- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.081
sende sağol canım, sen sonuçta çabalıyorsun niye kendinden utanasın ki, ben 10 yıl sonra yendim, hiç bir şey için geç değil yeter ki iste. ben üstte yendiğim için o pozisyonu önerdim canım, ama sen altta rahatsan öyle dene. olmazsada sakın moralini bozma. tekrar denersin. ne kadar pozitif olursan o kadar iyi senin için. Allah yardımcın olsun canım. inş. en kısa zamanda yenersin. vajili kimse kalmaz inş.
Arkadaşlar ben egzersiz sırasında pek kas gevşetici falan kullanmadım ama size bikaç tavsiyem olacak
Kayganlaştırıcı olarak; su bazlı jel alın okey ya da durex
Kas gevşetici olarak; emla ya da anestol pomad(burdaki arkadaşlardan duymuştum baya memnun kalan olmuştu)
tahriş varsa bepanten krem sürün...
Egzersizde ihtiyacınız olan tek şey bunlar boşverin haydarın reçetesini falan, bunlar varsa elinizin altında sırtınız yere gelmez:13:
canım ataraxdansa bi kas gevşeltici alsan bence daha iyi olur zaten kasla ilgili oldugu için istesende kasamazsın rahat olursun bende hemen panik oluyodum içmediğim bişe kalmadıydı genede olmuyodu hep kasıyodum şimdi ilk onu denedim biraz daha iyiydim
yasemincim izninle brişeyi düzeltmek istedimemla ve anestol kasgevşetici değil canım uyuşturucu krem vajiye sürüyon uyuşuyo
kullanmadığım belli deseneAyy çok pardon valla
neyse düzelttiğin iyi oldu
sağol canım ben muscoril kas gevşetici almıştım onu denedim ama yine kasıyorum kendimi panikten o yüzden atarax kullansam sakinleştirir mi sen atarax kullandın mı arkadaşlara sordum kullananlar çok rahatlatıyo ama halsiz kalıyosun dediler bi de tedaviye başlayacaksan eğer 1 kere içmen paniğini azaltmaz 3 4 ay kullanman lazım beynine zarar verirsin dediler ne olur kullanan arkadaşlardan acil cevap sos sos sos.............................
o korku degıldır heyecandır dıye dusunuyorum ole motıve edelım kendımızı korku yok hep hırslı olalım arkadasım kı kendımıze guvenıp yenelım
ayy canım çok sağol ya doğru mantıklı ozaman sertte olmaz bugül, muma pamuk yada peçete sararak biraz daha yumuşatabilirsin aparatını. direkt mum tabiki sert olabilir. ben kaleme pamuk sardım streç filmle kapladım, üzerine pre..tif geçirip öyle yaptım egzersizlerimi. istersen birde böyle dene canım.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar bu arada, bugün bol bol dua edicem size, inşallah hepiniz atlatırsınız şu vajiyi
yok kullanmadım canım kuiflex gas gevseltici içiyorum 2tane bide ılık duş alıyorum bi 15 dk vajinama tutuyorum sıcak su tutyorum yada vazelin sıkıyorum legene bi 15 dk oturuyorum suya iyi oluyo canım öle başlıyorum
ayy canım çok sağol ya doğru mantıklı ozaman sertte olmaz bu
akşam hemen deniyorum:)
Eki Görüntüle 728159
Eki Görüntüle 728160
Eki Görüntüle 728161
Bakın arkadaşlar o takıldığınız yerde direk popoya doğru ittirin, vajinamız dümdüz değil hafif popoya eğimli olduğu için dik bir şekilde sokmaya çalışırsanız olmaz, bu resimleri iyice inceleyip uygulayın
zeytinyağı kuruluk yapar diyolar ama ben hiç denemedim normal bimde satılan zeytinyağı olur mu?yoksa özel bi marka saf bi zeytinyağı mı var acaba?bide mum derken nerden aldınız mumu bildiğimiz beyaz mum mu? kusura bakmayın arkadaşlar şu işi bi halletsem bi daha böyle sorular sormicam size söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?