- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.681
mesajları nerden yazıyoruz yeni üye oldum
egzersize başladıysan bile kendi kendine yenersin doktorluk bi durum yok şu anda emin ol
mantar olmamak için su bazlı kayganlaştırıcı kullan, okeyi tavsiye ederim:13:
2 parmakta zorlanırsan mumdan aparat yapabilirsin, bugün bi dene eğer girmezse aparatını yaparsın benim 2 parmak girmemiştiben aparatla yenmiştim
yazmışsın işte canım , hoşgeldin
başlık yazmana gerek yok, altta alıntı ile cevapla var oraya basarsan mesajları alıntılayıp istediğin kişiye mesaj yazabilirsin[/QUO
teşekkürler canım anladım:)
ilgilendiğin için cok tşkr ederim cnm. bu sefer cok kararlıyım,5 aylık evli oluyorum bikaç gün sonragerçi mantar için dr a gittiğimde muayene de dr zar ufak bi yerden gitmiş ama tam değil dedi.yani tam anlamıyla bi birleşme olmadı.mantardan önce penis başını biraz alabilmiştim orda oldu heralde o da.
artık bu işi bu hafta yenicem,yenmeliyim. tüm psikolojim alt üst oluo,mutsuz bi insan olarak dolanıyorum ortalarda, tabi eşimde öyle. normal hayatta başarasızlığa tahammülü olmayan 2 kişi eşim ve ben şimdi böle basit bişeyde başarısızlık yaşıoruz gibi gelio
bugün önce 2 parmak, duruma göre bu gece yada yrn gece eş denemesi. tabi dış etkenler müsade eder ve aramızda bi tartışma cıkmazsa:S
kızlar bende artık egzersizlere başlama kararı aldım. başlangıç için tek parmakmı kulaç çubugumu önerirsiniz
ve bepantenmi kullanmalıyım kayganlaşması için?
deneyşmli arkadaşlar bilgilendirirse çok sevineceğim.
bitsin artık şu günler mutsuz olmaktan çok sıkıldım
kızlar bütün parmaklarımı teker teker çok rahat alıyorum.eşiminde bütün parmaklarını alıyorum.eşimin parmaklarını lırken biraz kasıyorum ama .kendi 2 parmağımıda alıyorum ama 2 parmağı tek parmaklar gibi kolay alamıyorum sanırım 2 parmakla daha çalışmam lazım:çünkü tek parmaklada ilk başta zorlamnıyodum baktım devam ettikçe baya açıldı.bide dün ölesine bi kalem deneyeyim dedim nasıl olsa eşimin parmaklarını alıyorum eşimin parmaklarıda kalın ve baya uzundur kızlar.ama kalemi alamadım yaa moralim bozulduu.ne yapmam lazım şimdi?
canım hiç moralini bozma. parmakla rahatsan öyle devam et. kimi arkadaşlar parmakla yapabiliyordu, kimileride aparatla. sen hangini rahat alabiliyosan onla çalış. 2 parmağını küs şeklinde yapıp deneyebilirsin. bol jel kullan, ıkınmayı ve nefeside unutma canım. kegel çalışırsanda çok faydalı olur. Rabbim yardımcın olsun.
2 parmağımı küs şeklindede yan yanada yapabiliyorum ama çok rahat olmuyoo tek parmak gibi birazdaha çalışıp öle 3 parmağa geçmem lazım sanırım.
Bende çok daraldım. Bugün tekrar deneme yapıcam. artık olsun ya
canım mutlaka başla kararlı ol. başlangıçta serçe parmakla çalışabilirsin. parmak sana zor gelirse kulak çubuğuyla deneyebilirsin. kayganlaştırıcı olarak okeyin ve dureks kullanabilirsin eczanelerden ve büyük marketlerden edinebilirsin. eğer ki istikrarlı olup yaparsan egzersizlerini emin ol ki mutluluk çok yakınında :)) kolay gelsin canım.
sorunlarımın kaynagı ve baslangıcı evet bu olaydan dolayı oldu.ama ilk baslarda eşimden bu konuda hiçbirsekilde destek görmedim.şimdilerde bunun bi hastalık oldugunun farkında.ama ilk baslarda cok cektim.
canım sen egzersiz yapmadan eşinle deneyerek mi yendin. benm kayganlaşmada sorun yok ne tavsiye edersin bende o şekilde olsun istiyorum ama cnm çok yanıo girmiyo sanki
canım benimde ön hazırlık aşaması deyim o zaman kayganlaşıyor ama sonrasın da oraya geldiğinde korkup hemen kuruyordu ve ben doktor bana jel al dediğinde kas gevşetici de benim işime yaramadı çünkü jelle denedik olmadı zeytinyağ ile biran da oldu yani yağ aklıma geldiği gün aştım daha önce hep boşuna kürek çekmişim.
hiç parmak egzersisi yaptınmı peki. ben başlayacağım sanırım.olmuyo çünkü. zeytin yaşı ile denediğinde acımadımı peki girerken
elab şöyle bi durum var, ilk kızlık falan geçtik zaten ama tam anlamıyla girmiyor. Eşim de benim dokunmamı istemiyor. ben alttayken rahatım kendimi güvende ve istekli hissediyorum başka poziyosyonda konstre olamıyorum
hiç parmak egzersisi yaptınmı peki. ben başlayacağım sanırım.olmuyo çünkü. zeytin yaşı ile denediğinde acımadımı peki girerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?