- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.721
kimse cevap vermiyo yaarkadaşlar emla kullanan yokmu bende aldım nasıl kullanılacak bilmiyorum
kızlar iki gündür egzersiz yapmaya çalışırken fena halde yanma hissediyorum bu yüzden başlamadan bitiriyorum egzersizleri. yanma sizde de oluyor muydu normal mi, neden oldu ki acaba daha içine bile sokamamıştım
elab çok teşekkür ederim. kendi o pozisyondayken kendi ıslaklığım gidiyor. Bugün misafirler gelmeden denicem :) akşam misafirler gelecek :) Zeytinyağı sürücem. Artık sıkıntı geldi. soğukluk olacak diye çok korkuyorum.
3 parmak müthiş rahatsız ediyordu p..s hiç öyle değil germiyo parmak gibi tekdüze de değil ya hani sonuçta parmağı yapan p..s de hiç zorlanmaz ben evet 3 boğuma kadar zorlamıştım ve almıştım parmak egzersizi çok işe yaradı bende ve şunu öğrendim psikolojimi hazırladı yoksa oraya bişey girmeyeceğinden değil yani
bnde parmak egzersizi yapyorum ama p... yapamadm ne yapmm lazım
bnde parmak egzersizi yapyorum ama p... yapamadm ne yapmm lazım
elab çok teşekkür ederim. kendi o pozisyondayken kendi ıslaklığım gidiyor. Bugün misafirler gelmeden denicem :) akşam misafirler gelecek :) Zeytinyağı sürücem. Artık sıkıntı geldi. soğukluk olacak diye çok korkuyorum.
Dün deneyemedim misafirler gelmeden hazırlıklarla uğraştım, geç gittiler bi şey yapmadık. İşin komik yani da arkadaş fal bakıyormuş baktırdım, bi süpriz olabilir bebek görüyorum dedi. Ya sen ya haneden dedi. :) Komik oldu :) Ben sıkıldım eşimin isteksizliği de beni sıktı. insan biraz istekli arzulu olur, adam da tık yok yaa ben istiyorum zorluyorum daraldım. jel alasım zeytinyağı süresim deneyesim bile kalmadı. Ben istekli hale getiriyorum, bu da beni yoruyor. Onun arzulaması için çaba sarfedip sonra da kendimi ilişkiye vermek beni çok zorluyor. ilişkiye başlıyoruz pat diye başka poziyona geçmek kasıyor.Bilmiyorum bi aklım vazgeçme dene diyor bi aklım boşver iş olacağına varır diyor. Acaba eşim de sertleşme sorunu mu var çünkü geç istekli hale geliyor ve çok uzun sürmüyor. Ben alt poziyondayken çok rahatım ama eşim tam yerini bulamıyorHangimiz de sorun var bilmiyorum...
canım, vajili hanımların eşlerinde sertleşme ve isteksizlik sorunu oluyor maalesef
sana bikaç tavsiyem var ilişki sırasında acıdı falan deme eşine keyif aldığını görsün ve pozisyon denemekten korkma, pozisyonlara girmek seni rahatlatır hiç zor değil bak bikaç kez dene
senin kendine güvenini gördükçe eşin iple çekecektirsen hem kendini hem eşini tedavi ediceksin işte yapıcak bişey yok
ama dediklerimi yaparsan rahat edersin en azından ilişkide zorlandığını göstermemeye çalış, sürekli dile getirme
yine olmadı2 parmağı önceleri yapabiliodum artık yapamıyorum okeyin sıcak etkili kayganlaştırıcısını almıştım, fena halde yaktı
eşimin tek parmağını rahat alıorum,dün gece 2 ye gecicektim bugünde bitiricektim bu işi karar vermiştimama olmadı işte yine 2 ye gecemedim bile ((((((((((
üstteyken yapamadığımı kuruduğumu biliyor ben alt pozisyonda niyeyse çok rahatım, eşim de bunu biliyor bu sefer yerini bulamıyorBu akşam bari deneyim kendimi çok yorgun hissediyorum. Üste geçip sırtımı dönüp zeytinyağı mı sürsem eczaneden jel almaya da çekiniyorum yolumun üstünde var bizim mahalle biraz gerici, sürekli de ordan geçiyorum Kas gevşetici de kullanayım sonra da z.yağı süreyim. Bakalım nolacak inş. olur çünkü ben sıkılmaya soğumaya başladım. Dün eşim dedi ki misafirler gittikten sonra faldan etkilenmiş var mı öyle bi şey dedi bende nasıl olsun canım tam ilişkimiz mi var havadan mı olsun dedim.
üstteyken yapamadığımı kuruduğumu biliyor ben alt pozisyonda niyeyse çok rahatım, eşim de bunu biliyor bu sefer yerini bulamıyorBu akşam bari deneyim kendimi çok yorgun hissediyorum. Üste geçip sırtımı dönüp zeytinyağı mı sürsem eczaneden jel almaya da çekiniyorum yolumun üstünde var bizim mahalle biraz gerici, sürekli de ordan geçiyorum Kas gevşetici de kullanayım sonra da z.yağı süreyim. Bakalım nolacak inş. olur çünkü ben sıkılmaya soğumaya başladım. Dün eşim dedi ki misafirler gittikten sonra faldan etkilenmiş var mı öyle bi şey dedi bende nasıl olsun canım tam ilişkimiz mi var havadan mı olsun dedim.
bence jel al canım, çünkü zeytinyağı bi süre sonra emilir vücuttan,o da kurumaya sebep olur. ama jel emilmiyor müthiş kayganlık sağlıyor, eczaneden al ne var ki çekinecek, kötü bişey yapmıyosun ki:26:
asıl sen üst pozisyonda yapsan en rahatının o olduğunu anlıcaksın ama yapman lazım iştedenemekten korkma sırtın eşine dönük, yüzün eşine dönük, altta üstte hepsini dene:13:
Tamam canım bugün alıyım,eşim beni iş çıkışı almaya geliyor. O kapıda bekler ben alırım bugün alıyım. Çok pahalı değildir dimi. Herşeyi de soruyorum( Ben ist.da yaşıyorum.
sor tabisiben de istanbuldayım
yok canım değil, ben aldığımda 15-16 tl arası değişiyoduama sıcak olandan alma yakıyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?