- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.041
kızlar çok kötüyüm, sanırım bu yüzden depresyona girdim. kimseyle konuşamıyorum, eşim de yanımda değil tek başıma düşüne düşüne kafayı yicem artık. asla yapamıycakmış gibi hissediyorum. düşünüp düşünüp ağlıyorum. annemle paylaşmak istiyorum ama eşim sıcak bakmıyo. herkes oldu diye biliyo. anlayacağınız çıldırmak üzereyim 9 ay olacak.. siz ne yaptınız annenıze söylediniz mi? belki rahatlatır diye konuşmak istiyorum annemle.
gül45 bence z.yağını da dene daha rahat olursun.
ben aparat hiç kullanmadım. 2 defa eşim parmak denemesi yaptı bende bir kere parmak denemesi yaptım o kadar. Aşama aşama ilerledik. Her pozisyonu dene canım çoğu arkadaş için üstte sırtı dönük pozisyonu rahat olmuş benim için öyle olmadı ben başka bi pozisyonda daha rahattım, popo altına yastık koyarakta deneyebilirsin canım
arkadaşlar ben işaret parmağımın 2. boğumunu geçemedim sanki orda bir duvar var gibi acaba orda zar mı var da ilerlemiyo?sizinde mi öyle oldu yardımcı olur musunuz?bir de eczaneden atarax ve anestol aldım o an panik olmamak için atarak aldım kaç tane içmeliyim anestolü de işaret parmağımın 2.boğuma kadar ilerleyen yere kadar sürsem olur mu? lütfen bana bu konuda bilgi aktarımında bulunur musunuz
arkadaşlar şu haydar dümen reçetesi var ya denemek istedim dün aldım yalnız spreyi bulamadım üretimden kalkmış birde emlayı almadım 57lira çok geldi evde anestol vardı onu kullandım sprey yerine onu sürdüm denedik azda olsa girdi sadece duvar gibi bişi oldu itemedik birazda canım acıdı sızladı yani ama ben dünden beri biraz daha iyiyim olucagına inanıyorum cünkü ben hiç bi şekilde vajinama degdiremiyordum bacaklarım demir oluyodu resmen kasılmaktan ve cok titriyo bogazıma kadar bi geriliyordum dün akşam ole bişey olmadı kas gevşelticiden dolayı olmadıgına inanıyorum eşim biraz zorlandıktan sonradı malum fışş die söndü garibim bende hazır başlamışken dedim mumdan aparat yapim denim ama mum biraz sert oldugu için onunla pek deneyemedim bi cesaret toplayıp bu işin arkasını devam edicem azda olsa dün benim için bi gelişme ama kesinlikle şu kas gevşeltici için derim gerçekten isteseniz bile kasamıyosunuz ki ben tir tir titreyenlerdendim ve bacaklarımı öle bi kasardımki açmak mümkün degildi
Arkadaşlar bende siteyi uzun zamandır takip ediyorum bu konuyuda sürekli takip ederim..2 aylık evliyim ve 2. evliliğim...İlk evli olduğum insanla hiç birşey yaşamadım...O zamandan psikolojim bozuldu...Şimdi eşimi çok seviyorum ama mallesef içimde tarifsiz bir korku var 2 gün sonra eşimin doğum günü ve o gün olsun istiyoru...Ama içimdeki lanet korku gitmiyor değilki dokunmak vajinaya bakamıyorum bile...Eşimde bend ailenin ilk çocukalrıyız herkes soruyor çocuk var mı canım çok sıkılıyor....
canım sırtı dönükte rahat edemedim hatta beceremedim diyebilirim alltada cok geriliyorum kasıyorum kendimi üstte sanki daha iyi girecek gibi geliyo bana sen hangi aşamadasın başka ne tavsiye edebilirsin aparat olarak mum dışı ne yapabilirirmki kendi parmagımıda yapamıyorum tırnak olayı var ya
yaseminA ben yine burdan yazıyorum alıntıdan cvp yazamıyorumÇok teşekkür ederim amin inşallah Allah başka dert tasa vermesin. Sen ne zaman yenmiştin şimdi ki durumun nedir? Korkulacak bi şey yokmuş.
kızlar çok kötüyüm, sanırım bu yüzden depresyona girdim. kimseyle konuşamıyorum, eşim de yanımda değil tek başıma düşüne düşüne kafayı yicem artık. asla yapamıycakmış gibi hissediyorum. düşünüp düşünüp ağlıyorum. annemle paylaşmak istiyorum ama eşim sıcak bakmıyo. herkes oldu diye biliyo. anlayacağınız çıldırmak üzereyim 9 ay olacak.. siz ne yaptınız annenıze söylediniz mi? belki rahatlatır diye konuşmak istiyorum annemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?