- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.801
Kayıp cecemden haberi olan varmı çok merak ediyorum
Canım yaptım oldu gibi :) z.yağıyla çok rahattık. eşim oluyor dedi. Tam girmesi için üzerine oturman gerekiyor dedi tabii ben onu yapamıyorum. Ben üstteyken çok az oldu. Sonra ben başım yastıkta kalçam havada olacak şekilde yattım. Eşim öyle denedi zaten tatmin oldu. Oluyor dedi üzülme dedi. Bence çok olmadı ama eşim tşk etti oluyor dedi.
Canım yaptım oldu gibi :) z.yağıyla çok rahattık. eşim oluyor dedi. Tam girmesi için üzerine oturman gerekiyor dedi tabii ben onu yapamıyorum. Ben üstteyken çok az oldu. Sonra ben başım yastıkta kalçam havada olacak şekilde yattım. Eşim öyle denedi zaten tatmin oldu. Oluyor dedi üzülme dedi. Bence çok olmadı ama eşim tşk etti oluyor dedi.
iyi canım bak ilerlemişsin üstte dediğim şekilde yap birden oturmayacan zaten yavaş yavaş olcak eğilecen az öne doğru rahat olur öyle ne güzel işte bak oluyo yavaş yavaş dene sürekli yarıdan sonra devamı gelcek inş
hepsi gerçekten girer mi eşim vajinan derinde hepsi ancak oturunca girebilir dedi.
önce zaten iice yağlandık sonra Eşim işaret p. soktu gezdirdi ben önce bacaklarımı kapattım ama yine de rahattım sonra eş. denemeye geçtik, sırtım dönük yüzüm dönük üstte deneme yaptım, pek olmadı gibi, sonra işte diğer pozisyon...
hepsi gerçekten girer mi eşim vajinan derinde hepsi ancak oturunca girebilir dedi.
olur tabi canım neden olmasın çok derinde değilde yani ilk girişten sonra popo yönünde koca bir boşluk vaji ilki yerleştirdikten sonra popo yönüne ilerletirseniz zaten kendiliğinden girer ve üstte olunca da nefes al ver ıkın hatta ıkınınca otur yavaş yavaş olcak canım inş yakınca gelinsin hadi artık yap halayını çekelim mendilimiz elimizde kaldı birde alt pozisyonda kafanın altına değil poponun altına yastık koy
canım bak denemeden önce eş parmağı yapmışsın ya o çok iyi yararı oluyo bence sen denemeden önce yine yap hatta bir parmak sonra iki parmak yapın biraz hem esner vaji sonra eş denemesinde rahat olur hatta belkide gelin olursun
olur tabi canım neden olmasın çok derinde değilde yani ilk girişten sonra popo yönünde koca bir boşluk vaji ilki yerleştirdikten sonra popo yönüne ilerletirseniz zaten kendiliğinden girer ve üstte olunca da nefes al ver ıkın hatta ıkınınca otur yavaş yavaş olcak canım inş yakınca gelinsin hadi artık yap halayını çekelim mendilimiz elimizde kaldı birde alt pozisyonda kafanın altına değil poponun altına yastık koy
canım öncelikle aramıza hoşgeldin inan herşey pskolojık ama bilmiyorum dr gittin mi gitmediysen bi jınokologa görün büyük ihtimal
fizyolojık sorun yoktur.sonra ben bu işi yapacam de ve hemen egzersizlere başla ilk önce kegel sayfanın başinda var inan yapabilirsin
burda 9 yıl sonra yenenler oldu 5-6 günde yenenler oldu sen niye yapamayacaksın ben yaşamiş biri olarak söylüyorum
bumuymüş diyeceksin bütün aşamaları bize haber ver hadi başla hemen
canım hoşgeldin öncelikle yapılamayacak bişey değil inan bana yeterki kendine güven önce sayfa başındaki kegel egzersizlerini yap sonra al bir ayna vajini incele gör bak bul deliği korkma küçük bir delik olarak gelebilir sana ama ordan çocuk çıkıyo unutmasonra aşama aşama diğer egzersizleri yapacaksın kayganlaştırıcı jel prez yada eldivene de ihtiyacın olcak aşamalarını buraya yaz herkes yardımcı olacaktır ben egzersiz yapmadan yendim ama yine de bildiklerimi anlatmaya çalışırım sen yeter ki bir yerden başla bu hastalık erteleme hastalığı lütfen erteleme
Kayıp cecemden haberi olan varmı çok merak ediyorum
Kızlar ben geldim çokkkk uzun zaman oldu biliyorum;/ ve aynı yerdeyim bi değişiklikte yokbu ara fuar falan vardı istanbuldaydım ordan Ankara çok yoğundu bişe yapamayıncada buraya girmek yine bişe yapamadım aynayım demek zoruma gidiyor cecem naptııııı o kesin yenmiştir artık bide güya birlikte yenicektik ))
yenen arkadaşlara bi sorum olacak yendikten sonra jel kullanmaya ne kadar daha devam ettiniz. bana jelsiz yapamayacakmışım gibi geliyo. jeli sürüncede pek bişi hissetmiyorum zamanla düzelirmiyim
merhaba canım kayıp cecemm buraya girmeye utanıyor artık valla çünkü hem uğraş kalmadı hem istek kalmadı hem yapamadım yani oyüzdende girip fazlalık olmuyum dedim geri duruyordum öyle utanıyorum yani maalesef....
ya ne demezsin keşkeeee bu gidişle hakketen beraber yenicez kafana göre takıl nasıl osla bende iş yokk canım
kızlar ben bugün uzun zamandan sonra egzersiz yapmaya karar verdim serçe parmak kalınlığında aparatla başladım ve emla sürdüm aparata bi anda nasıl oldu anlamadım giriverdi şaşırdım anlayamadım sonuna kadar girdi ve hiçbişey hissetmedim sonra cesaret geldi emlanında uyuşmasıyla baya kalın aparat soktum ve aparatı çıkardığımda kanlıydı sonrada bi peçete dolusu kan geldi kendimi çok kötü hissediyorumkeşke eşimleyken gelseydi. sizce artık eş denemesini yapabilirmiyim sanırım zarın tamamını bozdum çünkü çok kan geldi
ah cecoş ahh bi yendiğini görebilseydik
yenen arkadaşlara bi sorum olacak yendikten sonra jel kullanmaya ne kadar daha devam ettiniz. bana jelsiz yapamayacakmışım gibi geliyo. jeli sürüncede pek bişi hissetmiyorum zamanla düzelirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?