Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok bitanem konuşurken üzülmüyorum .Ben konuşuyorum hep bu konuları. Konuştukça acılarım hafifliyor.

Bana doktorum 3 ay bekle dedi. Kontrolde herşeyim temizdi. Hiç kürtaj olmamış gibisin dedi. Ama kitabi bilgilere göre 3 ay diyoruz dedi. Ama sen 2 reglden sonra verdiğim tahlilleri yaptır sonra bakarız dedi. Ama ben belki 1.adetten sonra testleri yaptırıp doktora gidebilirim. Çoğu arkadaşım 40 günden sonra başla çalışmalara diyor ama eşim doktoru dinleyelim diyor. Ben de folic asite tekrar başlayacaktım m unutmuştum bak onu

Senin haberlerini erkenden alıcaz demekki bitanem

canım hayırlısı tabi bunu konuşmak biraz acı ama benim kendiliginden düşdügü için ve doktor içimin temiz oldugunu söyledi eger pskolojın hazırsa bekleme dedi bende beklememe kararı aldım hayırlısı ikimiz için canım arkadasım

cnm bnm sen hiç canını sıkma,ilk ben yazdım bu kişiye polemik yaptım ve sözümün arkasındayım heradan biri reklam yapıyor,,hiç topiclerde yokken gelip ben herada çözdüm diyip doktor isimleri verip reklam yapmak amacı,o yüzden onun gibilere değil senin gibi yardımseverlere ihtiyacımız var bizim lütfen biryere gitmeyin bu arada aksam 9 cm muma gectim biraz yanma oldu ama giriyo harekette ediyo bakıcaz artık tavsiye vermek isteyenleri dinliyorum :)

canım doktora gidebilir, isim de verebilir sorun o değil ama egzersize hiç başlamamış, buradan bizden medet uman insana da doktora git diyemeyiz , yol göstermek icap eder dilimiz döndüğünce benim içim rahat kimseye kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum:13:
bu arada 9 cm alman çok güzel 10 cm ve sonrası eş denemesi için idealdir, istersen bu gece bile başarabilirsin

Hekesin gücü yetmiyo die nie bana çıkışılıyor peki ? Ben kötü bişey mi dedim ? İnsanlar gittigi doktorları hep yazıyor bende paylaşmak istedim benm cevaplarıma bakana kadar bana nasıl bi dille yaklaşıldıgına bak durup dururken cıkısmadım ben kimseye.ben yendim herkes yensin istedim belki duymayan bilmeyenvardır.ben kendi kendime yapamadım egzersizleri ki gittim bunu niye bu kdr büyütüo insanların bilinçaltını sorguluyosunuz ? Bu sizlik bişey değil kusura bakmayın.herkes kendi basına yenemiyor faydası dokunur diye yorum yapıorum yanlış anlaşılıyor.benim mesjalarımı kopyalayıp bana efor sarfetmişsin canm ben söylediklerimin arkasndayım.yenemeyen arkadaslara yardımcı olmak istiyorum sizinle ilgilenmek değil.

Böyle insanların günahnı alırsanız hiç tanımadıgın biri hakkında yalancı derseniz Alah sizin gibileri görür canım.terbiyesizligin itham etmenin anlamı yok.

canım çok üzüldüm inşallah atlatırsınız problemleri en kısa zamanda
bu arada tekrar vaji olmazzsın merak etme, bitti artıkk:13:

hoşgeldin canım, nickin de çok gizemliymiş
dokunmada problem yoksa gerisi kolay merak etme, öncelikle su bazlı bi kayganlaştırıcı temin et ve serçe parmak tek boğumla başla, tek boğum yapman girişi anlamana yardımcı olacaktır, daha sonra 2 boğum ve tamamını almaya çalış eğer yapamazsan aparat da deneyebilirsin ama önce parmağı bi dene bakalım
korkma vajinanın içinde sinir ucu olmadığı için acı falan yok, sadece girişi iyi kavra yeter

saol yasemincim anca toparlayabildim şükür sen nasılsın
ben de iyiyim canım, çok şükür. toparlamana sevindim inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız ve sağlıcakla kucağına alırsın inanıyorum ki olacak
evet canım durumlar biraz karışık.bu topic böyle şeylere pek alışık değil.işte bugün gergin geçiyor.yasmincik ya tatlım
olsun minacım, benim niyetim kötü değil arkadaşımızın da değil biliyorum ama iletişim sorunu var aramızda

Son düzenleme:

kız mina bencanım kafa karıştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…