- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.861
Hoşgeldin canım, inşallah kurtulursun bak bende çok korkuyordum şimdi z.yağı kullanıyorum baya aştım, sabret çalış iste canım. Bende her yolu denedim, deniyorum en iyisi olana kadar da çabalıcam. Vazelin parmak eş ve kendi parmağımı, ılık duş kas gevşetici herşeyi denedim. Çok şükür bugüne geldim. Parmak egzersizi yapan arkadaş çok ben sadece tek işaret p. sokabildim. Eşimin orta p. sonra ki denemede işaret p. girebildi. sonra zaten zeytinyağıyla denedik şimdi daha iyi durumdayız. SAğolsun Kkaderim zeytinyağı yöntemini söyledi çok daha rahat oldu.
sende sağol canım ve bundan sonra inşallah yüzün hep gülsün bu konu artık sıkıntı olmaktan çıksın, herkes için tabi.
İnşallah canım hepimizin yüzü hep gülsün. İnşallah daha iyi durumlarda oluruz. Ben senin yönteminle çok rahat bu duruma geldim, doğal yolla ıslaklığı beklemek ve kuruyor diye üzülmek boşuna, bu dönemlerde z.yağı çok iyi tercih oluyor.
Arkadaşlar yardım edin.2 yıllık evliyim egzersiz yapamıyorum .beyin olarak hazır değilim galiba.çocuk istiyoruz vajinusmus olupta bebek sahibibi olma ihtimalimiz varmı
zaten ilk zamanlar korkumuz olduğu için kayganlaşma mümkün olmuyor, en azından hiç bir acı hissetmediğini görünce cesaret geliyor insana. hemde artık olmaya başladığını görünce zevk yanı da seni teşvik ediyor.
Aynen öyle vallahi :) hakkımızda hayırlısı benim de inşallah oldu olacak 1 aydır uğraşıyorum burdayım :) pzt inşallah halay çekeriz.
merhaba ben bu siteyi 2ay önce keşfettim tek tek okudum herkezi biraz olsun sıkıntım hafifledi çünkü benim gibi bir sürü aynı sıkıntıları yaşayan hanımlar vardı inanamadım sadece bende olduğunu düşünüyordum.Her gün okudum çözümün sadece parmak egzersizi olduğunu söylüyorlardı ama ben hayatta yapamam diye düşündüm yapmak zorundaydımm başka yolu alternatifi yoktu bir kaç gün sonra denemeye kalktım başarısızdım dokunurken bile ürküyordum parmak ucunu bile girdiremeden kalkıyordum her seferinde aynı oluyordu sinirlerim bozuluyordu acaba bende mi bir tuhaflık var diye düşünmeye başlamıştım jinekoloğa gittim muayene oldum herşeyin normal olduğunu söyledi ve kızlık zarımın çok ince olduğunu hiç zorlanmayacağımı çok kolay olacağını söyledi biraz olsun rahatladım mutlu oldum hemen deneme yapmak istedim ama yine herzamanki gibi olmadı sinirlerim bozuldu ağlama krizlerine girdim günler aylar geçiyordu benim ağlamadığım tek bir günüm bile yoktu hiçkimseyle konuşmak görüşmek istemiyordum aileemle bile çünkü bebek var mı sorusunu duymaya dayanamıyordumm..temmuz 1 de 1 yıl olacak ve bende hala hiç bişe yok çoğu zaman üstüne bile gitmiyordum sorunumun hep ümitsizdim her denemede başarısız oldukça daha da umudumu kaybediyordumm çaresizdimm ve kimseye anlatamıyordum eşimin hakkını ödeyemem anlayışı sabrıyla bana yaklaşımıyla beni motive ediyordu emla krem sürdüm yine olmadı hala korku bacaklarımda titreme eksik olmuyordu okadar zaman geçiyordu bende hiç bir değişiklik yoktu..dün akşam bebe yağı sürüp egzersiz yapmaya çalışıyordum tam anlamıyla girmiyordu ama uğraşıyordum yinede ben hep ayna karşısında oturur vaziyette yapıyordum dün ilk defa uzanarak denedim parmağım girmeye başladı çok şaşkındım inanamadım giriyordu ilerlettikçe giriyordu o kadar mutlu oldum ki sevinçten çığlık attım eşm yanıma geldi devam etmemi söyledi bırakma iyica tanı orayı sağa sola oynat elini alıştır iyice oraya dedi aynen söylediklerini yaptımm.bugünde yaptım oldu 3boğum girdi peki bundan sonra ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun bana nezaman denemeye geçeyim olurmu acaba çok uzun yazdım farkındayım ama içimi dökmeye çok ihtiyacım vardı okuyup bana cvp yazarsanız çok mutlu olurum allah razı olsun okuduğunuz için çok tşkler..
