- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.941
bekle yaa daha çok erken tadını çıkar diyoruz sana burda yaniiii
Doğru söyledin valla ne diyeyim
ya bişey sorcammmmmmmmmmm boyle şimdı uçuşuoz ya bı kaç yıl geçince sklma falan olmuyo dımııııııııııııııııııııııııııııııııı
Ben daha 8 aylık evliyim vallaAblalara sormak lazım
Ama niye sıkılasın ki, sonuçta seviyosan değişmez bişey, he bi de bi evliliği yıkan 2 şey var: Aile ve maddiyat tabi benim gözlemlediğim kadarıyla. Evliliğe 3. kişi sokmamak lazım
mart ayında adet gecıkmesınden dolayı bende jınekologa gıttım vajınusmusum ben dedım muayene esnasında bana da aynısını dedı sen vajınusmus degılsın dedı hatta bak yuzuk ile işaret parmağımı bile yerlestırdım dedı vajınusmuslar bırak parmakla muayeneyı dokundurmuyo bıle dedı senınde dedıgın gıbı bırcok es denemesı denedım ama ıcıne gırmıyo eşim sinirlenmesin diye ben elımle bulmaya calısyom yok kapalı kutu gıbı hıssedıyorum
merhaba canım, umarım artık aşarsın bu hastalığı, lütfen egzersizlerden vazgeçme
egzersiz yaptın mı bilmiyorum ama yeneceksin, egzersiz yapıp da yenemeyen yok burda, herkes senin yaşadıklarını yaşadı, umutsuzluklarımız oldu, kızdık üzüldük ama vazgeçmedik aşıcaz dedik:13:
ben 3. ayımda yendim ve evliliğimden gerçekten tat alamaz olmuştum ki 1 buçuk sene olmuş senin, lütfen başla bi yerden ben çok üzülüyorum böyle uzun süre yenemeyenlere. gerçekten yendiğinde bu muymuş diceksin bu kadar basit bişeyin seni mahvetmesine izin vermezsin inşallahh
canım benim sana neler oluyor böyle, yoksa özel hayatında bişey oluyor da bu işe mi yansıyor bilemiyorumböyle konuşarak çok üzüyosun beni, yenemesen bile burda insanlara umut aşılayan cecemdin sen yapma ne olur, sen egzersizini yapıyosun, korkmuyosun, ilk adımı attın, neden kendine inanmıyosun, hatırlasana hep diyorum yılbaşına kadar yenecekler listesi çıkarmasaydın ben belki yılbaşı akşamı yenemeyecektim lütfen olumsuz düşünme, inşallah aşıcaksın, yeter ki vazgeçmeee
kuzum sana ne oldu böyle.niye dağıttın bu kadarcanım sen egzersizlere çok ara verdin.o yüzden başa dönmüşsün.napıyım neediyim bilemedim.hani diyeceğim herşeyi zaten çok iyi biliyosun.inancını kaybetme.cesaretini bi toplasan olacak canım ya.evet 4 ay oldu ama öncesine kadar bende aynıydım.ben hep olacağına inandım.egzersizlerimi hiç bırakmadım.herkesin fikrini aldım.buraya geldiğimde bu sorunu halletmeyi öyle istiyordum ki.o yüzden gözümü kararttım ve başardım yenen inanan cesaretli herkes gibi.lütfen canım bi toparlan.bugün bırak.vajinde acıyosa bebanthen sür dinlendir.yarın yeni günle enerjik bi şekilde sakin kafayla başla kuzum.biz burdayız yanındayız.sakın depresif olma bi daha.yalnız değilsin.
ya işte ben de diyorum egzersizlerde uzman oldu, her şeyi biliyor ne diyeceğimi şaşırdım ben de, çok üzülüyorum onu böyle görünce
inşallah atlatıcakk
inşallah canım ya onu gayet iyi bıraktım.bi geldim perişan etmiş kendini.inan çok üzüldüm ben
sağolun kızlar ama cidden bu konu beni fazlasıyla yıpratmış bunu gördüm önceleri olacağına inandığım için rahat tavırlar sergiledim ama bu son denemeden sonra beynimden bütün olumlu şeyler silindi sakın sanmayın pes ediyorum yine denicem ama isteksiz ve bu konuda mutsuz biriyim artık yasemincim Allah a şükür eşimle aram çok iyi çok şükür buralarda beni üzen eden yok beni bu hale sokan tek şey bu aslında eşimi düşünüyorum yani kendi kendimi patlatıyorum eşime bakıyorum bu konuda ona istediğini verememek dışarıda insanlara hayvanlara bakıp kendimi eksik görüyor olmam yani birtek bu konuda psikolojim bozuldu e bugün emla aldım umutluydum evet benim istediğim şeyi verdi uyuşturdu ona sorun yok ama hisettiğim acı var sızı var bilmiyorum bunlar varken olmuyor işte ...
