- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.121
arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. bir ay oldu evleneli ama hala tık yok. çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim(
canım beyaz mumumu aparat yaptın takıldıgın nebana yardımcı olabılecek arkadaslar var mı? özellikle aparatla çalışan? ben mumdan aparat yapıyorum fakat bıtanesınde sorun yasıyorum resmını cekıp sıze gonderıp bısey sormak ıstıyorum...lütfen
merhaba arkadaşlar ben gecen perşembe evlndim ilk ilşkide kan geldi ve tam olarak içime alamadan kızlıgım bpzuldu hepsini alamadım çnkü çok acıdı bıraktık iki saat sonra yeniden denedik yine kan geldi ve yine hepsini alamadım ama ucu giriyor ve parmakda rahtlıkla giriyor sizce sorun vrmıdır yada biraz gergindik ikimizde ondan mı yapamadık anlamdım ltfen yrdımcı olun
yok canım uzun kızmırı samdan mumu varya onu yaptım.gercı beyaz olsada farketmez.soyle kı ben 10cımı rahatca alıyorum. ama onun ucunu ben bıraz sıvrıltmıstım hanı ınceden kalına gıdıodu ucu. 12cmlık aparatın ucu tamamen yuvarlak. ve naptıysam bır mılım bıle gırmıyor. ama sonucta penısın ucuda yuvarlak ben o yuzden nerde yanlıs yapıyorum anlamadım
selam canım sen daha baya yolun basındasın korkma. bende 8 ay oldu hala yapamadım.
öncelıkle denedınız mı? nereye kadar ılerledınız? neyden korktun?
muayene oldun mu hıc?
selam canım sen daha baya yolun basındasın korkma. bende 8 ay oldu hala yapamadım.
öncelıkle denedınız mı? nereye kadar ılerledınız? neyden korktun?
muayene oldun mu hıc?
merhaba kızlar ben tekrar denedım 11cme ıncelttım ve suan onu alabılıyorum. fakat ne kadar rahat bıraksamda ıcerı ıttıkce bı yanma ve batma oluyor ama yanı dayanılmayacak derecede degıl. :)
gıt gel yapmaya calıstım ama baya tuhaf oluyor yanı ama aparattan kaynaklıdır sonucta penıs aparat gıbı sert bısey degıl sekle gırıyor oyle degıl mı?
yarın denemeyı dusunuyorum
çok sağol canım ya bugün 2. boğumu geçmeye çalışıcam medikalden aldığım büyük ultrason jeli çok kaygan değil hemen kuruyo zeytinyağıyla denicem inşallah zar yırtılmaz kanamaz bide bimden mum alayım eve giderken inşallah canım acımaz Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda hayırlısıyla tüm vajililere bu mutluluğu nasip etsin :)
kızlar merhaba
bızde egzersızlerden sonra ilk es denemesini dun gece yaptık. ben tam anlayamadım esımde bu tarz konularda pek acık konusmaz oldu dedı tam oldumu dedım %100 olmasada %70 gırmıs normal ılışkı gıbı yavasta olsa gel git yaparak bıtırdık, ilk girişte yanma ve baskı hıssettım ama gırısı gectıkten sonra hıc acı sızı olmadı ama ben tam rahat degıldım belkı ondan gırıste yanma hıssettım kendımı olacakmım dıye kastım sankı. birde cok kuruluk var jel hemen kurudu alamadım once aceleyle bebek yagı surdum oyle alabıldım,bırde ben uzun zamandır dogum kontrol hapı kullanıyorum olursa hamıle kalmayım dıye o kuruluga sebeb oluyormus yanmanın sebebı belkı kuruluktur bunu nasıl cozdunuz yasayan varmı kuruluk? ve bundan sonrakı denemeye kadar egzersızlere devam edeyım dımı alısana kadar?? esım yogun calıstıgı ıcın hergun denem sansımız olmuyor ....
merhaba kızlar ben tekrar denedım 11cme ıncelttım ve suan onu alabılıyorum. fakat ne kadar rahat bıraksamda ıcerı ıttıkce bı yanma ve batma oluyor ama yanı dayanılmayacak derecede degıl. :)
gıt gel yapmaya calıstım ama baya tuhaf oluyor yanı ama aparattan kaynaklıdır sonucta penıs aparat gıbı sert bısey degıl sekle gırıyor oyle degıl mı?
yarın denemeyı dusunuyorum
seher süpersin 11cm se bitti bu iş Allah ın izniyle. normal yanma ve batma daha yeni alıyorsun iyice rahat rahat alamıyorsan deneme bence, rahat alıp çıkarmaya başladığında dene canım böylece hem daha rahat olursun hem de kendine güvenin daha fazla olur. alışınca onlar da geçicek, biraz içinde beklet o çıkmaya çalışacak ama sen geri it :)
olur ilk başlarda ama serap ın da dediği gibi penis daha kolay altın kuralı biliyorsun kendini kasmassan olacak Allah ın izniyle
oyy bitanem sen buralardamıydınnasılsın? valla canım bugunku gazla denedık. aparatı aldıgım gıbı altta denedık fakat ben cok kastım yanı bacaklarımı nereye koyacagımı bılemıyorum kasılıyorum. sonra uste gectım yuzum esıme donuk sekılde. oturmaya calıstım.bılıosun aparatı normalde kendım ıttırıorum ama penısın ustune oturmak gerekıo o bıraz zorladı benı. yarısını aldım ama tam alamadım neden acaba? sanırım yıne de kasttım kendımı yoksa neden olmasın kı? bıde ıcım resmen alev gıbı yanıyor ultrason jelınden mı kaynaklı yoksa bu da mı normal hep boyle mı olacak.yanma dedıgımde hanı bıyerını yakarsın o tarz degıl uyusma gıbı
desteğin için teseşekkür ederım canım. cıdden bende bugun kafayı yıyecektım. ama dedıgın gıbı kasılmaktan kaynaklı.yoksa neden gırmesın. mıllet ılk gece ıcın can atar bızım halımıze bak.
ama cıdden cok asama kaydettım ben aparatla calısmayı dusunemezken sımdı parmak dusunemıyorum.yanı ınanmak cok onemlı. dedıgını yapıcam canım. zaten 90 derece oturmuyorum popoya donuk ama yınede ıste kasıyorum bellı kı zaten dogum yapar gıbı ıkınıyorum ben mubarek :)) kasılmamı ordan anlayabılırız sankı kamyon alcam ıcıme tovbe tovbe :) ben cıkıyorum canım sımdı yıne gorusuruz kendıne cok dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?