Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

seni hepimiz anlıyoruz canım, burdaki herkes senin yaşadığını ya yaşadı yada şuan yaşıyor. hiç üzülme bence dokunman incelemen bunların hepsi büyük başarı.. dokunurken serçe parmağına bol jel sür ve dinlendirici bir müzik açarak yada tv karşısında dikkatini vaji..ya vermeden parmağını itmeye çalış.. birde komik gelebilir ama vajinanla konuşmayı dene :) ben konuşup rahatlıyordum üstelik aynadan bakarken beni bu duruma soktuğu için onunda üzgün olduğunu düşünüyordum sorunu çözmek için biz va..namla elele verdik, bana çok yardımı dokundu saolsun.. :) kegel egzersizlerini de ihmal etmeden ve dokunma parmak egzersizleri için her gün zaman ayırman önemli bana kalırsa.. olmadı diye bırakmamalı sıkı sıkı sarılmalısın bu işe hemde zevklee :) sanki görevmiş gibi değilde evliliğinizin güzel bir parçası olsun diye zevk için olsa mesela ne güzel olur :) birde eşim bana bazı iki üç akşamda bir benim kokusunu sevdiğim bir losyonla baştan aşağı masaj yaptı.. beni çok gevşetiyordu bu eşim de zevkle yapıyordu böyleleikle ten temasımız sürüyordu bazı akşamlarda önce ben ona masaj yapıyordum sonra o bana :)

darısı başımıza yaa biz de yenebilecek miyiz acaba? parmak girmiyo ya orası kapalı gibi sanki

canım girmiyo kapalı diye bişey yok, bak aşağıdaki resimleri incele : kaslarımız kasıldığı zaman parmak nasıl da vajinanın içinde sıkışmış kalmış, ama 2. resimde gevşediğimizdeki haliyle parmak içerde hareket bile edebiliyor, orası boşluk ve kaslardan oluşuyor, sen kaslarını çalıştırmayı öğreniceksin egzersizlerle. önce başlıcaksın devamı gelicek
Eki Görüntüle 717136

tamam bu arada ne güzel gene eskisi gibi toplaştık, çok sevindim, cecem best beray karamsar da olsa tam olcak
cecem demişken naptı o, nerelerde:44:

aaa eskisi gibi toplaşmayın artık bizde varız :)) bende sizin yardımlarınızla yendim ama ne listede adım var ne de halay çekildi on günden fazla oldu yahu :) üstelik başta bilmediğim için halay olayını sesimde çıkmadı kimse de demiyor bu kızın halayı eksik kaldı :)) şaka bir tarafa ben önce Allahın izni ile sonra da bu sitedeki tüm yazıların desteğiyle geldim kendime.. herkes iyi ki var bu konu başlığı iyi var :)

hayali gördüm bi kere ama hala yenememiş heralde, kurtulurlar inşallah en kısa zamanda:13:

tamam canım bi kaç gündür yapıyorum kegeli. faydası olur inş. ama yılmadan parmak egzersizini de yapıcam. 45 gün sonra başarı haberimi vermek istiyorum bende :)

canımya epeydir yoktuk yada sayfalar ilerleyince görmemişizdir yoksa kasti birşey asla olamaz.ee hadi ben çekeyim:64:

canımmm senin halayın eksik mi kaldı kıyamam yaa zaten ben de bayadır girmiyodum görmemiştim yoksa halay bizim geleneklerimizden :13: tabi ki sen de varsın biz eski devreler olarak baya duygulanıyoruz birbirimizi görünce o yüzden dedim
sana ve tüm yenen arkadaşlara gelsin halaylarrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123::119:

kızlar bu arada listeyi beste yapıyodu ama o da yoğun bu aralar baya, ben de hiç anlamam liste olayından, yapabilecek biri varsa yapsın ya da listesiz devam edelim beste gelince toparlasın

tamam canım bi kaç gündür yapıyorum kegeli. faydası olur inş. ama yılmadan parmak egzersizini de yapıcam. 45 gün sonra başarı haberimi vermek istiyorum bende :)

inşallah canım ben de bir ayda yenmiştim tabi daha kısa sürede de yenebilirsin
aklına takılan herhangi bişeyi sor burdan ben olmasam da burda olan arkadaşlarımız yardım eder
parmak egzersizlerine bi an önce başla bence, al bi kayganlaştırıcı erteleme daha fazla

ehhehe saolun kızlar halayımda tamamdır.. :) eee adettense yapmak lazım yoksa halaydan hiç mutlu olunur mu olunuyor valla :)) çok mutlu oldum canım :) tabi canım anlıyorum aranızdaki duygu sellerini :)

ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan zormuş.. arkadaş doktora gidip yenenlerdenmiş, keza ben de öyleyim.. hatta aynı kliniğe gidip yendim, çok şükür.. o gün benim için milattı, verdiğim ücretin ruh sağlığımın yanında lafı bile olmaz, aman aman zengin insanlar da değiliz. her neyse buradaki arkadaşlarıma hiçbir zaman illa doktor bu işi çözer, doktorsuz olmaz demedim. yani her doktora gidip yenen insan sanıldığı gibi reklam yapmıyor, başkaları da mutlu olsun diye klinik ismi veriyor. ben tüm kalbimle arkadaşın samimiyetine inanıyorum. sadece yanlış anlaşılmış. inanmayan arkadaşa da hak veriyorum. aynı durumu bende yaşamıştım, insan doğru karar vermekte zorlanıyor yine de emin olmadan kimseyi yanlış yönlendirmemek gerektiğini düşünüyorum. neticede çözüm sizde gizli, beyinde bitiyor inanın. egzersizlere ara vermeden, bıkmadan sabırla devam ederseniz, yenersiniz kızlar.. her zaman söylerim milyonlarca insan bunu yapabildiğine göre ne kadar zor olabilir ki.. kendinize güvenin, vajinanın içi bomboş sandığınız gibi bir duvar hiçbir zaman var olmadı, duvarı bizler yaratıyoruz, zihnimiz oyun oynuyor bize buna izin vermeyin lütfen.. rahat olmaya çalışın, elinizden geldiğince. artık kimse bu illetle uğraşmasın, rabbim herkesin yüzüne gülsün.. dualarım sizinle ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…