Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana yardımcı olabılecek arkadaslar var mı? özellikle aparatla çalışan? ben mumdan aparat yapıyorum fakat bıtanesınde sorun yasıyorum resmını cekıp sıze gonderıp bısey sormak ıstıyorum...lütfen

arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. bir ay oldu evleneli ama hala tık yok. çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim (

selam canım sen daha baya yolun basındasın korkma. bende 8 ay oldu hala yapamadım.
öncelıkle denedınız mı? nereye kadar ılerledınız? neyden korktun?
muayene oldun mu hıc?

yok canım uzun kızmırı samdan mumu varya onu yaptım.gercı beyaz olsada farketmez.soyle kı ben 10cımı rahatca alıyorum. ama onun ucunu ben bıraz sıvrıltmıstım hanı ınceden kalına gıdıodu ucu. 12cmlık aparatın ucu tamamen yuvarlak. ve naptıysam bır mılım bıle gırmıyor. ama sonucta penısın ucuda yuvarlak ben o yuzden nerde yanlıs yapıyorum anlamadım

Merhaba canım, ilk ilişkide kan gelmesi çok doğal çünkü kılık zarı yırtılınca bir miktar kan gelir zaten. Penisin hafif ucunun girmesi bile kızlık zarını yırtmak için yeterlidir. Bu durum seni korkutmasın, diğer ilişkilerinde de biraz kan gelebilir ama korkma sakın, penisin başı girince diğer kısmını zaten kolaylıkla alırsın içine.

Hata yapmıyosun canım, sadece derinlere girdikçe korkup kendini kasıyosun. Zaten 10 cm le işi halletmişsin.daha da rahatlarsan hiçbir sorun kalmayacaktır inşaallah.

selam canım sen daha baya yolun basındasın korkma. bende 8 ay oldu hala yapamadım.
muayene oldun mu hıc?

sürekli deniyoruz ama her denemede ben kendimi çekiyorum kaçıyorum elimde olmadan. ve çok kasıyorum kendimi. buna nasıl yenicem bilmiyorum. doktora gittim muayene etmedi sadece psikolojik olduğunu söyledi. sadece giriş kısmını bulabildik daha. daha ileri gidemiyoruz

Son düzenleme:
muayene oldun mu hıc?

sürekli deniyoruz ama her denemede ben kendimi çekiyorum kaçıyorum elimde olmadan. ve çok kasıyorum kendimi. buna nasıl yenicem bilmiyorum. doktora gittim muayene etmedi sadece psikolojik olduğunu söyledi. şu an sadece giriş kısmını bulabildik daha ileri gidemiyoruz

Kızlar merhaba...ben de bu süreci yaşamış ve atlatmış bir vajizedeyim...sizlere bazı tavsiyelerim olacak...öncelikle insanın istedikten sonra başaramayacağı hiç birşey olamayacağı fikrini iyice benimsemeniz ve bilinç altınıza empoze etmeniz gerek...bunu yeneceğinizi, bunu yapabileceğinizi kendi kendinize tekrarlayın sürekli...tüm insanlığın milyonlarca yıldır yapabildiği, insanın doğasında olan,içgüdüsel olarak gerçekleştirdiği bir olgu bu... ayrıca nasıl ki insan vücudunda bütün organ ve uzuvların belli görevleri varsa ve bu görevleri yerine getirirken hiç bir yerimiz acımıyor patlamıyor çatlamıyorsa, vajinanın görevi de adet görmek, cinsel ilişkiye girmek ve çocuk doğurmaktır...ve o da bu görevleri yerine getirirken acımaz patlamaz çatlamaz kanamaz aslında...bilinçaltımıza eskiden beridir yerleştirilen saçma sapan düşünceler yüzünden evliliklerimizi tehlikeye sokuyoruz belki de...

Öncelikle eşinizle beraber bir doktora gidin ve jinekolojik bir muayene olun...doktorunuz anatomik ve fizyolojik bir sorununuz olmadığını herşeyin normal olduğunu söylerse sizin olayınız tamamen psikolojiktir ve aşağıda dediklerimi uygularsanız bir kaç günde çözersiniz..

Sonraki adım; vajinayı görmek, tanımak...aynanın karşısına geçin, açın bacakları ve bakın...bakmaktan korkmayın ya da iğrenmeyin, çünkü o da bizim bir parçamız ve çok özel görevleri üstlenmiş bir organımız...ona bakın, dokunun,siz bakmaktan ve dokunmakta iğrenirseniz eşinizle de yeterince rahat olamazsınız...ay aman kötü müydü çirkin miydi, ay kocam bakmasın görmesin dokunmasın gibi tedirginlikler yaşarsınız, bu da cinsel yaşantınıza olumsuz etkir... sonra ellerinizle iyice açıp, derin nefes alın ve nefes verirken tüm gücünüzle ıkının, ıkınırken orada açılan minik deliği görün...

