Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende iyiyim canım çok sağol. tatlım sen 2 kere yanlış hatırlamıyorsam yarısına kadar almıştın pe..si. biraz daha üstüne düşsen var ya tamamen bitireceksin olayı. çok istiyorum vallahi senin yenmeni. kopma buralardan yaa bencede motive olursun. belki emlayla yaparsın canım. ama yinede şartlama kendini. Rabbim yardımcın olsun. [/QUOTE]

Allah razı olsun inşallah evet aldım ozamanlar çok kolay olmuştu geçen o yarısını almak bile zor oldu işte bazen oluyor demekti ama sanırım ben tam kafa oalrak hazır değildim ondan oldu kendimi tanıyorum artık sizin dualarınız varken illaki olacak buna inanıyorum çünkü burdan kopamıyorum yapamıyorum desemde yine yapmam için yollar çıkıyor çok şükür

neyse ben çıkıyorum hayırlı geceler inşallah güzel haberlerimi bende yakında verebilirim görüşürüzz..

canım aşılama mı yaptırdın, kendiliğinden mi hamile kalmıştın vajiliyken?

Allah razı olsun inşallah evet aldım ozamanlar çok kolay olmuştu geçen o yarısını almak bile zor oldu işte bazen oluyor demekti ama sanırım ben tam kafa oalrak hazır değildim ondan oldu kendimi tanıyorum artık sizin dualarınız varken illaki olacak buna inanıyorum çünkü burdan kopamıyorum yapamıyorum desemde yine yapmam için yollar çıkıyor çok şükür

neyse ben çıkıyorum hayırlı geceler inşallah güzel haberlerimi bende yakında verebilirim görüşürüzz..
[/QUOTE]

sende haklısın canım, herşeyin hayırlısı olsun inş. dualarım hep sizlerle. sana da hayırlı geceler canım..

canım aşılama mı yaptırdın, kendiliğinden mi hamile kalmıştın vajiliyken?

aşılama değil canım, kendiliğinden oldu. etrafımda herkesin çocuğu olacak haberlerini duydukça çok üzülüyordum. eşimle her denememizde ( girmiyordu tabi bu arada ) boş....dığında bacaklarımı kaldırıyordum belki bişeyler olur diye. öyle işte Rabbim verdi. 9 aylık evliydim o zaman.

şanslıymıssın canım. doğacak çocugun kısmeti olunca vajinismus falan dinlemiyor yani :) ben de 2 gün önce adet oldum sandım ama devamı gelmedi, eşimle de 1 ay önce deneme yaparken aynen anlattığın gibi oldu. ve şuan adet günüm geçti 4 - 5 gün falan. normalde günü gününe olurdum. şüphelendim şimdi sen diyince

evet canım herşey nasip. bende hiç beklemezdim, hatta hamile olduğumu öğrenince inanmadım çok saçma geldi, tahlil üstüne tahlil yaptım :))
ilişkiye girilmeden çocuk olacağını söyleseler inanmazdım cahillik işte, bir şey bilmiyorduk. seninde hakkında hayırlısı olur inş. canım. daha çok günün geçerse yaparsın bi tahlil. olabilir yani olmaz diye bişey yok :)))

evet ben de şimdiden telaş yapmak istemedim, 1 hafta daha geçsin en azından. aslında şuan düşünmüyorum ama olursa da üzülmem hani:) kısmet.

evet ben de şimdiden telaş yapmak istemedim, 1 hafta daha geçsin en azından. aslında şuan düşünmüyorum ama olursa da üzülmem hani:) kısmet.

hep tahlil tahlil yazmışım test yaptım diyeceğime yaa :))
canım inş. en kısa zamanda yener öyle hamile kalırsın. olursada hayırlısı tabiki.
hayırlı geceler sana canım çıkıyorum ben.

