Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de iyiyim çok şükür. Senin burda arkadaşlarla ilgilendiğini görünce mutlu oluyorum :)

Ben de yardım ettikçe mutlu oluyorum, bazen işim oluyor giremiyorum nete girdiğimde ilk iş bu topiğe bakıyorum

Sen de ediyosun herkes yardım ediyor, o yüzden içim rahat ben olmasam bile baktığımda cevapsız soru bırakmıyosunuz

canım egzersizlere başlamıştım ama içeriye yalnızca 1-2 cm sokabiliyorum ilerletemiyorum. sonra adet oldum egzersizlere ara verdim. suan da asla yapamayacakmışım gibi hissediyorum.

canım egzersizlere başlamıştım ama içeriye yalnızca 1-2 cm sokabiliyorum ilerletemiyorum. sonra adet oldum egzersizlere ara verdim. suan da asla yapamayacakmışım gibi hissediyorum.

canım regl den sonra vaji daha geniş oluyor. bu fırsatı kaçırma derim. sana tavsiyem egzersizlerine devam etmen. yapacaksın yeterki azimli ol üstüne düş bu işin. 1-2 cm. olsa bile sokabilmen çok iyi bir şey, zamanla daha fazlasınıda sokacaksın. sonuçta ilk adımı attın.

inş canım yaa daha da üstüne düşcem artık. 1 ayım kaldı. 1 aya kadar halletmem lazım bu işi Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar ben halen yerimde sayıyorumm işten yorgun geliyor kac gundur egzersızde ıcımden gelmıyor ramazana kadar bıtırmek ıstıyorum bu ısı aff allahım ıcımden gelmıyo artık

canımm merhaba bende sırtı dönük beceremedim tam denk getırıyorum kayıyor ya bende sorun var yada bılmıyorum ama esım ustumdeykende heyecan yapıyorum ust pozısyon daha mantıklı gelıyor bana bende 3 parmak kadar kendımce yaptım sanıyorum sadece 1 bogum gırdı okadar ılerlemedı parmak asamasından sonra mumu denedım serttı ondan mı bılmıyom ama aynı 3 parmakta kı gıbı zorlandım

merhaba arkadaslar artık buraya yazmaktan bıktım sız de benden bıktınız bılıyorum ama 1 ay sonra tekrar egzersıze basladım.
dırek 10cmle basladım onu rahatlıkla alıyorum. fakat 12 cm cok zorluyor yanı ıkınıyorum ama kesınlıkle hıc ılerlemıyor. neden acaba anlamadım? ama mesela aparatın ucunu buktugum zaman ucu ınceldıgınde gırıyor...ama penısınde ucunu bukemem ya! bu yuzden yıne denemeye korkuyorum ne olacak nasıl yapcam dıye. fıttırmıs durumdayım ya uf bıktım

Canim apatati bende yapamiyorum sert geliyo mumdan dolayi olabilir ayrica ust bnada rahat geldi esim usteyken bnde korkuyorum rahat olamiyorum

merhaba kızlar ben halen yerimde sayıyorumm işten yorgun geliyor kac gundur egzersızde ıcımden gelmıyor ramazana kadar bıtırmek ıstıyorum bu ısı aff allahım ıcımden gelmıyo artık

canım merhaba, her zaman diyorum birazcık azim lütfen. sonunda çok mutlu olacaksınız, bütün sıkıntınız bitecek. yeter ki egzersizleri bırakmayın. buradan ayrılmayın gelin yazın sıkıntınızı, kendi adıma her zaman yardımcı olurum, herkeste olur. ben hep kaçtım egzersiz yapmaktan ama nereye kadar gidecek böyle dediğim gün kararımı verdim, kesinlikle yenicem dedim. hergün egzersiz yaptım, yılmadım hiç, moralimi hep yüksek tuttum. 7-8 cm. lik aparattayken yendim. yani isterseniz yapamayacağınız hiçbir şey yok.

canım hiç bıkma yazmaktan, kimsede senden bıkmaz rahat ol. yeter ki yardımımız dokunsun sana. canım 10 cm.lik aparat alman çok iyi. eş denemesi yaptın mı hiç? yaptıysan hangi pozisyonda denedin?

