Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım bi şekilde çözmem lazım artık

Kızlık durumu farklı olabilir şöyle herkesin yakında olmuyor. Ben 4. gün de denemeyle sadece kızlık zarı için deneme yaparken kan geldi. sen kendini kasıyorsun bende ilk günlerde öyleydim. 10-15 dk deneme için çok az bir zaman, hem tam birleşme hem kızlık ooo sen çok şey istiyorsun :) Valla öyle olmuyor güzelim :) İnşallah hepsini bir arada halledersin ama maalesef ben öyle yapamadım. Bence sen kendini kasıyorsun biraz rahatla vajinayla ilgili durumun nedir bakabiliyor musun dokunabiliyor musun? Eşin veya sen sürtünme yoluyla vs tatmin oldun mu?

gözün aydın canım çok mutlu oldum o kadar mutlu oldum ki sitem bile edemeyeceğim :) bir heves mail sayfama baktım boş moralim bozuldu olmadı sandım. bu arada sana söylemiştim 3. denemende artık yağa gerek kalmıyor demiştim. ahh sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :)) ama yok yok hakkını yermiyim sen söz dinledin çok şükür Allah harkese yardım etsin inşallah. :))))

Son düzenleme:
zaten iki senedir sürtünme yoluyla tatmin oluyoruz ... kendim vajinama dokanabiliyorum bakabiliyorum hepsi tamam kızlık olmasa bile dün okadar denemeden sonra tam birleşme olması lazımdı anlatmak isdediğim yani ben korkmadım cok garip olan hiç agrımda yokdu eşim bana diyor tamam ilerledik cok diyor ama gene tam birleşme olmuyor diiiyor bende hiseetmiyorum ama içinde acaba yanlış yönemi ilerletiyoruz burdaki arkadaşlardan bana popoya dogru ilerlet dedi bizde oyle yapdık ama olamadı yani

canım zamanla herşey daha güzel olur merak etme git gel falan herşey yoluna girer sık sık yaparsan daha çabuk ilerlersin tekrar tebrik ederim

kızlar merhaba,
ben de parmak egzersizi yapıyorum,rahatlıkla iki parmağı içeri alıyorum,ancak mumdan yaptığım aparatı içeri alamıyorum,yani itiyorum ama ilerlemiyor,neden acaba doğal insan dokusu olmadığı için mi vücut kabul etmiyor?

canım hangi şekilde deniyosun altataysan popo altına yastık koy öyle yön daha iyi popo yönüne oluyor yatak ucunda deneyebilrsin yada birde üstte sırtın dönük dene bilemedim bende şimdi acaba yönü mü bulamıyonuz da tıkanıyorsunuz:26:

ben altayım eşim üstde bacaklarımı tam acamıyorum catalda gibi ama gene acıyorum banada yonu bulamıyoruz gibi geliyor yoksa aksam okadar dneedik cok dan olması lazımdı birde sizin dediginiz gibi sırtım donuk girmiyor ben altayken olur birde o yatak ucunda dediginizde ama onu tam deneemedik birde oyle deneycem yastık koyup ınsallah olur ya bnde kızlıkmı kalın yönümü bulamadık dedim

ben üstte yüzüm dönük denemiştim sırtım dönük yapamamıştım.girmediğinde eşim biraz öne doğru kay diye yönlendiriyordu biz farkında olmadan çok ileri yada çok geri gidebiliyoruz. eşine söyle o seni yönlendirsin bu konuda. birde ayaklarını nasıl yaptın çömelerek yaparsan acıyor dizlerin ve tam açamıyorsun ama namaz da oturur gibi pozisyon alırsan daha rahat olur.

işde ben üstdeyken biraz korkuyorum neden onu bilmiyorum ama oylede deneycem dediginiz gibi yastıkla ve üstde deneycem cok garip işde ben altdayken eşim üstdeyken hiç korkmuyorum sadece biraz kasıyorum ama ben üstdeyken biraz korku basar beni deneycem ama dün cok heycanladım olacak dedim bir türlü olmadı

Canım ben yatak ucunda z.yağı sürerek denedim eşim ayaktaydı ben yatağın kenarında bacaklarım V şeklindeydi o şekilde de biraz yapabildik, sonrasında işte popomun altına yastık koyarak denedik birazcık da öyle oldu en son popo havada yüzüm yastıkta, belim kırık içe doğru popom tam dik duracak şekilde en iyi hareketlenmeler o zaman oldu. Her yolu dene ben kas gevşetici de kullandım, ama z.yağı beni çok rahatlattı z.yağını bol bol sür eşin de sende iyice sür.B ana da sağolsun Kkaderim söyledi uyguladım faydasını gördüm, artık ilişkiden soğumaya başlamıştık z.yağından önce 1-10 gün arası deneme yapmamaya başladık. Parmak egzersizini ben yapamadım ama ilkten işaret p. 2. boğumuna kadar alabildim ilerisine gidemedim beni çok rahatsız etmişti. bünyeye göre değişiyor...

Canım çok teşekkür ederim, evet çok şükür yendim. Sanırım Zamanla bazı şeyleri iyice öğrenicem ama artık hissediyorum. Acı ağrı yok z.yağı beni çok rahatlattı kkaderim'e bir kez daha tşk ederim. 10 gün içinde adet olmazsam test yaptırıcam bilginiz olsun :) Çok az bi ihtimalmiş ama denemelerde sürtünmelerde hamile kalmış olabilirim bilemiyorum tabi... Başım dönüyor uyku hali ve iştahım çok açık...

hayırlısı olsun canım, zamanla iyice alışacaksın evet. acı sızı yok doğru, biz hep acıyacak diye korkutmuşuz kendimizi. 1 ay içinde herşey düzene girer merak etme. benim 3 ay olacak hemen hemen. artık öyle kolay oluyor ki, zaten bir kere oldumu gerisi gelir demişlerdi çok doğru söylemişler. mutluluğun daim olsun canım. darısı yenemeyen herkesin başına inş.

Amin canım sağol. Yenemeyenlerin başına inşallah en kısa zamanda... Benim nacizane fikrim z.yağını deneyin bende öyle yenebildim. Hee parmak egzersizleri aparatlar tabi kii faydalıdır bilemiyorum, ben aparat hiç kullanmadım ama arkadaşlar he yolu deneyin bende denedim. Sürekli deneme yaptım olmalı dedim, niye korkuyorum korkmamalıyım güzel bi şey dedim vee çok şükür oldu.

canım üstte sırtın dönükte ilk girişi aldıktan sonra eşinin bacaklarına doğru az eğil sonra yavaş yavaş otur popo yönüne doğru oluyo zaten penis kolay olur öyle oda olmasa yüzün dönük dene o şekildede az eğileceksin yani her şekli dene elbet birinde olacaktır ama kasma kendini ondan ilerleyemiyor olabilirsin

meraba arkadaşım ben işaret parmağımın 2. boğumuna kadar alabildim dün 3.boğuma kadar gelemiyorum sanki orası kapalı gibi senin de mi öyle?

hadi bakalım hayırlısı inşallah hakkında hayırlısı olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…