Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben daha 8 aylık evliyim vallaAblalara sormak lazım
Ama niye sıkılasın ki, sonuçta seviyosan değişmez bişey, he bi de bi evliliği yıkan 2 şey var: Aile ve maddiyat tabi benim gözlemlediğim kadarıyla. Evliliğe 3. kişi sokmamak lazım

sorun yok ozaman :) Allah herkesın yuvasındakı sıcaklıgı arttırsın inşaalah

evet aynen.. bu ara üstüme elti geldi diye bi hırslandım sorma inşallah bu ay yenerim de çevremin baskısından kurtulurum..

eminin öyle dicem.. bu arada hiçegzersiz yapmadım tembellik işte. bakalım nereye kadar

ya işte ben de diyorum egzersizlerde uzman oldu, her şeyi biliyor ne diyeceğimi şaşırdım ben de, çok üzülüyorum onu böyle görünce
inşallah atlatıcakk

inşallah canım ya onu gayet iyi bıraktım.bi geldim perişan etmiş kendini.inan çok üzüldüm ben

sağolun kızlar ama cidden bu konu beni fazlasıyla yıpratmış bunu gördüm önceleri olacağına inandığım için rahat tavırlar sergiledim ama bu son denemeden sonra beynimden bütün olumlu şeyler silindi sakın sanmayın pes ediyorum yine denicem ama isteksiz ve bu konuda mutsuz biriyim artık yasemincim Allah a şükür eşimle aram çok iyi çok şükür buralarda beni üzen eden yok beni bu hale sokan tek şey bu aslında eşimi düşünüyorum yani kendi kendimi patlatıyorum eşime bakıyorum bu konuda ona istediğini verememek dışarıda insanlara hayvanlara bakıp kendimi eksik görüyor olmam yani birtek bu konuda psikolojim bozuldu e bugün emla aldım umutluydum evet benim istediğim şeyi verdi uyuşturdu ona sorun yok ama hisettiğim acı var sızı var bilmiyorum bunlar varken olmuyor işte ...

eşinle aranın iyi olmasına sevindim canım başka problemin olmamasına da:13:
o zaman ne bu umutsuzluk,yapıcaksın ya ben sana inanıyorum

kızlar eş denemesinde üstte olanlar nasıl yaptıgını ayrıntılı anlatabılırmı bız bıraz once denedık bı eksıklık var ama cozemedık sımdı ben ustte bı bacagımı kırıp dıgerı comelıp gıbı durdum elımle vajınaya yerlestırdım gırıse ama esıme ıttır derken kayıyor sızdede bolemı oluyo one dogru kayıyo

merhaba canım, bende üst pozisyonda yendim eşime sırtım dönük olarak. bacaklarımı kırmadım ben aynen tuvalete oturur gibi yaptım. pe..si elinle yerleştir. kontrol sende olsun yavaşça oturmaya çalış, bu arada nefesi unutma derin bir nefes al burnundan verirken pe..si elinle ittir. ve iyice ıkın canım çok faydası olacaktır.

canımm dediğinin hemen hemen hepsini yaptım ama yuzum esıme donuktu gırıse yerlestırıyorum ama tam ıkındıgım zaman kayıyo elımle tutuyom yıne kayıyo acaba ben mı beceremedım
ilk denemede mı oldu sızın yoksa bıkac deneme sonrasın da mı

ben bu şekilde yarısını kadar aldım 2 kez, sonrasında pes etmedim yarısı olduysa bu iş bitmiştir dedim. bir dahaki denememde de oldu zaten. sen elinle hakim olursan kaymaması gerekir bence. birde sırtın eşine dönük dene istersen canım.

eşimde diyor olucagına eminim bu bile mucıze gelısme var dıyor dedıgını yapcam bıdakınde daha cok odaklancam ıns gelın olarak donerımm

kızlar hepinize iyi geceler rabbim inşallah bu sıkıntıyı çekenleri kurtarsın tez zamanda su an dua edıyorum sızler için gercekten cok yıpratıcı bır süreç hepinnizz tez zamanda kurtulun sonraaa da bebişlerimiz olsun inşallahh:)

kızlar sanırım bende gerçekten problem var neden ben bu kadar korkak ve beceriksizim aylardır şu formdayım bir arpa boy yol alamadım ya yapan arkadaşları hayretle izliyorum hepsini tebrik ederim . nasıl halledicem bu problemi bilmiyorum artık...

canım bu kadar negatif olma, sende yaparsın yeter ki iste ve azimli ol. bizlerde başta böyleydik. ama öncelikle kafandan yapamam düşüncesini atacaksın ve olumlu düşüneceksin. hiç egzersiz yapmayı denedin mi? istersen önce bir aynayla vajini incele ona bi alış. sonrasında serçe parmağını derin bir nefes alarak sokmaya çalış. onuda yapamazsan kulak çubuklarından aparat yap. bolca jel kullan. bir başlasan var ya sende inanacaksın olacağına. benim gibi tembellik yapıp senelerce beklemeyin arkadaşlar, ben 10 yılımı verdim. gelin buraya anlatın derdinizi, paylaşın. bu bile bir adımdır yenmeniz için. buraya gelip istikrarlı bir şekilde egzersizlerini yapan arkadaşlar gelin olmadan ayrılmıyorlar buradan. bir çok örneği var görüyorsunuz. inşallah sende yeneceksin canım inanıyorum. Rabbim kolaylıklar versin, her zaman yardımcın olsun..

tatlım benim ne konuştuk seninle beraber aşacağız sıkma canını demedim mi ben sana en son dediğin gibi nasıl bırakmıştım seni şimdi neler okudum dağıtmışın yine sakince yavaş yavaş seni bıktırmadan ilerleyeceğiz demedim mi sana niye kendini bu kadar harap ettin ki evet acı hissettin ondan ama baya oldu ara vermiştin egzersiz ondandır belki de kastığindandır yavaş yavaş canım sıkılmadan yorulmadan yapacağız sen kendini bıraksan da ben seni bırakmayacağım ensende olacağım biraz mızmızsın:)) ama beni yıldıramazsın bir defa koçun oldum senin bırakmam seni :)) o yüzden haftasonunu bensiz iyi değerlendir pazartesi konuşuruz yine sıkma yıpratma kendini tamam mı üzme beni ve burdaki arkadaşları belki de bugün gelin olursun deneme yapacaktın emlayla inş hayırlı heberlerle gelirsin dediklerimi unutma :))

elabcıkk koçum benim :))) valla öyle oldu canım ya ama bugün iyiym sanki biraz birde ben dün uyuşuk halimle neden canım acıdı onu biraz çözdüm sanki içerisi uyuşuk diye hissetmiyorum diye hızlı hızlı gel git yaptım e kupkuru haliyle sanırım ondan acı hisettim aparatta sert zaten nekadar jellesekte boşş neyse bugün iyiym eşim izinli sanıyordum ama değilmiş yarına izinli canım artık yarın bakıcaz çaresine bi umut bakalım olacak demiyorum ama inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…