- 26 Şubat 2013
- 826
- 295
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.101
kızlar hayırlı sabahlar ve ayrıca herkese hayırlı kandiller. dün gece emla krem ile denedim ve zarın olduğu kısıma kadar alabildim bu benim için büyük çokkkk büyük başarı hiç değdiremiyordum bile. ama şöle bi sıkıntı var ve ben bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum. penisin üzerine oturuyorum bi kısmı girdi tamamı girmiyo penis aşağıda büzülüyo kalıyo bükülüyo resmen. ne yapmam lazım nasıl tamamı girecek bunun.bana bi yol gösterin
çok sağol canım peki bişey daha sorcam zar işaret parmağının 2. boğumundan sonra ilerletince mi bozuluyor yani zr tam olarak nerde ?
canım aynı şekilde benimde oldu dediğin gibi resmen kıvrılıyo ama yön popoya dogru dio arkadaşlar yönümü denk getiremedik bilmiyorum
kızlar hayırlı sabahlar ve ayrıca herkese hayırlı kandiller. dün gece emla krem ile denedim ve zarın olduğu kısıma kadar alabildim bu benim için büyük çokkkk büyük başarı hiç değdiremiyordum bile. ama şöle bi sıkıntı var ve ben bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum. penisin üzerine oturuyorum bi kısmı girdi tamamı girmiyo penis aşağıda büzülüyo kalıyo bükülüyo resmen. ne yapmam lazım nasıl tamamı girecek bunun.bana bi yol gösterin
combocum paylaştığım resimlere bak ve vajinanın yapısını iyice kavra
penisin üstüne otururken, bi yere oturuyomuş gibi değil de, çok hassas bi şekilde otur. zar dediğin yer kas boğumundan oluşuyor, o noktaya geldiğin anda oturma şeklini değiştirip biraz kendini öne al, yani penisin yönü popoya olacak şekilde ilerlet:13:
yasemincim millet ilk seferde ne yön nede başka bişey bilmeden nasıl yapıyo anlamadım kendimi becerksiz ilan ediyorum. girmedi sonuna kadar üstte zaten deliği bulmak ta mesela. buluyorum ama itiyorum girmiyo enteresan durumlar yaşıyorum bide dün gece ben ilk defa okadar alabildim sonra çok yanma oldu emla kullanmıştım normalmi bu
canım sorma ben de çok dertlenirdim kaç yaşında kızlar egzersiz megzersiz bilmeden etmeden ilk gece yapıyolar bende mi sorun var derdim
ama üzülme sen yolun yarısından çoğunu geçmişsin penisin çeyreğini alarakben de mum aparata geçince öylesine denemelik yapmıştım eş denemesini çeyreğini alınca sanki yenmiş kadar olmuştum
Ynma olması çok normal, işte o tıkandığın noktada kalçanı sabit değil de hafif oynatarak yukarı kaldır ve yavaşça üstüne otur, inan kayıp gidiyor anlamıyosun bile:13:
evet canım 10cmı hayal bıle edemezdım. hatta aparata karsıydım benı bılen bılır. ama sımdı parmak bıle zor gelıyor.
ben mumdan aparat yaptım kendıme. bacaklarımı bıraz havaya kaldırarak belıme yastık koyarak alıyorum aparatı.oyle kolay gırıyor.
esımle denedık farklı pozısyonlarda. ben ustte denedım ama rahat edemedım.cunku penısın ustune oturmam gerekıyor. ve ben oyle panık oluyorum. hanı aparatı elımle yerlestırıyorum ama usteyken penısı oyle tutamıyorum o yuzden yapamadım.
aynı egzersızı yaptıgım gıbı denedık o yatagın ucune gectı. yarısını almıstım o gun ama sankı ıcımde baloncuk patlıyormus gıbı oldu ıcım boyle garıp oldu yanmadı ama hava baloncukları olmus gıbı anlatabıldım mı bılmıyorum.panıkleyıp bıraktım. sımdı yıne o kadar alabılırmıyım bılmıyorum.
kullanmadığım belli deseneAyy çok pardon valla
neyse düzelttiğin iyi oldu
canım egzersiz yapanlarda bazen o zar 'yırtma' denilen şey olmuyor, esnettiğimiz için kan gelmeme ihtimali var, zar da zaten girişin 2-3 cm gerisinde yani 2 boğum geçince değil
canım sen emla sürüyon ya eşin prez takıyomu oda uyuştuğundan olabilir dediğin sorun bende yaşamıştım
canım sor sakın çekinme soran ulaşırmış sormayan dolaşırmış:)ben ev zeytin yagı denemiştim ama burda bi arkadaş dışardan almıştı olur dışardanda mumda evet beyaz mum jşletinleyip yapıyosun iyice kayganlaştırıcı sür yada z.yagı
çok sağol canım ya bugün 2. boğumu geçmeye çalışıcam medikalden aldığım büyük ultrason jeli çok kaygan değil hemen kuruyo zeytinyağıyla denicem inşallah zar yırtılmaz kanamaz bide bimden mum alayım eve giderken inşallah canım acımaz Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda hayırlısıyla tüm vajililere bu mutluluğu nasip etsin :)
ben yine başaramadım yine korktum kitlendim... şimdide üstüne adetlendim.. buna nasıl dayanılır ya inanılır gibi değil..
Amin canim ilik dus al hatta legene dayanabilcegin sicak su koy biraz vazelin at bi on bes dk otur vazelinvajiyi baya kaygn yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?