- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.421
çok sağolasın sen ve bu zamana kadar bu soruma cevap veren arkadaşlar.. insanın içini rahatlatmak böyle bişey olmalı.. sizi tanımadan görmeden seviyorum :) kaderdaşlarım, aynı yolun yolcusu olduğum arkadaşlarım benim iyi ki varsınız kızlar, en büyük destek sizsiniz.. :)
kızlaaar bende geldim sanırım sıkıntılar var yanlış yönlendirmeler gördüm..ben bu topic de elabla cecemle yaseminle ve diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlarımla yendim.. doktor kesinlikle şart değil..hatta doktorlara kızdım bana çok umutsuz konuşmuşlardı eşli tedavi olmadan asla olmaz diye ama burdaki arkadaşlarım yardım etti ve ben eşimin bile bilmediği şekilde yendim hala bilmez eşim nasıl yendiğimi..demem o ki DOKTOR ŞART VE ÖNEMLİ DEĞİLLL
bu arada kızlar iş güç sınavlar düğün den bu aralar girmedim ne var ne yok nasılsınız biliyosunuz ben yendim ama hala bişe anlamıyorum zaten eşimle çok problem yaşıyoruz 20 gündür birlikte bile olmuyoruz ne olacak böyle bilmiyorum ara verincede tekrar vaji olurum die korkuyorum ama olmayacam inşallah..anlayacağınız eşimle problemlerim var((
ama neden hala ilişkiden bişe anlamıyorum merak ediyorum bana yardım edermisiniz doktorlardan kıymetli arkadaşlarım??? :))))
teşekkür ederim arkadaşım
tamam bu arada ne güzel gene eskisi gibi toplaştık, çok sevindim, cecem best beray karamsar da olsa tam olcak
cecem demişken naptı o, nerelerde:44:
hoşgeldin canım, nickin de çok gizemliymiş
dokunmada problem yoksa gerisi kolay merak etme, öncelikle su bazlı bi kayganlaştırıcı temin et ve serçe parmak tek boğumla başla, tek boğum yapman girişi anlamana yardımcı olacaktır, daha sonra 2 boğum ve tamamını almaya çalışeğer yapamazsan aparat da deneyebilirsin ama önce parmağı bi dene bakalım
korkma vajinanın içinde sinir ucu olmadığı için acı falan yok, sadece girişi iyi kavra yeter
hoşbulduk canım uzun zaman oldu üye olalı o an aklıma ilk gelen şeyi yazdım :) sonradan öğrendim ki değişmiyormuş.
önceleri dokunamıyordum bile artık onda problemim yok ama parmak egzersizleri beni zorluyo kasılıyorum çok bir kaç sefer eşim denedi ve olduğunu söledi ben anlamadım gerçekten ama kendim yapmaya bir türlü cesaret edemiyorum çalıştığım için gündüz pek fırsat bulamıyorum ama akşam denemelere başlıycam inşallah olur:18:
seni hepimiz anlıyoruz canım, burdaki herkes senin yaşadığını ya yaşadı yada şuan yaşıyor. hiç üzülme bence dokunman incelemen bunların hepsi büyük başarı.. dokunurken serçe parmağına bol jel sür ve dinlendirici bir müzik açarak yada tv karşısında dikkatini vaji..ya vermeden parmağını itmeye çalış.. birde komik gelebilir ama vajinanla konuşmayı dene :) ben konuşup rahatlıyordum üstelik aynadan bakarken beni bu duruma soktuğu için onunda üzgün olduğunu düşünüyordum sorunu çözmek için biz va..namla elele verdik, bana çok yardımı dokundu saolsun.. :) kegel egzersizlerini de ihmal etmeden ve dokunma parmak egzersizleri için her gün zaman ayırman önemli bana kalırsa.. olmadı diye bırakmamalı sıkı sıkı sarılmalısın bu işe hemde zevklee :) sanki görevmiş gibi değilde evliliğinizin güzel bir parçası olsun diye zevk için olsa mesela ne güzel olur :) birde eşim bana bazı iki üç akşamda bir benim kokusunu sevdiğim bir losyonla baştan aşağı masaj yaptı.. beni çok gevşetiyordu bu eşim de zevkle yapıyordu böyleleikle ten temasımız sürüyordu bazı akşamlarda önce ben ona masaj yapıyordum sonra o bana :)
Canım merhaba hoşgeldin...
Eğer eşinle beraber egzersiz yapabiliyorsan devam et. eşinin 2 parmağını da rahat bir şekilde alabildiğin zaman eş denemesine geç canım. Eş parmağı ile egzersiz yapan arkadaşlar çabuk yendiBizler de çalışıyoruz ve akşamları egzersizlerimizi yaparak bu vajiden kurtulduk. Aksatmadan düzenli olarak hergün egzersizleri yaparsan çok kısa sürede bu işi bitirirsin
merhaba
benimde vajinismus problemim var.Vajinanin yolunu bilmedigim icin parmak egzersizi yapmaktan
korkuyorum.
cuma gunu vajinal ultrasona girmem gerekiyor ve gecen hafta denedik doktorumla basaramadim.
vajinaya parmagimi sokmaya calistigimda hangi yone gitmem gerektigini bilemiyorum.
iceri ama yukarimi asagiyami yada nereye?
bana bu konularda ve egzersizler konusunda cumaya kadar yapabilecegim ne varsa yardimci olabilirmisiniz.
1 senedir var bu sorun ve ustune gitmedikce buyuyor.
simdiden tesekkurler.
sevgili arkadaşlar 6 aylık evliyim ama eşimle hiç ilşki yaşamadım ve hamileyim.doktora da gittim istek dışı kasılma dedi. bana yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba canım.
Öncelikle ilk sayfadaki kegel egzersizlerini oku ve hemen uygulamaya başla. Daha sonra kendine su bazlı kayganlaştırıcı temin et ve egzersizlere başla. Öncelikle ıkın ve ıkındıkça vajinanın açıldığını gör. Daha sonra serçe parmağını ve vajiyi jelleyerek almaya başla. Vajinanın yönü popoya doğru canım. Hafif aşağıya doğru. Parmağını aldıktan sonra içeride hareket ettirdiğin zaman yönünü daha iyi anlayacaksın zaten. Hadi egzersizlere başla ve takıldığın yerde hemen buraya yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?