Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilgilendiğin için cok tşkr ederim cnm. bu sefer cok kararlıyım,5 aylık evli oluyorum bikaç gün sonra gerçi mantar için dr a gittiğimde muayene de dr zar ufak bi yerden gitmiş ama tam değil dedi.yani tam anlamıyla bi birleşme olmadı.mantardan önce penis başını biraz alabilmiştim orda oldu heralde o da.
artık bu işi bu hafta yenicem,yenmeliyim. tüm psikolojim alt üst oluo,mutsuz bi insan olarak dolanıyorum ortalarda, tabi eşimde öyle. normal hayatta başarasızlığa tahammülü olmayan 2 kişi eşim ve ben şimdi böle basit bişeyde başarısızlık yaşıoruz gibi gelio
bugün önce 2 parmak, duruma göre bu gece yada yrn gece eş denemesi. tabi dış etkenler müsade eder ve aramızda bi tartışma cıkmazsa:S

canım inanıyorum başarcaksın çoğu gitmiş azı kalmış, tartışmayın hiç. Başarınca diceksin zaten bu muymuşşş
eşinin 2 parmağını dene olmazsa ben kendi parmağımı alamamıştım, eşimle denedidiğimizde sokmuş benim haberim bile yok, anlamadım yani rahat olursun belki eşinle

kızlar bende artık egzersizlere başlama kararı aldım. başlangıç için tek parmakmı kulaç çubugumu önerirsiniz
ve bepantenmi kullanmalıyım kayganlaşması için?
deneyşmli arkadaşlar bilgilendirirse çok sevineceğim.
bitsin artık şu günler mutsuz olmaktan çok sıkıldım

kızlar bütün parmaklarımı teker teker çok rahat alıyorum.eşiminde bütün parmaklarını alıyorum.eşimin parmaklarını lırken biraz kasıyorum ama .kendi 2 parmağımıda alıyorum ama 2 parmağı tek parmaklar gibi kolay alamıyorum sanırım 2 parmakla daha çalışmam lazım:çünkü tek parmaklada ilk başta zorlamnıyodum baktım devam ettikçe baya açıldı.bide dün ölesine bi kalem deneyeyim dedim nasıl olsa eşimin parmaklarını alıyorum eşimin parmaklarıda kalın ve baya uzundur kızlar.ama kalemi alamadım yaa moralim bozulduu.ne yapmam lazım şimdi?

canım mutlaka başla kararlı ol. başlangıçta serçe parmakla çalışabilirsin. parmak sana zor gelirse kulak çubuğuyla deneyebilirsin. kayganlaştırıcı olarak okeyin ve dureks kullanabilirsin eczanelerden ve büyük marketlerden edinebilirsin. eğer ki istikrarlı olup yaparsan egzersizlerini emin ol ki mutluluk çok yakınında :)) kolay gelsin canım.

canım hiç moralini bozma. parmakla rahatsan öyle devam et. kimi arkadaşlar parmakla yapabiliyordu, kimileride aparatla. sen hangini rahat alabiliyosan onla çalış. 2 parmağını küs şeklinde yapıp deneyebilirsin. bol jel kullan, ıkınmayı ve nefeside unutma canım. kegel çalışırsanda çok faydalı olur. Rabbim yardımcın olsun.

2 parmağımı küs şeklindede yan yanada yapabiliyorum ama çok rahat olmuyoo tek parmak gibi birazdaha çalışıp öle 3 parmağa geçmem lazım sanırım.

elab şöyle bi durum var, ilk kızlık falan geçtik zaten ama tam anlamıyla girmiyor. Eşim de benim dokunmamı istemiyor. ben alttayken rahatım kendimi güvende ve istekli hissediyorum başka poziyosyonda konstre olamıyorum

saol cnm. inan çok sıkıldm ne berbat bişeymiş bu. rabbim hepimize yardm etsin sen bu şekildemi yendin cnm

sorunlarımın kaynagı ve baslangıcı evet bu olaydan dolayı oldu.ama ilk baslarda eşimden bu konuda hiçbirsekilde destek görmedim.şimdilerde bunun bi hastalık oldugunun farkında.ama ilk baslarda cok cektim.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah başarıcaz inşallah mutlu oluruz. :) Tedavi görmeye başlamana çok sevindim. :)

canım sen egzersiz yapmadan eşinle deneyerek mi yendin. benm kayganlaşmada sorun yok ne tavsiye edersin bende o şekilde olsun istiyorum ama cnm çok yanıo girmiyo sanki

canım benimde ön hazırlık aşaması deyim o zaman kayganlaşıyor ama sonrasın da oraya geldiğinde korkup hemen kuruyordu ve ben doktor bana jel al dediğinde kas gevşetici de benim işime yaramadı çünkü jelle denedik olmadı zeytinyağ ile biran da oldu yani yağ aklıma geldiği gün aştım daha önce hep boşuna kürek çekmişim.

Son düzenleme:

hiç parmak egzersisi yaptınmı peki. ben başlayacağım sanırım.olmuyo çünkü. zeytin yaşı ile denediğinde acımadımı peki girerken

hiç parmak egzersisi yaptınmı peki. ben başlayacağım sanırım.olmuyo çünkü. zeytin yaşı ile denediğinde acımadımı peki girerken

yok gülüm hiç yapmadım egzersiz falan sadece parmak egzersizi yaptırıyoruz dedi doktor evde denedim yok ya mümkün değil nasıl olacak falan diye korktum ama onda da tabi korkulacak şey yokmuş burda egzersiz yapan arkadaşları kutluyorum ben aylar önce aştım ama bence siz benden daha iyi durumdasınız daha cesursunuz inanın bana çünkü ben sizin yaptıklarınıza cesaret edemezdim. bu durumda ben aştığıma göre siz dünden aşarsınız inanın.

alt pozisyonda rahatsan o şekilde yapın o zaman canım sen dokunmuyosun o şekilde eşin yapacak zaten yatak ucuna gel mesela eşin yerde ayakta olsun poponun altına yastık koy ve eşin kendisi yapacak o şekilde sen sadece kasma kendini olur inş ilk girişten sonra popo yönüne aşağı doğru o şekil olmuyosa o zaman sen üstte dene sırtın dönük olcak ilk girişi yaptıktan sonra biraz öne eğil eşinin bacaklarına doğru poponda eşinin göbeğine doğru az kalkacak o şekil penis zaten şekil itibariyle popo yönüne doğru oluyo (kusura bakmayın açık anlattım ama yardım için )ve derin nefes al ver ıkın ve yavaşça otur olcak inş yanma olursa geri çekilme nefes al ver bekle devam et olur canım olmayacak şey değil yeter ki vazgeçme

merhaba canım bende egzersiz yapmadan yendim ama burdaki kızlarında desteğiyle tabi ıkınma nefes alıp verme ve pozisyonları burdan öğrendim de yaptım ama benim zamanım yoktu egzersize ve ben kafada bitirdim artık yapmalıyım dedim ve yaptım cesaret ettim sen eğer ki bunları yapamayacaksan o zaman egzersiz yapcan canım sonuçta burda herkes egzersiz yaparak yeniyo benim gibi kkaderim gibi kişilerde cesaret edip kafada bitirip yeniyor ama artık erteleme hemen harekete geç artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…