- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.381
inşallah canım ben de bir ayda yenmiştim tabi daha kısa sürede de yenebilirsin
aklına takılan herhangi bişeyi sor burdan ben olmasam da burda olan arkadaşlarımız yardım eder
parmak egzersizlerine bi an önce başla bence, al bi kayganlaştırıcı erteleme daha fazla
arkadaşlar yukarda doktor tavsiyesi falan gibi şeyler okudum .ben başıma geleni anlatmak istiyorum .ben ankara da bi kliniğe gittim ki ondan önce bi doktora muayene olmuştum.orada da muayene oldum yani muayene de hiç bir sıkıntım yoktu.hatta kendimde dokunabiliyordumm eşime de dokunduruyordum tek sıkıntı ilişkiye girme anında oluyordu.neyse uzatmayayım.oraya ne kadar old araştırmadan gitmişiz ve bana doktor kaçıncı derece olduğunu hatırlamıyorum en yüksek derece olduğumu falan söyledi.tabii benim moralim bozuldu.eşiminki de 4000 tl yi duyunca bozuldu:) ve inanın ilk ve son kez o zaman kavga ettik eşimle.biz hemen evimize döndk tabii ankaraya 5 saat falan uzağız.artık iyice moralim bozuldu.maddi durumumuz kötü değil ama eşim 4000 tl vermeyi çokk gereksiz buldu.bu aradaa ben samsunda bi psikolg buldum.yanlış anlaşılmasın doktor methetmek için söylemiyorum.ilk seans 200 tl 2.seans parasızmış neyse ama bana 1 ay sonraya gün verdi.tabii ben bu 1ayiçerisinde burayı keşfettim ve kegel egzersizlerine başladım bile.doktora gittiğimde bildiklerime şaşırdı zaten:)doktorumun ve kesinlikle bu topiğin sayesinde 2.seanstan sonra vajinismusu yenmiştim.hemde sadece 200 tl ye.gerçi doktor iki seansta bitiren ilk hastası olduğumu söyledi falan.tabii 2 seansta bitirmemin en büyük sebeplerinden biri de bu topik.buradaki herkestan Allah binlerce defa razı olsun.arkadaşlar hem doktora giden hemde topikten yardım alan bri olarak doktoru çokk gereksiz görüyorumm çünkü onlarda burada yazılanların aynısını söylüyor.paranıza yazık.Allah herkese en kısa sürede yenmeyi nasip eder inşallah.
biraz uzun oldu k.bakmayın.
Gece boyunca rüyalar gördüm eşimle birleşme yapabildiğime dair, sabah uyandığımda ise bu bir ruyaydı anladım 1 saat ağladım dayanamıyorum nolur gerçekleşsin artık
merhaba pakizecim, ben doktorların zaten bizim durumumuzu kötüye kullandığını düşünüyorum tabi hepsinin değilzaten çaresiz oluyoruz , o anda o 4000 tlyi bile gözden çıkarıyoruz ama ben bu topiği bulduğum gün doktor fikrini kafamdan atmıştım:13:
doktorla yenenlere de bişey demiyorum dediğin gibi dereceleri var bunun , kötü durumda olanlar tabi ki gitmeli ama biz burda kişinin durumunu bilmeden doktora yönlendiremeyiz di mi? bunu söylediğim için bilir kişilikle suçlandım:44:
Gece boyunca rüyalar gördüm eşimle birleşme yapabildiğime dair, sabah uyandığımda ise bu bir ruyaydı anladım 1 saat ağladım dayanamıyorum nolur gerçekleşsin artık
merhaba pakizecim, ben doktorların zaten bizim durumumuzu kötüye kullandığını düşünüyorum tabi hepsinin değilzaten çaresiz oluyoruz , o anda o 4000 tlyi bile gözden çıkarıyoruz ama ben bu topiği bulduğum gün doktor fikrini kafamdan atmıştım:13:
doktorla yenenlere de bişey demiyorum dediğin gibi dereceleri var bunun , kötü durumda olanlar tabi ki gitmeli ama biz burda kişinin durumunu bilmeden doktora yönlendiremeyiz di mi? bunu söylediğim için bilir kişilikle suçlandım:44:
ben de "artık dr a gitmeliyim" dediğim sıralarda buldum bu siteyi... ücretini de geçtim dr a o zamanlar böyle bir durumdan dolayı dr a gitmek zor geliyordu... son bir umut google a "vajinusmusu kendi kendimize yenebilir miyiz" yazdım ve işte ilk defa o andan sonra omuzlarımdaki yükün hafifleyeceğini hissettim...
