Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun benim psikolojim altüst oldu bu dert yüzünden.doktora gittim olmadı.eksersizler nasıl yapılcak bana anlatırmısınız.teşekkürler

ne demek herzaman yardımcı olurum...bu derdi ancak yaşayan anlıyor bizi bizden başkası anlamaz Allah başka dert vermesin canım...

mrb bende vajiliyim sayfanın sessız takıpcılerındenım bir kac kere parmak egzersızıne basladım fakat pek egzersıze zaman ayırmadım acıkcası bır bogum bıle gırdıremıyodum dun aksam bı cesaret parmak egzersızıne baslamak ıstedım işaret parmagını ıkıncı boğuma kadar aldım hemen ardından bı cesaret parmagımı kus ısaretı yaptım ondada gayet ıyı oldu ama ısaret parmagım ıle orta parmagımı yan yana getırıp o sekılde deneyınce yanma olusuyo es denemsınde daha cok canım yanıyo ve ızın veremıyom cok karısık oldu ama umarım bende bunu asarımm rabbımın ıznıyle

hoşgeldin nerelerdesin kaçak canım eşinle sorunlarını inşallah aşarsınız ama merak etme vaji bir daha olmazsın ilişkiden bişey anlamanda sana bağlı canım kendini odaklaman lazım yani görev gibi görmemen lazım sen önce eşinle aranı düzelt kız ne demek 20 gün küs kalınır mı olmaz böyle

teşekkür ederim arkadaşım

rica ederim canım ben sadece sana yapılan haksızlığa dayanamadım seni biliyorum çünkü başkası da olsaydı dayanamaz yazardım yine haksızlığa gelemem belki o arkadaşta yanlış anlaşıldı ona kim yalancı demişse ona kızdı ve sana patladı neyse olur böyle vakalar vajililer yakalar

premature ve bernaaa ve ismini hatırlamadığım yeni gelinler varsa hepinizin gözü aydın Allah başka dert vermesin

hoşbulduk canım uzun zaman oldu üye olalı o an aklıma ilk gelen şeyi yazdım :) sonradan öğrendim ki değişmiyormuş .
önceleri dokunamıyordum bile artık onda problemim yok ama parmak egzersizleri beni zorluyo kasılıyorum çok bir kaç sefer eşim denedi ve olduğunu söledi ben anlamadım gerçekten ama kendim yapmaya bir türlü cesaret edemiyorum çalıştığım için gündüz pek fırsat bulamıyorum ama akşam denemelere başlıycam inşallah olur:18:

Canım merhaba hoşgeldin...

Eğer eşinle beraber egzersiz yapabiliyorsan devam et. eşinin 2 parmağını da rahat bir şekilde alabildiğin zaman eş denemesine geç canım. Eş parmağı ile egzersiz yapan arkadaşlar çabuk yendi Bizler de çalışıyoruz ve akşamları egzersizlerimizi yaparak bu vajiden kurtulduk. Aksatmadan düzenli olarak hergün egzersizleri yaparsan çok kısa sürede bu işi bitirirsin

canım sağolasın söylediklerini deniyeceğim özellikle vajinayla konuşma fikri hoşuma gitti :)inşallah ben ve benim gibi arkadaşlar sizinde desteğinizle ve yardımlarınızla en kısa sürede çözeriz bu sorunu

merhaba canım hoşbulduk evet eşim olduğunu söledi ama ben anlamadım kendimde parmak egzersizlerini yapmak istiyorum ki oraya bişey girebildiğini göreyim :)sanki öle kafam rahatlıycak ama baktım olmuyo dediğin gibi eşimle egzersizlere devam edicem .bugüne kadar hep erteledim aksattım ama artık bitsin bu işkence istiyorum

Kızlar bi sorunum var ! Şimdi doktordan geliyorum ve vjinam enfeksiyon kapmış dedi doktor şok oldum çünkü denemelerden sonra tertemiz yaparım vajinami dedim vajina dokun hassas dedi zaten geç adet goruyorum işte enfeksiyon için fitil verdi benim durumunda yaşayanlar vardı sanırım başka onerebilecginiz birşey varmı bana arkadaşlar kafam çok karışık bu arada kimse aklından kötü birşey geçirmesinin çünkü herkesin yapısı farklı karamsarlığa düşmeyin sakin ! ! ! Bu beladan hep birlikte kurtuacagiz allahın izniyle.

merhaba
benimde vajinismus problemim var.Vajinanin yolunu bilmedigim icin parmak egzersizi yapmaktan
korkuyorum.
cuma gunu vajinal ultrasona girmem gerekiyor ve gecen hafta denedik doktorumla basaramadim.
vajinaya parmagimi sokmaya calistigimda hangi yone gitmem gerektigini bilemiyorum.
iceri ama yukarimi asagiyami yada nereye?
bana bu konularda ve egzersizler konusunda cumaya kadar yapabilecegim ne varsa yardimci olabilirmisiniz.
1 senedir var bu sorun ve ustune gitmedikce buyuyor.
simdiden tesekkurler.

Merhaba canım.

Öncelikle ilk sayfadaki kegel egzersizlerini oku ve hemen uygulamaya başla. Daha sonra kendine su bazlı kayganlaştırıcı temin et ve egzersizlere başla. Öncelikle ıkın ve ıkındıkça vajinanın açıldığını gör. Daha sonra serçe parmağını ve vajiyi jelleyerek almaya başla. Vajinanın yönü popoya doğru canım. Hafif aşağıya doğru. Parmağını aldıktan sonra içeride hareket ettirdiğin zaman yönünü daha iyi anlayacaksın zaten. Hadi egzersizlere başla ve takıldığın yerde hemen buraya yaz

sevgili arkadaşlar 6 aylık evliyim ama eşimle hiç ilşki yaşamadım ve hamileyim.doktora da gittim istek dışı kasılma dedi. bana yardımcı olursanız sevinirim

sevgili arkadaşlar 6 aylık evliyim ama eşimle hiç ilşki yaşamadım ve hamileyim.doktora da gittim istek dışı kasılma dedi. bana yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba canım hoşgeldin.

Rabbim sağlıklı-sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

Bizden nasıl bir yardım bekliyorsun canım anlayamadım. Hamile iken vajiyi yenmek mi istiyorsun açıklar mısın?

cok tesekkur ederim.umarim faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…