kızlarrr uzun zamandır yazamadım biraz önce egzersiz yapayım dedım bi cesaret yine şimdi ilk olarak işaret parmaktan başladım cunku onda daha rahat hııssedıyom hatta gıtgel gıbı hareket bıle ıttırdım sonra kus seklınde yaparken 1. boğumdan sonra sankı böle bi ete degme hıssı oluyo degısık bısı onuda sonuna kadar bıraz baskılı olsada alabıldım en son olarak 3 parmak yapayım dedım acaba dogrumu yaptım parmak seklını ılk olarak ısarte ıle yuzuk parmagını bırlestırdım orta parmagımda hafıf ussetdı o sekılde 1 boğuma kadar rahat aldım ama fazla ılerlemı bı baskı hıssedıyom baskı hıssedılmesı normal mı sızcee

Son düzenleme:

merhaba ben bu siteyi 2ay önce keşfettim tek tek okudum herkezi biraz olsun sıkıntım hafifledi çünkü benim gibi bir sürü aynı sıkıntıları yaşayan hanımlar vardı inanamadım sadece bende olduğunu düşünüyordum.Her gün okudum çözümün sadece parmak egzersizi olduğunu söylüyorlardı ama ben hayatta yapamam diye düşündüm yapmak zorundaydımm başka yolu alternatifi yoktu bir kaç gün sonra denemeye kalktım başarısızdım dokunurken bile ürküyordum parmak ucunu bile girdiremeden kalkıyordum her seferinde aynı oluyordu sinirlerim bozuluyordu acaba bende mi bir tuhaflık var diye düşünmeye başlamıştım jinekoloğa gittim muayene oldum herşeyin normal olduğunu söyledi ve kızlık zarımın çok ince olduğunu hiç zorlanmayacağımı çok kolay olacağını söyledi biraz olsun rahatladım mutlu oldum hemen deneme yapmak istedim ama yine herzamanki gibi olmadı sinirlerim bozuldu ağlama krizlerine girdim günler aylar geçiyordu benim ağlamadığım tek bir günüm bile yoktu hiçkimseyle konuşmak görüşmek istemiyordum aileemle bile çünkü bebek var mı sorusunu duymaya dayanamıyordumm..temmuz 1 de 1 yıl olacak ve bende hala hiç bişe yok çoğu zaman üstüne bile gitmiyordum sorunumun hep ümitsizdim her denemede başarısız oldukça daha da umudumu kaybediyordumm çaresizdimm ve kimseye anlatamıyordum eşimin hakkını ödeyemem anlayışı sabrıyla bana yaklaşımıyla beni motive ediyordu emla krem sürdüm yine olmadı hala korku bacaklarımda titreme eksik olmuyordu okadar zaman geçiyordu bende hiç bir değişiklik yoktu..dün akşam bebe yağı sürüp egzersiz yapmaya çalışıyordum tam anlamıyla girmiyordu ama uğraşıyordum yinede ben hep ayna karşısında oturur vaziyette yapıyordum dün ilk defa uzanarak denedim parmağım girmeye başladı çok şaşkındım inanamadım giriyordu ilerlettikçe giriyordu o kadar mutlu oldum ki sevinçten çığlık attım eşm yanıma geldi devam etmemi söyledi bırakma iyica tanı orayı sağa sola oynat elini alıştır iyice oraya dedi aynen söylediklerini yaptımm.bugünde yaptım oldu 3boğum girdi peki bundan sonra ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun bana nezaman denemeye geçeyim olurmu acaba çok uzun yazdım farkındayım ama içimi dökmeye çok ihtiyacım vardı okuyup bana cvp yazarsanız çok mutlu olurum allah razı olsun okuduğunuz için çok tşkler..

Kızlar günaydın, ben dün eşimle z.yağıyla deneme yaptık, baya baya oldu. Ha gayret durumundaydım eşim bile çok iyi dedi. Bende iyice hissettim, z.yağını tavsiye ediyorum. Eşinize de kendinize de sürün ve öyle deneyin. Biz haz almadık 2mizde tatmin olmadık ama 3-4 cm girdiğini düşünüyorum. Belki de daha fazla bilemiyorum. Bu kısım pek anlaşılmıyor Z.yağı kaydırıyor o yüzden çok anlamıyorum. Üstte yine yapamadım kayıyor ben altta popomun altına 2 yastık koyarak denedim çok daha iyi oldu. Benim en sevdiğim pozisyon :) Eşim yoruldu ben üste geçtim üstte eh işteydim. aayy kayıyor sinir bozucu inşallah bu hafta gelin olurum :) Belki de oldum bilmiyorum :) Bi şeyler oldu ama tam anlamıyorum sonuna kadar girmediğini biliyorum :)

evet canım normal seni tebrik ederim, benim durum ilginç kendi parmağımı deneyemedim. İçim bi tuhaf oldu eşim işaret p. soktuğu oldu orta p. soktuğu oldu dün z.yağını iyice sürüp denedik daha iyiydik baya baya oluyor. Bende de baskı oldu ama acı olmuyor...