elab msjını bulamadım k.bkma böyle yazıyorum. Dün gece yine denedik daha iyiydi inşallah. Zeytinyağı çok yardımcı oluyor. Ben zeytinyağıyla cesaretlendim. Önceki güne göre dün daha güzeldi. Tatmin olmadık ama girişi daha iyi oldu. Eşim de dedi 1 aşama daha kaydettik güzel dedi. Oluyor mu dedim oluyor dedi bana göre tam girmiyor. Tam girdiğini düşünmüyorum, baskıyı hissediyorum ama acı yok. Zeytinyağı zaten kaydırıyor. Üstte yapamadım, p zaten yumuşaktı, ben 1-2 kere elimle yerleştireyim dedim o da hoopp arkaya doğru kaydı... ben alttayken popomun altına yastık koydum öyle çok daha iyi oldu. Belki gelin oldum haberim yok. Zar olayı önceden aşıldığı için ondan da anlamadım :) Yağ zaten çok hissettirmiyor önceki güne göre daha iyi giriş oldu. ayy çok uzun oldu:)
elab msjını bulamadım k.bkma böyle yazıyorum. Dün gece yine denedik daha iyiydi inşallah. Zeytinyağı çok yardımcı oluyor. Ben zeytinyağıyla cesaretlendim. Önceki güne göre dün daha güzeldi. Tatmin olmadık ama girişi daha iyi oldu. Eşim de dedi 1 aşama daha kaydettik güzel dedi. Oluyor mu dedim oluyor dedi bana göre tam girmiyor. Tam girdiğini düşünmüyorum, baskıyı hissediyorum ama acı yok. Zeytinyağı zaten kaydırıyor. Üstte yapamadım, p zaten yumuşaktı, ben 1-2 kere elimle yerleştireyim dedim o da hoopp arkaya doğru kaydı... ben alttayken popomun altına yastık koydum öyle çok daha iyi oldu. Belki gelin oldum haberim yok. Zar olayı önceden aşıldığı için ondan da anlamadım :) Yağ zaten çok hissettirmiyor önceki güne göre daha iyi giriş oldu. ayy çok uzun oldu:)
uyarın için tşk ederim, ama daha önce ilk başlarda durex in jelli prez. bende kaşıntı yaptı. prez. jelliydi o beni fena yaptı onu kullanamam. z.yağını 2 gündür kullanıyorum çok şükür sıkıntı yok zaten dua et akşam sabah iş biter gibi :)
sorun değil canım sen yaz ben okurumcanım valla bilemedim belkide gelin oldun neyse sen bu son deneyişinde iyice emin ol da halayını çekelim artık demekki her geçen gün biraz daha ilerliyosun acı zaten yok canım baskıda normal herkeste oluyor çok yağ sürdüğün için kayıyordur onu da sen ayarla artık yada dediğim gibi yastıkla altta dene yada yatak ucunda da dene yine popo altında yastık olcak o şekilde de kolay olur inş bugün yarın tam gelinsin canım şimdi yarım gelin olmuşsun
rica edErim canım.hadi bakalım güzel haberi ver bize.ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.
İnşallah canım :) Bu arada sen ne kadar süredir evlisin ve nasıl yendin.? Ben psikoloğa gitmeyi düşündüm bi ara belki bilirsiniz... Eşim istemedi bu ayın 18 inde gidecektim çok şükür gitmeden çözeceğim inşallah...
yeneli ne kadar oldu canım.... Allah mutluluğunu artırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?