Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sende sağol canım ve bundan sonra inşallah yüzün hep gülsün bu konu artık sıkıntı olmaktan çıksın, herkes için tabi.

sende sağol canım ve bundan sonra inşallah yüzün hep gülsün bu konu artık sıkıntı olmaktan çıksın, herkes için tabi.

İnşallah canım hepimizin yüzü hep gülsün. İnşallah daha iyi durumlarda oluruz. Ben senin yönteminle çok rahat bu duruma geldim, doğal yolla ıslaklığı beklemek ve kuruyor diye üzülmek boşuna, bu dönemlerde z.yağı çok iyi tercih oluyor.

zaten ilk zamanlar korkumuz olduğu için kayganlaşma mümkün olmuyor, en azından hiç bir acı hissetmediğini görünce cesaret geliyor insana. hemde artık olmaya başladığını görünce zevk yanı da seni teşvik ediyor.

Arkadaşlar yardım edin.2 yıllık evliyim egzersiz yapamıyorum .beyin olarak hazır değilim galiba.çocuk istiyoruz vajinusmus olupta bebek sahibibi olma ihtimalimiz varmı

merhaba canım benim sana tavsiyem vajiyi yenmeden çocuk sahibi olma
hem eğer istersen 3 günde bile yenersin, bu kadar sene olmadı demişsin burda tam 7 sne 10 sene yenemeyenleri gördük
Lütfen umutsuzluğu bırak bi an önce egzersizlere başla, ertelersen hiç bir zaman olmaz, yani gene iş sende bitiyor

Aynen öyle vallahi :) hakkımızda hayırlısı benim de inşallah oldu olacak 1 aydır uğraşıyorum burdayım :) pzt inşallah halay çekeriz.

canım hoş geldin. iyi ki burayı bulmuşsun senin adına çok sevindim. parmağının 3 boğumunu alman çok güzel. devamında 2 parmağa geçebilirsin, eğer ki zorlanırsan aparatla çalışmanı öneririm. mumun etrafına peçete sarıp streçle, pre...tife geçirip bolca jelle. öncelikle ince bir mumla başla, zorlanmadan yapmaya başladığın zaman kalınlaştır aparatını. birde eşinin parmaklarıyla da egzersiz yapabilirsin hem ona karşı güvenin gelir. aklına takılan ne olursa yaz buraya, mutlaka cevabını alırsın. inş. en kısa zamanda yenersin canım..

elab msjını bulamadım k.bkma böyle yazıyorum. Dün gece yine denedik daha iyiydi inşallah. Zeytinyağı çok yardımcı oluyor. Ben zeytinyağıyla cesaretlendim. Önceki güne göre dün daha güzeldi. Tatmin olmadık ama girişi daha iyi oldu. Eşim de dedi 1 aşama daha kaydettik güzel dedi. Oluyor mu dedim oluyor dedi bana göre tam girmiyor. Tam girdiğini düşünmüyorum, baskıyı hissediyorum ama acı yok. Zeytinyağı zaten kaydırıyor. Üstte yapamadım, p zaten yumuşaktı, ben 1-2 kere elimle yerleştireyim dedim o da hoopp arkaya doğru kaydı... ben alttayken popomun altına yastık koydum öyle çok daha iyi oldu. Belki gelin oldum haberim yok. Zar olayı önceden aşıldığı için ondan da anlamadım :) Yağ zaten çok hissettirmiyor önceki güne göre daha iyi giriş oldu. ayy çok uzun oldu:)

bi uyarı yapmak isterim canım.zeytinyağı bebeyağı gibi şeylerin mantar yaptığını söylemişti kullanan arkadaşlar.diğer jelleri denedin mi bilmiyorum ama yineleyim.eczanelerde kayganlaştırıcı jeller var.okey ya da durex en çok tercih edilenler.başka markalarda olabilir.ya da medikallerde ultrason jeli satılıyor onunlada yapabilirsin egzersizleri ve denemelerini.vajinismusla uğraşırken bide mantar olmayın.

uyarın için tşk ederim, ama daha önce ilk başlarda durex in jelli prez. bende kaşıntı yaptı. prez. jelliydi o beni fena yaptı onu kullanamam. z.yağını 2 gündür kullanıyorum çok şükür sıkıntı yok zaten dua et akşam sabah iş biter gibi :)

sorun değil canım sen yaz ben okurum canım valla bilemedim belkide gelin oldun neyse sen bu son deneyişinde iyice emin ol da halayını çekelim artık demekki her geçen gün biraz daha ilerliyosun acı zaten yok canım baskıda normal herkeste oluyor çok yağ sürdüğün için kayıyordur onu da sen ayarla artık yada dediğim gibi yastıkla altta dene yada yatak ucunda da dene yine popo altında yastık olcak o şekilde de kolay olur inş bugün yarın tam gelinsin canım şimdi yarım gelin olmuşsun

rica edErim canım.hadi bakalım güzel haberi ver bize.ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.

aynen öyle belki de oldum. eşime sorunca oldu mu deyince kızıyor :) oldu mu diye sorma diyor işin zevkine bak diyor. Yastıkla denedim ama yatar pozisyondaydım, öyle de çok rahat oluyor. Ben z.yağını tavsiye ediyorum bana kolaylık sağladı. sağolsun kkaderim önerdi. Bünyeye göre de değişiyor, bende jelli prez. mantar yaptı çok kaşıntım oldu o ara zaten bi şey olmuyor diye korunmayı da bıraktık bu gece yaparsak yada yarın gece prez.le deneyeceğim çünkü artık az da olsa çok da olsa p.içeri giriyor. Dün eşim yorgunluktan çok sertleşemedi belki de tam sertleşseydi tam girerdi, zaten bir ara çok yoruldum canım ya dedi sırt üstü yattı :) yorulan yatıyor dedik gülüştükk...

ben 2 yıl olacak 1 ay sonra.burda egzersizler sayesinde yendim.15 günde falan.aparat yaptım.kalınlaştırarak devam ettim.10 cmde yendim.

bak seeeeeeen bızım kız baya aşama atlamış ben gırmeyeli :) tebrıkler canım artık ınsaalah tam anlamıyla da olur bu iş. bak ne dıcem içine aldıgını anlamak ıcın arada elınle kontrol et. hatta penisi sen yerleştır hakımıyet sende olsun. ben oyle yenmıstım :) eşim kendı yapmaya kalkınca elını ıtıodum hakmıyet bende olcak sen karşma dıodum :) hem güç alıosun hem de gerçekten gırıp gırmedıgını anlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…