Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sehervaktı canımm bunda utanılacak hıc bısı yok kım ıster vajılı olmak bu tedavısı bulunmayan bı hastalık degıl kı sen benden gene ıyısın kı 8 aylık evlısın hıc bısı ıcın gec degıl ben 2 yılda parmak egzersıze gectım bende yolun basındayım ama kendımızın caresı bızız bunu dusunerek hep motıve et kendını bende ılk baslarda cok negatıftım ama baktım elıme bısı gecmıyo gec olamdan bısılerın ucundan tutayım dedım yapıcam de olacak de ınan cok ıyı gelıyo helekı ılk asamadakı egzersızde olumlu sonuc elde edınce kı mutluluk paha bıcılemez kı bıde yensek ne olur kım bılır

yasemincim izninle brişeyi düzeltmek istedim emla ve anestol kasgevşetici değil canım uyuşturucu krem vajiye sürüyon uyuşuyo

sağol canım ben muscoril kas gevşetici almıştım onu denedim ama yine kasıyorum kendimi panikten o yüzden atarax kullansam sakinleştirir mi sen atarax kullandın mı arkadaşlara sordum kullananlar çok rahatlatıyo ama halsiz kalıyosun dediler bi de tedaviye başlayacaksan eğer 1 kere içmen paniğini azaltmaz 3 4 ay kullanman lazım beynine zarar verirsin dediler ne olur kullanan arkadaşlardan acil cevap sos sos sos.............................

herkesin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah arkadaşlar.

Son düzenleme:
bende tam prospektüsü yazayım da bari :) Deri ve mukozanın yüzeysel yanıkları, çeşitli nedenlere bağlı kaşıntılar, meme ucu, anüs, dudak çatlakları ve ağrıları, endotrakeal entubasyon uygulamasında anestezik lubrikan olarak kullanılır. (endotrakeal entubasyon; solunum veya soluk yolu güvenliğinin bozulması vaya bozulma riskinin olması durumunda suni solunuma geçmek için soluk yoluna özel bir tüp yerleştirilmesi işlemidir.bu esnada hastaya uyuşturucu ilaçlar verilir)

anestol pomad ın fazla sürülmemesi gerekiyor arkadaşlar bu arada, birde eğer tahriş falan varsa kullanmayın,Lidokain ve amid tipi anesteziklere karşı aşırı duyarlılığı olanlarda da kullanılmamalıdır. bilginize jel falan bir yana ama bunda dozaj önemli.

Son düzenleme:

yok kullanmadım canım kuiflex gas gevseltici içiyorum 2tane bide ılık duş alıyorum bi 15 dk vajinama tutuyorum sıcak su tutyorum yada vazelin sıkıyorum legene bi 15 dk oturuyorum suya iyi oluyo canım öle başlıyorum

gül45 bence iyi yapıyorsn söylediklerinin hepsini bende yaptım sadece leğene oturmayı yapmadım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle dene ama bence mutlaka z.yağını dene canım

o korku degıldır heyecandır dıye dusunuyorum ole motıve edelım kendımızı korku yok hep hırslı olalım arkadasım kı kendımıze guvenıp yenelım

haklısın arkadaşım bize başka yerden destek yok biz bize destek olcaz yapcaz allah ın izniyle kadınların elinden ne kurtulmuşta vajii kurtulcak:) ben bide 4 aydır siteye girip bakınıyodum cesaretim yoktu sonra burdaki arkadaşlardan bi destek aldım dedim yenicem kurtuluşu yok iki üç gündür azimliyim ben aparatta kullanamıyorum eşle deniyorum biraz girdiğini gördüm ya arkasını bırakmam artık inan okadar psikolojim bozulmuşki sabah bile ap ayrı uyandım güne iyi başladım gece gündüz giriyorum nete arkadaşlardan güç alıyom

Son düzenleme:
ayy canım çok sağol ya doğru mantıklı ozaman sertte olmaz bu
akşam hemen deniyorum:)

canım çok sağol verdiğin bilgiler için

ayy canım çok sağol ya doğru mantıklı ozaman sertte olmaz bu
akşam hemen deniyorum:)

zeytinyağı kuruluk yapar diyolar ama ben hiç denemedim normal bimde satılan zeytinyağı olur mu?yoksa özel bi marka saf bi zeytinyağı mı var acaba?bide mum derken nerden aldınız mumu bildiğimiz beyaz mum mu? kusura bakmayın arkadaşlar şu işi bi halletsem bi daha böyle sorular sormicam size söz

canım sor sakın çekinme soran ulaşırmış sormayan dolaşırmış:)ben ev zeytin yagı denemiştim ama burda bi arkadaş dışardan almıştı olur dışardanda mumda evet beyaz mum jşletinleyip yapıyosun iyice kayganlaştırıcı sür yada z.yagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…