problemim yok ama iş parmağa gelince olmuyo artık bunu yenmek istiyorum beni anlayan birilerinin desteğine ve yardımına ihtiyacım var
ben de iyiyim canım, çok şükür. toparlamana sevindim inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız ve sağlıcakla kucağına alırsınsaol yasemincim anca toparlayabildim şükür sen nasılsın
olsun minacım, benim niyetim kötü değil arkadaşımızın da değil biliyorum ama iletişim sorunu var aramızdaevet canım durumlar biraz karışık.bu topic böyle şeylere pek alışık değil.işte bugün gergin geçiyor.yasmincik ya tatlım
ben de iyiyim canım, çok şükür. toparlamana sevindim inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız ve sağlıcakla kucağına alırsıninanıyorum ki olacak
olsun baharcım, benim niyetim kötü değil arkadaşımızın da değil biliyorum ama iletişim sorunu var aramızda
kız mina bencanım kafa karıştı iyice
düzelttimmmne bileyim aynen kafa gitti iyice hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?