- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.761
Allaha çok şükür çok güzel canımbaksana bugün 8 ay olmuş
maşşallahhhhh Rabbim ayırmasınnnn birlikte yaşlanın inşşşalahya ben bişiy sorcam yasemın. ben dun adet oldum da tahmın edemıcegın kadar kanama goruyorum bu ayy.. tamamen artık oturdu ilişkimiz. acaba dıyorum vajınam açıldı dıye mı boyle oldu. tam olarak kadın olduugm ılk ay inşaaalah bu yuzdendır:) kız p..t yetişmiyo bana :) ben hıc boyle degıldım aksıne az kanama görürdüm :) şimdi durduk yere irkiliyorum korkuyorum hıc bu kadar olmadı
canım ben de aydan aya değişiyo o durumlar mesela bi ay ağrılı oluyosa bi ay su gibi akıyor, bi ay çok gelirse öteki ay az geliyor
herkesin farklı oluyor ama tabi ki ben ilgisi olduğunu düşünüyorum kadın olmakla
heee bide benım hep aynıydı mesela çok aşırı ağrılarım olurduuu.. oyle boyle değil acıle kaldırırlardı artık. ama kanamam hep azdı. kız bu ay zerrre sancı yok kanama da maşallah oyle boyle değil
sancının çok olması az kanama olmasından dolayı canım.rahim kasıldığı için sancı çok oluyor.
ohaaa bak gayet mantıklıo yuzden mı acaba doktorlar evlenın geçer dogum yapın geçer dıolar sancıı ıcın. ama mantıga uyuyo çok kanama oldugu ıcın sancı olmadı demekkı :) çok saol cnm ya ben de hayatmda ılk defa gördüm boyle bişey ödüm koptu :) şimdi de dıyorum acaba vajınam çok dardı dıye mı hem az kanama goruyodum hem de vajınusmustum
korkacak birşey yok canım rahat ol.hem ay ay bile değişkenlik gösterebilir.sen vajiyi ne zaman yendin?
evet doğru aslında.14 nisanda yendim ama bı kaç defa deneyebldık. bu ayki kadar tam rayına oturmamıstı. zaten hemen adet olmuştum bı kaç denemeden sonra.
kızlar şu cem keçe nin mühürlü beden kitabını sipariş ettim acaba okuyan varmı. resimli anlatımı fln varmış tedavi için :s
selam kızlar 6 aydır giremiyordum.hatırlayanlar vardır belki beni.ağustos gelinlerinden biriydim.bunca zaman sonra yazmamın sebebi evet yaptım falan olsa keşke ama malesef değil.eskiden daha zayıftım gerçekten 6 ayda kendimde ilerlemeler görüyorum.önceden eşimin şeyine bile bakamıyodum okadar yani.tabiki bunları aştım.üstüne bile çıkıyorum artık.hoş bişey yapamıyorum ama.olsun enazından o tiksinmeyi,ait olmama hissini,sonra nebileyim utanma hissini falan hepsini hallettim.artık korkmuyorumda.şöyle rahat uzun bir zamanımız olsa kesin yapcaz artık gözüyle bakıyorum.ama eşim çok çalışıyor.genelde yorgun oluyor.öyle oluncada zaten sadece haftada birkez sevişiyoz.ama bu işi kesinkez halletcem.bugün buraya girmemminde en büyük sebebi bu.kendime çok kızyorum gerçekten.nerdeyse 1 yıl olacak yani.çocuk istiyorum diyip duruyorum kuru kuru.daha bu işi halledemeden o işi nasıl yapcaksam.ama artık kesin yapcam kesin yani.eşimede söylicem gerekirse bağırıyom ölüyüm yinede yapsın acımasın bana.kaç ay oldu baksanıza.millet 18 19 yaşında yapıyor.neyse şimdi gelelim bana gerçekten bu işi yapan biirnin son derece detaylı bir şekilde bunu anlatmasına:)ama tüm detayları istyorum.bide bende panik atak var sormayın.ikisi bir olunca düşman başına yani.kestane kebap acele cevap kızlar:)
Ben cem keçenin kliniginde tedavi oldum 8 ay önce şimdi 4 aylık hamileyimbütün kitaplarini vermişti mühürlü bedenim çok ayrıntıya yer vermiyor erteleme hastaligi olan vajinusmus un üstesinden gelmekti galiba kitabın adı onu okursan çok işe yarayacagina inanıyorum
erkek doktor eşim istemiyor bildiğiniz bayan doktor var mı arkadaşlar?
kızlar şu cem keçe nin mühürlü beden kitabını sipariş ettim acaba okuyan varmı. resimli anlatımı fln varmış tedavi için :s
kızlar ben bugün uzun zamandan sonra egzersiz yapmaya karar verdim serçe parmak kalınlığında aparatla başladım ve emla sürdüm aparata bi anda nasıl oldu anlamadım giriverdi şaşırdım anlayamadım sonuna kadar girdi ve hiçbişey hissetmedim sonra cesaret geldi emlanında uyuşmasıyla baya kalın aparat soktum ve aparatı çıkardığımda kanlıydı sonrada bi peçete dolusu kan geldi kendimi çok kötü hissediyorumkeşke eşimleyken gelseydi. sizce artık eş denemesini yapabilirmiyim sanırım zarın tamamını bozdum çünkü çok kan geldi
kızlar ben bugün uzun zamandan sonra egzersiz yapmaya karar verdim serçe parmak kalınlığında aparatla başladım ve emla sürdüm aparata bi anda nasıl oldu anlamadım giriverdi şaşırdım anlayamadım sonuna kadar girdi ve hiçbişey hissetmedim sonra cesaret geldi emlanında uyuşmasıyla baya kalın aparat soktum ve aparatı çıkardığımda kanlıydı sonrada bi peçete dolusu kan geldi kendimi çok kötü hissediyorumkeşke eşimleyken gelseydi. sizce artık eş denemesini yapabilirmiyim sanırım zarın tamamını bozdum çünkü çok kan geldi
Arkadaşlar merhaba.Eski arkadaşlar belki beni hatırlar.Kısaca özet geçeyim 4 senelik evliyim psikolog psikolog gezen aylardır sadece kulak pamuğu sokabilen parmağımın ucunu bile değdiremeyen bir tipim.ama dün akşam gözümü kararttım ve yaptım parmağımı soktum serçe ve işaret parmağımın neredeyse tamamına yakını girdi.hiçbir acı hisstmedm sadece içersi braz garip geldi :) haftaya psikoloğa gidicem ama bu aşamada tavsiyeleriniz var mı ?eşle deneme yapamıyorum bu arada
aaa süper sevimnur:13: bence bi de eş parmağıyla deneme yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?