- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.361
amannnn canım ya şaka maka bi tarafa bover takma artık.
tamam bu arada ne güzel gene eskisi gibi toplaştık, çok sevindim, cecem best beray karamsar da olsa tam olcak
cecem demişken naptı o, nerelerde:44:
merhaba kızlar aranızda yeniyim daha doğrusu sessiz takipçilerdendim burda yazılanları okuyup başaranları gördükçe mutlu oldum cesaretim geldi yaklaşık 9 aydır evliyim ama bu dertten bir türlü kurtulamadım doktora gittim ama hiçbir işe yaramadı bana kalıplaşmış şeyleri söylemekten başka birşey yapmadı.ben bir türlü cesaret edipte parmak egzersizlerine başlayamıyorum bakmakta ve dokunmakta problemim yok ama iş parmağa gelince olmuyo artık bunu yenmek istiyorum beni anlayan birilerinin desteğine ve yardımına ihtiyacım var
cecemm biz kızcaz diye girmiyo galibacadı spora takıldı vajiyi unuttu iyice.
Arkadaşlar merhabalar nasılsınız? Nasıl gidiyor egzersizler. Bende eski bir vajinusmus hastasıydım ama burası sayesinde yendim çok şükür...
bi yenseydi de kurtulsaydı uzatmalı vajilimiz o bizim
darısı başımıza yaa biz de yenebilecek miyiz acaba? parmak girmiyo ya orası kapalı gibi sanki
tamam bu arada ne güzel gene eskisi gibi toplaştık, çok sevindim, cecem best beray karamsar da olsa tam olcak
cecem demişken naptı o, nerelerde:44:
valla artık yendim diye dönerde yoksa ona küseceğimi söylemiştim.onu için tabi takılmalarımız.yeneydi bi evrimden sonra yıkalım buraları. bir de hayal2011 vardı o ne yaptı ki hiç girmiyo iyidir inşallah
canım girmiyo kapalı diye bişey yok, bak aşağıdaki resimleri incele : kaslarımız kasıldığı zaman parmak nasıl da vajinanın içinde sıkışmış kalmış, ama 2. resimde gevşediğimizdeki haliyle parmak içerde hareket bile edebiliyor, orası boşluk ve kaslardan oluşuyor, sen kaslarını çalıştırmayı öğreniceksin egzersizlerle. önce başlıcaksın devamı gelicek
Eki Görüntüle 717136
aaa eskisi gibi toplaşmayın artık bizde varız :)) bende sizin yardımlarınızla yendim ama ne listede adım var ne de halay çekildi on günden fazla oldu yahu :) üstelik başta bilmediğim için halay olayını sesimde çıkmadı kimse de demiyor bu kızın halayı eksik kaldı :)) şaka bir tarafa ben önce Allahın izni ile sonra da bu sitedeki tüm yazıların desteğiyle geldim kendime.. herkes iyi ki var bu konu başlığı iyi var :)
aaa eskisi gibi toplaşmayın artık bizde varız :)) bende sizin yardımlarınızla yendim ama ne listede adım var ne de halay çekildi on günden fazla oldu yahu :) üstelik başta bilmediğim için halay olayını sesimde çıkmadı kimse de demiyor bu kızın halayı eksik kaldı :)) şaka bir tarafa ben önce Allahın izni ile sonra da bu sitedeki tüm yazıların desteğiyle geldim kendime.. herkes iyi ki var bu konu başlığı iyi var :)
kızlar iyi akşamlar kocacım gelmek üzere soframı kurayım yavaştan.öptüm sizi
tamam canım bi kaç gündür yapıyorum kegeli. faydası olur inş. ama yılmadan parmak egzersizini de yapıcam. 45 gün sonra başarı haberimi vermek istiyorum bende :)
canımmm senin halayın eksik mi kaldı kıyamam yaazaten ben de bayadır girmiyodum görmemiştim yoksa halay bizim geleneklerimizden :13: tabi ki sen de varsın biz eski devreler olarak baya duygulanıyoruz birbirimizi görünce o yüzden dedim
sana ve tüm yenen arkadaşlara gelsin halaylarrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123::119:
canımya epeydir yoktuk yada sayfalar ilerleyince görmemişizdir yoksa kasti birşey asla olamaz.ee hadi ben çekeyim:64:
minacım teşekkür ederim tabi ki bi kasıt aramadım :)) ohh halayım çekildi kahveler içildi ben kaçıyorum.. yarın yine görüşmek üzere.. hoşça kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?