- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.701
yok gülüm hiç yapmadım egzersiz falan sadece parmak egzersizi yaptırıyoruz dedi doktor evde denedim yok ya mümkün değil nasıl olacak falan diye korktum ama onda da tabi korkulacak şey yokmuş burda egzersiz yapan arkadaşları kutluyorum ben aylar önce aştım ama bence siz benden daha iyi durumdasınız daha cesursunuz inanın bana çünkü ben sizin yaptıklarınıza cesaret edemezdim. bu durumda ben aştığıma göre siz dünden aşarsınız inanın.
cnm çok çok geçmiş olsun gözün aydın ozaman darısı başımzapeki şuanda nasılsın ağrı sısı oluomu hemen ilk seferden sonra aştınmı
nasılsınız kızlar
iyiyim canım, direksiyon dersim vardı ordan geliyorum, dışarsı fena sıcak, attım kendimi duşa gelir gelmez
sen nasılsın?
iyi bakalım canım bizde burda üşüyoruzbir geldi sıcak sonra gitti dondum bugün o derece yani yağmur yağdı soğudu valla bende işteyim iş işte ne olsun
seis de gitti hemen
valla bura bi ısındı baya ısındıdeniz sezonunu açsak mı diye düşünüyoruz:13:
alt pozisyonda rahatsan o şekilde yapın o zaman canım sen dokunmuyosun o şekilde eşin yapacak zaten yatak ucuna gel mesela eşin yerde ayakta olsun poponun altına yastık koy ve eşin kendisi yapacak o şekilde sen sadece kasma kendini olur inş ilk girişten sonra popo yönüne aşağı doğru o şekil olmuyosa o zaman sen üstte dene sırtın dönük olcak ilk girişi yaptıktan sonra biraz öne eğil eşinin bacaklarına doğru poponda eşinin göbeğine doğru az kalkacak o şekil penis zaten şekil itibariyle popo yönüne doğru oluyo (kusura bakmayın açık anlattım ama yardım için)ve derin nefes al ver ıkın ve yavaşça otur olcak inş yanma olursa geri çekilme nefes al ver bekle devam et olur canım olmayacak şey değil yeter ki vazgeçme
yaa kızlar ben birşeyler sormak istiyorum..Ben başlarda egzersiz yaptım sonra da bebe yağıyla çok şükür sorunumu çözdüm.Ancak aklıma takılanlar var.. Kızlık zarım bozulduğunu hissetmedim kanama da olmadı..Şimdi yine eşimle beraber olduktan sonra ben 3 parmağımı 2 boğum kadar sokup anlamaya çalışıyorum yapısını. Sizce gerçekten birleşme olmuşdur dimi.. Bi de son 1 aydır ara kanamalarım oluyor..Bazen bir iki damla bazen adet kanamasına yakın.. Bu ay sonunda adet olacaktım ama olmadım.. Hâlâ 1-2 damla şeklinde tam da kırmızı olmayan kahverengimsi birşeyler geliyor..Nedir sizce? Teşekkürler..
kkaderim özelden mesaj atamıyorum cevap yazmadım oyüzden.ama sana mail attım.müsait olduğunda bakarsan sevinirim
rozelin öncelikle tebrikler, çiçeği burnunda bi gelin olarak sana soruyorım :) parmaklarını 3 boğuma kadar da alabilmişmiydin?
saol cnm. inan çok sıkıldm ne berbat bişeymiş bu. rabbim hepimize yardm etsinsen bu şekildemi yendin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?