- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.881
eveet valla baya bi aştım çok mutluyum yaptıkça aştıkça çoşuyorum :) :) H.sonu inş. tam olur. pzt sabah hemencik haber vericem, mendilleri hazırlayın inşallah pzt halay çekicez.Canım eşim elimi dokundurmuyor acıyormuşBen girdiğini hissetmeye çalışıyorum.
kızlar bunlar ilk denemeler için gayet uygun pozisyonlar.yasemin paylaşır arada.ben tekrar ediyim istedim. brcayk özellikle sen canım.
evetttttt bende 3.sünde yenmiştim
ayyyyy valla halay çekkmeye ihtiyacımız var son zamanlar pek halay çekemedık zaten :) :) canım zaten p...sse doknma kendı vajınana bı vur elını bak girmiş mi :) kız ben meraktan bıle olsa dk başı elımı vuruyodum :) :) gerçi girdiği zaman anlıyosun zaten sadece gözlerıne ınanamadıgın ıcın defalarca elınle kontrol edıyosun :) o ilk gün varya müthişşşşşşşşşşş bi duyguuuuuuuuuuu... ben çığlık atıyodum gülüyodum ağlıyodum ne yaptgımı şaşırmıştım :) :) Allahım şükürler olsun dıyıp duruyodum o anda bıleinşaalah tüm isteyenler tez zamanda o duyguyu yaşar.sen de pazartesi mutlu haberı verırsın ınsaalah
ilk evlendiğim ay üye oldum. o zamndan beri takip ediyorum herkesi.yenenler adına çok sevindim darısı başıma. 1 buçuk yıl oldu yenemedim halen..
ne saçma bişey yaaa.yenince kendime gülücem biliyorum. bumuydu korktuğum diyecem.. ama gel gör ki halen yerimizde sayıyoruz
slm kızlar... ben de bu sayfaya 2 ay önce üye olmuştum... 2 gün önce sonuca ulaştım şükürler olsun... şu an yazarken bile ellerim titriyo... hala inanamıyorum... olup olmadığını da tam olarak anlayamadım zaten... acı sızı hic bir baskı hissetmedim... kendiliğinden gidiverdi işte:)) bu illetle uğraşan herkese dua ediyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun... yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum... ben 12 cm de yendim...darısı egzersiz yapanların başına... sevgiler...
slm kızlar... ben de bu sayfaya 2 ay önce üye olmuştum... 2 gün önce sonuca ulaştım şükürler olsun... şu an yazarken bile ellerim titriyo... hala inanamıyorum... olup olmadığını da tam olarak anlayamadım zaten... acı sızı hic bir baskı hissetmedim... kendiliğinden gidiverdi işte:)) bu illetle uğraşan herkese dua ediyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun... yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum... ben 12 cm de yendim...darısı egzersiz yapanların başına... sevgiler...
bende 2 yıldır yenemedim bu ay o kadar hırs yaptım ki yapacağım diye rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın buna inanıyorum isteyince oluyomuş ben dokunamıyodum ama şu bir kaç haftadır parmak egzersizine başladım çokta olmasa dokunabiliyorum parmağımı yerleştiriyorum yapıcam de ilkten dokun oraya ıkınarak acıldıgını gor yavaş yavaş parmak egzerszlerine başla derim kafanı rahatlatıyo heyecanlanıyosun mutlu oluyosun ve yapacağına ınanıyorsun ben eşli deneme yapamadım daha eşim mesai yaptığından cok yoruluyo izinli oldugu zaman rabbimin izniyle deniycem
maşallah yaa tebriklerrrr12 cm de yendin demek nasıl yendin Allah aşkına banada söylede kafamı duvarlara vurmaktan vazgeçeyim ben 6 cm lik aparatı bile alamıyorum onu vajiye sokana kadar canım çıkıyor bu aparatları kolaylıkla 12 cm lere getirenlere gerçekten helal olsun nasıl yendin ne hisettin neler oldu krem ne kullandın hangi pozisyonda yendin anlatırmsıın canım rica etsemmm:26:
