Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:

bende öle ümit ediyorum inşallah bir daha öle olmaz çok ağrım olmuştu bende iş güçten çok giremiyom girdiğimdede öle soran olursa bişeyler yazıyom yardım amaçlı öle işte

ben de vajinusmus olduğumu düşünüyorum.Eşimle evleneli 2 ay oldu ve biz toplam şimdiye kadar 2 kere ilişkiye girebildik. İlk zamanlar hiç girmemiştik. Sonraları bu steyi takip ediyordum fakat bir türlü üye olamıyordum. Sitede birileri pomad ve antiglengeln midir? öyle bir şey yazmıştı. onunla denedik ve oldu demişti.Ben de zaten kaybedecek bir şeyim yok her zamanki eczanemden alayım ve deneyim demiştim. Hakkaten o gece yani evlendikten 1 ay sonra onları sürünce ilişkiye girebildik. Eşim daha önceleri duvara vursam duvar delinir diyordu. Yalnız yaptıktan sonra biraz ağrım oldu. Daha sonra 1 kere daha yaptık ama bu sefer daha zor oldu. Yine zorlama yolu ile onları sürdükten sonra yapabildik. Yalnız yine ağrım oldu ve biraz da kanamam oldu. Sanki kızlık bozulmuş gibi. Zorlamadandır diye düşünüyorum. Bir de her seferinde eşimde söylüyor biz bu kremle falan mı? yapacağız. Ayrıca internette bir dr ismi veriliyor. Gerçekten de gidenlerin yorumları çok güzel ama çok pahalı bunu ödeyecek gücümüz de yok.

canım anladığım kadarıyla sen ilişkiye girmişsin vaji olduğunu düşünme vaji olan hiç yaklaştırmıyor bile sen kendini kastığın içindir zorlanman kanaman falan ondan olmuştur kendini rahat bırakırsan ve doğru yöne doğru ittirirseniz vajinin içi kocaman boşluk ayrıca kremlere gelince onları duymadım ama bende ilk bir iki denememde emla diye bir krem sürmüştüm ve sonra bıraktım kendimi hazır hissedince yani sürekli kremle yapmanı gerektirmez yeterki rahat ol kasma çünkü sen ilişkiye girebilmişsin sonuçta baktın olmuyor egzersiz yapmaya başla faydası olacaktır canım burda herkes egzersiz yaparak yendi ama sen vajinusmus değilsin senin ki korku kasma

arkadaşlar ben evleneli 8 ay oldu ama eşimle ayrı şehirlerdeydik 2 aydır da eşimin yanındayım. canım çok acır diye zar yırtılırken korkuyorum.aslında çok acımıyo diyolar ama hala ilişkiye cesaret edemiyorum o an geldiğinde korkuyorum sonraya erteliyorum sizce ben vajinismuslu muyum?eczacıya gittim korkuyorum diye atarax diye bi sakinleştirici ve kayganlaştırıcı jel kullan dedi ama başaranlar ne kullandı?araştırmadan ilaç kullanmak da istemiyorum eşim de zamanla geçer diyo ama ben kafamda daha fazla büyütmeden yenmek istiyorum

inşallah dediğin gibidir. Hatta 2.ilişkiye girdiğimizde ilk başlarda çok zor oldu. Fakat daha sonra baktım bacaklarım kendiliğinden yumuşamaya yani relax olmaya başladı. Daha sonra da ilişkiye girebildik. Ama bu durum çok kötü ya.

hoşgeldin canım, öncelikle o kayganlaştırıcıyı al, egzersizlerde çok yadımı olacak.
zaten vajinismus hem kasma hem erteleme hastalığı, egzersizlere bi an önce başla, serçe parmağına bol jel sür ve tek boğum almaya çalış bakalım bugün, hem girişi iyice kavrarsın, girerse 2 boğum ilerlet

canım sen vaji değilsin korkma:13:
vaji olsaydın vücudun hiç bir şekilde ilişkiye izin vermezdi, ama sen 2 kere yapmışsın
ilişkiye yeni başladıysan alışma sürecinde olduğundan kendini kasman normal ama tabi penis içindeyken yumuşuyor kasların benim de öyle, bu dönemi atlatınca her şey daha güzel olcak emin ol

canım onlar nedir hiçbir fikrim yok ama onlara değmen imkansız bence ne bileyim ben hiç öyle bişey hissetmedim de

canım bak kendinde dedin relax olunca demekki olabiliyor yani sen vaji değilsin sadece kasmak senin sıkıntın ve zaten daha 2 defa girmişsin zamanla düzelir merak etme sadece rahat olmaya bak çok şükür ki vaji değilsin çok sevindim buna

adetliyken yapamam ama şu an araştırma yapıyorum kim hagi jeli ilacı antidepresan vs. kullanmış diye :)

ilişki yaşadıktan sonra ertesi günlerde çok ağrı acı kanama vs. oluyor mu? mesela ben ilişkiye girdikten sonra ertesi gün sabah işe gidemem diye de korkuyorum arkadaşlarım tarafından anlaşılmasından falan korkuyorum

Canım ilişkide ağrıda acıma da öyle bahsedilen aman aman bir kanamada olmuyor. Onların hepsi şehir efsanesi. İlişkide giriyorsun ve hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyorsun inan bana bukadarcık

adetliyken yapamam ama şu an araştırma yapıyorum kim hagi jeli ilacı antidepresan vs. kullanmış diye :)
canım ben okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını kullanmıştım eczanelerde bulabilirsin, başka ekstra bi ilaça gerek duymadım
kız yok daha neleeerrröyle bişeyin imkanı yok, gayet rahat bi şekilde normal hayatına devam ediyosun , kanama falan da olmuyor canım, sakın korkma, ben de korkardım üstüne oturamazsın 3 gün demişlerdi bana da ama yendiğimde hepsinin saçmalıktan ibaret olduğunu anladım!

Hamile iken egzersiz yapman sakıncalı olabilir. Doktorunla görüş canım. Eğer herhangi bir problem olmaz derse ona göre başlarsın sende. Ama bence egzersiz yapmadan yenmen gerekecek sanırım.

egzersiz yapmadan nasıl yenebilirim ki bilmiyorum 5 aylık hamileyim zaman zaman eşimle bile tartışıyoruz olmuyor ne yapabilirim çaresizim eşim doğumdan sonra normalleşir diyor ama ben korkuyorum. doğumdan sonrada olmazsa ben ne yaparım bilmiyorum. mucize bir şekilde hamile kaldım. demek bununda bir sebebi var diye düşünüyorum.

canım doğumdan sonra başla sen egzersizlere, şimdilik riskli şeyler yapma, eşine de söyle egzersiz yöntemleri var diye doğuma kadar birazcık daha sabredin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…