Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah yenersin .. ben doktorda çok rahat muayene oluyorum dr sen vajinismus olamazsın diyor. bi ara iltahap için fitil bile kullandım ama eş denemesinde neden olmuyor bende şaşırıyorum ..

mart ayında adet gecıkmesınden dolayı bende jınekologa gıttım vajınusmusum ben dedım muayene esnasında bana da aynısını dedı sen vajınusmus degılsın dedı hatta bak yuzuk ile işaret parmağımı bile yerlestırdım dedı vajınusmuslar bırak parmakla muayeneyı dokundurmuyo bıle dedı senınde dedıgın gıbı bırcok es denemesı denedım ama ıcıne gırmıyo eşim sinirlenmesin diye ben elımle bulmaya calısyom yok kapalı kutu gıbı hıssedıyorum

amin canım.en başta cecemin başına kıdemli vaji ne de olsa

kız sus mahvoldum zaten napıyon sen bakımm hı kocacığın geldimi oh valla bugün 4 ay olmuş yeneli dedin ya ölüyodum sancıdan bens enin ilk geldiğin günleri biliyorum yaa cidden off durumum zorrrrr ağlamak istiyorummmm

canım ya vallahi ömürsün, sanki yeni başladın egzersize napcaz böyle . başka şekilde destekmi alsan acaba ?

yok canım bişiy farketmez beni anca burası iyi eder evet başa döndüm çünkü uzun zaman bırakmıştım herşeyi egzersiz zaten yapmıyordum yapmıyorum değil yapamıyordum yani çok pis huyum var benmi çok ayrıntılı yazıyorum yoksa kimse yaşadığını tam ayrıntısıyla yazmıyormu anlamadım gitti insan bi mutluluk yaşayınca yaşadığı kötü sahnelerde kafasıdnan siliniyor halbuki cidden o aparatları almak yok başarmak okadar zorki hani oldu bitti yendimm evet çok güzel ama o yendim e gelen kadar okadar zorki ben asla sanmıyorum cidden bumuymuş diyeceğimi çünkü ben aparatı sokup sonra aynı aparatı saniyeyle çıkarıp tekrar sokamayanlardanımmm çok sinirliyim kendime cidden nefret geldii bugün dahada çok kızdım kendimee kriz geçiricemmmmmm ve sonunda bende karamsar oldum nerde oo herşeye olcak diyen ben yok artık diyemiyorum çünkü bende inanamıyorum artık oalcağınaa çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrikler canım, darısı diğer arkadaşların başına :)

şu an çok kötüyüm canım yaa varya bilemiyorum sanırım çöküşe geçtim ki beni bilenler bilir nasıl hayat doluydum burada yenmeden yenmiş gibi davrananlardandım ama yok mümkünatı yok psikolojik çöküş yaşıyorummmm((

canım benim biliyorum girince bana çok kızıcaksın nasıl bıraktım ne hale gelmiş diceksin ama cidden ben kendimi bile şu an sakinleştiremiyorum tamam emla işe yaradı ama bilmiyorum çok kötüyümm sıfırım berbat bi haldeyimm deliriyorum galibaa sanırım artık olacağına inanamıyorum ve bu yüzden deliriyorummm

seninle benim çok uzadı artık,ama paylaştıkların benimle aynı,bende çok acı hissediyorum,parmak egzesizinde kendi pek kasmıyorum ama iş pens... gelince kas katı kesiliyorum.
yine sen benden şanslısın daha evliliğin 1 yıl bile olmamış benimki iki dolacak

cecem inan kolay değil... benim için de çok zor bir süreçti... dedim ya kulak çöpünü bile yerleştiremiyordum... sonrasında boşluğu keşfettim... kaslar aparatı öyle sıkı tutuyor ki çıkarırken daha çok canım yanıyordu benim... muhtemelen sen de aynı acıyı yaşıyorsun... erteledikçe soğuyorsun... ve sana senden başka yardım edecek kimse yok... ailene söyleyemiyorsun...kocanla aranda kocaman bir sır... ama çok acı hissediyorsan doktora git canım... belki tahriş falan vardır ne biliyim... ya da bir süre ara ver... tekrar dene...

yok canım bişiy farketmez beni anca burası iyi eder evet başa döndüm çünkü uzun zaman bırakmıştım herşeyi egzersiz zaten yapmıyordum yapmıyorum değil yapamıyordum yani çok pis huyum var benmi çok ayrıntılı yazıyorum yoksa kimse yaşadığını tam ayrıntısıyla yazmıyormu anlamadım gitti insan bi mutluluk yaşayınca yaşadığı kötü sahnelerde kafasıdnan siliniyor halbuki cidden o aparatları almak yok başarmak okadar zorki hani oldu bitti yendimm evet çok güzel ama o yendim e gelen kadar okadar zorki ben asla sanmıyorum cidden bumuymuş diyeceğimi çünkü ben aparatı sokup sonra aynı aparatı saniyeyle çıkarıp tekrar sokamayanlardanımmm çok sinirliyim kendime cidden nefret geldii bugün dahada çok kızdım kendimee kriz geçiricemmmmmm ve sonunda bende karamsar oldum nerde oo herşeye olcak diyen ben yok artık diyemiyorum çünkü bende inanamıyorum artık oalcağınaa çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