kızlar eş denemesinde üstte olanlar nasıl yaptıgını ayrıntılı anlatabılırmı bız bıraz once denedık bı eksıklık var ama cozemedık sımdı ben ustte bı bacagımı kırıp dıgerı comelıp gıbı durdum elımle vajınaya yerlestırdım gırıse ama esıme ıttır derken kayıyor sızdede bolemı oluyo one dogru kayıyo
zaman zaman soguk havalar esebilir bu normal.özellikle pes pese denemelerde basarısızlık olduysa karsı taraf bunu erkeklik meselesi yapabilir.Sonuçta onun yetisme tarzı ile alakalı.
Ama zaman zaman da komik anlar yaşanabiliyor espriler falanhani iyice caresiz kalınca geyige sarılıyor.
Sonucta butun canlılar özellikle kediler yapısıyorlar birbirlerine ben niye bukadar korkuyorum sorusunu sesli düsününce gülesimiz geliyor aslında.
Onları da anlamak lazım tabi bazen dısarda iste gerilip birde bunları yasayınca iyice bunalıyorlar.
Ama sen esini seviyor ve uzun vadeli bir evlilk istiyorsan hic söylediklerine kulak asma arkadasım.
İnsallah bu illeti yenip güzel güzel bebeklerimiz olunca bütün herseyi unutup onları sevecegiz degilmi
baba olduktan sonra onlarda herseyi unutur biter gider...INSALLAH[/QUOT
inşaallah biz birde bebek bekliyoruz onun tesellisi yetiyor bize :)
merhaba canım, bende üst pozisyonda yendim eşime sırtım dönük olarak. bacaklarımı kırmadım ben aynen tuvalete oturur gibi yaptım. pe..si elinle yerleştir. kontrol sende olsun yavaşça oturmaya çalış, bu arada nefesi unutma derin bir nefes al burnundan verirken pe..si elinle ittir. ve iyice ıkın canım çok faydası olacaktır.
canımm dediğinin hemen hemen hepsini yaptım ama yuzum esıme donuktu gırıse yerlestırıyorum ama tam ıkındıgım zaman kayıyo elımle tutuyom yıne kayıyo acaba ben mı beceremedım
ilk denemede mı oldu sızın yoksa bıkac deneme sonrasın da mı
ben bu şekilde yarısını kadar aldım 2 kez, sonrasında pes etmedim yarısı olduysa bu iş bitmiştir dedim. bir dahaki denememde de oldu zaten. sen elinle hakim olursan kaymaması gerekir bence. birde sırtın eşine dönük dene istersen canım.
eşimde diyor olucagına eminim bu bile mucıze gelısme var dıyor dedıgını yapcam bıdakınde daha cok odaklancam ıns gelın olarak donerımm
kızlar sanırım bende gerçekten problem var neden ben bu kadar korkak ve beceriksizim aylardır şu formdayım bir arpa boy yol alamadım ya yapan arkadaşları hayretle izliyorum hepsini tebrik ederim . nasıl halledicem bu problemi bilmiyorum artık...
tatlım benim ne konuştuk seninle beraber aşacağız sıkma canını demedim mi ben sana en son dediğin gibi nasıl bırakmıştım seni şimdi neler okudum dağıtmışın yine sakince yavaş yavaş seni bıktırmadan ilerleyeceğiz demedim mi sana niye kendini bu kadar harap ettin ki evet acı hissettin ondan ama baya oldu ara vermiştin egzersiz ondandır belki de kastığindandır yavaş yavaş canım sıkılmadan yorulmadan yapacağız sen kendini bıraksan da ben seni bırakmayacağım ensende olacağım biraz mızmızsın:)) ama beni yıldıramazsın bir defa koçun oldum senin bırakmam seni :)) o yüzden haftasonunu bensiz iyi değerlendir pazartesi konuşuruz yine sıkma yıpratma kendini tamam mı üzme beni ve burdaki arkadaşları belki de bugün gelin olursun deneme yapacaktın emlayla inş hayırlı heberlerle gelirsin dediklerimi unutma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?