Canim apatati bende yapamiyorum sert geliyo mumdan dolayi olabilir ayrica ust bnada rahat geldi esim usteyken bnde korkuyorum rahat olamiyorum

gül, muma pamuk yada peçete sararak biraz daha yumuşatabilirsin aparatını. direkt mum tabiki sert olabilir. ben kaleme pamuk sardım streç filmle kapladım, üzerine pre..tif geçirip öyle yaptım egzersizlerimi. istersen birde böyle dene canım.

canım hiç bıkma yazmaktan, kimsede senden bıkmaz rahat ol. yeter ki yardımımız dokunsun sana. canım 10 cm.lik aparat alman çok iyi. eş denemesi yaptın mı hiç? yaptıysan hangi pozisyonda denedin?

evet canım 10cmı hayal bıle edemezdım. hatta aparata karsıydım benı bılen bılır. ama sımdı parmak bıle zor gelıyor.
ben mumdan aparat yaptım kendıme. bacaklarımı bıraz havaya kaldırarak belıme yastık koyarak alıyorum aparatı.oyle kolay gırıyor.
esımle denedık farklı pozısyonlarda. ben ustte denedım ama rahat edemedım.cunku penısın ustune oturmam gerekıyor. ve ben oyle panık oluyorum. hanı aparatı elımle yerlestırıyorum ama usteyken penısı oyle tutamıyorum o yuzden yapamadım.
aynı egzersızı yaptıgım gıbı denedık o yatagın ucune gectı. yarısını almıstım o gun ama sankı ıcımde baloncuk patlıyormus gıbı oldu ıcım boyle garıp oldu yanmadı ama hava baloncukları olmus gıbı anlatabıldım mı bılmıyorum.panıkleyıp bıraktım. sımdı yıne o kadar alabılırmıyım bılmıyorum.

canım ben üstte eşime sırtım dönük denedim ve bu pozisyonda yenen birçok arkadaş var burda. çokta kolay oluyor tavsiye ederim. üstteykende elinle kendin yerleştir pe..si ve tuvalete oturur pozisyonda yap. bolca ıkın. canım eğerki yarısını aldıysan yenmene çok az kaldı. bende birkaç kez yarısına kadar almıştım, arkadaşlar yenmene az kaldı demişlerdi, doğru demişler çünkü hemen peşinden yenmiştim. canım hiç korkma çook az kalmış inan ki.

canm sagol destegın ıcın ama ben ustte yenemem kesınlıkle.cunku oturmam gerekıyor kesınlıkle oturamıyorum tırsıyorum. yarın egzersız sonrası hemen denıcem valla artık olmazsa oturcam mecbur ıkına ıkına 8 ay oldu utanıyorum kendımden

serapcım cok haklısın cok tesekkur ederım yorumun ıcın ıstedıgımız zaman hele bız kadınlar ıcın yapılmayacak sey yoktur ben buraya uye olmadan once takıp ederdım sızı ama parmak olayı tuhaf geldıgınden sıcak bakmadım ama su son 1 ay once okadar hırs yaptım kı nerdeyse 1.5 hafta ıcınde 3 parmaga gectım hatta yazmıstım daha oncede en son es denesı yaptık yerlestırıyorum ne acı ne kasma bunun bıle mucızesı benı motıve edıyodu gel gelelım kaydıgından yada benım becereksızlıgımden olmadı su aralarda esım ıste cok yoruluyor yapamadık ama vazgecmıycem kesınlıkle ustune dusucem 2 yıllık evlıyım cocuk ıstıyorum artık rabbım bu azız mubarek gun hurmetıne tum darda olan kullarının yardımcısı olsun

sende sağol canım, sen sonuçta çabalıyorsun niye kendinden utanasın ki, ben 10 yıl sonra yendim, hiç bir şey için geç değil yeter ki iste. ben üstte yendiğim için o pozisyonu önerdim canım, ama sen altta rahatsan öyle dene. olmazsada sakın moralini bozma. tekrar denersin. ne kadar pozitif olursan o kadar iyi senin için. Allah yardımcın olsun canım. inş. en kısa zamanda yenersin. vajili kimse kalmaz inş.

amin canım, inş. yenmeyen kimse kalmaz. sizleri çok iyi anlıyorum. hırs yapınca gerçekten aşama kaydediyorsun egzersizde. acı yok sızı yok, sadece beynimizin oyunu hepsi. inş. en kısa zamanda kurtulur evlat sahibi olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…