Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bence de kimseye söyleme bende hep burda dertleştim burda ki gibi rahat olamazsın. Zaten birine sözlü olarak söylsesen, sürekli sorarlar çok az kişi yardımcı olmaya çalışır onu da bulmak zor olur. Ben zaten çekingenimdir burda maşalllah bi açıldım tam açıldım :) Belden aşağı muhabbetleri kadınlar kendi aralarında yapar ya ben onları da hiç sevmiyorum o yüzden kimseyle o dialoglara girmem bana kimse ilk gece nasıl geçti falan diye sormamıştır bilirler. Ama burda evlere şenlik oldum :)

arkadaşlar ben işaret parmağımın 2. boğumunu geçemedim sanki orda bir duvar var gibi acaba orda zar mı var da ilerlemiyo?sizinde mi öyle oldu yardımcı olur musunuz?bir de eczaneden atarax ve anestol aldım o an panik olmamak için atarak aldım kaç tane içmeliyim anestolü de işaret parmağımın 2.boğuma kadar ilerleyen yere kadar sürsem olur mu? lütfen bana bu konuda bilgi aktarımında bulunur musunuz

Arkadaşlar bende siteyi uzun zamandır takip ediyorum bu konuyuda sürekli takip ederim..2 aylık evliyim ve 2. evliliğim...İlk evli olduğum insanla hiç birşey yaşamadım...O zamandan psikolojim bozuldu...Şimdi eşimi çok seviyorum ama mallesef içimde tarifsiz bir korku var 2 gün sonra eşimin doğum günü ve o gün olsun istiyoru...Ama içimdeki lanet korku gitmiyor değilki dokunmak vajinaya bakamıyorum bile...Eşimde bend ailenin ilk çocukalrıyız herkes soruyor çocuk var mı canım çok sıkılıyor....

evet içine girebiliyor yani gayet rahat korku yok ben altdayken eşimde baya ugrasdı yani popoya dogru demişdi burdaki arkadaşlardan bazıları oylede denedik olmadı ya zar cok kalın yada yon yanlıs arkadaşlar popo altına yasdık ve birkac pozisyon onerdi deneycem insallah olur yanı o denemede cokdan olması lazımdı okadar denedikki biraz kasdım ama cok degıl

zar olayında eşim yatak ucunda ayaktaydı ben de kenara iyice gelmiştim, bacaklarım v şeklide havadaydı. eşim denemeye başladı, 5-10 dk içinde kan geldi canım dedi. Acı ağrı hissetmedim çok az yani o da adette bile ağrımız oluyor o kadar diyebilirim... Zar olayından korkma canım

arkadaşlar şu haydar dümen reçetesi var ya denemek istedim dün aldım yalnız spreyi bulamadım üretimden kalkmış birde emlayı almadım 57lira çok geldi evde anestol vardı onu kullandım sprey yerine onu sürdüm denedik azda olsa girdi sadece duvar gibi bişi oldu itemedik birazda canım acıdı sızladı yani ama ben dünden beri biraz daha iyiyim olucagına inanıyorum cünkü ben hiç bi şekilde vajinama degdiremiyordum bacaklarım demir oluyodu resmen kasılmaktan ve cok titriyo bogazıma kadar bi geriliyordum dün akşam ole bişey olmadı kas gevşelticiden dolayı olmadıgına inanıyorum eşim biraz zorlandıktan sonradı malum fışş die söndü garibim bende hazır başlamışken dedim mumdan aparat yapim denim ama mum biraz sert oldugu için onunla pek deneyemedim bi cesaret toplayıp bu işin arkasını devam edicem azda olsa dün benim için bi gelişme ama kesinlikle şu kas gevşeltici için derim gerçekten isteseniz bile kasamıyosunuz ki ben tir tir titreyenlerdendim ve bacaklarımı öle bi kasardımki açmak mümkün degildi

ben aparat hiç kullanmadım. 2 defa eşim parmak denemesi yaptı bende bir kere parmak denemesi yaptım o kadar. Aşama aşama ilerledik. Her pozisyonu dene canım çoğu arkadaş için üstte sırtı dönük pozisyonu rahat olmuş benim için öyle olmadı ben başka bi pozisyonda daha rahattım, popo altına yastık koyarakta deneyebilirsin canım

canım sırtı dönükte rahat edemedim hatta beceremedim diyebilirim alltada cok geriliyorum kasıyorum kendimi üstte sanki daha iyi girecek gibi geliyo bana sen hangi aşamadasın başka ne tavsiye edebilirsin aparat olarak mum dışı ne yapabilirirmki kendi parmagımıda yapamıyorum tırnak olayı var ya

