- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.401
bu tartışmayı uzatmak istemiyorum, istediğin herkese tabi ki yardımcı olabilirsin. Ama kişilerin önceliklerini düşünmelisin, maddi durumlarını düşünerek yorum yapmalısın ya da doktor tavsiye edeceksen özelden veya başka bi topik açarak yardımcı olabilirsin. bu topiğin adı da gayet açık 'vajinismusu tecrübeleriyle yenenler'..
neyse ben uzatmamaktan yanayım, iyi akşamlar dilerim
Ya kizlar konu disina cikicam ama adet olamanak icin me ilaci kullanabilirim
Özel mesajatamıyorm burdan cvp vereyim.İnan benm bi derdim yok tek amacım yardımcı olmaktı bende kırıldım seninle derdim yoktu benm bana yalancı rklamcı diyrn arkadaşa kızdım.üstüne sende öyle diyince kötü hissettim bende ugrastım bu sorunla egZersizlerle aynı sıkıntıları bende yasadım.çok üzerime gelindi.
Primolut n kullanıcaksın
canım doktora gidebilir, isim de verebilir sorun o değil ama egzersize hiç başlamamış, buradan bizden medet uman insana da doktora git diyemeyiz , yol göstermek icap eder dilimiz döndüğüncebenim içim rahat kimseye kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum:13:
bu arada 9 cm alman çok güzel 10 cm ve sonrası eş denemesi için idealdir, istersen bu gece bile başarabilirsin
bak yavaş yavaş anlıyoruz birbirimizi. ben sana karşı agresif olmadım çünkü, reklamcı veya yalancı olduğunu da düşünmedim, aksine samimiyetine inandığım için dedim ki, doktora gittiysen doktorun isminden önce tekniklerini, neler önerdiğini, nasıl başardığını anlat
gerçekten yanlış anlaşılmalarla dolu bi gün
kızlarrrr dün 8 cm lik aparata geçtim biraz yanma oluyor ama çok az ne kadar süre sonra geçerim 10 cm ve üstüne tahmini bilen varsa yazsın lütfen bitsin istiyorum artık bir an önce:)çocuk istiyorumm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Peki bu ilac nasil kullaniliyo adetliyken kullanabilir miyim cvp icin tsk ederim :)
yenen arkadaşlar peki kaç cm de yenebildiniz?
Adetliykrn degil canm bende suan kullanıyorum tedavi olcam diye başladıö hala devam ediyoruö tam anlamıyla birleşmeden sonra bırakıcam.günde 3 kere alıcaksın adetten 3 5 gün önce kullanman daha iyi yoksa kanama olabilir.
Benimde sorunum bu iste adet duzensiligi var ne zamn olucam brlli degilki stresten oluyorum o yüzden simdi olmak üzereyim olduum gibi nasil kesebilirm
Bende pcos hastasıyım ayriyetten bilirim düzensizliği.eger hafiften baslamıssa kanaman cok etki edecegini sanmıyorum.hiç alma ilacı o zaman zaten düzensiZ adetsen bırak şimdi ol rahatla.yada düzensizlik için ilaçlar var ben pcos oldugumdan kullanıyorum ona ragmen yine düzensizim çok zor sıkıntı yani.
Ya daha10 gun once bitmistiyokmu çaresi bunun bi doktor ginera onerdi ama bilmiyorum etkisi olurmu düzensizliğe
yaa kızlar biraz önce denedik eşimle p....sin bayağı yarısı girdi.en son 8 cm aparat denemstm.snra eşimle denedk.ama bi yerden sonra girmedi.egzersize devam mı etmeliym sizce.eşimle mi deneym bundan snra.
Canm egeryarısı girdiyse hepsigirer penisi sokmadan aparatı sok çıkar eger girmiyorsa tam bi büyük aparatla çalış aynı şekilde penisi almadan onu sok çıkar.
kızlarrrr dün 8 cm lik aparata geçtim biraz yanma oluyor ama çok az ne kadar süre sonra geçerim 10 cm ve üstüne tahmini bilen varsa yazsın lütfen bitsin istiyorum artık bir an önce:)çocuk istiyorumm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
önce aparatı denedm çıkarınca p...si soktu eşim zaten cnm.biraz daha kalın bi aparat deneym o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?