Sonraki adım; egzersiz...kegel adı verilen ve konunun en başında anlatılan kasıp gevşetme ve böylelikle vajina kaslarını güçlendirerek kontrolünü elinize geçirebildiğiniz bir egzersiz bu...oradaki kasların güçlenmesi lazım...bir kaç gün bu şekilde kegele devam edin...sonra da küçük parmak veya kulak çubuğuyla başlayın...steril olmalarını sağlayın, hijyenik çalışmak önemli...enfeksiyon ,mantar vs. kapmamayanız için hijyen gerekli...streç film kullanın eğer parmak değil de aparatla rahat edecekseniz...ben aparatla daha rahat ettim, parmak denediğimde kolum uyuşuyordu çünkü...siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın...sonra da strecin üzerine mavi renkli bephanten sürüp kayganlaştırmıştım ben...aynada ıkınırken açıldığını gördüğünüz delikten içeriye, aparatı yavaşça sokun ve aynı nefes egzersizini uygulayıp ıkınırken popoya doğru eğimli olarak ittirmeye devam edin...o kadar kolay olacak ki...sonra bilinçaltınız oraya birşeyler girebildiği gerçeğini kabullenip, vajinal kaslarınızın istemsiz olarak kasılmasına neden olup eşinizle rahat ve kolay bir birliktelik yaşamanıza engel olmayacak...ince aparatı alabildikten sonra, aparatı cm. cm. kalınlaştırarak devam edin...mesela birkaç kulak çöpünü aşama aşama birleştirerek kalınlaştırın ve aynı şekilde almaya çalışın...onları da alabildikçe sonrasında kalem, mum, allık fırçası sapı, rimel vs evde ne bulursanız kalınlaştırarak devam...yalnız kalınlaştırırken peçete veya havlu kağıt kullanın, üzerini de gene streçle sarıp kremleyin jelleyin veya yağlayın...ama mutlaka temiz olsun ve bol kaygan olsun... bir de peçeteyle sarmanız sert cisimlerin yumuşamasını ve vajen duvarlarına zarar vermesini engeller aparatın...

Egzersize başlayan tüm bayanların aklına kızlık zarı zarar görür mü acaba diye bir soru takılır...egzersiz yapan arkadaşların hiçbirinden kan gelmedi, benden de gelmedi...bu şekilde zar esniyor sadece ve eşinizle rahatça ilişkiye girebilmenizi sağlıyor...başka sorularınız olursa bana özelden de sorabilirsiniz...elimden geldiğince yanıtlarm...yeter ki cesaret edip bu anlattıklarımı uygulayın düzenli olarak hergün yapın egzersizlerinizi...bir arkadaşımız 1 haftada çevre uzunluğu 12 cm. olan aparatı da rahatça alabildi ve sonra eşiyle de çözdü...inanır ve azimle düzenli bir şekilde egz. yaparsanız 1 haftadan daha kısa zamanda bile çözersiniz...

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben tekrar denedım 11cme ıncelttım ve suan onu alabılıyorum. fakat ne kadar rahat bıraksamda ıcerı ıttıkce bı yanma ve batma oluyor ama yanı dayanılmayacak derecede degıl. :)
gıt gel yapmaya calıstım ama baya tuhaf oluyor yanı ama aparattan kaynaklıdır sonucta penıs aparat gıbı sert bısey degıl sekle gırıyor oyle degıl mı?
yarın denemeyı dusunuyorum

Bende bir vajinismus kadınıydım ve uzun süre bu illetten kurtulamadım. eşimin bir arkadaşı Dr. Cem Keçe'yi tavsiye etti. Bende bir kaç kez TV'de yaptığı açıklamaları dinlemiştim. İşinde oldukça tecrübeli. Aylarca çektiğim sorunu 2 haftada çözdü. eşimle şuan çok mutluyuz ve bir bebeğimiz bile var.Ayrıca Cem Keçe merak ettiğiniz her şeyi açık açık konuşuyor ve Dr. Cem Keçe ile çalışan psikologlar en çok merak ettiğiniz soruları telefonda yanıtlıyor. Bunun dışında, 15 dakikalık yüzyüze görüşme fırsatınız bile var. Ben hala gidip görüşüyorum ya da sorunum olduğunda sadece cinsel değil, arayıp konuşuyorum.

canım çok sevindim, aynen böyle bu moralle devam et :))
tabi ki aparat pe..s kadar rahat olmuyor. pe..s daha yumuşak olduğu için hiç anlamayacaksın bile.. inş. güzel haberlerini alırız canım.Rabbim kolaylıklar versin.

