- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.661
kizlar galiba gelin oldumm eger buysa cok kolaymiskan gelmedi.esim girdi dedi tam.bende baski hissettim.dur dedim durdu.ama iceri girdini hissetmedim.öylemi oluyor? baskiyi hissettim ama aci yoktu.bide kan gelmedi.esim 2. kez girim dedi emin olmak icin.yine baski hissetim sadece.ama iceri girdini hissetmedigim icin oldumu olmadimi saskinim :)) ama git gel yapmadi orda acirmi bilmiom cesaret edemedimm??
şu anda gözlerim dolu dolu ve bu mutluluğu sizinle de paylaşmak istedim harika bişey oldu ben gelin oldum hemde sıfır acı çok az baskıyla burdaki bütün arkadaşlara dua edicem inşallah en kısa zamanda darısı başınıza diye canlarım benim sizi çok seviyorum sizlerin yazdıkları olmasa cesaret edemicektim allah razı olsun rabbim bi daha göstermesin ...
inanırmısın "çapı" cevabından sonra günlerce ne foruma baktım ne bişe yaptımkendi kendime düşündüm durdum cnm ya kocaman portakal gibi bişe nasıl yaparım öle egzersiz diye
eşim dün akşam bi karar ver doktora mı gidicez kendimiz mi aşıcaz bu sorunu yrn akşama kadar zaman sana dedi(( tabi ki beklediği cevap ben kendim aşıcam bunu (maddi açıdan okadar büyük bi külfeti kaldırcak durumda değiliz), ama diğer yandan artık birbirimize karşı acayip kırıcıyız,sürekli kavga ediyoruz.tek sebep bu olabilr mi bunu bile bilmiorum.kafam çok çok çoook karışık
inşallah Rabbim bu sorunu yaşayan herkesin de benim de yardımcısı olsun en yakın zamanda çözelim şu illeti...
okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.
sevgilerimle
merhaba;ben daha dün yendim vajinismusu! son 24 saattir düşünüyorum o anı ve bu kadar kolay olduğuna inanamıyorum.herşey ama herşey kafanın içinde,vajinanda hiçbir sorun yok,buna inan.çoooook uzun zamandır korktuğum,sürekli ertelediğim bu sorun aslında denediğin ilk günde bile aşılabilir.doktora gittim ama devlet hastanesi olduğu için maalesef gereken ilgi ve bilgiyi bulamadım.ama o ziyaretten sonra eşim bilgi değil paylaşımları araştıralım dedi ve burayı bulduk.şükürler olsun! benim eşim gerçekten çok yardımcı oldu.bu başlık altında yazan onlarca sayfayı ilk o okudu sabırla ve beni motive etti.yazılan yöntemlerden parmak egzersizi bana önce itici geldi ama başka bir nesne daha tuhaftı.eşim hadi yarım saat deneyelim dedi,gidebildiğimiz yere kadar gideriz,kaybedecek bir şey yok!-aslında kaybolan uzun zamanlar var-ama şimdi pişmanlıkları değil gerçeği yaşamak daha doğrubenim için! ilk önce ameliyatlarda kullanılan jellerden aldık ve dün o jelle vajinayı rahatlattım. eşim beni yönlendirdi hep.önce serçe parmağı ittim ve hiç ağrı yoktu.sonra devam ettim itmeye ve ilk boğumda bir süre bekledim ardından ikinci boğumdaydım! hiç zorlanmadan devam ettim bu sırayla ve orta parmağa geçtim bi süre sonra .onunla daha çok hissettim vajina içini ve bu beni rahatlattı yani heryerimize dokunmak gibi doğalmış!sonra iki parmak denedim tabi bu arada eşimle farklı konuları konuşuyorduk buda rahatlamama yardımcı oldu.hafif müzik çalması da yardımcı oluyor.iki parmaktan sonra eşimle deneyelim dedik ve yavaşça ,bekleyerek bunu başardık! BAŞARDIK!
ayrıntı vermeyi özellikle istedim çünkü ben özelden birileriyle konuşmaktan bile çekiniyordum ve sadece genel sayfada ne varsa onları okuyordum.umarım biraz da olsa yardımcı olmuşumdur.
