- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.021
işde ben üstdeyken biraz korkuyorum neden onu bilmiyorum ama oylede deneycem dediginiz gibi yastıkla ve üstde deneycem cok garip işde ben altdayken eşim üstdeyken hiç korkmuyorum sadece biraz kasıyorum ama ben üstdeyken biraz korku basar beni deneycem ama dün cok heycanladım olacak dedim bir türlü olmadı
zaten korku değil de önemli olan kendini kasmayacağın bir pozisyonda denemek. üstte olmak korkutmasın seni sonuçta sen istersen girişe devam edeceksin istersen duracaksın, sen canın acımadığını ya da acıma ihtimalini bilirsin ama eşin bilmeden aceleci davranıp canını yakabilir bu da seni daha fazla korkutur. ama bak z. yağına denemeye cesaret edemiyor arkadaşlar söylüyorlar bazen. ama yağ ile hiç acı hissetmiyorsun bence herkes söylediğim şekilde 2 gün denesin ve olacağına inansın.bana keşke aylarca bekledim bir kişi bu yöntemi söyleseydi bu kadar bekleyiş demiyorum belki bu bekleyiş olmasaydı aklıma gelen ve benim işime yarayan şeyi kimseyle paylaşamazdım.kimse denemesin yada denesin eğer benim aşmama vesile olan şeyi paylaşmasaydım benim vicdanım rahat etmezdi. bu kadar ısrarlı yazıyorsam da kimse yanlış anlamasın, bana kalırsa herkes yapabilir ama tabi ne kadar istediğinizle, artık ertelemeyi bırakıp birşeyleri göze alarak başlamakla alakalı.aştın sana konuşmak kolay demeyin bende aynı aşamalardan geçtim.mutlaka birilerinin işine yarayacak diye bu ısrarım.internetle hiç alakam yok evimizde de internet yok zaten, koşa koşa eşimin yanına geliyorum acaba birileri denedi ve başardı mı iyiki denemişiz dediler mi diye eşimle tartıştığımız bile oluyor şu internet yüzünden. yanlış anlamayın bunları neden söylüyorum amacım acıtasyon değil, sadece birileri ısrarla birşeyin altını çiziyorsa ve bu çokta zor birşey değil, yazdıklarınızı ağzım açık okuyorum aparatlar mumlar.. z. yağı hepsinden daha mı zor daha mı ürkütücü daha mı cesaret istiyor arkadaşlar ne kaybedersiniz? göze almaya değmez mi sizce?
çabanı çok iyi anlıyorum canım ve hiçç yanlış anlamıyoruz emin ol Allah razı olsun senden yazdıkların çokk ikna edici ve inandırıcı ve kesinlikle bende denicemm zaten kuruluktan acı hissediyoruz e yağ da o kuruluğu alıp götürür en azından yenene kadar kullanalım sanki ne olcak inşallah bişiy olmaz z.yağı sonuçta :)))
tskler cavpladgınız ıcın arkadasalar dediginiz sekılde deneycem allahın izniyle kısmedse olursa buraya yazacam bana yardımcı olan arkadaslarıma cok teskr ederm tabiki herkes yenmek isdiyor erteleme falan yok sadece yönümü sasrdım ben altta eşim üstdeyken birtürlü olamadı ınsallah dediğinz sekılde yapınca olur arkdslar
kızlar yazılanları her gün okuyorum. yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum :) Allah en yakın zamanda derdinize derman versin inşallah. bende başta egzersizlerde çok zorlandım sonra bıraktım bir iki ay baktım kendi kendine iyileşmeyeceğim ve doktorun da istediği benden egzersiz ara da bir egzersiz yapıyordum derken bu siteyle karşılaştım iki gün egzersizleri düzenli yaptım iki parmağı aldıktan sonra aparat yaptım evde ama aparata ısınamadım ince de olmasına rağmen alamadım aparatı attım pe..s denemesine geçtim ve çok şükür hepsini aldım. şimdi bu hastalığı yenen insanların yazılarını okuyorum bakıyorum insanlar pe..si aldıktan sonra bir ağrı sızıyla karşılaşmamış. ama ben hala ağrı mı desem acı mı desem yanma mı desem baskı mı desem ne desem bilemediğim o duyguyu yaşıyorum. üstelik girişte hissetmiyorum tamamen girdikçe ve içeride hareket etmeye başladıkça acıyor. git gellere müsaade edemiyorum .. bir çoğu girdikten sonra sorun yokmuş gibi yazmış bu durumu benim gibi yaşayan başka insanların olmaması karşısın da da bende başka bir sorun da mı var sorusunu yaşatıor bana..
kızlar merhaba,
ben de parmak egzersizi yapıyorum,rahatlıkla iki parmağı içeri alıyorum,ancak mumdan yaptığım aparatı içeri alamıyorum,yani itiyorum ama ilerlemiyor,neden acaba doğal insan dokusu olmadığı için mi vücut kabul etmiyor?
