Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi canım bak ilerlemişsin üstte dediğim şekilde yap birden oturmayacan zaten yavaş yavaş olcak eğilecen az öne doğru rahat olur öyle ne güzel işte bak oluyo yavaş yavaş dene sürekli yarıdan sonra devamı gelcek inş

önce zaten iice yağlandık sonra Eşim işaret p. soktu gezdirdi ben önce bacaklarımı kapattım ama yine de rahattım sonra eş. denemeye geçtik, sırtım dönük yüzüm dönük üstte deneme yaptım, pek olmadı gibi, sonra işte diğer pozisyon...

Arkadaşlar eğer ilişki sırasında ağrı, yanma veya idrara sıkışma gibi hissediyorsanız, şiddetli bir acı duyuyorsanız iltihap gibi durum söz konusu olabilir. Şahsen ben bu durumdan muzdaribim Çok zor bir şey, vajinismus tanısını hemen koymayın kendinize. Acıya sebep olan belli durumlar vardır, nedenlerini bulup çözme yoluna gidin. Ben şu iltihap meselesini çözdükten sonra tekrar deneyeceğim. Ağlamaktan, eziyet çekmekten yoruldum. Bakalım umarım bu kez acısız olur.

Korku yok, ama acı varsa burada bir sorun olabilir kızlar. Jinekoloğa görünmekte fayda var. Ve hepinize mutluluk diliyorum, bu günler geride kalacak.

hepsi gerçekten girer mi eşim vajinan derinde hepsi ancak oturunca girebilir dedi.

olur tabi canım neden olmasın çok derinde değilde yani ilk girişten sonra popo yönünde koca bir boşluk vaji ilki yerleştirdikten sonra popo yönüne ilerletirseniz zaten kendiliğinden girer ve üstte olunca da nefes al ver ıkın hatta ıkınınca otur yavaş yavaş olcak canım inş yakınca gelinsin hadi artık yap halayını çekelim mendilimiz elimizde kaldı birde alt pozisyonda kafanın altına değil poponun altına yastık koy

canım bak denemeden önce eş parmağı yapmışsın ya o çok iyi yararı oluyo bence sen denemeden önce yine yap hatta bir parmak sonra iki parmak yapın biraz hem esner vaji sonra eş denemesinde rahat olur hatta belkide gelin olursun

Kızlar ben geldim çokkkk uzun zaman oldu biliyorum;/ ve aynı yerdeyim bi değişiklikte yok bu ara fuar falan vardı istanbuldaydım ordan Ankara çok yoğundu bişe yapamayıncada buraya girmek yine bişe yapamadım aynayım demek zoruma gidiyor cecem naptııııı o kesin yenmiştir artık bide güya birlikte yenicektik))

hepsi gerçekten girer mi eşim vajinan derinde hepsi ancak oturunca girebilir dedi.

İnşallah canım, eşim oluyor dedi ama ben bilmiyorum anlayamıyorum. Şöyle ki sertliği bazen girdiğini de hissettim. Eşim daha önce orta parmağını sokmuştu. Bu akşam popomun altına yastık koyayım, yine z.yağıyla yapıcam. eşim de sanırım daha önce yaşamamış bilmiyor bulamıyor :)

Ben bugün ki denemede popo altına bi de yastıkla deneyim, yine z.yağı da süreyim 2 parmak yaptırayım. sonra da zaten yapmaya çalışalım. Eşim oldu falan dedi ama tam olarak dün girmedi bence olmadı.

hoşbulduk canım. dr gittim dar olduğunu bi sorun olmadığını söledi. ama ilkinde çok korktum sanırım ondan. sanada çok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsın. benim hiç bir şekilde cesaretim yok elim ayağım titriyo kasılıyorum malesef o yüzden başlayamadım egzersize. zihnim oyun oynuyo sanki bi türlü toparlanamıyorum normalmi acaba ? saol canım benim inşallah en kısa sürede başlıcam :S

yenen arkadaşlara bi sorum olacak yendikten sonra jel kullanmaya ne kadar daha devam ettiniz. bana jelsiz yapamayacakmışım gibi geliyo. jeli sürüncede pek bişi hissetmiyorum zamanla düzelirmiyim

canım hoşbulduk. kendime çok güveniyordum olmayınca sanırım bütün güvenimi yitirdim toplanamıyorum bi türlü. böyle kalbim sıkışıyo kasılıyorum falan of bi rahatlasam. en kısa zamanda çalışmalara başlıcam ilginiz için çok teşekkür ederim. çok haklısın erteleye erteleye bu hallere geldik zaten :S sanada çok geçmiş olsun. teşekkür ederim..

Kayıp cecemden haberi olan varmı çok merak ediyorum

merhaba canım kayıp cecemm buraya girmeye utanıyor artık valla çünkü hem uğraş kalmadı hem istek kalmadı hem yapamadım yani oyüzdende girip fazlalık olmuyum dedim geri duruyordum öyle utanıyorum yani maalesef....

ya ne demezsin keşkeeee bu gidişle hakketen beraber yenicez kafana göre takıl nasıl osla bende iş yokk canım

yenen arkadaşlara bi sorum olacak yendikten sonra jel kullanmaya ne kadar daha devam ettiniz. bana jelsiz yapamayacakmışım gibi geliyo. jeli sürüncede pek bişi hissetmiyorum zamanla düzelirmiyim

canım ben jeli 1 aydan sonra bıraktım, ama halen ara ara kullanıyorum, eğer ön sevişmeyi uzun tutarsan yeterince zevk alırsan jeli bırakman kolaylaşır
bende bi de sanırım kuruluk vardı, her gün adaçayı içiyorum ilişki sırasında kuruluk oranım azaldı eskisinden fazla sıvı salgılıyorum

ah cecoş ahh bi yendiğini görebilseydik

canım neden skype gelmiyorsun bu emlayı nasıl kullandın yada hiçmi bişiy hisetmedin nekadardı aparat bunları yazarmısın sözde 20 mayısa kadar yenicektik nerdeee neyse emlayı anlat bana :))))

ah cecoş ahh bi yendiğini görebilseydik

ahh yasemincim ne diyim bilmemki bende en sonra emla kreme karar verdim inan buraya girmeye yüzüm yoktu artık elab sağolsun skype den yardımcı oluyor ama buraya girmedende olmayacağını anladım baksana insanların yazılarını okudukça motive oluyorum valla şu kremi bi deniyim combo ya bakılırsa olacak gibi inşallah oakdar etkilimi bu emla yahuu :)))

canım 2 denemede bıraktım bebiş istedigim için bence ne kadar çabuk bırakırsan okadar iyi inan zor degil zaten kayıp gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…