Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acaba bizde mi yapsak:)

canım seni çok iyi anlıyorum, çünkü hepimiz böyleydik başlarda. ama yenmek için bir adım atmak şart. sen bir başla devamı gelecek göreceksin. her zaman yardım etmeye hazırım, gerçi burda kime sorsan cevapsız kalmaz soruların. hepsinden Allah razı olsun. istediğini sor canım, hiç çekinme. ama lütfen daha olumlu ol olur mu. Rabbim kolaylıklar versin.

çok çookk teşekkür ederim buradaki herkes gerçekten çok yardımcı yarın hiç vakit kaybetmeden başlıyorum bir de aparat mı daha kolay yoksa parmakla mı başlamak nasıl yapsam cesaretim gelir?

çok çookk teşekkür ederim buradaki herkes gerçekten çok yardımcı yarın hiç vakit kaybetmeden başlıyorum bir de aparat mı daha kolay yoksa parmakla mı başlamak nasıl yapsam cesaretim gelir?

canım yeter ki yenin siz. önce serçe parmağını ilk boğumuna kadar sokmaya çalış, hem vajinanın içini hissetmiş olursun. parmağını popoya eğimli olacak şekilde ittireceksin dümdüz değil. eğer ki zor gelirse kulak çubuklarını birleştir, streç filmle kapla, iyice jelle birde böyle dene. yaptıkça kendi güvenin gelecek. hadi kolay gelsin

yenen arkadaşlar.. bende yeneli 1 ayı geçti ama hala çok zorlanıyorum git gel olmuyo. sizlerdede böylemi. ne yapmam gerek?

canım hala kendini kasıyosun o zaman , ben de ilk başlarda izin vermezdim öyle hızlı gitgele, ama gördüm ki gitgellerle daha rahatlıyor vajina kasları, zorlanman sadece 1 saniye oluyor, sonrası daha rahat emin ol. Biraz gayret göster ve eşine bırak kendini

yenen arkadaşlar.. bende yeneli 1 ayı geçti ama hala çok zorlanıyorum git gel olmuyo. sizlerdede böylemi. ne yapmam gerek?

bıkac arkadas cevaplamıs ama bende yazım ıstedım baslarda bendede oluyodu zamanla gecıyo emın ol bıde kendını kasmamaya çalış esıne bırak sen mudahale etme ben hakımıyet bende olsun dıye aklımı acıdan baska bırseye veremıyordum oyuzdende sureklı kasılıyordum ama ese bırakınca gercekten daha rahat oluyo

bugün vajinamı inceledim serçe parmağımla biraz zorladım ama olmadı kızdım kendime aslında biraz da....yarın yine deneyeceğim...

Günaydın Kızlar,

H.sonu deneyeceğime başaracağıma söz vermiştim. Sözümü tuttum diyebilirim. Ben artık çok rahatım dün gece yağsız yaptık çok güzeldi :) Eşim üstte deneme yaptı gerçi artık deneme demek istemiyorum, ilişki demek istiyorum 2 gündür deneme amaçlı yapmıyoruz. Dün gece ben yüz üstü yatarken popom havada eşim daha rahattı, üstteyken de giriş sağlandı ben iyice hissettim. Bu arada ben kendimi halsiz yorgun hissediyorum baş dönmesi,arada mide bulantısı var bilemiyorum ama acaba hamile miyim? Herkesin yapısı farklı olduğu için sadece kendi durumumu anlatabilirim şöyle yapın diyemem ama ben kendi parmağımla egzersiz yapamadım sadece işaret p. ilk deneme de 2. boğuma kadar aldım, sonra ki denemelerde eşim orta parmağını soktu, sonrasında z.yağıyla işaret p. soktu ama tırnağı kesik olduğu halde acıttı. Ben hata yaptım eldiven kullanmadık, eğer parmak denemesi yapıyorsanız mutlaka eldiven kullanın hem hijyen acısından hem de bence giriş daha kolay olması açısından faydalı olur.burdaki arakadaşlara kkaderime herkese çok tşk ederim. İlk 4 gün vajinamın girişinden korkarken şimdi pozisyonları deniyorum... benim 4. gün benim ısrarlı olmamla kızlık durumunu geçtik, kızlar biraz inatçı olun lütfen ben 1.5 aylık evliyim yendim diyebilirim.

Kızlar yardıma ihtiyacım var çok şükür içine girmeyi atlatabildim dünde gayet korkmadan bazı arkadaşlarımın önerdiği gibi popoya doğru ilerletdik ama bir türlü olmadı 10 15 dk aynı yerde zarmı cok kalın acaba bir yardım edin cok az kasdım kendimi yani ama baya içinde ilerletdik yani ama olmadı tam birleşme zarın bulunduğu kısım popoya dogru degılmi ?

canım sen artık gelinsin emin oldun demek artık gözün aydın tebrik ederim Allah başka dert vermesin halay zamanııı :118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::123::123:

canım kastığından olabilir çünkü kasınca vaji kaslardan kapanıyo ondan zorlanmış olabilirsin ilk girişten sonra aşağı doğru olcak popoya doğru

Elab, çok teşekkür ederim. İnşallah zamanla daha da güzelleşir ama dün gece iyiydi yağsız olması beni daha çok mutlu etti. Tabii ne kadar içerde oluyor bilmiyorum :) Ama aştımm çok şükür eşimde zamanla daha da bilinçlenir vajinayı çabuk bulur :)

İnanamıyorum yaptım mı diyorum oluyor çok şükür çok güzel gidiyor. Her şey tam mı doğru mu bilmiyorum ama hem cesaretliydim hem tatmin oldum hem de çok mutluydum. Ne kadar süre sonra iyice git gel'ler hızlanıyor veya tam oldu diyebiliriz. Herkes farklı yöntemle yeniyor :) Ben yüz üstü yendim, kızlar genelde üst pozisyondayken yeniyor ben onu yapamadım bakalım belki zamanla olur eşim de o pozisyonu çok istiyor...

yani KIZLAR İÇERİ GİRİYOR FAKAT GİT GEL YAPMAYA ÇALIŞDIGINDA EŞİM CABUK CIKIYOR HEMEN DISARI 10 15 DK ICERDE POPOYA DOGRU ILERLETMEYE CALISDIK BİŞEY GERİLİYOR PENİSİN OLDUGU YERDE HİSSEDERİM BİZİM AMACIMIZ HEM KIZLIK HEM TAM BİRLEŞME TAM BİRLEŞME OLMUYOR O KADAR ZORLADIK YANİ ACABA YANLIS YÖNMÜ YOKSA KIZLIGIM COKMU KALIN :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…