Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allaha çok şükür çok güzel canım baksana bugün 8 ay olmuş

maşşallahhhhh Rabbim ayırmasınnnn birlikte yaşlanın inşşşalah ya ben bişiy sorcam yasemın. ben dun adet oldum da tahmın edemıcegın kadar kanama goruyorum bu ayy.. tamamen artık oturdu ilişkimiz. acaba dıyorum vajınam açıldı dıye mı boyle oldu. tam olarak kadın olduugm ılk ay inşaaalah bu yuzdendır:) kız p..t yetişmiyo bana :) ben hıc boyle degıldım aksıne az kanama görürdüm :) şimdi durduk yere irkiliyorum korkuyorum hıc bu kadar olmadı

canım ben de aydan aya değişiyo o durumlar mesela bi ay ağrılı oluyosa bi ay su gibi akıyor, bi ay çok gelirse öteki ay az geliyor
herkesin farklı oluyor ama tabi ki ben ilgisi olduğunu düşünüyorum kadın olmakla

heee bide benım hep aynıydı mesela çok aşırı ağrılarım olurduuu.. oyle boyle değil acıle kaldırırlardı artık. ama kanamam hep azdı. kız bu ay zerrre sancı yok kanama da maşallah oyle boyle değil

sancının çok olması az kanama olmasından dolayı canım.rahim kasıldığı için sancı çok oluyor.

sancının çok olması az kanama olmasından dolayı canım.rahim kasıldığı için sancı çok oluyor.

ohaaa bak gayet mantıklı o yuzden mı acaba doktorlar evlenın geçer dogum yapın geçer dıolar sancıı ıcın. ama mantıga uyuyo çok kanama oldugu ıcın sancı olmadı demekkı :) çok saol cnm ya ben de hayatmda ılk defa gördüm boyle bişey ödüm koptu :) şimdi de dıyorum acaba vajınam çok dardı dıye mı hem az kanama goruyodum hem de vajınusmustum

korkacak birşey yok canım rahat ol.hem ay ay bile değişkenlik gösterebilir.sen vajiyi ne zaman yendin?

Son düzenleme:
evet doğru aslında.14 nisanda yendim ama bı kaç defa deneyebldık. bu ayki kadar tam rayına oturmamıstı. zaten hemen adet olmuştum bı kaç denemeden sonra.

anladım canım.yaptıkça rayına oturacakadetten sonra hemen dene çünkü rahim esnek oluyor.rahat olur senin için.bebek istemiyosan dikkatli ol.hamiş olma ihtimalin var.

kızlar şu cem keçe nin mühürlü beden kitabını sipariş ettim acaba okuyan varmı. resimli anlatımı fln varmış tedavi için :s

Ben cem keçenin kliniginde tedavi oldum 8 ay önce şimdi 4 aylık hamileyim bütün kitaplarini vermişti mühürlü bedenim çok ayrıntıya yer vermiyor erteleme hastaligi olan vajinusmus un üstesinden gelmekti galiba kitabın adı onu okursan çok işe yarayacagina inanıyorum

sanırım bende de panik atak var çünkü o an geldiğinde bi titreme ve ağlama hissi geliyor bana psikoloğa gitsen düzelir mi acaba bildiğiniz iyi bir vajnısmus tedavisi yapan doktor var mı?

kızlar ben bugün uzun zamandan sonra egzersiz yapmaya karar verdim serçe parmak kalınlığında aparatla başladım ve emla sürdüm aparata bi anda nasıl oldu anlamadım giriverdi şaşırdım anlayamadım sonuna kadar girdi ve hiçbişey hissetmedim sonra cesaret geldi emlanında uyuşmasıyla baya kalın aparat soktum ve aparatı çıkardığımda kanlıydı sonrada bi peçete dolusu kan geldi kendimi çok kötü hissediyorum keşke eşimleyken gelseydi. sizce artık eş denemesini yapabilirmiyim sanırım zarın tamamını bozdum çünkü çok kan geldi

erkek doktor eşim istemiyor bildiğiniz bayan doktor var mı arkadaşlar?

kızlar şu cem keçe nin mühürlü beden kitabını sipariş ettim acaba okuyan varmı. resimli anlatımı fln varmış tedavi için :s

canım bende var 2-3 ay önce almıştım ama oda zaten bildiğimiz ama yapmaya cesaret edemediğmiz şeyleri anlatıyor .faydası olmuyormu evet oluyor biraz rahatlıyorsun ama herşey kafa bitiyor bende vajiyim 10 aydır doktora gittim kitabı aldım ama bir türlü parmak egzersizlerine cesaret edemedim. 1 hafta önce burda yazılanları okudum ve başaranları görünce moralim düzeldi umutlandım bizde yenebiliriz bunu ben parmak egzersizlerine başladım tek parmaktayım hala biraz yanma oluyor bide çalıştığım için denemeye çok vakit bulamıyorum ama allahın izniyle altatıcaz inşallah bizde bu günleri:)

üzülme bu ihtimal var tabiki aparatla deneme yaptığında eşine de bahsedersin bu durumdan ve bir iki gün bekledikten sonra eş denemesi yap bence. çünkü bir kaç gün oranın iyileşmesi gerekiyor.

eşin sana güvenir ki zaten bu durum her erkek için önemsenmeyebilir lütfen böyle olumsuz düşünme sen bak maşallah aparatı içine alabildin bu durumu yendin :) iyi yanına bakalım.

Arkadaşlar merhaba.Eski arkadaşlar belki beni hatırlar.Kısaca özet geçeyim 4 senelik evliyim psikolog psikolog gezen aylardır sadece kulak pamuğu sokabilen parmağımın ucunu bile değdiremeyen bir tipim.ama dün akşam gözümü kararttım ve yaptım parmağımı soktum serçe ve işaret parmağımın neredeyse tamamına yakını girdi.hiçbir acı hisstmedm sadece içersi braz garip geldi :) haftaya psikoloğa gidicem ama bu aşamada tavsiyeleriniz var mı ?eşle deneme yapamıyorum bu arada

canım eş denemesine geçebilirsin inşallah yeniceksin kan meselesine takılma, yenmeye odaklan sadece
ben yendiğim zaman 2 gün üstüste yapmıştım hem de bir saatten fazla kaderim sana bekle iyileşsin demiş ama ben hiç bi rahatsızlık duymadım , sen bilirsin beklemek istiyosan bekle ama eş denemesine geçebilirsin hadi müjdeler ver bizeee

aaa süper sevimnur:13: bence bi de eş parmağıyla deneme yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…