Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar iki gündür egzersiz yapmaya çalışırken fena halde yanma hissediyorum bu yüzden başlamadan bitiriyorum egzersizleri. yanma sizde de oluyor muydu normal mi, neden oldu ki acaba daha içine bile sokamamıştım

kimse cevap vermiyo ya arkadaşlar emla kullanan yokmu bende aldım nasıl kullanılacak bilmiyorum

ben kullandım canım görmedim yazdığını önce biraz vajina girişine sür iyice sonra serçe parmağına önlü arkalı sür kremi yedirmeden kalsın krem üstünde parmağını içeri ittir beklet biraz sonra tekrar çıkar ittir öylece krem içeride girsin bir 10-15 dk falan sonra uyuşur yanma olabilir korkma biraz yakıyo

kızlar iki gündür egzersiz yapmaya çalışırken fena halde yanma hissediyorum bu yüzden başlamadan bitiriyorum egzersizleri. yanma sizde de oluyor muydu normal mi, neden oldu ki acaba daha içine bile sokamamıştım

canım neyle çalışıyosun bilmiyorum ama belki tahriş etmişsindir o yüzden olabilir bepanten diye bir krem var arkadaşlar tahriş için onu öneriyordu

rica ederim canım kuruluk varsa jel kullanacaksın soğukluk olmaz canım inş sen yeter ki devam et yılma olacak inş belkide olmuştur dün deneyecem demişsin inş güzel haberlerle gelirsin halay çekeriz

bnde parmak egzersizi yapyorum ama p... yapamadm ne yapmm lazım

günaydın kızlarrr nasılsınız
bu arada yine söylüyorum vajinal kuruluk sıkıntısı yaşayanlar günde 1 bardak adaçayı içsin, benim de hemen gidiveriyodu ıslaklık ama şu an çok memnunum:13:

bnde parmak egzersizi yapyorum ama p... yapamadm ne yapmm lazım

asyemur parmak egzersizine devam ederken bu arada beynini bu işi yapmaya odaklamalısın ben başardığım gün bugün bu iş bitsin demiştim içimden tabi ki Allah izin verdi ki oldu ...bol kayganlaştırıcı kullan canım şimdi sen gergin oldugun için vajin yeterli ölçüde ıslanmayabilir

Dün deneyemedim misafirler gelmeden hazırlıklarla uğraştım, geç gittiler bi şey yapmadık. İşin komik yani da arkadaş fal bakıyormuş baktırdım, bi süpriz olabilir bebek görüyorum dedi. Ya sen ya haneden dedi. :) Komik oldu :) Ben sıkıldım eşimin isteksizliği de beni sıktı. insan biraz istekli arzulu olur, adam da tık yok yaa ben istiyorum zorluyorum daraldım. jel alasım zeytinyağı süresim deneyesim bile kalmadı. Ben istekli hale getiriyorum, bu da beni yoruyor. Onun arzulaması için çaba sarfedip sonra da kendimi ilişkiye vermek beni çok zorluyor. ilişkiye başlıyoruz pat diye başka poziyona geçmek kasıyor.Bilmiyorum bi aklım vazgeçme dene diyor bi aklım boşver iş olacağına varır diyor. Acaba eşim de sertleşme sorunu mu var çünkü geç istekli hale geliyor ve çok uzun sürmüyor. Ben alt poziyondayken çok rahatım ama eşim tam yerini bulamıyor Hangimiz de sorun var bilmiyorum...

canım, vajili hanımların eşlerinde sertleşme ve isteksizlik sorunu oluyor maalesef
sana bikaç tavsiyem var ilişki sırasında acıdı falan deme eşine keyif aldığını görsün ve pozisyon denemekten korkma, pozisyonlara girmek seni rahatlatır hiç zor değil bak bikaç kez dene
senin kendine güvenini gördükçe eşin iple çekecektir sen hem kendini hem eşini tedavi ediceksin işte yapıcak bişey yok
ama dediklerimi yaparsan rahat edersin en azından ilişkide zorlandığını göstermemeye çalış, sürekli dile getirme

yine olmadı 2 parmağı önceleri yapabiliodum artık yapamıyorum okeyin sıcak etkili kayganlaştırıcısını almıştım, fena halde yaktı
eşimin tek parmağını rahat alıorum,dün gece 2 ye gecicektim bugünde bitiricektim bu işi karar vermiştim ama olmadı işte yine 2 ye gecemedim bile((((((((((

üstteyken yapamadığımı kuruduğumu biliyor ben alt pozisyonda niyeyse çok rahatım, eşim de bunu biliyor bu sefer yerini bulamıyor Bu akşam bari deneyim kendimi çok yorgun hissediyorum. Üste geçip sırtımı dönüp zeytinyağı mı sürsem eczaneden jel almaya da çekiniyorum yolumun üstünde var bizim mahalle biraz gerici, sürekli de ordan geçiyorum Kas gevşetici de kullanayım sonra da z.yağı süreyim. Bakalım nolacak inş. olur çünkü ben sıkılmaya soğumaya başladım. Dün eşim dedi ki misafirler gittikten sonra faldan etkilenmiş var mı öyle bi şey dedi bende nasıl olsun canım tam ilişkimiz mi var havadan mı olsun dedim.

canım ben sana ne dedim alamazsan üzülmiceksin ve mum aparata ya da eş parmağıyla yapıcaksın:13:
ya da bekle zaman zaman hepimize oldu, bazı günler ben tek parmağımı bile alamıyodum
merak etme bunlar olağan şeyler, bi de sıcak etkili kayganlaştırıcı kullanma, çilekli olanı vardı onun ben ondan kullanıyorum

Bu arada zevkli olduğunu girmesini istediğimi de söylüyorum.

bence jel al canım, çünkü zeytinyağı bi süre sonra emilir vücuttan,o da kurumaya sebep olur. ama jel emilmiyor müthiş kayganlık sağlıyor, eczaneden al ne var ki çekinecek, kötü bişey yapmıyosun ki:26:
asıl sen üst pozisyonda yapsan en rahatının o olduğunu anlıcaksın ama yapman lazım işte denemekten korkma sırtın eşine dönük, yüzün eşine dönük, altta üstte hepsini dene:13:

Tamam canım bugün alıyım,eşim beni iş çıkışı almaya geliyor. O kapıda bekler ben alırım bugün alıyım. Çok pahalı değildir dimi. Herşeyi de soruyorum ( Ben ist.da yaşıyorum.

Tamam canım bugün alıyım,eşim beni iş çıkışı almaya geliyor. O kapıda bekler ben alırım bugün alıyım. Çok pahalı değildir dimi. Herşeyi de soruyorum ( Ben ist.da yaşıyorum.

sor tabisi ben de istanbuldayım
yok canım değil, ben aldığımda 15-16 tl arası değişiyodu ama sıcak olandan alma yakıyor o

sor tabisi ben de istanbuldayım
yok canım değil, ben aldığımda 15-16 tl arası değişiyodu ama sıcak olandan alma yakıyor o

Sağol canım çok teşekkür ederim, jelle denicem herkes jelle başarıyor :) Var bi hikmeti :) İnşallah size müjdeli haberir veririm. Sanırım ilk hafta ki çalışmalarımda gelen kan zedelenmeydi tam bilmiyorum acı hissetmedim. Kan geldi. Yine o da benim ısrarlarımla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…