Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanırım kontrollü kaybedicem korkusu oluyor refleks olarak itiyorum

bak ben de öyleydim, eşine izin ver bi an için kapa gözlerini kendini ona bırak zaten bi kere yaptrdığın an geçicek o hisler , serçe parmağını almaya çalış mesela bugün
eşine güvenme konusunda çok yardımı dokunur eş parmağı egzersizinin, bi de egzersizlerini eşinin yanında yap

herkese ıyı akşamlar ;
bır hafta oncesıne 8cm aparatı almaya calısıyordum bıraz gırınce regl oldum bugun tekrar kaldıgım yerden devam edeyım dedım sırt ustu yatarak bırkerede aldım 8 cm(hatta 8,5 dıyebılırız 8 ustune bır kat daha pecete sarmıstım bugun ) yenelerı okudugum ıcın az kaldı dıye dusunerek onerdıgınız pozisyonlarda gıbı tekrar denmeye calıstım sankı ustteymıs gıbı ama ustte anlattıgınız pozısyonlarda hıc gırmıyor sankı bı duvara takılıyor gıbı oluyor kalıyor nıyetım esımle ılk denmemızde rahatca olsun dıyeydı malesef olmuyor bana ne onerırsınız???moralım bozuldu bıraz ((

canım cumartesiye kadar eşimin yanında değilim cumartesi akşamı denicem artık yaparım heralde çünkü tamamen yırrttım sanırım zarı. ve hiç ne acı ne yanma hissetmedim denicem umarım yaparım dua edin umarım güzel haberlerle dönerim

vaji hastası olan arkadaşlara birşey soracam kocanız size ilişki sırasında nasıl davranıyor. deneme aşamasında girmiyor ya nasıl davranıyor benim kocam çok sinirleniyor. acaba onun bu davranışları yüzünden mi kendimi kasıyorum bilmiyorum...

arkadaşlar mrb. yeni katıldım aranıza. bende 2senedir evliyim ve hala korkuyorum. egzersizleri okudum ama cesaret edemiyorum çünkü parmağımı dokundurduğum an acı hissediyorum bu normalmi yoksa psikolojikmi acaba bi bileniniz varmı ? eşimle denemeye kalktığımızdada kasılıyorum ağlama krizine giriyorum bu sefer kendime aylarca güvenimi kaybediyorum. nefret ediyorum herşeyden toparlanamıyorum.

canım öncelikle aramıza hoşgeldin inan herşey pskolojık ama bilmiyorum dr gittin mi gitmediysen bi jınokologa görün büyük ihtimal

fizyolojık sorun yoktur.sonra ben bu işi yapacam de ve hemen egzersizlere başla ilk önce kegel sayfanın başinda var inan yapabilirsin

burda 9 yıl sonra yenenler oldu 5-6 günde yenenler oldu sen niye yapamayacaksın ben yaşamiş biri olarak söylüyorum

bumuymüş diyeceksin bütün aşamaları bize haber ver hadi başla hemen

ah ziyaretçi arkadaşlarım 14 KİŞİ TÜRKİYEDE NE KADAR ÇOK KİŞİ BU İLLET HASTALIGI YAŞIYOR LÜTFEN KENDİNİZE Bİ İYİLİK

YAPIN HEMEN BAŞLAYIN SAKIN ERTELEMEYİN OKUYUN HERŞEY YAZIYO ALLAH YARDINCINIZ OLSUN

Eşim ilk zamanlar ben kasılınca sinirlenebiliyordu bana yansıtmıyordu hani sözlü olarak bi şey söylemiyordu ama şimdi daha sabırlı ve olduğunu söylüyor az da olsa giriyor. Bizim normal olduğumuzu söylüyor. Cinsel sorunumuzun olmadığını söylüyor.

zaman zaman soguk havalar esebilir bu normal.özellikle pes pese denemelerde basarısızlık olduysa karsı taraf bunu erkeklik meselesi yapabilir.Sonuçta onun yetisme tarzı ile alakalı.
Ama zaman zaman da komik anlar yaşanabiliyor espriler falan hani iyice caresiz kalınca geyige sarılıyor.

Sonucta butun canlılar özellikle kediler yapısıyorlar birbirlerine ben niye bukadar korkuyorum sorusunu sesli düsününce gülesimiz geliyor aslında.