Günaydın Kızlar,
H.sonu deneyeceğime başaracağıma söz vermiştim. Sözümü tuttum diyebilirim. Ben artık çok rahatım dün gece yağsız yaptık çok güzeldi :) Eşim üstte deneme yaptı gerçi artık deneme demek istemiyorum, ilişki demek istiyorum 2 gündür deneme amaçlı yapmıyoruz. Dün gece ben yüz üstü yatarken popom havada eşim daha rahattı, üstteyken de giriş sağlandı ben iyice hissettim. Bu arada ben kendimi halsiz yorgun hissediyorum baş dönmesi,arada mide bulantısı var bilemiyorum ama acaba hamile miyim? Herkesin yapısı farklı olduğu için sadece kendi durumumu anlatabilirim şöyle yapın diyemem ama ben kendi parmağımla egzersiz yapamadım sadece işaret p. ilk deneme de 2. boğuma kadar aldım, sonra ki denemelerde eşim orta parmağını soktu, sonrasında z.yağıyla işaret p. soktu ama tırnağı kesik olduğu halde acıttı. Ben hata yaptım eldiven kullanmadık, eğer parmak denemesi yapıyorsanız mutlaka eldiven kullanın hem hijyen acısından hem de bence giriş daha kolay olması açısından faydalı olur.burdaki arakadaşlara kkaderime herkese çok tşk ederim. İlk 4 gün vajinamın girişinden korkarken şimdi pozisyonları deniyorum... benim 4. gün benim ısrarlı olmamla kızlık durumunu geçtik, kızlar biraz inatçı olun lütfen ben 1.5 aylık evliyim yendim diyebilirim.
kızlar çok kötüyüm, sanırım bu yüzden depresyona girdim. kimseyle konuşamıyorum, eşim de yanımda değil tek başıma düşüne düşüne kafayı yicem artık. asla yapamıycakmış gibi hissediyorum. düşünüp düşünüp ağlıyorum. annemle paylaşmak istiyorum ama eşim sıcak bakmıyo. herkes oldu diye biliyo. anlayacağınız çıldırmak üzereyim 9 ay olacak.. siz ne yaptınız annenıze söylediniz mi? belki rahatlatır diye konuşmak istiyorum annemle.
Canım yani kendi adıma söyliyim aynen görüyorsun bende 8 ayı bitirdim 9.cu aya giriyorum aynıyız ben anne ye söyleme taraftarı dğeilim sana hiç bir yararı olmaz aksine baskı olur hı nasıl bir annen var bilmiyorum ama en olumlusu bile bu konuda taviz vermeyebiliyor yani başın daha çok ağrımasın anneyle olcak bişiy değil bu iş bu siteyle oalcak bir iş neden annene söyleyip başını ağrıtıp daha çok strese giresinki yani bilemiyorum ben asla söylemem çoğu kişide söylemedi diye biliyorum anneme bi söylersem kadın oralarda mazallahh dellenir :)) lütfen rahatla bende geçen böyleydim geçicekk derin nefes al dua ett inanki olmayacak birşey dğeil hepimiz başarıcaz inşallah canımm kendini bırakma...
doğru aslında o da çok kafasına takacak sorularıyla bunaltacak falan.. ama sanırım ben de çok doldum artık, konuşup anlatarak rahatlamaya ihtiyacım var. inşallah olur yaa yoksa bu şekilde nasıl devam eder bilemiyorum. en azından egzersizleri azcık yapsam bile öyle mutlu olcam ki.. yapabileceğime olan inancımı yitiriyorum zaman zaman. bu da beni çok yoruyo
bize anlat canım yani devamlı yaz sıkıntılarını emin ol kimse seni yanlız bırakmaz burda ama annen yani canını sıkıcak zaten dost dediğin kişiye söylenmez yani en güzeli burası anlat biz rahatlatmaya çalışırız seni inan sendne farkı myok bi Allah sonra eşim ve burdakiler biliyor ne çektiğimi sabır canım sabırr başarıcaz inş..
inş canım inş.. ne kadar zor bişeymiş ya. eşini deli gibi seviyosun, hatta onu çok istiyosun, istediğini vermek, tatmin etmek istiyosun ama kahrolasıca bilinçaltı mahvediyo herşeyi tüm vücuduna hükmediyo. günden güne yiyo bitiriyo seni. Allah bu sıkıntıyı çeken herkese aşabileceği azmi, iradeyi sabrı versin.
AMİNNNNNNN aynen canım aynen sorma çok berbat bişiy aylarca senelerce hayalini kurduğun kavuşma gününde berbat birşeyle karşılaşıyorsun ve sonuç ama işte biz inançlıyız başarıcazz canım pes etmek yokkk güçlü olll
kızlar çok kötüyüm, sanırım bu yüzden depresyona girdim. kimseyle konuşamıyorum, eşim de yanımda değil tek başıma düşüne düşüne kafayı yicem artık. asla yapamıycakmış gibi hissediyorum. düşünüp düşünüp ağlıyorum. annemle paylaşmak istiyorum ama eşim sıcak bakmıyo. herkes oldu diye biliyo. anlayacağınız çıldırmak üzereyim 9 ay olacak.. siz ne yaptınız annenıze söylediniz mi? belki rahatlatır diye konuşmak istiyorum annemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?