Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm çok tebrik ederim Allah başka dert vermesin.. bi kaç gün geçsin farkına varcaksın yendiğinin , şimdi inanmaman çok normal
Halaylar sana gelsinn

ya harikasın rozelin inanamıyorum gerçekten, bu kadar erken yenmeni beklemiyodummmm , çok tebrik ederim Allah başka dert vermessinn, bi daha kötü günler göstermesin inşallah

canım ya valla yanlışlık olmuş, lütfen kusura bakma
tabi bu hastalığı kendin çözmen daha mantıklı, çünkü doktorların verdiği egzersizlerde aynı. Lütfen bi yerden başla parmak yapamıyosan kulak çubuğundan aparat yapabilirsin su bazlı kayganlaştırıcını almayı unutma

brcayk canım bak sen ne kadar şanslısın ki siteyle erken tanıştın şimdi insan öncelikle senin dönemindeyken oraya doğal yolla sadece eşi girsin istiyor hani kan falan gelirse eşi tarafından olsun diye elini sokamıyor madem sizin 1 ayı geçti artık zamanı gelmiş bence güzelce bebe yağı ya da zeytinyağı alıyosun eline ki ben z.yagını tercih ediyorum önce parmak egzersiziyle oraya bişey girebileceğini ve bundan da önemlisi vajinanı keşfediyosun devamında parmak sayısını kendine göre arttırıyosun en sonunda 2 parmak ya da 3 parmaktan sonra kendine güvenin iice gelince artık yolu da keşfettiğine göre vajina girişini ve eşinin p..sn e de yağ sürüp sen üstte eşin altta olduğu pozisyonda dene olacak inş

ya harikasın rozelin inanamıyorum gerçekten, bu kadar erken yenmeni beklemiyodummmm , çok tebrik ederim Allah başka dert vermessinn, bi daha kötü günler göstermesin inşallah

yaseminnnnnnnnnnnn oldu ya oldu ama varya sen bana dedinya sen yakında gelin olursun demiştin 3.parmağı da alınca işte o zman ben acaip gaza geldim çok sağol herşey rüya gibiydi Allahıma şükürler olsun

yaseminnnnnnnnnnnn oldu ya oldu ama varya sen bana dedinya sen yakında gelin olursun demiştin 3.parmağı da alınca işte o zman ben acaip gaza geldim çok sağol herşey rüya gibiydi Allahıma şükürler olsun

rozelin öncelikle tebrikler, çiçeği burnunda bi gelin olarak sana soruyorım :) parmaklarını 3 boğuma kadar da alabilmişmiydin?

bencede cok haklisin bende öyle saniyordum agrim olcak falan.amaa girdini bile hissetmedim.esim girdi dedi inanmadim.2. kez yapti bak girdim dedi.
bende bugun yapicam artik dedim oldu cok sükür.bolca kayganlastirici kullandik.cok ise yaradi.ön sevismeyi uzun tutun rahatlayin kaslar gevisiyor :)

Rozelincim, çok teşekkür ederim. Biz ilk denemeyi geçtik yani kan gelme durumu geçti kızlık gitti zaten :) Biz doğal yolla deniyoruz eşim git gel yapıyor o arada zaten arada p.ucu giriyor gibi oluyor tamam tam anlamıyla sonuna kadar içimde değil ama sanki ucu giriyor ve çıkıyor. Ben üstteyken yapamıyorum isteğim arzum gidiyor ama jel, yağ alıp üstte denicem. Eşim ısrarcı değil ama ben çok istiyorum.

inşallah inşallah inşallah yaaaa
yenelim
senide tebrik ederim demekki korkaklığımızdan
ama kediiler kuslar bir cok insan bunu yaparken
neden bukadar korkuyoruz peki
bazen anlayamıyorum kendimi(

Est. cnm ne kusuru. egzersizlere başladım ama eşim bi dr a mı gitsek bi kendimiz yenebilirmiyiz diyip duruyo. ben yine de egzersizleri devam ediorum. önceden 2 parmağa kadar cıkmıştım,sonra sürdüğüm kremlerden fln mantar oldum şimdi tekrar baştan başladım. tek parmak alıorum sonuna kadar,eşimin tek parmağını da aldım. 2 parmakta biraz kastım,bugün 2 ye gecicem inşallah.

en kısa zamanda yenmem için dua edin bana...

egzersize başladıysan bile kendi kendine yenersin doktorluk bi durum yok şu anda emin ol
mantar olmamak için su bazlı kayganlaştırıcı kullan, okeyi tavsiye ederim:13:
2 parmakta zorlanırsan mumdan aparat yapabilirsin, bugün bi dene eğer girmezse aparatını yaparsın benim 2 parmak girmemişti ben aparatla yenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…