canım ne güzel yine ilerlemişsin bayağı olcak inş yakında gelinsin diyeyim sana belkide gelin olmuşsundur canım bu defa iyi bak oldu mu olmadı mı diye

canım olur olur olmayacak bişey değil inan olduğunda bumuydu diyeceksin çoğumuz dedik bunu inan bana boşuna aylarımızı yıllarımızı heba ediyoruz önce kendini bi rahatlat olcak de beynine olacak mesajları gönder çalışmalara da bence hemen başla en kısa zamanda diye diye erteleniyo bu hastalık ne kadar erken başlarsan o kadar erken kurtulursun 2 günde yenen bile oldu hepsi psikolojik çünkü bir kere vajiye bişey girebileceğini anladıktan sonra zaten devamı geliyo bir an önce harekete geç

canım ne güzel yine ilerlemişsin bayağı olcak inş yakında gelinsin diyeyim sana belkide gelin olmuşsundur canım bu defa iyi bak oldu mu olmadı mı diye

evet maşallah baya ilerledim belki de diyroum gelin oldum. Dibine kadar olmuyor bilmiyorum herkste mi öyle ama bende dibine kadar değilde yine p girdi. Eşimin sertleşme sorunu oluyor yani ben üstteyken p yumuşaktı zorlamayla biraz normalleşti, ben rahatım ama şim biraz stres yapıyor galiba...

hangi parmakla yaptın canım sen egzersizini ? Tek parmak ile denedin heralde oda oldu şimdi ise iki parmagını dene işaret parmağının üzerine orta parmağını koy öyle denemeler yapmaya çalış yavaş yavaş olduğunu göreceksin ve hiç korkma kendini rahat bırak tamamen .. Bende aynı sorunu yaşadım ve kendi parmağım ile egzersiz yapmaya cesaretim yoktu eşimin yardımı ile yaptım onun baş parmagı ile başlamıştım ilk öyle denedik sonra işaret parmağını denedik ve 4. Gün iki parmak denedik oldu .. Ve en sonunda da busorundan kurtuldum 3 ay yaşamıştım bu illeti hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim aslında çok kolay bilinç altı oynanan bir oyun bu

günaydın arkadaşım benimde sorunlarım aynen senin gibi ama ne güzel sen 3 boğum almışsın ben serçe parmağımın 2. boğumunu geçemedim eldiven takmadan sadece jelle yapmıştım dediğin gibi ete dokunuyormuş gibi bi his geliyo insana acaba o jar mı bugün canım çok acıyo sanırım biraz tahriş oldu tırnagım denk geldiyse aslında uzun da değildi ama yine de ben böyle düşündüm Allah yardımcımız olsun...

hosgeldın arkadasım
ınsallah hep birlikte atlatıcaz
yavas yavas
rahat olalım
once kendımızı bu fikre alıstıralım

Hoşgeldin canım, inşallah kurtulursun bak bende çok korkuyordum şimdi z.yağı kullanıyorum baya aştım, sabret çalış iste canım. Bende her yolu denedim, deniyorum en iyisi olana kadar da çabalıcam. Vazelin parmak eş ve kendi parmağımı, ılık duş kas gevşetici herşeyi denedim. Çok şükür bugüne geldim. Parmak egzersizi yapan arkadaş çok ben sadece tek işaret p. sokabildim. Eşimin orta p. sonra ki denemede işaret p. girebildi. sonra zaten zeytinyağıyla denedik şimdi daha iyi durumdayız. SAğolsun Kkaderim zeytinyağı yöntemini söyledi çok daha rahat oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…