Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam canım bugün alıyım,eşim beni iş çıkışı almaya geliyor. O kapıda bekler ben alırım bugün alıyım. Çok pahalı değildir dimi. Herşeyi de soruyorum ( Ben ist.da yaşıyorum.

canım eşinin isteksizliği belki artık oda yoruldu ondan olabilr sen istekli ol ki onu da istekli hale getir altta eşin bulamıyosa o zaman sen yardımcı olacaksın canım elinle sen yönlendir herşeyi ona bırakma o zaman ve üstte denemeni şiddetle tavsiye ediyorum dün anlattığım şekilde sırtın dönük yüüzn dönük dene olcak inşallah ve ıkınma nefes alıp vermeyi de unutma jelle dene bak medikallerde ultrasyon jelide alabilirsin koca bir şişe 5 tl falan oda kullanılıyo hadi bakalım malzemeleri hazırla akşama hazırlan yarına gelin olarak gir inşallah

kızlar şu cem keçe nin mühürlü beden kitabını sipariş ettim acaba okuyan varmı. resimli anlatımı fln varmış tedavi için :s

Tamam canım şu jeli alıyım bi de jelle deneyim. İnşallah canım inşallah olur. Eşim benim üstte olmamı çok istiyor ilk önce öyle deneyeceğim. İnşallah dua edin lütfen. İnşallah inşalllah :)

canım neyle çalışıyosun bilmiyorum ama belki tahriş etmişsindir o yüzden olabilir bepanten diye bir krem var arkadaşlar tahriş için onu öneriyordu

mumdan aparat yaptım canım onunla çalışıyorum. hep bi aksilik çıkıyo önce yanma oldu şimdi de adet oldum. ne zaman yapabilecem şu egzersizleri bilmiyorum.

olcak inşallah canım dualarımız tüm bu hastalığı çekenlerle üstte anlattığımı uygula inş olur ve yanma hissedersen sakın geri çekilme bekle nefes al ver inş olcak

mumdan aparat yaptım canım onunla çalışıyorum. hep bi aksilik çıkıyo önce yanma oldu şimdi de adet oldum. ne zaman yapabilecem şu egzersizleri bilmiyorum.

canım belki aparatla tahriş etmişsindir yada adet oldum dedin ya adet gününe yakın olduğun içinde olabilir adetin bitince denersin canım üzülme yeter ki erteleme vazgeçme adet bitince vaji daha esnek oluyo daha kolay olur

inanırmısın sizlerin beni böle motive etmesi okadar iyi gelio ki , tekrar çok tşkrler cnm...
mum aparat çok itici gelio, oyüzden eşimin parmağıyla deniorum son günlerde. evde gleit gelen jel var bu sefer onla denicem,sıcak etkiliden daha iyi bence.
eşimin doğum günü yaklaşıo,tabi bu arada adetim de yaklaşıo ondan önce şu işi dua edin banaaaaaaaaaaaa

canım adetten hiç korkma hatta adetine kadar egzersizlerini bitir, adetten sonra penis denemesine geç. Çünkü adetten sonra kaslar baya gevşiyor ben adetimin bittiği gün deneme yaptım ve daha iki parmakta olmama rağmen yendim:13: strese sokma kendini rahat rahat çalış adetine kadar
o dediğin jelden de kullananlar oldu , o da etkilidir eş parmağıyla yapabilmen de süper bişey devam et canım devammm

oh maşallah, nasıl geçti bakalım Allah bi yastıkta kocatsın

Amin saol canım benım. Tabiki de harikaaaaaydı :) tam istediğim gibi oldu valla bugun de fırsattan istifade girdim anneme geldık :) :) gerçi akşam bıızm eve de net bağlancak hep girerim ki artık ee sen nasılsn bakıyım nasıl gııdooooo evlıılık :)

Allaha çok şükür çok güzel canım baksana bugün 8 ay olmuş

2 gün önce serçe parmağımın ilk bogumuna kadar getirebildim 2.boğumu ittirmeye çalıştım ama korktum dün biraz o bölgede ağrı tarzında bi his oldu ama bugün 2. boğuma kadar ittirmeyi denicem inşallah ağrım olmazsa zaten dün eşim psikoloğa gidelim dedi artık olsun istiyo oda bende çok istiyorum ama o an baskı beni çok korkutuyo rahatsız ediyo eşimi üstümden itekliyorum oda benle dalga geçti niye triplere giriyosun dedi ( keşke benim elimde olsa herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…