- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.741
Dün deneyemedim misafirler gelmeden hazırlıklarla uğraştım, geç gittiler bi şey yapmadık. İşin komik yani da arkadaş fal bakıyormuş baktırdım, bi süpriz olabilir bebek görüyorum dedi. Ya sen ya haneden dedi. :) Komik oldu :) Ben sıkıldım eşimin isteksizliği de beni sıktı. insan biraz istekli arzulu olur, adam da tık yok yaa ben istiyorum zorluyorum daraldım. jel alasım zeytinyağı süresim deneyesim bile kalmadı. Ben istekli hale getiriyorum, bu da beni yoruyor. Onun arzulaması için çaba sarfedip sonra da kendimi ilişkiye vermek beni çok zorluyor. ilişkiye başlıyoruz pat diye başka poziyona geçmek kasıyor.Bilmiyorum bi aklım vazgeçme dene diyor bi aklım boşver iş olacağına varır diyor. Acaba eşim de sertleşme sorunu mu var çünkü geç istekli hale geliyor ve çok uzun sürmüyor. Ben alt poziyondayken çok rahatım ama eşim tam yerini bulamıyorHangimiz de sorun var bilmiyorum...
üstteyken yapamadığımı kuruduğumu biliyor ben alt pozisyonda niyeyse çok rahatım, eşim de bunu biliyor bu sefer yerini bulamıyorBu akşam bari deneyim kendimi çok yorgun hissediyorum. Üste geçip sırtımı dönüp zeytinyağı mı sürsem eczaneden jel almaya da çekiniyorum yolumun üstünde var bizim mahalle biraz gerici, sürekli de ordan geçiyorum Kas gevşetici de kullanayım sonra da z.yağı süreyim. Bakalım nolacak inş. olur çünkü ben sıkılmaya soğumaya başladım. Dün eşim dedi ki misafirler gittikten sonra faldan etkilenmiş var mı öyle bi şey dedi bende nasıl olsun canım tam ilişkimiz mi var havadan mı olsun dedim.
Tamam canım bugün alıyım,eşim beni iş çıkışı almaya geliyor. O kapıda bekler ben alırım bugün alıyım. Çok pahalı değildir dimi. Herşeyi de soruyorum( Ben ist.da yaşıyorum.
canım eşinin isteksizliği belki artık oda yoruldu ondan olabilr sen istekli ol ki onu da istekli hale getiraltta eşin bulamıyosa o zaman sen yardımcı olacaksın canım elinle sen yönlendir herşeyi ona bırakma o zaman ve üstte denemeni şiddetle tavsiye ediyorum dün anlattığım şekilde sırtın dönük yüüzn dönük dene olcak inşallah ve ıkınma nefes alıp vermeyi de unutma jelle dene bak medikallerde ultrasyon jelide alabilirsin koca bir şişe 5 tl falan oda kullanılıyo hadi bakalım malzemeleri hazırla akşama hazırlan yarına gelin olarak gir inşallah
kızlar şu cem keçe nin mühürlü beden kitabını sipariş ettim acaba okuyan varmı. resimli anlatımı fln varmış tedavi için :s
balayı bitti ve bennnnnn burdayımmmmmmm kızlarrr sizi çok özledimmmmmmmmmmmm vallaaaaa :)
canım neyle çalışıyosun bilmiyorum ama belki tahriş etmişsindir o yüzden olabilir bepanten diye bir krem var arkadaşlar tahriş için onu öneriyordu
Hoşgeldin :) Mutlu gelin maşallah :)
Tamam canım şu jeli alıyım bi de jelle deneyim. İnşallah canım inşallah olur. Eşim benim üstte olmamı çok istiyor ilk önce öyle deneyeceğim. İnşallah dua edin lütfen. İnşallah inşalllah :)
mumdan aparat yaptım canım onunla çalışıyorum. hep bi aksilik çıkıyo önce yanma oldu şimdi de adet oldum. ne zaman yapabilecem şu egzersizleri bilmiyorum.
canım belki aparatla tahriş etmişsindir yada adet oldum dedin ya adet gününe yakın olduğun içinde olabilir adetin bitince denersin canım üzülme yeter ki erteleme vazgeçme adet bitince vaji daha esnek oluyo daha kolay olur
canım ben sana ne dedim alamazsan üzülmiceksin ve mum aparata ya da eş parmağıyla yapıcaksın:13:
ya da bekle zaman zaman hepimize oldu, bazı günler ben tek parmağımı bile alamıyodum
merak etme bunlar olağan şeyler, bi de sıcak etkili kayganlaştırıcı kullanma, çilekli olanı vardı onun ben ondan kullanıyorum
balayı bitti ve bennnnnn burdayımmmmmmm kızlarrr sizi çok özledimmmmmmmmmmmm vallaaaaa :)
inanırmısın sizlerin beni böle motive etmesi okadar iyi gelio ki , tekrar çok tşkrler cnm...
mum aparat çok itici gelio, oyüzden eşimin parmağıyla deniorum son günlerde. evde gleit gelen jel var bu sefer onla denicem,sıcak etkiliden daha iyi bence.
eşimin doğum günü yaklaşıo,tabi bu arada adetim de yaklaşıoondan önce şu işi dua edin banaaaaaaaaaaaa
oh maşallah, nasıl geçti bakalımAllah bi yastıkta kocatsın
Amin saol canım benım. Tabiki de harikaaaaaydı :) tam istediğim gibi oldu vallabugun de fırsattan istifade girdim anneme geldık :) :) gerçi akşam bıızm eve de net bağlancak hep girerim ki artık ee sen nasılsn bakıyım nasıl gııdooooo evlıılık :)
kızlar nasılsınız?
iyiyim canım şükür sen nasılsınn yoktun bi kaç gündür
kızlar kan meselisine takılmayın ben 8 cm de yendim ve benden geldi. Anlıyorum sizi , o özel anda yaşamak istiyosunuz bütün duyguları , ama kan gelmezse de gelmez. Egzersiz yapmayan insanlardan bile gelmiyor bazı durumlarda. çünkü o tamamen senin ilişki esnasındaki rahat olmana kendini gevşetmene bağlı. ne kadar gevşersen vajina kasların o kadar gevşer
Şimdi kanı falan unutup egzersizlere başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?