- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.901
inşallah yenersin .. ben doktorda çok rahat muayene oluyorum dr sen vajinismus olamazsın diyor. bi ara iltahap için fitil bile kullandım ama eş denemesinde neden olmuyor bende şaşırıyorum ..
amin canım.en başta cecemin başına kıdemli vaji ne de olsa
canım ya vallahi ömürsün, sanki yeni başladın egzersizenapcaz böyle . başka şekilde destekmi alsan acaba ?
slm kızlar... ben de bu sayfaya 2 ay önce üye olmuştum... 2 gün önce sonuca ulaştım şükürler olsun... şu an yazarken bile ellerim titriyo... hala inanamıyorum... olup olmadığını da tam olarak anlayamadım zaten... acı sızı hic bir baskı hissetmedim... kendiliğinden gidiverdi işte:)) bu illetle uğraşan herkese dua ediyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun... yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum... ben 12 cm de yendim...darısı egzersiz yapanların başına... sevgiler...
yok yok ben de tembelim bakma sen... 4 günde yenenler var:)) benim de 2 ayı buldu... bana en rahat sırtımı bir yere yaslayıp bacaklarımı kaldırıp aparatı yerleştirmek kolay geldi.. yatarak ben de yapamadım.... bir de hep yazıyorlar ya popo yönü... içine yerleştirdiktenn sonra hep aşağıya ittim... idrar deliği yukarda sen aşağıya ittir... nefes verirken ittir... acı sızı psikolojik ... benim egzersiz yapıcağım zaman bacaklarım ağrıyordu... girmediği zaman zorlama... biraz ara ver ... tekrar dene... egzersiz çok sıkıcı bir an önce bitsin artık dedim ben de... çok da deliğin içinde ne var inceleme... zar yırtıldı mı yırtılmadı mı takılma bence... yavaş yavaş ittir... ama vazgeçme... çok sıkıntılı günler biliyorum... hepimiz yaşıyoruz... ben de yaşadım canım...
ahh beni takip ederken şimdi ne tembel ne beceriksiz bir kızmış ondan sonra yendimde diyorsundurrvalla ben bu gidişle artık ne olucam bilmiyorum ya bendeki okadar farklıki canım yani idrar deliğine aparat değince bile canım acıyor ço ktuaf onu geçtim şu çok doğru aparat deliğe doğru yerleştiği zaman cidden yönünü çok rahat buluyor ama yerleşmediği zaman acıdan başka birşey duyulmuyor bugğn aparatı deniyorum zorla girdi diyelim çıkarıyorum ya bidaha denicem diyorum bu sefer girmiyo yada acı duyuyorum batıyo biyerlere girerken etimi zorluyo sanki yani cidden bu delik kafasına göre yermi değiştiriyo anlamadım kızlık zarı da etken tabi benim yırtıldı ilk gece ama yinede halen orda duruyor içerde görüyorum buruşuk vaziyette deliği ıkınınca görebiliyorum ahh ne zorr o ıkınıp deliği gördüğüm zaman aparatın ucunu değdiriyorum ya sanki böyle orda yara varmışta yaranın üstüne bişiy zorlanıyormuş gibi acı hissediyorum bu birtek bendemi oluyorrr püff çok yoruldum anlatırken bile o sıkıntıları hisettimm
seninle benim çok uzadı artık,ama paylaştıkların benimle aynı,bende çok acı hissediyorum,parmak egzesizinde kendi pek kasmıyorum ama iş pens... gelince kas katı kesiliyorum.
yine sen benden şanslısın daha evliliğin 1 yıl bile olmamış benimki iki dolacak
cecem inan kolay değil... benim için de çok zor bir süreçti... dedim ya kulak çöpünü bile yerleştiremiyordum... sonrasında boşluğu keşfettim... kaslar aparatı öyle sıkı tutuyor ki çıkarırken daha çok canım yanıyordu benim... muhtemelen sen de aynı acıyı yaşıyorsun... erteledikçe soğuyorsun... ve sana senden başka yardım edecek kimse yok... ailene söyleyemiyorsun...kocanla aranda kocaman bir sır... ama çok acı hissediyorsan doktora git canım... belki tahriş falan vardır ne biliyim... ya da bir süre ara ver... tekrar dene...
aa bak ne güzel... doktor da bişi yok demiş... tamamen psikolojik senin durumun... moralin düzelince dene ... bu aralar canın sıkkınsa hic deneme bence...bi kaç gün sonra al aynayı karşına ağzını elinle sıkıca kapatıp nefes ver nefes içinde kalsın deliğin nasıl kocaman olduğunu gör... sonra aparata jeli sür ve devam et...ama lütfen moralini bozma... bizler daha yeni evli insanlarız... bunun farkına vardık ve bişiler yapmmak için uğraştık... insanlar burdan yendim diye yazınca hayretler içinde okuyordum.. nasıl ya diyordum... nasıl yapmışlar diyordum... az kaldı... biraz daha sabır...
valla aynen canım bende öyle dedim sen yenince aa dedim nasıl yapıyorlar ben yapamıyorum niyee diye delleniyorum ya bi ufacık sızı hisetsem bile çöküyorum işte bunu atlatmam lazım vajime bişiy geçirirken sanırım bütün hislerimi oraya veriyorum öyle odaklanıyorumki ha acıdı ha acıcak diye bekliyorum diye böyle oluyo ki acıyoda sağolsun :))) geberesice vaji
boşşluğu geçtiğini hissediyo musun
boşluktan sonra sızı olmuyo... bence girişte oyalandığın için acı hissediyorsun... girişi geçsen gerisi çok kolay... içinde hissetmiyorsun.... ama kastığım zamanlar benim de acı oluyordu aparatta...
hıhı işte bunu duymak istedim evet aynen böyle oluyoe canım girişi geçemediğimden acı duyuyorum normal olarak aparatı soktum ya içerde bi boşluk var kayıp gitti desem yeridir ama gel git yaparken uyuşuk ya biraz hızlı yaptım ozaman acı hisettim bacağımda oda gel git yaptığım için sanırım öyle işte canım :)))
anladım canım... hepimizin aynı işte) ben gel git yapmadım ... sadece içine doğru ilerlettim... bence gel git yapma... aparatla genişletmeye bak... kolay gelsin:))
rica ederim... herkese iyi akşamlar...sağol canımm teşekkürlerr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?