tebrikler melisasafak.gözünaydın canım.:64:
canım benim... ben de seni takip ediyorum burdan ... çok şeker bir kızsın:)) inan ki ben de herkes gibiydim... 8 ay boyunca aynanın karşısına geçip vajinaya bakamadım bile bırak dokunmayı... yavaş yavaş ilerledim o yüzden... nisan ayında başladım kulak çöpüyle... onu da 2 günde yarısını bile sokamadım... yavaş yavaş ilerledim... parmak hiç yapamadım zaten... aparatla ilerledim... boşluğu keşfedince gidiyo zaten.. hep yarıda kalıyordu benim de... hatta yazıyordum burdan ilerletemiyorum diye... her gün egzersiz yaptım en az 2 saat ... mayısın başlarında biraz daha hızlandım... eş denemesi yaptık olmadı.. sonra sıkıldım ara verdim bir süre... yapmadım egzeriz... regl falan da girdi araya ... sonrasında daha kararlı olmaya karar verdim... jeli daha fazla sürdüm... ve oyalanmadan egzersiz yaptım ... öncesinde biraz sokup 2 saat ne kadar girmiş diye ölçüyordum... aşama aşama 8 10 ve 12 cm lik aparatları 3 er gün arayla uyguladım... sonrasında cesaret geliyo zaten...aparatla çalıştığım gibi denedik... yatağa yaslandım oturur pozisyonda p...se ben yön verdim... aynı aparat gibi...
teşekkür ederim minacım... darısı diğer kızların başına inşallah...
ahh beni takip ederken şimdi ne tembel ne beceriksiz bir kızmış ondan sonra yendimde diyorsundurrvalla ben bu gidişle artık ne olucam bilmiyorum ya bendeki okadar farklıki canım yani idrar deliğine aparat değince bile canım acıyor ço ktuaf onu geçtim şu çok doğru aparat deliğe doğru yerleştiği zaman cidden yönünü çok rahat buluyor ama yerleşmediği zaman acıdan başka birşey duyulmuyor bugğn aparatı deniyorum zorla girdi diyelim çıkarıyorum ya bidaha denicem diyorum bu sefer girmiyo yada acı duyuyorum batıyo biyerlere girerken etimi zorluyo sanki yani cidden bu delik kafasına göre yermi değiştiriyo anlamadım kızlık zarı da etken tabi benim yırtıldı ilk gece ama yinede halen orda duruyor içerde görüyorum buruşuk vaziyette deliği ıkınınca görebiliyorum ahh ne zorr o ıkınıp deliği gördüğüm zaman aparatın ucunu değdiriyorum ya sanki böyle orda yara varmışta yaranın üstüne bişiy zorlanıyormuş gibi acı hissediyorum bu birtek bendemi oluyorrr püff çok yoruldum anlatırken bile o sıkıntıları hisettimm
ahh beni takip ederken şimdi ne tembel ne beceriksiz bir kızmış ondan sonra yendimde diyorsundurrvalla ben bu gidişle artık ne olucam bilmiyorum ya bendeki okadar farklıki canım yani idrar deliğine aparat değince bile canım acıyor ço ktuaf onu geçtim şu çok doğru aparat deliğe doğru yerleştiği zaman cidden yönünü çok rahat buluyor ama yerleşmediği zaman acıdan başka birşey duyulmuyor bugğn aparatı deniyorum zorla girdi diyelim çıkarıyorum ya bidaha denicem diyorum bu sefer girmiyo yada acı duyuyorum batıyo biyerlere girerken etimi zorluyo sanki yani cidden bu delik kafasına göre yermi değiştiriyo anlamadım kızlık zarı da etken tabi benim yırtıldı ilk gece ama yinede halen orda duruyor içerde görüyorum buruşuk vaziyette deliği ıkınınca görebiliyorum ahh ne zorr o ıkınıp deliği gördüğüm zaman aparatın ucunu değdiriyorum ya sanki böyle orda yara varmışta yaranın üstüne bişiy zorlanıyormuş gibi acı hissediyorum bu birtek bendemi oluyorrr püff çok yoruldum anlatırken bile o sıkıntıları hisettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?