dışarda hepimizin kendine göre kimlikleri ve ünvanları var ama sen bu sitede bilirkişisisin... sınavlarım bitti topicle daha iyi ilgilenebileceğim dediğim anda başka bi sıkıntı yaşadım ve elimde olmadan uzun süre giremedim biliyorsun, o sıra giremeyenlerin iyi kötü sebeplerimiz vardı... o zamanlarda ellerini uzatanların elini sen tuttun,sırf senin "yol göstermelerinle" yenenler var, buradan tanışıp dostluğunu kazandığım arkadaşlara da söyledim "Allah razı olsun hepimiz bi sebepten giremedik işte o anlarda o tuttu ellerinden" dedim.
burada önemli olan bu arkadaşlar... atlatanlar atlatmaya çalışanlara bütün içtenlikleriyle yardımcı olmaya çalışıyor... sebep mi? çekilen sıkıntıyı bi zamanlar bizim de çekmiş olmamız... ne demek olduğunu biliyor olmamız... vefa borcu duyuyor olmamız... insanlığın gereği bu değil midir? hayat o kadar tuhafki nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.. isteyen dr a gitsin, isteyen burda öğrensin, isteyen dr a gittikten sonra öğrendiklerini burrda paylaşsın... öyle veya böyle buraya gelen bu sıkıntıyı yenip gitsin... amaç bu bizler aracız...en güzeli madem o veya bu şekilde hepimiz burdayız, yüreklerimizin hakkını verip en iyisini yapmaya çalışmak...
ben 3 dr değiştirdim hiçbirinden fayda göremedim.çünkü onlar bu durumu yaşamadı bizi ne kadar anlayabilirlerki...
sonra burayı buldum ve benim gibi birçok kişi olduğunu gördüm bu beni rahatlattı yalnız değildim...gerçekten egzersizi yapanlar anlatıyodu.başta yapamam sandım ama sonunda oldu çok şükür.
bilir kişilikle suçlanmadın bence zaten bilir kişisin öle değilmi burda hepimiz tecrübeler kazandık bişeyler öğrendik.burda dr tavsiye etmek yerine egzersizi yapabileceği konusunda insanlara yardımcı olmak çok daha güzel...
eskilerden neredeyse bi sen varsın hergün yardımcı olan giremeyenlerinde eminim işleri vardır.
bende pc başına oturup saatlerce sizlere yazmak istiyorum ama olmuyo...
canım benim msn den yazdım sana bugün ne zamandır göremiyorum seni diyeolsun benim içim rahat bu konuda ben bu zamana kadar kimsenin kalbini isteyerek kırmadım, arkadaş da çok fevri davrandı, ben sanki ona kötü bişey demişim gibi, hatta kelimelerri o kadar seçerek kullandım ki anlatamam, nasıl yazayım da kırmayayım diye ben de aynı şeyi dedim doktora giden gider gitmeyen, gitmek istemeyen , maddi durumu olmayan burda kalır egzersiz yapar
ama arkadaşımız herkes yanlış bi o doğru gibi davrandı, anlamaya çalışmadı. ben ona halen diyorum ki tecrübelerinle burda gönüllü olarak yardımcı olabilirsin, ama sürekli doktor ismi klinik ismi söylemek ne kadar doğru hopefor'um:44:
canım çok çok geçmiş olsun, tebrik ederim. Allah başka keder vermesin[/QU
Amin canım cümlemize inş.
Lütfen benmle ilgili yorum yapmayın ve konuyu kapatın.kimsenin anlamasınıda beklemiyorum..yardımcı oLmak istemek sizlerin gözünde yanlışsa sizin tawrınızda kanımca yanlış.herşey karşılıklı.o yüzden benm tavsiyelerimi bu kadar uzatmayın..
canım yaseminA çok haklı.. hepimiz başardık sende başarabileceksin.. bizden neyin eksik hiç birşeyin üstelik çok şanslısın bence burda bu desteklere maruz kaldığın için :) bir an önce başla egzersizlere unutma incelemek dokunmak bunlarda egzersizin bir parçası herşey adım adım.. hepimiz korktuk ürktük vazgeçtik ama sonra vazgeçmekten vazgeçtik .. ve en doğrusu da buydu tabiki.. hadi bakalım tez zamanda sarıl egzersizlere biz burda bu kadar millet senin yanındayız daha ne olsun :))) hadi Allah yardımcın olsun..
doğru söylüyosunyapıcak bişey yok, tekrar eski haline getirmemiz lazım burayı. hep beraber:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?