o pozisyonu da denedim bi türlü yapamadık ben alttayken çok daha rahat güvende istiyorum. Eşimin p. içeri girdirmesini istiyorum bi türlü yeri bulamıyor( bazen arada yer bulunuyor sonra tekrar dışarda kalıyor. Dün eşim ilk defa dedi şu bi alamadın içine dedi bi tuhaf oldum. moralim bozuldu duşa girdim. Sırtım dönükte denedim yapamadım tam nasıl olacak ben evleneli 1 ay 1 hafta oldu (
ya harikasın rozelin inanamıyorum gerçekten, bu kadar erken yenmeni beklemiyodummmm , çok tebrik ederim Allah başka dert vermessinn, bi daha kötü günler göstermesin inşallah
yaseminnnnnnnnnnnn oldu ya oldu ama varya sen bana dedinya sen yakında gelin olursun demiştin 3.parmağı da alınca işte o zman ben acaip gaza geldim çok sağol herşey rüya gibiydi Allahıma şükürler olsun
okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.
sevgilerimle
merhaba;ben daha dün yendim vajinismusu! son 24 saattir düşünüyorum o anı ve bu kadar kolay olduğuna inanamıyorum.herşey ama herşey kafanın içinde,vajinanda hiçbir sorun yok,buna inan.çoooook uzun zamandır korktuğum,sürekli ertelediğim bu sorun aslında denediğin ilk günde bile aşılabilir.doktora gittim ama devlet hastanesi olduğu için maalesef gereken ilgi ve bilgiyi bulamadım.ama o ziyaretten sonra eşim bilgi değil paylaşımları araştıralım dedi ve burayı bulduk.şükürler olsun! benim eşim gerçekten çok yardımcı oldu.bu başlık altında yazan onlarca sayfayı ilk o okudu sabırla ve beni motive etti.yazılan yöntemlerden parmak egzersizi bana önce itici geldi ama başka bir nesne daha tuhaftı.eşim hadi yarım saat deneyelim dedi,gidebildiğimiz yere kadar gideriz,kaybedecek bir şey yok!-aslında kaybolan uzun zamanlar var-ama şimdi pişmanlıkları değil gerçeği yaşamak daha doğrubenim için! ilk önce ameliyatlarda kullanılan jellerden aldık ve dün o jelle vajinayı rahatlattım. eşim beni yönlendirdi hep.önce serçe parmağı ittim ve hiç ağrı yoktu.sonra devam ettim itmeye ve ilk boğumda bir süre bekledim ardından ikinci boğumdaydım! hiç zorlanmadan devam ettim bu sırayla ve orta parmağa geçtim bi süre sonra .onunla daha çok hissettim vajina içini ve bu beni rahatlattı yani heryerimize dokunmak gibi doğalmış!sonra iki parmak denedim tabi bu arada eşimle farklı konuları konuşuyorduk buda rahatlamama yardımcı oldu.hafif müzik çalması da yardımcı oluyor.iki parmaktan sonra eşimle deneyelim dedik ve yavaşça ,bekleyerek bunu başardık! BAŞARDIK!
ayrıntı vermeyi özellikle istedim çünkü ben özelden birileriyle konuşmaktan bile çekiniyordum ve sadece genel sayfada ne varsa onları okuyordum.umarım biraz da olsa yardımcı olmuşumdur.
canım tebrik ederim, Rabbim başka sıkıntı vermesin inş. mutluluğunuz daim olsun. çok güzel anlatmışsın, herşey beynimizin oynadığı bir oyun, bir kurmacadan ibaret. etrafımızdan duyduğumuz saçma hikayelerle doldurmuşuz beynimizi ve hep öyle olacağına inanmışız. bedenimizi tanıyamamışız. umarım yenmeyen kimse kalmaz. Allah hepsinin yardımcısı olsun..
canımm çok tebrik ederim Allah başka dert vermesin.. bi kaç gün geçsin farkına varcaksın yendiğinin , şimdi inanmaman çok normal
Halaylar sana gelsinn
yaseminnnnnnnnnnnn oldu ya oldu ama varya sen bana dedinya sen yakında gelin olursun demiştin 3.parmağı da alınca işte o zman ben acaip gaza geldim çok sağol herşey rüya gibiydi Allahıma şükürler olsun
şu topiğe bir daha kimse çok kanadı, çok acıdı, dikiş attılar, ameliyatlık oldum falan yazmasın rica ediyorumZaten vajinismus korkmayla başlıyor, iyice korkutuyosunuz insanları.
