Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben de 2 parmak yaparken tek boğuma kadar alabiliyodum, güvenemedim o yüzden aparatla çalıştım. Parmakla çalışan arkadaşlarımız daha iyi bilir ama en az 2 boğum alman lazım sankim:26:

merhaba canım, umarım artık aşarsın bu hastalığı, lütfen egzersizlerden vazgeçme
egzersiz yaptın mı bilmiyorum ama yeneceksin, egzersiz yapıp da yenemeyen yok burda, herkes senin yaşadıklarını yaşadı, umutsuzluklarımız oldu, kızdık üzüldük ama vazgeçmedik aşıcaz dedik:13:
ben 3. ayımda yendim ve evliliğimden gerçekten tat alamaz olmuştum ki 1 buçuk sene olmuş senin, lütfen başla bi yerden ben çok üzülüyorum böyle uzun süre yenemeyenlere. gerçekten yendiğinde bu muymuş diceksin bu kadar basit bişeyin seni mahvetmesine izin vermezsin inşallahh

canım ben de 2 parmak yaparken tek boğuma kadar alabiliyodum, güvenemedim o yüzden aparatla çalıştım. Parmakla çalışan arkadaşlarımız daha iyi bilir ama en az 2 boğum alman lazım sankim:26:

yasemincim canım diğer parmakları sonuna kadar alabılıyom girişten sonra kucuk bıyer var orayı gectım mı parmagımı vakum gıbı cekıyor ama 3 parmakta ittirmek istiyom ama içim bi tuhaf oluyo bişeye değiyor hıssedıyom aparatta denedım yazmıstım hatta bakkal mumunu strecledım deliğe yerleştim ama yanma olustu bende bıraktım şuan bile yanma var bende neden bılmıyom jel olarakta ultrasyon jelı kullanıyom omu acaba yanma yaptırıyor

zevk konusunda çıldırıodum okadar abartıkları bu mu dıodum ama merak etme tam alıştıktan snra süreklı ıstıosun :) şimdi tam rayına oturdu bıızım. emın ol herkeste boyledır. yastık altı pozısyonu nasıl kız

o zaman sen ittirmeye devam et canım doğru yoldasın yanma olması normal,ama eş denemesine hazırlık bunlar, şimdi yanma olsun eş denemesinde hiçbişey hissetmiceksin
ultrason jelinin yanma yapacağını düşünmüyorum ama sen vajinanın tahriş olduğunu düşünüyosan bepanten krem alabilirsin çok etkili bi merhem
3 parmağa iyice alış sonra eş denemesine hazırsın inşallah

kuzum sana ne oldu böyle.niye dağıttın bu kadar canım sen egzersizlere çok ara verdin.o yüzden başa dönmüşsün.napıyım neediyim bilemedim.hani diyeceğim herşeyi zaten çok iyi biliyosun.inancını kaybetme.cesaretini bi toplasan olacak canım ya.evet 4 ay oldu ama öncesine kadar bende aynıydım.ben hep olacağına inandım.egzersizlerimi hiç bırakmadım.herkesin fikrini aldım.buraya geldiğimde bu sorunu halletmeyi öyle istiyordum ki.o yüzden gözümü kararttım ve başardım yenen inanan cesaretli herkes gibi.lütfen canım bi toparlan.bugün bırak.vajinde acıyosa bebanthen sür dinlendir.yarın yeni günle enerjik bi şekilde sakin kafayla başla kuzum.biz burdayız yanındayız.sakın depresif olma bi daha.yalnız değilsin.

ya işte ben de diyorum egzersizlerde uzman oldu, her şeyi biliyor ne diyeceğimi şaşırdım ben de, çok üzülüyorum onu böyle görünce
inşallah atlatıcakk

inş inş canımm bu bile mucize benim için rabbime şükrler olsun halayımı çektircem size çokk heves ediyomm

çok iyi harika mükemmel of ne desem kelımler kıfayetsiz kalıo anla işte :) yemeğimi yaptım kocacıkı beklıommmmmmm :)

bu arada off çok erken kendımı tutcam dayancam koruncam ama bebek gorunce içim gidio bnm yasemınnnnnn ama boyle de çok iyiyz :) filmler oyunlar gezıp tozmalar falan çok harıkaaaaaaaaa resmennn daha da aşka geldik :) ama blmıorm yıllardr bebekleree zaafımız da varrrr..mantıken koruncaz yanı oyle dıyımm yoksa ıkımz de cok sevıozzzzzzzzzzzzzz

bekle yaa daha çok erken tadını çıkar diyoruz sana burda yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…