- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.001
şöyle söyleyebilirim benimde çok mutlu olduğum söylenemez ama eşim ne kadar anlayışlıda olsa ufak bir tartışmada hemen bu konu gündeme geliyor bende kendimi beceriksiz hissediyorum ama çözüm doktorda değil çünkü ben psikoloğa da gittim hemde iki farlı psikolağa ama aynı şeyler yani egzersiz yapmak şart ve psikologlar bile seni anlamıyor buradaki arkadaşlar inan daha çok yardımcı yani egzersizlere başlamamız lazım arkadaşım...
Günaydın Kızlar,
H.sonu deneyeceğime başaracağıma söz vermiştim. Sözümü tuttum diyebilirim. Ben artık çok rahatım dün gece yağsız yaptık çok güzeldi :) Eşim üstte deneme yaptı gerçi artık deneme demek istemiyorum, ilişki demek istiyorum 2 gündür deneme amaçlı yapmıyoruz. Dün gece ben yüz üstü yatarken popom havada eşim daha rahattı, üstteyken de giriş sağlandı ben iyice hissettim. Bu arada ben kendimi halsiz yorgun hissediyorum baş dönmesi,arada mide bulantısı var bilemiyorum ama acaba hamile miyim? Herkesin yapısı farklı olduğu için sadece kendi durumumu anlatabilirim şöyle yapın diyemem ama ben kendi parmağımla egzersiz yapamadım sadece işaret p. ilk deneme de 2. boğuma kadar aldım, sonra ki denemelerde eşim orta parmağını soktu, sonrasında z.yağıyla işaret p. soktu ama tırnağı kesik olduğu halde acıttı. Ben hata yaptım eldiven kullanmadık, eğer parmak denemesi yapıyorsanız mutlaka eldiven kullanın hem hijyen acısından hem de bence giriş daha kolay olması açısından faydalı olur.burdaki arakadaşlara kkaderime herkese çok tşk ederim. İlk 4 gün vajinamın girişinden korkarken şimdi pozisyonları deniyorum... benim 4. gün benim ısrarlı olmamla kızlık durumunu geçtik, kızlar biraz inatçı olun lütfen ben 1.5 aylık evliyim yendim diyebilirim.
Elab, çok teşekkür ederim. İnşallah zamanla daha da güzelleşir ama dün gece iyiydi yağsız olması beni daha çok mutlu etti. Tabii ne kadar içerde oluyor bilmiyorum :) Ama aştımm çok şükür eşimde zamanla daha da bilinçlenir vajinayı çabuk bulur :)
İnanamıyorum yaptım mı diyorum oluyor çok şükür çok güzel gidiyor. Her şey tam mı doğru mu bilmiyorum ama hem cesaretliydim hem tatmin oldum hem de çok mutluydum. Ne kadar süre sonra iyice git gel'ler hızlanıyor veya tam oldu diyebiliriz. Herkes farklı yöntemle yeniyor :) Ben yüz üstü yendim, kızlar genelde üst pozisyondayken yeniyor ben onu yapamadım bakalım belki zamanla olur eşim de o pozisyonu çok istiyor...
zaten iki senedir sürtünme yoluyla tatmin oluyoruz ... kendim vajinama dokanabiliyorum bakabiliyorum hepsi tamam kızlık olmasa bile dün okadar denemeden sonra tam birleşme olması lazımdı anlatmak isdediğim yani ben korkmadım cok garip olan hiç agrımda yokdu eşim bana diyor tamam ilerledik cok diyor ama gene tam birleşme olmuyor diiiyor bende hiseetmiyorum ama içinde acaba yanlış yönemi ilerletiyoruz burdaki arkadaşlardan bana popoya dogru ilerlet dedi bizde oyle yapdık ama olamadı yani
ben altayım eşim üstde bacaklarımı tam acamıyorum catalda gibi ama gene acıyorum banada yonu bulamıyoruz gibi geliyor yoksa aksam okadar dneedik cok dan olması lazımdı birde sizin dediginiz gibi sırtım donuk girmiyor ben altayken olur birde o yatak ucunda dediginizde ama onu tam deneemedik birde oyle deneycem yastık koyup ınsallah olur ya bnde kızlıkmı kalın yönümü bulamadık dedim
Canım çok teşekkür ederim, evet çok şükür yendim. Sanırım Zamanla bazı şeyleri iyice öğrenicem ama artık hissediyorum. Acı ağrı yok z.yağı beni çok rahatlattı kkaderim'e bir kez daha tşk ederim. 10 gün içinde adet olmazsam test yaptırıcam bilginiz olsun :) Çok az bi ihtimalmiş ama denemelerde sürtünmelerde hamile kalmış olabilirim bilemiyorum tabi... Başım dönüyor uyku hali ve iştahım çok açık...
işde ben üstdeyken biraz korkuyorum neden onu bilmiyorum ama oylede deneycem dediginiz gibi yastıkla ve üstde deneycem cok garip işde ben altdayken eşim üstdeyken hiç korkmuyorum sadece biraz kasıyorum ama ben üstdeyken biraz korku basar beni deneycem ama dün cok heycanladım olacak dedim bir türlü olmadı
ben altayım eşim üstde bacaklarımı tam acamıyorum catalda gibi ama gene acıyorum banada yonu bulamıyoruz gibi geliyor yoksa aksam okadar dneedik cok dan olması lazımdı birde sizin dediginiz gibi sırtım donuk girmiyor ben altayken olur birde o yatak ucunda dediginizde ama onu tam deneemedik birde oyle deneycem yastık koyup ınsallah olur ya bnde kızlıkmı kalın yönümü bulamadık dedim
günaydın arkadaşım benimde sorunlarım aynen senin gibi ama ne güzel sen 3 boğum almışsın ben serçe parmağımın 2. boğumunu geçemedim eldiven takmadan sadece jelle yapmıştım dediğin gibi ete dokunuyormuş gibi bi his geliyo insana acaba o jar mı bugün canım çok acıyo sanırım biraz tahriş oldu tırnagım denk geldiyse aslında uzun da değildi ama yine de ben böyle düşündüm Allah yardımcımız olsun...
Canım çok teşekkür ederim, evet çok şükür yendim. Sanırım Zamanla bazı şeyleri iyice öğrenicem ama artık hissediyorum. Acı ağrı yok z.yağı beni çok rahatlattı kkaderim'e bir kez daha tşk ederim. 10 gün içinde adet olmazsam test yaptırıcam bilginiz olsun :) Çok az bi ihtimalmiş ama denemelerde sürtünmelerde hamile kalmış olabilirim bilemiyorum tabi... Başım dönüyor uyku hali ve iştahım çok açık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?