canım ataraxdansa bi kas gevşeltici alsan bence daha iyi olur zaten kasla ilgili oldugu için istesende kasamazsın rahat olursun bende hemen panik oluyodum içmediğim bişe kalmadıydı genede olmuyodu hep kasıyodum şimdi ilk onu denedim biraz daha iyiydim

gül45; canım ben aparat mum kulak çubuğu kullanmadım. 2 kere parmak kullandım tekrarlayamadım zaten... ben üstteyken hiç yapamadım kasıldım gerildim, ama yapan arkadaşlar var. Yüzüm yastıkta belim kırık kalçam havada pozisyonunda denedim daha rahat oldu çok açık yazdım k.bakmayın. öncesinde 1-2 defa alt pozisyonda denedim. Aslında benim en çok sevdiğim pozisyon rahat ettiğim alt pozisyonda olmam ama eşim o zaman da p. içine girmediğini söyledi vajinanın içine değil de dudak arasında kaydığını söylediği için diğer pozisyonu denedik. kuiflex kas gevşetici de alabilirsin ben almıştım. Ilık duş al ben vajinama da ılıktan biraz sıcak sıcak su tutmuştum. parmak denemesiyle başladık işte 2. gün tamamladık çok şükür :) Öncesinde çok zorlandık. Z.yağını eşin parmağına ve sen vajinana sür önce parmakla başla sonra p. devam edersin benim için yağ kolaylık sağladı.

arkadaşım iyi ki bulamamışsın o spreyi, ben de internetten buldum bu reçeteyi tüm ilaçların hepsini temin ettim.hatta bikaç eczane dolaştıktan sonra spreyi buldum.ve hepsini harfiyen uyguladım uygulamaz olaydım mantar enfeksiyonu oluştu ki berbat bişe belki faydasını gören arkadaşlar olmuştur ama benim başıma bu geldi ve sonrasında baya bi ilerleme kaydettiğim egzersizlerde de geriledim

hoşgeldin canım aramıza
Öncelikle egzersizlere başlaman gerek , vajinana bakmayı öğreniceksin dokunmayı öğreniceksin ilk etapta. bugün al aynayı karşına sadece incele olur mu, bi de kegel yap sayfanın başında yazıyor hepsi
Daha sonra okey ya da durexin kayganlaştırcısını temin et, serçe parmak tek boğum almaya çalış, parmağına bol jel sürerek, daha sonra da tamamını alıcaksın serçe parmağın

Arkadaşlar ben egzersiz sırasında pek kas gevşetici falan kullanmadım ama size bikaç tavsiyem olacak
Kayganlaştırıcı olarak; su bazlı jel alın okey ya da durex
Kas gevşetici olarak; emla ya da anestol pomad(burdaki arkadaşlardan duymuştum baya memnun kalan olmuştu)
tahriş varsa bepanten krem sürün...
Egzersizde ihtiyacınız olan tek şey bunlar boşverin haydarın reçetesini falan, bunlar varsa elinizin altında sırtınız yere gelmez:13:

canım genelde çoğu arkadaşımız üst pozisyonda yendi ben de dahil ama hep diyorum nasıl rahat olacağınızı düşünüyosanız öyle yapın
aparat olarak daha inceden başlamak istiyosan kulak çubuklarını birleştirip yapabilirsin, ince rimel kabın varsa onunla yapabilirsin, ince mumlarla yapabilirsin, sobra peçeteyle kalınlaştırarak büyütebilirsin aparatını

yaseminA ben yine burdan yazıyorum alıntıdan cvp yazamıyorum Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah başka dert tasa vermesin. Sen ne zaman yenmiştin şimdi ki durumun nedir? Korkulacak bi şey yokmuş.

canım ben yılbaşından bi gün önce yenmiştim nerdeyse 5 ay olmuş
Şimdi her şey harika, bir ay falan alışma dönemini atlattıktan sonra rahatlayacaksın merak etme, ama bu süre içinde fazla ara verme 2 günde bir yapmaya çalış

hiç tavsiye etmem canım, ben anneme anlatmıştım her gün arayıp bunaltıyodu beni oldu mu oldu mu diye, stresim 10 a katlandı resmen ben de yalan söylemiştim yaptık diye
bence söyleme, sen başarıcaksın niye böyle oldun ki, şu an ne aşamadasın sen, ben seni egzersizlere başladın diye biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…