- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.781
sanırım kontrollü kaybedicem korkusu oluyor refleks olarak itiyorum
canım eş denemesine geçebilirsininşallah yeniceksin kan meselesine takılma, yenmeye odaklan sadece
ben yendiğim zaman 2 gün üstüste yapmıştım hem de bir saatten fazlakaderim sana bekle iyileşsin demiş ama ben hiç bi rahatsızlık duymadım , sen bilirsin beklemek istiyosan bekle ama eş denemesine geçebilirsin hadi müjdeler ver bizeee
arkadaşlar mrb. yeni katıldım aranıza. bende 2senedir evliyim ve hala korkuyorum. egzersizleri okudum ama cesaret edemiyorum çünkü parmağımı dokundurduğum an acı hissediyorum bu normalmi yoksa psikolojikmi acaba bi bileniniz varmı ? eşimle denemeye kalktığımızdada kasılıyorum ağlama krizine giriyorum bu sefer kendime aylarca güvenimi kaybediyorum. nefret ediyorum herşeyden toparlanamıyorum.
vaji hastası olan arkadaşlara birşey soracam kocanız size ilişki sırasında nasıl davranıyor. deneme aşamasında girmiyor ya nasıl davranıyor benim kocam çok sinirleniyor. acaba onun bu davranışları yüzünden mi kendimi kasıyorum bilmiyorum...
zaman zaman soguk havalar esebilir bu normal.özellikle pes pese denemelerde basarısızlık olduysa karsı taraf bunu erkeklik meselesi yapabilir.Sonuçta onun yetisme tarzı ile alakalı.
Ama zaman zaman da komik anlar yaşanabiliyor espriler falanhani iyice caresiz kalınca geyige sarılıyor.
Sonucta butun canlılar özellikle kediler yapısıyorlar birbirlerine ben niye bukadar korkuyorum sorusunu sesli düsününce gülesimiz geliyor aslında.
Onları da anlamak lazım tabi bazen dısarda iste gerilip birde bunları yasayınca iyice bunalıyorlar.
Ama sen esini seviyor ve uzun vadeli bir evlilk istiyorsan hic söylediklerine kulak asma arkadasım.
İnsallah bu illeti yenip güzel güzel bebeklerimiz olunca bütün herseyi unutup onları sevecegiz degilmi
baba olduktan sonra onlarda herseyi unutur biter gider...INSALLAH
Cem bwyin yanında psikolog serap hanım var o ilgileniyor çoğunlukla vajinusmus hastalariyla benim tedavi surecimde de o yardımcı oldu
arkadaşlar mrb. yeni katıldım aranıza. bende 2senedir evliyim ve hala korkuyorum. egzersizleri okudum ama cesaret edemiyorum çünkü parmağımı dokundurduğum an acı hissediyorum bu normalmi yoksa psikolojikmi acaba bi bileniniz varmı ? eşimle denemeye kalktığımızdada kasılıyorum ağlama krizine giriyorum bu sefer kendime aylarca güvenimi kaybediyorum. nefret ediyorum herşeyden toparlanamıyorum.
Eşim ilk zamanlar ben kasılınca sinirlenebiliyordu bana yansıtmıyordu hani sözlü olarak bi şey söylemiyordu ama şimdi daha sabırlı ve olduğunu söylüyor az da olsa giriyor. Bizim normal olduğumuzu söylüyor. Cinsel sorunumuzun olmadığını söylüyor.
canım cumartesiye kadar eşimin yanında değilim cumartesi akşamı denicem artık yaparım heralde çünkü tamamen yırrttım sanırım zarı. ve hiç ne acı ne yanma hissetmedim denicem umarım yaparım dua edin umarım güzel haberlerle dönerim
herkese ıyı akşamlar ;
bır hafta oncesıne 8cm aparatı almaya calısıyordum bıraz gırınce regl oldum bugun tekrar kaldıgım yerden devam edeyım dedım sırt ustu yatarak bırkerede aldım 8 cm(hatta 8,5 dıyebılırız 8 ustune bır kat daha pecete sarmıstım bugun ) yenelerı okudugum ıcın az kaldı dıye dusunerek onerdıgınız pozisyonlarda gıbı tekrar denmeye calıstım sankı ustteymıs gıbı ama ustte anlattıgınız pozısyonlarda hıc gırmıyor sankı bı duvara takılıyor gıbı oluyor kalıyornıyetım esımle ılk denmemızde rahatca olsun dıyeydı malesef olmuyor bana ne onerırsınız???moralım bozuldu bıraz ((
ben 8 cm de yenmiştim ama işte beyin hazır olmayınca olmamış işte senin
o boğumu geçmen lazım zaten bol kayganlaştırıcı sürüp yavaş yavaş oturman lazım
üstte eşine sırtın dönük yapabilirsin ilk denemede, hiç moralini bozma eğer girmiyo dersen egzersizlere biraz daha devam edip öyle deneegzersiz yapıp da yenemeyen yok bu topikte
Eşim ilk zamanlar ben kasılınca sinirlenebiliyordu bana yansıtmıyordu hani sözlü olarak bi şey söylemiyordu ama şimdi daha sabırlı ve olduğunu söylüyor az da olsa giriyor. Bizim normal olduğumuzu söylüyor. Cinsel sorunumuzun olmadığını söylüyor.
ne yaptın canım deneme yapacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?