Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1,5 yıllık evliyim 20 haziranda 2 yıl olucak .yoruldum artık nolur yardım edin biyol gösterin tecrübelerinizle. psikolojim bozuldu
hayatım karardı resmen.yardım edin bunu yenersem ölene kadar dua edicem size yemin ederim .21 yaşındayım ablalarım nolur benden daha tecrübeliler yenmiş olanlar allah rızası için yardım edin.bebeğim olsun istiyorum .((((((((((((((((((

hoşgeldin egzersizlerle ilgili hiç bilgin varmı haleminee ?

umutsuzluğa düşmek utanmak vazgeçmek yok ben az uğraşmadım ama yendim .. VE şu bilinç altı korkuları yen hemen bu işi bitir herşey beynimizin oynadığı bi oyun . BU oyunu kazanmak senin elinde unutmaaaaaa

Arkadaşlar yardım edin.2 yıllık evliyim egzersiz yapamıyorum .beyin olarak hazır değilim galiba.çocuk istiyoruz vajinusmus olupta bebek sahibibi olma ihtimalimiz varmı

Arkadaşlar yardım edin.2 yıllık evliyim egzersiz yapamıyorum .beyin olarak hazır değilim galiba.çocuk istiyoruz vajinusmus olupta bebek sahibibi olma ihtimalimiz varmı

merhaba canım, ben vajiliyken hamile kalmıştım ve bir kızım var. şimdiki aklım olsaydı yenmeden yapmazdım, ama insan o psikolojiyle yeter ki çocuğum olsun diye düşünüyor. tabiki pişman değilim iyiki olmuş yavrum. fakat anlatmak istediğim şey yenmeden çocuk sahibi olunca süreç çok fazla uzuyor, ertelemek için bir sürü bahanen oluyor. ben tam 10 yıl erteledim öyle yendim düşün. kimsenin aklını çelmek istemem, naçizane fikrimi söyledim canım. ama mutlaka egzersiz yapmanı öneririm. ne kadar çabuk başlarsan o kadar yakınsın çözüme. Rabbim en kısa zamanda yenmeni nasip etsin inş.

biran önce başla canım vakit kaybetme.çocuk olur tabi.tam birleşme olmasada spermler içeri girer.hızlı yüzme özelliği olduğu için olur tabi.

iyiyim minnoşum eşimi bekliyorum gelir birazdan sen nasılsınn canım

teşekkür ederim evet bilinç altı oyunu bu biliyorum aahh meselede orda ya bilip de birşey yapamamak ne zor tabi pes etmiyorum oalcak inşallah ama zaman vermekten sıkıldım açıkçası zaman vermediğim zaman daha iyi ilerleme oluyordu bende...

canım bak ben bu sitede yaklaşık 5 aydır varım bende daha yenemedim ha kafam hazır dedim ha değil dedim derken buakdar geçti tembellik ettim çok hamilemiyim acabaları yaşadım korktum böyleyken hamile kalmak tan çok korktum çünkü bunun muayeneleri hastanesi doğumu birsürü sıkıntısı olacaktı çocugumamı sevineyim yoksa gelecek sıkıntılaramı üzüleyim en iyisi yenip huzurlu bir hamilelik geçirmek diyorum ben sana yani kafanı bebekten çok yenmeye odaklamalısın unutma yendikten sonra hem yendiğine mutlu olacaksın hemde hamileliğinin tadını çıakrıcaksın ben derimki yenmeden düşünme bu işi halledicem de ona odaklann gerisinde bebişte olur inşallah...

ben yeneceğimi düşünmüyorum bu kadar sene olmadı.çocuk sahibi olmak istiyorum

ben yeneceğimi düşünmüyorum bu kadar sene olmadı.çocuk sahibi olmak istiyorum

canım mutlaka yenersin sen yeter ki egzersizlere bir başla. parmakla dene olmazsa aparatla egzersiz yap. kulak çubuklarıyla da başlayabilirsin. mutlaka birinden birini yaparsın. inan ki çok kolay, burda herkes sana yardımcı olur, merak ettiklerini gel sor.

bende iyiyim canım.periciğin topiğe baktım biraz.

aynen bende canımm

canım hoş geldin nasılsın? yoktun epeydir seni gördüğüme sevindim. umarım herşey yolundadır

hoşbuldum çok şükür canımm iyiyim sen nasılsın evet yoktum artık girmeye yüzüm yok ama yinede burdan kopamıyorum çünkü buraya girmediğim zaman daha çok yenemicems anıyorum en azından burada motive oluyorum emla kremden hep uzakdurdum şimdi ona başlamaya karar verdim bakalım birde onla denicem bakalım sonuç ne oalcak artık oalcak işte bu demiyorum diyemiyorum çünkü olmuyo en iyisi oluruna bırakmak

hoşbuldum çok şükür canımm iyiyim sen nasılsın evet yoktum artık girmeye yüzüm yok ama yinede burdan kopamıyorum çünkü buraya girmediğim zaman daha çok yenemicems anıyorum en azından burada motive oluyorum emla kremden hep uzakdurdum şimdi ona başlamaya karar verdim bakalım birde onla denicem bakalım sonuç ne oalcak artık oalcak işte bu demiyorum diyemiyorum çünkü olmuyo en iyisi oluruna bırakmak
[/QUOTE]

bende iyiyim canım çok sağol. tatlım sen 2 kere yanlış hatırlamıyorsam yarısına kadar almıştın pe..si. biraz daha üstüne düşsen var ya tamamen bitireceksin olayı. çok istiyorum vallahi senin yenmeni. kopma buralardan yaa bencede motive olursun. belki emlayla yaparsın canım. ama yinede şartlama kendini. Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…