canım inş. ilerleme kaydedersin egzersizinde. azimli olduğun sürece hep daha fazlasını yapacaksın. canının acıyacağını hiç düşünme, aklına bile getirme, beynimizin oyunu sadece. burnundan derin bir nefes al, nefesini verirken parmağını sok, daha kolay olacağını göreceksin. kendini kasmadığın sürece hiç bir şey olmaz. zarın esnek olabilir, illaki kan gelecek diye bir şey yok. benim egzersizlerimde gelmemişti hiç. Allah kolaylıklar versin..

sizce egzersizlere devam edeyiimi yoksa bundan sonra sadece es denemesimi?

seher süpersin 11cm se bitti bu iş Allah ın izniyle. normal yanma ve batma daha yeni alıyorsun iyice rahat rahat alamıyorsan deneme bence, rahat alıp çıkarmaya başladığında dene canım böylece hem daha rahat olursun hem de kendine güvenin daha fazla olur. alışınca onlar da geçicek, biraz içinde beklet o çıkmaya çalışacak ama sen geri it :)
olur ilk başlarda ama serap ın da dediği gibi penis daha kolay altın kuralı biliyorsun kendini kasmassan olacak Allah ın izniyle

oyy bitanem sen buralardamıydın nasılsın? valla canım bugunku gazla denedık. aparatı aldıgım gıbı altta denedık fakat ben cok kastım yanı bacaklarımı nereye koyacagımı bılemıyorum kasılıyorum. sonra uste gectım yuzum esıme donuk sekılde. oturmaya calıstım.bılıosun aparatı normalde kendım ıttırıorum ama penısın ustune oturmak gerekıo o bıraz zorladı benı. yarısını aldım ama tam alamadım neden acaba? sanırım yıne de kasttım kendımı yoksa neden olmasın kı? bıde ıcım resmen alev gıbı yanıyor ultrason jelınden mı kaynaklı yoksa bu da mı normal hep boyle mı olacak.yanma dedıgımde hanı bıyerını yakarsın o tarz degıl uyusma gıbı

uykuyla sorunum var bu aralar girdim senin mesajını gördüm geldiğin aşamaya çok sevindim seherim :) iyiyim hamdolsun.

canım kendini kasmışsın o yüzden ben de uzun süre yarısını aldım kafayı yediğim günler oldu hep aynı yerde kalıyorum diye. kendini biraz daha rahatlatmaya çalış, aparatı içinde beklet, iyice rahat alıp çıkar öyleki sana 5 cm lik gibi gelsin. penisi senin tuttup yerleştirmen iyi olur ilk zamanlar için otururken dik oturma yani 90 derece oturma penisin yönü göbeğine doğru olsun yani dik olmasıın :) egimli olsun ve biliyorsun popoya doğru gelecek şekilde otur üstüne. ya da yine eşin yüzüne dönük olsun, dizlerini yere koymadan otur inan diğerinden daha kolay olacak o pozisyyonu aldıktan sonra yine penisi sen tut aynı yukarda anlattığım gibi yavaş yavaş otur canım.

yanması da normal çünkü ilk defa giriyo, hep öyle olmayacak siz alışıp rahat yaptıkça o da alışacak. jelden kaynıklı değil. ben de jjel kullandım. alev gibi yanması vajinle sınırlıysa dediğim gibi normal ve gecicek, ama sen de hissettiysen o yanmayı bu güzel şöyler olacağını gösteriyor senin için :)

desteğin için teseşekkür ederım canım. cıdden bende bugun kafayı yıyecektım. ama dedıgın gıbı kasılmaktan kaynaklı.yoksa neden gırmesın. mıllet ılk gece ıcın can atar bızım halımıze bak.
ama cıdden cok asama kaydettım ben aparatla calısmayı dusunemezken sımdı parmak dusunemıyorum.yanı ınanmak cok onemlı. dedıgını yapıcam canım. zaten 90 derece oturmuyorum popoya donuk ama yınede ıste kasıyorum bellı kı zaten dogum yapar gıbı ıkınıyorum ben mubarek :)) kasılmamı ordan anlayabılırız sankı kamyon alcam ıcıme tovbe tovbe :) ben cıkıyorum canım sımdı yıne gorusuruz kendıne cok dıkkat et

kamyon mu :) canım benim ya :) çok da ıkınmak sana iyi gelmiyorsa nefes al ver al nefesi verirken penisi ilerlet. olacak inşaallah aparata geçmekle iyi etmişsin. üstüne düş ki çarçabuk bitsin. tamam canım iyi geceler ederim sen de dikkat et kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…