Cecemim canım, anladığım kadarıyla bunalımdasın. bunun sebebi egzersize ara vermen. yapma bunu lütfen kaldığın yerden devam et. aparatı soktuğunda çıkarma içinde beklet, biraz acısın bir şey olmaz . evet diyceksin oldu bitti,yendim . inan yapacaksın bırakmak yok

sorma canım ne olcak böyle bilmiyorum bende

dr a gitim bişiy yok canım kremde vermişti dr a çok gittim artık gitmem bu bende biten bişiy ama bendede bitmiyor zaten ara vermiştim daha 2 gün oldu başladım daha nekadar ara vereyimmm (( ah ahhh

serapcım valla artık oldu bitti işte bumuymuş demem ben inanıyorum olsa bile sevinemicem heralde çok zor oldu dicemm gibi geliyor tam bir umutsuz vaka oldum ya inanamıyorummmm :))

aa bak ne güzel... doktor da bişi yok demiş... tamamen psikolojik senin durumun... moralin düzelince dene ... bu aralar canın sıkkınsa hic deneme bence...bi kaç gün sonra al aynayı karşına ağzını elinle sıkıca kapatıp nefes ver nefes içinde kalsın deliğin nasıl kocaman olduğunu gör... sonra aparata jeli sür ve devam et...ama lütfen moralini bozma... bizler daha yeni evli insanlarız... bunun farkına vardık ve bişiler yapmmak için uğraştık... insanlar burdan yendim diye yazınca hayretler içinde okuyordum.. nasıl ya diyordum... nasıl yapmışlar diyordum... az kaldı... biraz daha sabır...

valla aynen canım bende öyle dedim sen yenince aa dedim nasıl yapıyorlar ben yapamıyorum niyee diye delleniyorum ya bi ufacık sızı hisetsem bile çöküyorum işte bunu atlatmam lazım vajime bişiy geçirirken sanırım bütün hislerimi oraya veriyorum öyle odaklanıyorumki ha acıdı ha acıcak diye bekliyorum diye böyle oluyo ki acıyoda sağolsun :))) geberesice vaji

boşşluğu geçtiğini hissediyo musun
boşluktan sonra sızı olmuyo... bence girişte oyalandığın için acı hissediyorsun... girişi geçsen gerisi çok kolay... içinde hissetmiyorsun.... ama kastığım zamanlar benim de acı oluyordu aparatta...

hıhı işte bunu duymak istedim evet aynen böyle oluyoe canım girişi geçemediğimden acı duyuyorum normal olarak aparatı soktum ya içerde bi boşluk var kayıp gitti desem yeridir ama gel git yaparken uyuşuk ya biraz hızlı yaptım ozaman acı hisettim bacağımda oda gel git yaptığım için sanırım öyle işte canım :)))

anladım canım... hepimizin aynı işte) ben gel git yapmadım ... sadece içine doğru ilerlettim... bence gel git yapma... aparatla genişletmeye bak... kolay gelsin:))

kızlar dun gecede yazmıstım ben 3 parmak egzersizini yapmaya çalıştım akşam işaret parmağımla yuzuk parmagımı yanyana bırlestırıp orta parmagım hafıf ustte durdu o şekilde vajinama yerlestirdim. ama 1içine alınca 3 parmagım yanyana geldı ve 1 boğum kadar alabıldım ordan gerısını ıttıremedım canımın acıdıgından degıl ama bıseye degıyom sankı ete deyıyomusum gıbı hııssettım bıraktım şimdi size sorum dogrumu yapmıısm sizde 3 parmak yaparken sonuna kadar mı alıyordunuz ve et gıbı bıseye deyıyomuydunuz

canım benim sana neler oluyor böyle, yoksa özel hayatında bişey oluyor da bu işe mi yansıyor bilemiyorum böyle konuşarak çok üzüyosun beni, yenemesen bile burda insanlara umut aşılayan cecemdin sen yapma ne olur, sen egzersizini yapıyosun, korkmuyosun, ilk adımı attın, neden kendine inanmıyosun, hatırlasana hep diyorum yılbaşına kadar yenecekler listesi çıkarmasaydın ben belki yılbaşı akşamı yenemeyecektim lütfen olumsuz düşünme, inşallah aşıcaksın, yeter ki vazgeçmeee

Yeni gelnimiz varmış
Tebrik ederim canım, Allah başka dert vermesin, kötü günler yaşatmasın bi daha, halaylar sana gelsinnn:124::124::124::124::124::124::124::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…