Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Özel mesajatamıyorm burdan cvp vereyim.İnan benm bi derdim yok tek amacım yardımcı olmaktı bende kırıldım seninle derdim yoktu benm bana yalancı rklamcı diyrn arkadaşa kızdım.üstüne sende öyle diyince kötü hissettim bende ugrastım bu sorunla egZersizlerle aynı sıkıntıları bende yasadım.çok üzerime gelindi.

bak yavaş yavaş anlıyoruz birbirimizi. ben sana karşı agresif olmadım çünkü, reklamcı veya yalancı olduğunu da düşünmedim, aksine samimiyetine inandığım için dedim ki, doktora gittiysen doktorun isminden önce tekniklerini, neler önerdiğini, nasıl başardığını anlat
gerçekten yanlış anlaşılmalarla dolu bi gün

kızlarrrr dün 8 cm lik aparata geçtim biraz yanma oluyor ama çok az ne kadar süre sonra geçerim 10 cm ve üstüne tahmini bilen varsa yazsın lütfen bitsin istiyorum artık bir an önce:)çocuk istiyorumm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Ya ben yendiğimin ertesi günü hevesle paylaşmıştım bin pişman oldum.yok heradan görevli dediler bilmem ne..ne diye ugrasayım adamın bisürü reklamı yenmiş oldugu hastaları var bende oraya giderken bunları okuyarak bi umut diye gitmiştim.egzersizleride anlattm gün gün ne yapıldıgını.ben kötü niyetle bişey ypmadım ki dışladınız beni.sana sözüm degil ama bana yalancı reklamcı diyen arkadaşta çok büyük ahım var..benm çektigim sıkıntıları düşününce kalbim çok kırıldı..herkesin psikolojisi kötü burda yenen yenmeyen hep bi sınavdan geçti.en çokta kendi kendine savaştı.zaman zaman kimse anlamadı bu derdi.bu zor süreçte böyle cevaplara hiç gerek yoktu.bende tedavi olmadan önce biçok şey sordum sormaya calıstım..bunların hepsi sitede mevcuttur..ben bitek parmagımı sokabilioduö gerisi aylarca gelmedi aparat becerip yapamadım anlatabilicegim sadece o 3 günüm vardı ve anlattım açık açık.alan alır dediklerimi uygular.ama bidhaa lütfen bana yalancı reklamcı demeyin.

8 cm lik aparata bepanthen emla sür nefes verirken ittir 3 kere tak çıkar yap içindeyken O harfi yapmaya calıs ve en büyük aparata geçince sadece tak bacaklarını kapat 5 dakika bekle ama kremleri sürmeyi unutma 5 dk bekledikten sora sadece 3 kere tak çıkar ve bitti :) hemen geçebilirsin 10 cm bence.

Benimde sorunum bu iste adet duzensiligi var ne zamn olucam brlli degilki stresten oluyorum o yüzden simdi olmak üzereyim olduum gibi nasil kesebilirm

Benimde sorunum bu iste adet duzensiligi var ne zamn olucam brlli degilki stresten oluyorum o yüzden simdi olmak üzereyim olduum gibi nasil kesebilirm

Bende pcos hastasıyım ayriyetten bilirim düzensizliği.eger hafiften baslamıssa kanaman cok etki edecegini sanmıyorum.hiç alma ilacı o zaman zaten düzensiZ adetsen bırak şimdi ol rahatla.yada düzensizlik için ilaçlar var ben pcos oldugumdan kullanıyorum ona ragmen yine düzensizim çok zor sıkıntı yani.

Ya daha10 gun once bitmisti yokmu çaresi bunun bi doktor ginera onerdi ama bilmiyorum etkisi olurmu düzensizliğe

Ya daha10 gun once bitmisti yokmu çaresi bunun bi doktor ginera onerdi ama bilmiyorum etkisi olurmu düzensizliğe

İyice muayene olacaksın canm ultrasonla o zmn eger bitmişse stresten kanama olabilir B'nde İnan bAlayında olmuştu yapamıyorum dye ara kanamalarım olmuştu.istersen dedim ilacı bi doktora sorup kullanabilirsin faydası olur belki şuan

yaa kızlar biraz önce denedik eşimle p....sin bayağı yarısı girdi.en son 8 cm aparat denemstm.snra eşimle denedk.ama bi yerden sonra girmedi.egzersize devam mı etmeliym sizce.eşimle mi deneym bundan snra.

yaa kızlar biraz önce denedik eşimle p....sin bayağı yarısı girdi.en son 8 cm aparat denemstm.snra eşimle denedk.ama bi yerden sonra girmedi.egzersize devam mı etmeliym sizce.eşimle mi deneym bundan snra.

Canm egeryarısı girdiyse hepsigirer penisi sokmadan aparatı sok çıkar eger girmiyorsa tam bi büyük aparatla çalış aynı şekilde penisi almadan onu sok çıkar.

Ben 11 aydır vajiniydim. Bu siteyi cewap yazmadan sessizce takip edenlerdenim. Ben sadece parmak egzersizi yaptım 5-6 cm falan yaklaşık. Doktora gitmekten başka çaremiz yok demeye başlamıştı artık eşim. Ee haklıydı belkide ama onun bu kadar karamsarlaşıgını hissettiğim anda napıyorum bu kadar mı güçsüzüm dedim kendi kendime. Sitedeki çoğu yazıda "sadece koca bi boşluk arkadaşlar korkucak hiç bir şey yok " yazıyordu. Çoğu arkadaşımla sanki benim derdim değilmiş gibi konuştum da :) hatta bir arkadaşım vajiymiş yenmiş kendini anlattı bana . Yendıkten sonraki gün işe geldim ve rengim benzim attı demişti bana çok kötü acıdı dedi . Ve ben kendi kendimi daha da korkutmuş oldum yenmeye çalışırken . Ee kız nerden bilsin aynı sorun bende de war ama ben biraz bu konuları belkide tabu olarak gördüğüden anlatamazdım. Taki bugun bu mevzuyu sizin sayenizde çözene kadar arkadaşlar. Ben sessiz takipçinizim. Sadece yazılanları okuyup desteğinizle , parmak egzersizini bi kaç kez de olsa yaparak yendim . Ama asıl yenmeme yardımcı olan " KENDİ KENDİMİN PSİKOLOĞU OLABİLMEKTİ." Doktora sakın gitmeyin demiyorum tabiki ama kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız. Sorununuz vajinusmus ise çözümü inanın çok basit. Çünkü egzersizler zaten o bölgeyi gevşettiği için nasıl oldugunu anlamadım bile. Özelden mesaj yazarsanız destek olmaya çalışırm. Ama ne ben ne doktor ( sadece vajinusmussa ) bu sorunu çözmüyor. KENDİNİZ sadece KENDİNİZİ rahatlatın. İananın ben bacaklarımı kasmaktan yaklaştıramıodum bile. Ama bu son şansımdı doktora gıtmek ıstöemıodum ve 2. Tatilimizide bu şekilde geçirmeye niyetım yoktu. Hepinize bu samimi konuşmalarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Darısı başınıza ağrı sancı falan da hikayeeeee. Zaten egzersiz yapılarak genişleyen bi bölge mantıken kasılmıyor dert etmeyın ve cesaretinizi toplayın . Ben 6cm parmak egzerisizi ile yendim. Darısı başınıza. Pes etmeyin , BOL ŞANSSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…