Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm çok çok geçmiş olsun gözün aydın ozaman darısı başımza peki şuanda nasılsın ağrı sısı oluomu hemen ilk seferden sonra aştınmı

cnm çok çok geçmiş olsun gözün aydın ozaman darısı başımza peki şuanda nasılsın ağrı sısı oluomu hemen ilk seferden sonra aştınmı

ilk yağdan sonra aştım :) aylarca bekledim ama baktım ki canım acımıyor iki kere yağ ile sonra kendi kendime devam ettim korkmayın zaten ilk tam ilişkiden sonra zaten arkası gelir. tabi ilk zamanlar baskı hissediyorsun ama hiçbiri dayanılmaz değil.

iyiyim canım, direksiyon dersim vardı ordan geliyorum, dışarsı fena sıcak, attım kendimi duşa gelir gelmez
sen nasılsın?

iyi bakalım canım bizde burda üşüyoruz bir geldi sıcak sonra gitti dondum bugün o derece yani yağmur yağdı soğudu valla bende işteyim iş işte ne olsun

seis de gitti hemen
valla bura bi ısındı baya ısındı deniz sezonunu açsak mı diye düşünüyoruz:13:

evet gitmiş seiss
valla burası haftasonu iyiydi bu ikigün dondurdu bizi bizde göl sezonunu açsak iyi olcak gerçi ben havuz sezonunu açtım ama o kapalı zaten biraz buraya gönder sıcak hava estir şöyle

yaa kızlar ben birşeyler sormak istiyorum..Ben başlarda egzersiz yaptım sonra da bebe yağıyla çok şükür sorunumu çözdüm.Ancak aklıma takılanlar var.. Kızlık zarım bozulduğunu hissetmedim kanama da olmadı..Şimdi yine eşimle beraber olduktan sonra ben 3 parmağımı 2 boğum kadar sokup anlamaya çalışıyorum yapısını. Sizce gerçekten birleşme olmuşdur dimi.. Bi de son 1 aydır ara kanamalarım oluyor..Bazen bir iki damla bazen adet kanamasına yakın.. Bu ay sonunda adet olacaktım ama olmadım.. Hâlâ 1-2 damla şeklinde tam da kırmızı olmayan kahverengimsi birşeyler geliyor..Nedir sizce? Teşekkürler..

elab çok teşekkür ederim. kendi o pozisyondayken kendi ıslaklığım gidiyor. Bugün misafirler gelmeden denicem :) akşam misafirler gelecek :) Zeytinyağı sürücem. Artık sıkıntı geldi. soğukluk olacak diye çok korkuyorum.

soğukluk olacak, ben işe yaramıyorum, hiçbir zaman olmayacak gibi şeyleri düşünme. beyin olumsuzlukları çok kolay benimsiyor çünkü. bugün olmazsa yarın olacak benşanslı bir insanım eşim çok anlayışlı ve ben hem kendim hemde onun için başaracağım diyeceksin. ve denediğin zaman bu kez olacak diye şartlandırma kendini ama bugün ama yarın olacak çünkü Allah eziyet olsun diye değil zevk almamız için yaratmış bu durumu öyle değil mi?

Son düzenleme:
selam kızlar 6 aydır giremiyordum.hatırlayanlar vardır belki beni.ağustos gelinlerinden biriydim.bunca zaman sonra yazmamın sebebi evet yaptım falan olsa keşke ama malesef değil.eskiden daha zayıftım gerçekten 6 ayda kendimde ilerlemeler görüyorum.önceden eşimin şeyine bile bakamıyodum okadar yani.tabiki bunları aştım.üstüne bile çıkıyorum artık.hoş bişey yapamıyorum ama.olsun enazından o tiksinmeyi,ait olmama hissini,sonra nebileyim utanma hissini falan hepsini hallettim.artık korkmuyorumda.şöyle rahat uzun bir zamanımız olsa kesin yapcaz artık gözüyle bakıyorum.ama eşim çok çalışıyor.genelde yorgun oluyor.öyle oluncada zaten sadece haftada birkez sevişiyoz.ama bu işi kesinkez halletcem.bugün buraya girmemminde en büyük sebebi bu.kendime çok kızyorum gerçekten.nerdeyse 1 yıl olacak yani.çocuk istiyorum diyip duruyorum kuru kuru.daha bu işi halledemeden o işi nasıl yapcaksam.ama artık kesin yapcam kesin yani.eşimede söylicem gerekirse bağırıyom ölüyüm yinede yapsın acımasın bana.kaç ay oldu baksanıza.millet 18 19 yaşında yapıyor.neyse şimdi gelelim bana gerçekten bu işi yapan biirnin son derece detaylı bir şekilde bunu anlatmasına:)ama tüm detayları istyorum.bide bende panik atak var sormayın.ikisi bir olunca düşman başına yani.kestane kebap acele cevap kızlar:)

kendini korkutma ama emin olmak için imkanın varsa doktora git sağlık bu ihmale gelmez.

rozelin öncelikle tebrikler, çiçeği burnunda bi gelin olarak sana soruyorım :) parmaklarını 3 boğuma kadar da alabilmişmiydin?

3 parmak müthiş rahatsız ediyordu p..s hiç öyle değil germiyo parmak gibi tekdüze de değil ya hani sonuçta parmağı yapan p..s de hiç zorlanmaz ben evet 3 boğuma kadar zorlamıştım ve almıştım parmak egzersizi çok işe yaradı bende ve şunu öğrendim psikolojimi hazırladı yoksa oraya bişey girmeyeceğinden değil yani

saol cnm. inan çok sıkıldm ne berbat bişeymiş bu. rabbim hepimize yardm etsin sen bu şekildemi yendin cnm

canım ben aparatla yaptım hep egzersizlerimi. son zamanlarda canıma tak etti ve yenicem diye söz verdim kendime. hep iyi şeyler düşündüm. ve umduğumdan daha kolay oldu. istedikten sonra herşeyi başarabilirsin. ben kaleme pamuk sardım sonra iyice streçledim. üzerine pre...tif geçirip bolca jelledim ve onla egzersizlerimi yaptım. beynime oraya yabancı bir cismin girebileceğini iyice yerleştirdim. zaten bir kere soktunmu gerisi çok çabuk geliyor. her gün hiç olmazsa 15-20 dk. egzersiz yap. hep olumlu şeyler düşün. parmakla yapabiliyorsan parmakla, yapamıyorsan aparatla yap. ama lütfen erteleme. yenmemen için hiç bir sebep yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…