Bakın kaç arkadaşımız daha egzersize başlamadan soğumuş yaaa inanamıyorum gerçekten
Kızlar bende hiç dayanılmaz acılar kanamalar oturamamalr dikiş atmalar olmadı. Ve bu topikte yenen kimsede ameliyatlık bi durum olmadı herkes çok rahat bi şekilde yendi, Lütfen bu tür laflara yorumlara inanmayın. Burda sizin göreviniz egzersiz yapmak ne olursa olsun
şu topiğe bir daha kimse çok kanadı, çok acıdı, dikiş attılar, ameliyatlık oldum falan yazmasın rica ediyorumZaten vajinismus korkmayla başlıyor, iyice korkutuyosunuz insanları.
Bakın kaç arkadaşımız daha egzersize başlamadan soğumuş yaaa inanamıyorum gerçekten
Kızlar bende hiç dayanılmaz acılar kanamalar oturamamalr dikiş atmalar olmadı. Ve bu topikte yenen kimsede ameliyatlık bi durum olmadı herkes çok rahat bi şekilde yendi, Lütfen bu tür laflara yorumlara inanmayın. Burda sizin göreviniz egzersiz yapmak ne olursa olsun[/
YaseminA bence de çok haklısın çok tşk.ler benim de tam anlamıyla şu anda ilişkimiz düzenli değil. İlk gün gerçekten acımadı. Lütfen kimse korkmasın çok kan geliyor falan da yok.
brcayk canım bak sen ne kadar şanslısın ki siteyle erken tanıştın şimdi insan öncelikle senin dönemindeyken oraya doğal yolla sadece eşi girsin istiyor hani kan falan gelirse eşi tarafından olsun diye elini sokamıyor madem sizin 1 ayı geçti artık zamanı gelmiş bence güzelce bebe yağı ya da zeytinyağı alıyosun eline ki ben z.yagını tercih ediyorum önce parmak egzersiziyle oraya bişey girebileceğini ve bundan da önemlisi vajinanı keşfediyosun devamında parmak sayısını kendine göre arttırıyosun en sonunda 2 parmak ya da 3 parmaktan sonra kendine güvenin iice gelince artık yolu da keşfettiğine göre vajina girişini ve eşinin p..sn e de yağ sürüp sen üstte eşin altta olduğu pozisyonda dene olacak inş
inşallah allahım o günleri de gösterip o duyguları da yaşatır bize inşallah çok yıprandım artık çok zormuş
bende başardığım günden bari hala sırıtıyorum ahahah::)saolun Allah hepinizin yardımcısı olsun kafada bitirin kızlar ,biliyorum demesi kolay, bide tabi bana tak ettiren noktada topladım kendimi olsun en kısa zamanda hepiniz yenersiniz inş inş inş
canım ya valla yanlışlık olmuş, lütfen kusura bakma
tabi bu hastalığı kendin çözmen daha mantıklı, çünkü doktorların verdiği egzersizlerde aynı. Lütfen bi yerden başla parmak yapamıyosan kulak çubuğundan aparat yapabilirsinsu bazlı kayganlaştırıcını almayı unutma
Est. cnm ne kusuru. egzersizlere başladım ama eşim bi dr a mı gitsek bi kendimiz yenebilirmiyiz diyip duruyo. ben yine de egzersizleri devam ediorum. önceden 2 parmağa kadar cıkmıştım,sonra sürdüğüm kremlerden fln mantar oldumşimdi tekrar baştan başladım. tek parmak alıorum sonuna kadar,eşimin tek parmağını da aldım. 2 parmakta biraz kastım,bugün 2 ye gecicem inşallah.
en kısa zamanda yenmem için dua edin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?