Onları da anlamak lazım tabi bazen dısarda iste gerilip birde bunları yasayınca iyice bunalıyorlar.
Ama sen esini seviyor ve uzun vadeli bir evlilk istiyorsan hic söylediklerine kulak asma arkadasım.
İnsallah bu illeti yenip güzel güzel bebeklerimiz olunca bütün herseyi unutup onları sevecegiz degilmi
baba olduktan sonra onlarda herseyi unutur biter gider...INSALLAH

bir yıgın insan ziyaret ediyor sayfayı
bence bu gruba sizde üye olun arkadaslar ,kendi icinizde saklanıp yalnızlasmayın.Nekadar zor birsey hepimiz biliyoruz birbirimize
destek oluruz.
Oralarda caresiz kalmayın.

Benim de öyle zamanlarım oldu. Hatta 2 kere ben çatalda oturur gibi bacaklarım v şeklindeydi olmadı eşim yaklaşamadı sinirlendi hiç bi şey demeden bacaklarımı bi itti, ben ağladım duşa girdim sonra yanıma gelmişti. Malesef oluyor...

Cem bwyin yanında psikolog serap hanım var o ilgileniyor çoğunlukla vajinusmus hastalariyla benim tedavi surecimde de o yardımcı oldu

çok sağol canım eğer parmak egzersizlerinde de cesaret edemezsem giderim ama başarıcam sanırım dün serçe parmağımın 2.boğumuna kadar alabildim çok sevindirik oldum aldığını görünce :))

canım hoşgeldin öncelikle yapılamayacak bişey değil inan bana yeterki kendine güven önce sayfa başındaki kegel egzersizlerini yap sonra al bir ayna vajini incele gör bak bul deliği korkma küçük bir delik olarak gelebilir sana ama ordan çocuk çıkıyo unutmasonra aşama aşama diğer egzersizleri yapacaksın kayganlaştırıcı jel prez yada eldivene de ihtiyacın olcak aşamalarını buraya yaz herkes yardımcı olacaktır ben egzersiz yapmadan yendim ama yine de bildiklerimi anlatmaya çalışırım sen yeter ki bir yerden başla bu hastalık erteleme hastalığı lütfen erteleme

ne yaptın canım deneme yapacaktın

canım işte keşke sadece zarla alakalı olsa, zarı yırttım rahatlarım diye düşünürsen yanılırsın, çünkü bu hastalıkta zarın alakası yok, vaji kaslarına bağlı her şey. Sen egzersizlere devam et zaten aparatı soktukça alışacak kasların, güçlenecek ve ne zaman kasılıp gevşeyeceğini iyice öğrenecek

ben 8 cm de yenmiştim ama işte beyin hazır olmayınca olmamış işte senin
o boğumu geçmen lazım zaten bol kayganlaştırıcı sürüp yavaş yavaş oturman lazım
üstte eşine sırtın dönük yapabilirsin ilk denemede, hiç moralini bozma eğer girmiyo dersen egzersizlere biraz daha devam edip öyle dene egzersiz yapıp da yenemeyen yok bu topikte

yasemincim teşekkürler yanıtın için, ben es denemsine daha gecmedim.. es denemesıy-mıs- gıbı yapayım dedım oturma poz. ama olmadı tamam canım bıraz daha calısayım (yatar poz. cok rahat alıyorum aparatımı)

Canım yaptım oldu gibi :) z.yağıyla çok rahattık. eşim oluyor dedi. Tam girmesi için üzerine oturman gerekiyor dedi tabii ben onu yapamıyorum. Ben üstteyken çok az oldu. Sonra ben başım yastıkta kalçam havada olacak şekilde yattım. Eşim öyle denedi zaten tatmin oldu. Oluyor dedi üzülme dedi. Bence çok olmadı ama eşim tşk etti oluyor dedi.

ne yaptın canım deneme yapacaktın

Canım yaptım oldu gibi :) z.yağıyla çok rahattık. eşim oluyor dedi. Tam girmesi için üzerine oturman gerekiyor dedi tabii ben onu yapamıyorum. Ben üstteyken çok az oldu. Sonra ben başım yastıkta kalçam havada olacak şekilde yattım. Eşim öyle denedi zaten tatmin oldu. Oluyor dedi üzülme dedi. Bence çok olmadı ama eşim tşk etti oluyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…