- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.921
kızlar dun gecede yazmıstım ben 3 parmak egzersizini yapmaya çalıştım akşam işaret parmağımla yuzuk parmagımı yanyana bırlestırıp orta parmagım hafıf ustte durdu o şekilde vajinama yerlestirdim. ama 1içine alınca 3 parmagım yanyana geldı ve 1 boğum kadar alabıldım ordan gerısını ıttıremedım canımın acıdıgından degıl ama bıseye degıyom sankı ete deyıyomusum gıbı hııssettım bıraktım şimdi size sorum dogrumu yapmıısm sizde 3 parmak yaparken sonuna kadar mı alıyordunuz ve et gıbı bıseye deyıyomuydunuz
ilk evlendiğim ay üye oldum. o zamndan beri takip ediyorum herkesi.yenenler adına çok sevindim darısı başıma. 1 buçuk yıl oldu yenemedim halen..
ne saçma bişey yaaa.yenince kendime gülücem biliyorum. bumuydu korktuğum diyecem.. ama gel gör ki halen yerimizde sayıyoruz
canım ben de 2 parmak yaparken tek boğuma kadar alabiliyodum, güvenemedim o yüzden aparatla çalıştım. Parmakla çalışan arkadaşlarımız daha iyi bilir ama en az 2 boğum alman lazım sankim:26:
Bende 3. sünü deniyorum. İnşallah bakalım dün akşam p. yumuşaktı pek olmadı. bu akşam veya yrn akşm denicem. ayy bende çok istiyorum. Z.yağı beni coşturdu. Tamam vajinama dokunurum. baskıyı hissediyorum eşim bakıyor güzel diyor oluyor diyor ama ne bielyim işte pek anlamıyorum. İnsan içine bi şey girdiğinide yağla pek anlamıyormuş. Bu arada acı yok sadece baskı hissediliyor o kadar ben aklıma amaann nolacak bunun sonu zevk diyorum dün hep öyle düşündüm gayet iyiydim :) popo altı yastık pozisyonu bnm için en rahat pozisyon
Yeni gelnimiz varmış
Tebrik ederim canım, Allah başka dert vermesin, kötü günler yaşatmasın bi daha, halaylar sana gelsinnn:124::124::124::124::124::124::124::123:
yasemincim canım diğer parmakları sonuna kadar alabılıyom girişten sonra kucuk bıyer var orayı gectım mı parmagımı vakum gıbı cekıyor ama 3 parmakta ittirmek istiyom ama içim bi tuhaf oluyo bişeye değiyor hıssedıyom aparatta denedım yazmıstım hatta bakkal mumunu strecledım deliğe yerleştim ama yanma olustu bende bıraktım şuan bile yanma var bende neden bılmıyom jel olarakta ultrasyon jelı kullanıyom omu acaba yanma yaptırıyor
kız sus mahvoldum zaten napıyon sen bakımm hı kocacığın geldimi oh valla bugün 4 ay olmuş yeneli dedin ya ölüyodum sancıdan bens enin ilk geldiğin günleri biliyorum yaa cidden off durumum zorrrrrağlamak istiyorummmm
kim yendiiiiiiiiiiiiiiii hani ben nıe goremıyommmmmmmmmm :):):))
kuzum sana ne oldu böyle.niye dağıttın bu kadarcanım sen egzersizlere çok ara verdin.o yüzden başa dönmüşsün.napıyım neediyim bilemedim.hani diyeceğim herşeyi zaten çok iyi biliyosun.inancını kaybetme.cesaretini bi toplasan olacak canım ya.evet 4 ay oldu ama öncesine kadar bende aynıydım.ben hep olacağına inandım.egzersizlerimi hiç bırakmadım.herkesin fikrini aldım.buraya geldiğimde bu sorunu halletmeyi öyle istiyordum ki.o yüzden gözümü kararttım ve başardım yenen inanan cesaretli herkes gibi.lütfen canım bi toparlan.bugün bırak.vajinde acıyosa bebanthen sür dinlendir.yarın yeni günle enerjik bi şekilde sakin kafayla başla kuzum.biz burdayız yanındayız.sakın depresif olma bi daha.yalnız değilsin.
inşallah canım ya onu gayet iyi bıraktım.bi geldim perişan etmiş kendini.inan çok üzüldüm benya işte ben de diyorum egzersizlerde uzman oldu, her şeyi biliyor ne diyeceğimi şaşırdım ben de, çok üzülüyorum onu böyle görünce
inşallah atlatıcakk
o zaman sen ittirmeye devam et canımdoğru yoldasın yanma olması normal,ama eş denemesine hazırlık bunlar, şimdi yanma olsun eş denemesinde hiçbişey hissetmiceksin
ultrason jelinin yanma yapacağını düşünmüyorum ama sen vajinanın tahriş olduğunu düşünüyosan bepanten krem alabilirsin çok etkili bi merhem
3 parmağa iyice alış sonra eş denemesine hazırsın inşallah
inş inş canımm bu bile mucize benim için rabbime şükrler olsun halayımı çektircem size çokk heves ediyomm
1Valla gerçek hayatta halay çekmeyi pek bilmem ama şurda gelin olunca halay çekmeye bayılıyorum
1
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hislerimin tercümanı oldun yaseminnnnnn
Senin nasıl gidiyor tazecik yepyeni gelin
çok iyi harika mükemmel of ne desem kelımler kıfayetsiz kalıo anla işte :) yemeğimi yaptım kocacıkı beklıommmmmmm :)
çok iyi harika mükemmel of ne desem kelımler kıfayetsiz kalıo anla işte :) yemeğimi yaptım kocacıkı beklıommmmmmm :)
bu arada off çok erken kendımı tutcam dayancam koruncam ama bebek gorunce içim gidio bnm yasemınnnnnnama boyle de çok iyiyz :) filmler oyunlar gezıp tozmalar falan çok harıkaaaaaaaaa resmennn daha da aşka geldik :) ama blmıorm yıllardr bebekleree zaafımız da varrrr..mantıken koruncaz yanı oyle dıyımm yoksa ıkımz de cok sevıozzzzzzzzzzzzzz
Tadını çıkar canım, bugünler geri gelmicek bi daha, ben diyorum keşke evliliğimin birinci ayına geri dönsem vaji falan olmasam ah ahhh
nikah mı tazelesem
nikah tazelemek işin resmı prosedürüüü siz manevı olarak tekrar yaşayın aşkkınızıııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?